Nickchris36 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) αν μετατρέψω cu αριθμό σε συμβόλαιο unlimited υπάρχει περίπτωση να πετύχω τιμή τέτοια,εννοώ στα 30 ευρώ? Edited November 26, 2022 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 2 minutes ago, Nickchris36 said: αν μετατρέψω cu αριθμό σε συμβόλαιο unlimited υπάρχει περίπτωση να πετύχω τιμή τέτοια,ενώ στα 30 ευρώ? Αν το έκανες τώρα με black Friday ναι μετά νομίζω θα το πάρεις 29,90 και αργότερα 31,8€ από κατάστημα όπως κάποιοι γνωστοί μου χωρίς σταθερό. Γενικά στα κατάστηματα παίζουν διάφορα κατά καιρούς. Edited November 26, 2022 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 2 minutes ago, Nickchris36 said: αν μετατρέψω cu αριθμό σε συμβόλαιο unlimited υπάρχει περίπτωση να πετύχω τιμή τέτοια,ενώ στα 30 ευρώ? Όχι,δεν το δίνουν από φοιτητικο cu. Με νέα αριθμοδοτηση το πήρε ο φίλος που έκανε το συμβολαιο. 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Just now, Nikolas14 said: Όχι,δεν το δίνουν από φοιτητικο cu. Με νέα αριθμοδοτηση το πήρε ο φίλος που έκανε το συμβολαιο. Εξαρτάται την περίπτωση. Οι γνωστοί μου είχαν cu και οι δύο και το έκαναν γιατί ο ανταγωνισμός είχε μονοψήφια μεσα στα σπίτια τους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 3 minutes ago, cmvr said: Αν το έκανες τώρα με black Friday ναι μετά νομίζω θα το πάρεις 29,90 και αργότερα 31,8€ από κατάστημα όπως κάποιοι γνωστοί μου χωρίς σταθερό. Γενικά στα κατάστηματα παίζουν διάφορα κατά καιρούς. θα περιμένω τότε να δω πως θα παιχτεί η φάση με την περιβοητη "αναβάθμιση" και ανάλογα αν με εξυπηρετεί θα πράξω. 3 minutes ago, Nikolas14 said: Όχι,δεν το δίνουν από φοιτητικο cu. Με νέα αριθμοδοτηση το πήρε ο φίλος που έκανε το συμβολαιο. δεν είναι φοιτητικό τ δικό μου. Edited November 26, 2022 by Nickchris36 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Ανάλογα με τους μηνιαίους στόχους του κάθε καταστήματος. Εγώ στη θέση σου θα έστελνα e-mail στη Vodafone ότι θέλω το CU μου σε συμβόλαιο με τα συγκεκριμένα λεφτά. Δε νομίζω να μην το δεχτούν. Πες τους κιόλας ότι θα πας γουιντ με τα ίδια λεφτά. 2 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 1 minute ago, Mobileras said: Ανάλογα με τους μηνιαίους στόχους του κάθε καταστήματος. Εγώ στη θέση σου θα έστελνα e-mail στη Vodafone ότι θέλω το CU μου σε συμβόλαιο με τα συγκεκριμένα λεφτά. Δε νομίζω να μην το δεχτούν. Πες τους κιόλας ότι θα πας γουιντ με τα ίδια λεφτά. μα έχω ήδη γουιντ🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳 απλά θα λήξει το συμβόλαιο της κοσμοτε και επειδή είναι λίγο χάλι μαύρο μέσα σπίτι έλεγα να πάω βονταφοναρα,αλλά έχουμε καιρό μέχρι Απρίλη δε βιάζομαι. Edited November 26, 2022 by Nickchris36 3 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 https://content.vodafone.gr/Data/prexmas_offer2022/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) On 25/11/2022 at 5:52 ΜΜ, marlboro man said: το unlimited ultra το εχουν 29,90€ ολο το χρονο ή ειναι πραγματικη εκπτωση για τωρα; Σημερα που ειδα πηγε στα 39 για οποιον δεν εχει και σταθερη vodafone & δεν περιλαμβαινει κλησεις προς ΕΕ. Edited November 29, 2022 by marlboro man 1 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 1 hour ago, marlboro man said: Σημερα που ειδα πηγε στα 39 για οποιον δεν εχει και σταθερη vodafone & δεν περιλαμβαινει κλησεις προς ΕΕ. Που το είδες ότι δεν περιλαμβάνει δωρεάν κλήσεις προς Ε.Ε.; |https://www.vodafone.gr/eshop/symvolaio/c-100159/ Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 εδω: https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmab?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_owner=mk-hv&i_name=20220908-hv-unlimited-ultra#clicktocall Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 43 minutes ago, marlboro man said: εδω: https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmab?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_owner=mk-hv&i_name=20220908-hv-unlimited-ultra#clicktocall Πιθανόν τυπογραφικό. Θα το ρωτήσω και θα σας πω τι τελικά ισχύει. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, marlboro man said: εδω: https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-unlimited-cmab?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_owner=mk-hv&i_name=20220908-hv-unlimited-ultra#clicktocall Edited November 29, 2022 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Επιβεβαιώνω ότι έλεγε μόνο προς εθνικά. Μας διαβάζουν 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 20 minutes ago, paanos said: Επιβεβαιώνω ότι έλεγε μόνο προς εθνικά. Μας διαβάζουν Όπως και να έχει τυπογραφικό λάθος θα ήταν. Το συμβόλαιο αυτό είναι και το δυνατό του στοιχείο ότι έχει απεριόριστη ομιλία και δεδομένα προς ΕΕ στην κύρια κάρτα και η 4share ή extrasim τους δηλαδή απεριόριστα δεδομένα σε ΕΕ. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Nαι τωρα βλεπω οτι το αλλαξαν, προφανως ηταν λαθος. Στις απεριοριστες κλησεις που αναφερει προς ΕΕ, εννοει κινητα & σταθερα; 3 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 12 minutes ago, marlboro man said: Nαι τωρα βλεπω οτι το αλλαξαν, προφανως ηταν λαθος. Στις απεριοριστες κλησεις που αναφερει προς ΕΕ, εννοει κινητα & σταθερα; Ναι κινητά και σταθερά. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 5 ώρες πριν, cmvr said: Όπως και να έχει τυπογραφικό λάθος θα ήταν. Το συμβόλαιο αυτό είναι και το δυνατό του στοιχείο ότι έχει απεριόριστη ομιλία και δεδομένα προς ΕΕ στην κύρια κάρτα και η 4share ή extrasim τους δηλαδή απεριόριστα δεδομένα σε ΕΕ. Και όπως έλεγαν παλιά, ο δαίμων του τυπογραφείου... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 "απεριόριστη ομιλία και δεδομένα προς ΕΕ" Δηλαδή, μπορώ να πάρω τηλέφωνο όλο το σόι εντός ΕΕ δίχως χρέωση ή απλά περιαγωγή εντός ΕΕ; 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 1 hour ago, andreasomageiras said: "απεριόριστη ομιλία και δεδομένα προς ΕΕ" Δηλαδή, μπορώ να πάρω τηλέφωνο όλο το σόι εντός ΕΕ δίχως χρέωση ή απλά περιαγωγή εντός ΕΕ; Και το σόι και περιαγωγή 😉 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Πήγα σήμερα να ζητήσω 2η extra sim στο κατάστημα για data κι έφαγα άκυρο. Επιβεβαίωση και από τσατ και τηλεφωνικά. Στο πρόγραμμα που έχω (ultra + vdsl 100 στο ίδιο αφμ) μου είπαν ότι δε δικαιούμαι ούτε με πληρωμή 2η sim εκτός από τη δωρεάν. Έχει αλλάξει αυτό πρόσφατα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 2 minutes ago, geofak said: Πήγα σήμερα να ζητήσω 2η extra sim στο κατάστημα για data κι έφαγα άκυρο. Επιβεβαίωση και από τσατ και τηλεφωνικά. Στο πρόγραμμα που έχω (ultra + vdsl 100 στο ίδιο αφμ) μου είπαν ότι δε δικαιούμαι ούτε με πληρωμή 2η sim εκτός από τη δωρεάν. Έχει αλλάξει αυτό πρόσφατα; Μόνο μια δικαιούσαι,δυστυχώς. 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 On 30/10/2022 at 4:16 ΜΜ, pank said: Όποιος έχει παράπονο μπορεί άνετα να φύγει. Με αυτή την περίπτωση μπορεί πιστεύω να πετύχει ακλυτερη τιμή εφόσον είναι σε παλιό τιμολόγιο ή ακόμα και να αλλάξει παροχο?. Σωστά? Η διαδικασία ποια είναι εφόσον κάποιος θέλει να πετύχει καλύτερη τιμή? Καταγγελια της σύμβασης και αίτημα σε άλλο παροχο, σωστα? Μίλησα με το τμήμα διακοπών για να σπάσω το συμβολαιο. Μου ειπαν οτι ναι γινεται αλλα πριν κανεις φορητότητα Παρε προσφορες απο τους αλλους και Παρε να σου κανουμε αντιπροσφορά. Ετσι και εκανα. Μου εδωσαν μια παρεμφερή προσφορα με τη διαφορα οτι μου λεει θα πληρωσεις και τη ποινή. Και λεω που ειναι το ατελώς; Και μου απαντησε ατελώς ειναι μονο αν πας σε αλλο πάροχο. τλκ τι ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Μίλησα με το τμήμα διακοπών για να σπάσω το συμβολαιο. Μου ειπαν οτι ναι γινεται αλλα πριν κανεις φορητότητα Παρε προσφορες απο τους αλλους και Παρε να σου κανουμε αντιπροσφορά. Ετσι και εκανα. Μου εδωσαν μια παρεμφερή προσφορα με τη διαφορα οτι μου λεει θα πληρωσεις και τη ποινή. Και λεω που ειναι το ατελώς; Και μου απαντησε ατελώς ειναι μονο αν πας σε αλλο πάροχο. τλκ τι ισχυει;Ναι ισχύει! Το ατελως ισχύει μόνο για μετατροπή σε καρτοκινητο (με 20€ έξοδα μετατροπής) και φορητοτητα σε άλλο παροχο.Αν κάνεις πάλι συμβόλαιο ή καρτοσυμβολαιο είναι σα να αποδεχεσαι την αύξηση.Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν θες καλύτερη τιμή είναι να κάνεις φορητοτητα σε κάρτα σε άλλο παροχο και γυρίσεις μετά πάλι πίσω. Έτσι χρεώνεσαι μόνο τα 15€ της κάρτας που θα ζητήσει ο άλλος παροχος και γλυτώνεις την ποινή. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Καλά πάνε καλά εκεί στη vodafone? Απεριόριστο κανονικό έχει πχ 28-30-35 όσο έχει. Ο πατέρας μου είναι σε business πακέτο, Κάτω από ομπρέλα εταιρείας και για να κάνει απεριόριστο του ζητάνε 82€Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts