CptBill Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 On 25/8/2025 at 2:06 ΜΜ, CptBill said: Δωστε καμια συμβουλη. Φιλη μου πληρωνει για Vodafone RED Unlimited Νew 49 ευρω. (εδω εγω πληρωνω σε cosmote απεριοριστο 25 ευρω..ντα φακ) Ληγει το συμβαολαιο της ~10 Σεπτεμβριου. Ειναι και μια δεκαετια πελατης στη vodafone. Τι προτεινετε για να της χαμηλωσουν τιμη παγιου; Φορητοτητα σε αλλο παροχο (για να γινει πχ καρτοκινητο) για να σκασει αντιπροσφορα; Να τους καλεσει μπας και της κανουν καλυτερη προσφορα; Επισης τι περιθωρια υπαρχουν για χαμηλωμα τιμης; λοιπον Απο νοβα της προτειναν 22 ευρω συμβολαιο με απεριοριστα αντι για καρτοκινητιο Τους ειπε ναι. Χτυπουσα το κεφαλι μου αφου ειπα στη φιλη ρητα να κανει αιτηση προς καρτοκινητο. Σημερα ολοκληρωθηκε η φορητητα προς νοβα. Η vodafone ουτε καν ασχοληθηκε με αντιπροσφορα (10 χρονια πελατης εντωμεραξυ με 0 debt). Παιζει να την καλεσουν αυριο; Βεβαια πλεον πηγε σε συμβολαιο νοβα οποτε χλωμα τα πραγματα υποθετω. Μωρε εαν εχει καλο σημα η νοβα χαλαλι η ολη διαδικασια. 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 28 minutes ago, CptBill said: λοιπον Απο νοβα της προτειναν 22 ευρω συμβολαιο με απεριοριστα αντι για καρτοκινητιο Τους ειπε ναι. Χτυπουσα το κεφαλι μου αφου ειπα στη φιλη ρητα να κανει αιτηση προς καρτοκινητο. Σημερα ολοκληρωθηκε η φορητητα προς νοβα. Η vodafone ουτε καν ασχοληθηκε με αντιπροσφορα (10 χρονια πελατης εντωμεραξυ με 0 debt). Παιζει να την καλεσουν αυριο; Βεβαια πλεον πηγε σε συμβολαιο νοβα οποτε χλωμα τα πραγματα υποθετω. Μωρε εαν εχει καλο σημα η νοβα χαλαλι η ολη διαδικασια. Θα την πάρουν τηλέφωνο από αύριο αφού σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Αν την καλέσουν με κάποια πολύ καλή προσφορά μπορεί να αποχωρήσει και δεν θα πληρώσει και το πέναλτι καθώς στους πρώτους δύο μήνες δεν το πληρώνεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 16 minutes ago, aektzhs 1 said: Θα την πάρουν τηλέφωνο από αύριο αφού σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Αν την καλέσουν με κάποια πολύ καλή προσφορά μπορεί να αποχωρήσει και δεν θα πληρώσει και το πέναλτι καθώς στους πρώτους δύο μήνες δεν το πληρώνεις Στους δύο πρώτους μήνες είναι το πάγιο 2 μηνών, και στους υπόλοιπους είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 41 minutes ago, minast said: Στους δύο πρώτους μήνες είναι το πάγιο 2 μηνών, και στους υπόλοιπους είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. Τα οποία φυσικά εάν της γίνει καλύτερη αντιπροσφορα θα ζητήσει να της τα πιστωσει η vodafone σε επόμενο λογαριασμό της. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 50 minutes ago, minast said: Στους δύο πρώτους μήνες είναι το πάγιο 2 μηνών, και στους υπόλοιπους είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. Λες να θυμάμαι λάθος;;;;Θα έβαζα το χέρι μου σε φωτιά πως στην ανανέωση συμβολαίου με την πράσινη μου έλεγε τους πρώτους δύο μήνες το πινακάκι 0 ως πέναλτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 47 minutes ago, aektzhs 1 said: Λες να θυμάμαι λάθος;;;;Θα έβαζα το χέρι μου σε φωτιά πως στην ανανέωση συμβολαίου με την πράσινη μου έλεγε τους πρώτους δύο μήνες το πινακάκι 0 ως πέναλτι Αυτό που έγραψα είναι 100% σωστό. Spoiler https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/chreoseis/ (Ερώτηση 5) Πιθανόν εσύ είχες 0, γιατί σου έκαναν δώρο τα δύο πρώτα πάγια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 (edited) Σωστά. Οταν διακόπτεις συμβόλαιο 24 μηνών μέσα στο πρώτο δίμηνο, πληρώνεις τα πάγια των πρώτων 2 μηνών. Edited September 8, 2025 by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 11 ώρες πριν, paanos said: Σωστά. Οταν διακόπτεις συμβόλαιο 24 μηνών μέσα στο πρώτο δίμηνο, πληρώνεις τα πάγια των πρώτων 2 μηνών. Ποια πάγια όμως, με την έκπτωση ή σου τα χρεώνουνε στην ονομαστική τους αξία; 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 14 minutes ago, jimmis11 said: Ποια πάγια όμως, με την έκπτωση ή σου τα χρεώνουνε στην ονομαστική τους αξία; Αυτήν που αναγράφει στο συμβόλαιο.. την ονομαστική. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 (edited) 8 minutes ago, cu2goup said: Αυτήν που αναγράφει στο συμβόλαιο.. την ονομαστική. Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Επομένως μιλάμε για βαρβάτο ποσό, γιατί οι ονομαστικές αξίες των παγίων είναι πολύ υψηλές και δεν έχουν καμία σχέση με το τελικό ποσό, (προσφορά) που παίρνει ο πελάτης μετά την εφαρμογή διαφόρων εκπτώσεων... Δεν έχω πρόχειρο ένα πινακάκι απόσβεσης παγίων - πέναλτι για να το τσεκάρω... Edited September 9, 2025 by jimmis11 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 (edited) 1 hour ago, jimmis11 said: Ποια πάγια όμως, με την έκπτωση ή σου τα χρεώνουνε στην ονομαστική τους αξία; Με την εκπτωση. Πάντα στα τέλη διακοπής χρεώνεται το πάγιο που θα πλήρωνες τελικά. Πχ βάζω εδώ τον πίνακα από την προσφορά του RED 3GB με τελική τιμή 8,77€ χωρίς δώρο πάγια. Αρχική τιμή πακέτου 27,01 (χωρίς ΦΠΑ και φόρο) Edited September 9, 2025 by paanos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 (edited) 1 hour ago, jimmis11 said: Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Επομένως μιλάμε για βαρβάτο ποσό, γιατί οι ονομαστικές αξίες των παγίων είναι πολύ υψηλές και δεν έχουν καμία σχέση με το τελικό ποσό, (προσφορά) που παίρνει ο πελάτης μετά την εφαρμογή διαφόρων εκπτώσεων... Δεν έχω πρόχειρο ένα πινακάκι απόσβεσης παγίων - πέναλτι για να το τσεκάρω... Μελέτησε τα στοιχεία που σου δίνω από τη δική μου περίπτωση.. σε Vodafone fiber. To τελικό μου πάγιο με την προσφορά είναι στα 21€ και κάτι.. Επίσης είναι με επιδότηση gigabit. Edited September 9, 2025 by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 Εάν ανατρέξετε στο κείμενο του ΦΕΚ, θα δείτε ότι αναφέρεται στα πραγματικά πάγια (δηλαδή μετά από τυχόν εκτπώσεις) και όχι στα ονομαστικά (δηλαδή τιμές καταλόγου). Το ίδιο ισχύει ακόμη κι αν αυτά αλλάζουν μέσα στο υπόλοιπο διάστημα, πχ μία τιμή έως τον 12ο μήνα και άλλη τιμή από τον 12ο έως τη λήξη. Προσοχή όμως: Σε αυτά προστίθεται όποια μη απσβεσθείσα επιδότηση τυχόν έχει λάβει ο συνδρομήτής (εξ' ου τα ~180€ στους 2 πρώτους μήνες στο αμέσως παραπάνω παράδειγμα). Επιπλέον, εάν είμστε εντελώς τυπικοί, ειδικά για τους 2 πρώτους μήνες, δεν θυμάμαι ο νόμος/ΦΕΚ να αποσαφηνίζει ρητά ότι θα είναι τα πάγια των δύο πρώτων μηνών (δηλαδή μηδενικό τέλος διακοπής σε περίπτωση που αυτά έχουν δοθεί ως δώρο), αλλά ευτυχώς οι πάροχοι έχουν την τάση να το τηρούν. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 42 minutes ago, cu2goup said: Μελέτησε τα στοιχεία που σου δίνω από τη δική μου περίπτωση.. σε Vodafone fiber. To τελικό μου πάγιο με την προσφορά είναι στα 21€ και κάτι.. Επίσης είναι με επιδότηση gigabit. Εσύ πληρώνεις τόσο γιατί σου έχουν περάσει τον εξοπλισμό με επιδότηση και όχι με χρησιδάνειο οπότε όπως αναφέρθηκε οποιαδήποτε επιδότηση επιστρέφεται 🙂 έχουν κάνει καλή πατέντα στην Vodafone. Αλλά γενικά ισχύει ότι πληρώνεις το τελικό πάγιο με την έκπτωση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 2 minutes ago, AlexM2 said: Εσύ πληρώνεις τόσο γιατί σου έχουν περάσει τον εξοπλισμό με επιδότηση και όχι με χρησιδάνειο οπότε όπως αναφέρθηκε οποιαδήποτε επιδότηση επιστρέφεται 🙂 έχουν κάνει καλή πατέντα στην Vodafone. Αλλά γενικά ισχύει ότι πληρώνεις το τελικό πάγιο με την έκπτωση. Ωραία.. ήταν καλά που έγινε η συζήτηση να ξεκαθαρίσει το πράγμα γιατί νομίζω κάποτε είχε αναφερθεί ότι η Nova συγκεκριμένα βγάζει λεφτά από τις διακοπές συμβολαιων. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 (edited) 1 hour ago, cu2goup said: Μελέτησε τα στοιχεία που σου δίνω από τη δική μου περίπτωση.. σε Vodafone fiber. To τελικό μου πάγιο με την προσφορά είναι στα 21€ και κάτι.. Επίσης είναι με επιδότηση gigabit. Σε αυτό μέσα έχει και τα τέλη εγκατάστασης, ακόμα και αν πληρώνονται μέσω voucher. Είναι λίγο μπερδεμένο το πινακάκι όταν έχουμε voucher. Επίσης έχει την επιδότηση εξοπλισμού. Λόγω των όρων ανοιχτού διαδικτύου οι εξοπλισμοί πλέον στην Vodafone δεν δίνονται με παροχή χρήσης (χρησιδάνειο) αλλά επιδότηση. Μετά την λήξη τον κρατάς, αν χρειαστεί να διακόψεις νωρίτερα τον πληρώνεις και δεν μπορείς να τον επιστρέψεις. Συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν χρήσιμο το πινακάκι της κινητής, να εξηγεί κάθε μήνα πόσα είναι λόγω παγίων, πόσα λόγω επιδότησης και τελών εγκατάστασης κλπ. Αν μας διαβάζουν, δείτε το λίγο παιδιά 😛 Edited September 9, 2025 by paanos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 2 ώρες πριν, paanos said: Σε αυτό μέσα έχει και τα τέλη εγκατάστασης, ακόμα και αν πληρώνονται μέσω voucher. Είναι λίγο μπερδεμένο το πινακάκι όταν έχουμε voucher. Επίσης έχει την επιδότηση εξοπλισμού. Λόγω των όρων ανοιχτού διαδικτύου οι εξοπλισμοί πλέον στην Vodafone δεν δίνονται με παροχή χρήσης (χρησιδάνειο) αλλά επιδότηση. Μετά την λήξη τον κρατάς, αν χρειαστεί να διακόψεις νωρίτερα τον πληρώνεις και δεν μπορείς να τον επιστρέψεις. Συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση. Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν χρήσιμο το πινακάκι της κινητής, να εξηγεί κάθε μήνα πόσα είναι λόγω παγίων, πόσα λόγω επιδότησης και τελών εγκατάστασης κλπ. Αν μας διαβάζουν, δείτε το λίγο παιδιά 😛 Βρήκα το πινακάκι από το συμβόλαιο μου. Έχω το Gigamax Unlimited στα 24,90€ τελική. 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα συμβουλή! Έχω το unlimited με 20.60 και λήγει η 2ετια! Επόμενη προσφορά στο app μου ανεβάζουν 2€! Με τα πολλά κάνω τηλεφωνήματα αρχικά μου το αφήνουν στην ίδια τιμή, αλλά εφόσον βάλω και ίντερνετ σταθερό πέφτει στα 15μισο και την 100αρα στα 15€ που κλειδώνει στα 80στην περιοχή μου! Το προχωράω ή κρατάω το 20.60 και βάζω ιναλαν στ 17 οπτική 1000mbps που τρέχει η προσφορά?🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 25 minutes ago, paraskevas013 said: Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα συμβουλή! Έχω το unlimited με 20.60 και λήγει η 2ετια! Επόμενη προσφορά στο app μου ανεβάζουν 2€! Με τα πολλά κάνω τηλεφωνήματα αρχικά μου το αφήνουν στην ίδια τιμή, αλλά εφόσον βάλω και ίντερνετ σταθερό πέφτει στα 15μισο και την 100αρα στα 15€ που κλειδώνει στα 80στην περιοχή μου! Το προχωράω ή κρατάω το 20.60 και βάζω ιναλαν στ 17 οπτική 1000mbps που τρέχει η προσφορά?🤔 Αν θέλεις μπορείς να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας και τότε σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο και ίσως το δεις σημαντικά πιο κάτω,γύρω στα 16-17. Αν δεν θέλεις συνεχίζεις με τα 20 και βάζεις την οπτική με 17 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 49 minutes ago, aektzhs 1 said: Αν θέλεις μπορείς να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας και τότε σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο και ίσως το δεις σημαντικά πιο κάτω,γύρω στα 16-17. Αν δεν θέλεις συνεχίζεις με τα 20 και βάζεις την οπτική με 17 Καρτοκινητο δεν θελω, να βάζω κάρτες δηλ καθε μήνα αλλά συμβόλαιο να μπαίνω στο app και να το πληρώνω! Χαμηλότερα το κινητό σε συμβόλαιο φορητοτητα μόνο στην nova μπορεις να το βρεις και της frogg που τρέχει με τα 144 εφάπαξ πληρωμή! Εν το μεταξύ στο τηλ μου είπαν ότι δεν καλύπτει οπτική ίνα στο σπίτι και στο σαιτ που έβαλα την οδό, βγάζει κανονικά, ότι να ναι! Θα περάσω από ένα κατάστημα αύριο να δω τι παίζει! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 10 minutes ago, paraskevas013 said: Καρτοκινητο δεν θελω, να βάζω κάρτες δηλ καθε μήνα αλλά συμβόλαιο να μπαίνω στο app και να το πληρώνω! Και στο καρτοκινητό θα μπαίνεις καθε μηνα στο app και θα το πληρώνεις 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Και στο καρτοκινητό θα μπαίνεις καθε μηνα στο app και θα το πληρώνεις Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία σε καρτοκινητα, παντα είχα συμβόλαια! Στην cosmote κάποτε με φοιτητικά μετα κάτι neon μέχρι που πέρασα σε φορητοτητα 2 χρόνια vodafone και είμαι στην φάση που ανέφερα 😏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 (edited) Μια γνώμη μου έκαναν μια προσφορά στα 17.7 όλα απεριόριστα... Στο καπάκι με πήραν τηλέφωνο για καρτοσυμβολαιο με 12 ευρώ και περιλαμβάνει 5 γκιγκα απεριόριστη ομιλία κάποια σμς και για ένα χρόνο 100 γκιγκα δώρο συνολικά ομως και όχι κάθε μήνα.Ακομη το shake δύο φορές το μήνα. Τι προτείνετε εσείς και το shake είναι όπως στο cu? Γιατί αυτή μου έλεγε για κάτι απεριόριστα σα δώρο για μία εβδομάδα ότι δίνει. Και επέμενε ότι βάση χρήσης φτάνουν τα γκιγκα που για μένα δε ισχύει γιατί άλλες φορές καταναλώνω παραπάνω και άλλες λιγότερο. Edited September 18, 2025 by gus51 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 2 ώρες πριν, gus51 said: Μια γνώμη μου έκαναν μια προσφορά στα 17.7 όλα απεριόριστα... Στο καπάκι με πήραν τηλέφωνο για καρτοσυμβολαιο με 12 ευρώ και περιλαμβάνει 5 γκιγκα απεριόριστη ομιλία κάποια σμς και για ένα χρόνο 100 γκιγκα δώρο συνολικά ομως και όχι κάθε μήνα.Ακομη το shake δύο φορές το μήνα. Τι προτείνετε εσείς και το shake είναι όπως στο cu? Γιατί αυτή μου έλεγε για κάτι απεριόριστα σα δώρο για μία εβδομάδα ότι δίνει. Και επέμενε ότι βάση χρήσης φτάνουν τα γκιγκα που για μένα δε ισχύει γιατί άλλες φορές καταναλώνω παραπάνω και άλλες λιγότερο. Whats up 8,5e/μηνα για 9 μηνες απεριόριστα λεπτα+data. Frog 144e/ετος (12ε/μηνα) απεριόριστα λεπτα+data. Q ή F2G τα ιδια με φρογκ με 99ε 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 7 minutes ago, VIPdriver said: Whats up 8,5e/μηνα για 9 μηνες απεριόριστα λεπτα+data. Frog 144e/ετος (12ε/μηνα) απεριόριστα λεπτα+data. Q ή F2G τα ιδια με φρογκ με 99ε Πρέπει να κάνω φορητότητα και όσον αφορά το What's up πώς γίνεται με 8,5 ευρώ αφού η ανανέωση είναι το λιγότερο 13 ευρώ? Τα άλλα θέλουν θέλουν προπληρωμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts