Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα ένα δωράκι 

Screenshot_2025-04-09-17-45-16-110_gr.mobile.vodafone.jpg

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Screenshot_20250409-165905.thumb.png.07ab93892c8d672268d02e4e412163a2.png

Πρώτη φορά βλέπω να δίνει τέτοιο δώρο.

Μέσα σε όλα που κόπηκαν είναι και τα καλά τέτοια δώρα. Εμένα δεν μου έρχονται καν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν έχετε σταθερό εκτός vodafone, μπορείτε να το φέρετε στη vodafone και να παίρνετε 1000' + 10 GB κάθε μήνα σε ένα ήδη υπάρχον καρτοκινητό vodafone, για 2 χρόνια εντελώς δωρεάν. Αυτή την πρόταση μου κάναν σήμερα κ την βρήκα πολύ καλή, αν κ δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω γιατί το σταθερό που έχω είναι ήδη στη Vodafone. Τηλ: 2316027421

1 ώρα πριν, HEO said:

Ακόμα ένα δωράκι 

Screenshot_2025-04-09-17-45-16-110_gr.mobile.vodafone.jpg

Πότε πήγαμε από την Πρωτοχρονιάτικη προσφορά της προηγούμενης βδομάδας στο Πάσχα, χαμπάρι δεν πήρα... 🤔

Θα ήθελα την άποψή σας για κάτι που αναρωτιέμαι..

Ποιος ο λόγος να μένει κάποιος στην εταιρεία που είναι και να δίνει 13€/μήνα αγοράζοντας το αντίστοιχο πακέτο.. και να μην κάνει μία φορητότητα σε κάποια από τις άλλες δύο εταιρείες που προσφέρουν 9-12 μήνες απεριόριστα;

Άραγε είναι ότι βαριέται τη διαδικασία;

Έχει έρωτα με την εταιρεία και δεν μπορεί να την αποχωριστεί;

Θεωρεί ότι οι άλλες δύο δεν θα έχουν καλό σήμα;

Edited by cu2goup

Δε χρειάζεται απεριόριστα οπότε γιατί να μπει στον κόπο;

Όταν είμαι Ελλάδα δε κάνω ούτε 20 κλήσεις το μήνα από 2-3 λεπτά, 2-3 sms και 0.5, άντε 1gb. Είχα απεριόριστα από διαγωνισμό και κάθονταν. Δε θέλω να δίνω 13 ή 15 ευρώ, θέλω να δίνω 3 ή άντε 5 με τις παροχές που χρειάζομαι αλλά δε θέλουν οι εταιρίες.

44 minutes ago, spiliot said:

Δε χρειάζεται απεριόριστα οπότε γιατί να μπει στον κόπο;

Όταν είμαι Ελλάδα δε κάνω ούτε 20 κλήσεις το μήνα από 2-3 λεπτά, 2-3 sms και 0.5, άντε 1gb. Είχα απεριόριστα από διαγωνισμό και κάθονταν. Δε θέλω να δίνω 13 ή 15 ευρώ, θέλω να δίνω 3 ή άντε 5 με τις παροχές που χρειάζομαι αλλά δε θέλουν οι εταιρίες.

Εντάξει εσύ είσαι περίπτωση.

Κι εγώ θα ήθελα να δίνω 3-5€ και να έχω και σταθερό αλλά από τη στιγμή που μας αναγκάζουν στα 13€, θα κυνηγήσω τα απεριόριστα και θα κόψω το σταθερό.

14 ώρες πριν, balkos said:

Μέσα σε όλα που κόπηκαν είναι και τα καλά τέτοια δώρα. Εμένα δεν μου έρχονται καν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν έχετε σταθερό εκτός vodafone, μπορείτε να το φέρετε στη vodafone και να παίρνετε 1000' + 10 GB κάθε μήνα σε ένα ήδη υπάρχον καρτοκινητό vodafone, για 2 χρόνια εντελώς δωρεάν. Αυτή την πρόταση μου κάναν σήμερα κ την βρήκα πολύ καλή, αν κ δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω γιατί το σταθερό που έχω είναι ήδη στη Vodafone. Τηλ: 2316027421

Περίπου το ίδιο δίνει και η Cosmote, εάν συνδυάζεις με σταθερό. Μπράβο, πολύ καλή κίνηση

14 ώρες πριν, cu2goup said:

Θα ήθελα την άποψή σας για κάτι που αναρωτιέμαι..

Ποιος ο λόγος να μένει κάποιος στην εταιρεία που είναι και να δίνει 13€/μήνα αγοράζοντας το αντίστοιχο πακέτο.. και να μην κάνει μία φορητότητα σε κάποια από τις άλλες δύο εταιρείες που προσφέρουν 9-12 μήνες απεριόριστα;

Άραγε είναι ότι βαριέται τη διαδικασία;

Έχει έρωτα με την εταιρεία και δεν μπορεί να την αποχωριστεί;

Θεωρεί ότι οι άλλες δύο δεν θα έχουν καλό σήμα;

Μα και η βόντα δεν δίνει τώρα απεριόριστα;

Edited by sou_d

1 ώρα πριν, balkos said:

δυο χρόνια? Προφανώς πάει με το συμβόλαιο, άμα το ανανεώσεις δε θα σου δινουν για άλλα δύο χρόνια τις παροχές στο ίδιο κινητό?
& αν ναι, με αυτή τη λογική, τώρα που είσαι στη vf , και ανανεώσεις το συμβόλαιο στο σταθερό, δε θα πρέπει να πάρεις και τις παροχές στο κινητό?

4 ώρες πριν, spiliot said:

κάνω ούτε 20 κλήσεις το μήνα από 2-3 λεπτά, 2-3 sms και 0.5, άντε 1gb. Είχα απεριόριστα από διαγωνισμό και κάθονταν. Δε θέλω να δίνω 13 ή 15 ευρώ, θέλω να δίνω 3 ή άντε 5 με τις παροχές που χρειάζομαι αλλά δε θέλουν οι εταιρίες.

ειμαι στην κατηγορια σου, βρηκα λυση οπως εγραψα εχθες σε αυτο το θεμα

οχι ευκολος τροπος αλλα οχι και δυσκολος

21 ώρες πριν, hercoulis said:

δυο χρόνια? Προφανώς πάει με το συμβόλαιο, άμα το ανανεώσεις δε θα σου δινουν για άλλα δύο χρόνια τις παροχές στο ίδιο κινητό?
& αν ναι, με αυτή τη λογική, τώρα που είσαι στη vf , και ανανεώσεις το συμβόλαιο στο σταθερό, δε θα πρέπει να πάρεις και τις παροχές στο κινητό?

Κανείς δε μπορεί να σου πει τι θα γίνει μετά από 2 χρόνια. Και να σου πει δε θα ισχύει. Πάντως το τηλέφωνο μένει καρτοκινητό οπότε συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες.

Όσο για το 2ο η απάντηση είναι ΟΧΙ. Κάθε εταιρεία κάνει προωθητικές ενέργειες για να πάρει νέους πελάτες. Αν είσαι ήδη πελάτης κ σου δώσει παροχές στο καρτοκινητό, τότε χάνει τις ανανεώσεις. Δηλαδή θα έχει και ζημία από πάνω.

1 hour ago, balkos said:

Όσο για το 2ο η απάντηση είναι ΟΧΙ. Κάθε εταιρεία κάνει προωθητικές ενέργειες για να πάρει νέους πελάτες. Αν είσαι ήδη πελάτης κ σου δώσει παροχές στο καρτοκινητό, τότε χάνει τις ανανεώσεις. Δηλαδή θα έχει και ζημία από πάνω.

Μεγαλύτερη ζημιά θα έχει εάν σε χάσει από πελάτη και πας σε άλλη εταιρία. Γενικά το παιχνίδι το ξέρουν και οι ίδιοι, ότι εμείς οι καρτοκινητοί είμαστε τουρίστες. 

Το θέμα είναι να μπουν εξάμηνα και ετήσια πακέτα ώστε να μην χρειάζεται η φορητότητα. 

18 minutes ago, EllinikoNisi said:

Το θέμα είναι να μπουν εξάμηνα και ετήσια πακέτα ώστε να μην χρειάζεται η φορητότητα. 

Η λογική των εταιρειών για αυτό που γράφεις ειναι πήγαινε σε συμβόλαιο. Προσωπικά δεν το βρίσκω παράλογο.
Αλλα είναι εντελώς καταχρηστικό να μην μπορώ να έχω ένα νούμερο ενεργό με λίγα ευρώ το χρόνο και πρέπει να πληρώνω 13€ το δίμηνο κατ' ελάχιστο, ακόμη και αν δεν το χρησιμοποιώ.

1€ efood 

CUTKHZXBYD3M

9 ώρες πριν, opmgls said:

Η λογική των εταιρειών για αυτό που γράφεις ειναι πήγαινε σε συμβόλαιο. Προσωπικά δεν το βρίσκω παράλογο.
Αλλα είναι εντελώς καταχρηστικό να μην μπορώ να έχω ένα νούμερο ενεργό με λίγα ευρώ το χρόνο και πρέπει να πληρώνω 13€ το δίμηνο κατ' ελάχιστο, ακόμη και αν δεν το χρησιμοποιώ.

Είναι διαφορετικό αυτό γιατί προπληρώνεις το πακέτο, ούτε έχεις δέσμευση.

Ουσιαστικά κλειδώνεις τον πελάτη (σαν εταιρία) μιας και δεν μπορεί να ζητήσει τα χρήματα πίσω εάν το δίκτυο στο μέλλον χαλάσει. Ενώ στο συμβούλιο λες ένα "χαλασμένο δίκτυο" και φεύγεις όποτε θες, χωρίς να έχεις δώσει όλο το ποσό.

Οι εταιρίες χρήματα θέλουμε. Το δίκτυο είναι εγκατεστημένο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο (αργό ή γρήγορο). Άλλο να τους δίνεις με τον μήνα και άλλο εφάπαξ για χρόνο. 

9 ώρες πριν, opmgls said:

Σωστός τα είπες όλα.!!! Δυστυχώς οι πάροχοι δεν το βλέπουν έτσι πια είτε δεν τους συμφέρει να την έχουν ως επιλογή είτε δεν έχουν κέρδος από την καρτοκινητη. Τα όσα γράφουν στα δελτία τύπου τους είναι δικαιολογίες που δεν υπάρχουν. Η καρτοκινητη έχει περάσει από χίλια κύματα τα τελευταία χρόνια με τις τόσες αλλαγές λες και θέλουν να μας εκδικηθούν για κάτι οι πάροχοι. Ας μην ξεχνάνε οι πάροχοι ότι στην κάρτα στηρίχτηκαν για να προσελκύσουν πελάτες με χαμηλές ανανεώσεις και χωρίς δεσμεύσεις όπως είναι τα συμβόλαια.

Edited by Sakis077

Το καλό είναι οτι αυτήν την στιγμή και οι 3 εταιρίες δίνουν προσφορές, οπότε βλέπετε ποιο δικτυο σας καλύπτει και κινείστε ανάλογα. 

6 minutes ago, Sakis077 said:

Ας μην ξεχνάνε οι πάροχοι ότι στην κάρτα στηρίχτηκαν για να προσελκύσουν πελάτες με χαμηλές ανανεώσεις και χωρίς δεσμεύσεις όπως είναι τα συμβόλαια.

Εδω πιστεύω οτι ο Σολακ εμπνεύστηκε το 1€ ανανεωση και ο δικός μας τον έπεισε να το αλλάξει.

32 minutes ago, EllinikoNisi said:

Ενώ στο συμβούλιο λες ένα "χαλασμένο δίκτυο" και φεύγεις όποτε θες, χωρίς να έχεις δώσει όλο το ποσό.

ποσο ευκολο ειναι αυτο;;;

στο παρελθον γνωρισα ατομα που στην σκεψη να σπασουν συμβολαιο (για προκυπτον οικονομικο προβλημα) ταλαιπωρηθηκαν πολυ και τους ζηταγαν αρκετα λεφτα

12 minutes ago, HEO said:

στο παρελθον γνωρισα ατομα που στην σκεψη να σπασουν συμβολαιο (για προκυπτον οικονομικο προβλημα) ταλαιπωρηθηκαν πολυ και τους ζηταγαν αρκετα λεφτα

Όταν το δίκτυο έχει προβλήματα, που στην περιοχή μου κανένα δεν είναι τέλειο, έφυγα εύκολα από vodafone συμβόλαιο, δύσκολα και με πολύ ταλαιπωρία από cosmote και ενώ δεχόταν πως έχουν πρόβλημα στην συγκεκριμένη περιοχή (μιλούσαμε μόνο απόγευμα γιατί το πρωί στον χώρο εργασίας δεν έβγαζε ούτε κλήση) και από wind/nova έφυγα αφού μου βγάλανε την ψυχή και μόνο μετά από απειλές ότι θα τους στείλω και τα έξοδα του ψυχιάτρου που με έστειλαν 😁

Απο vodafone και cosmote είχα και κάποια πιστωτικά πάγια μέχρι να βγει άκρη, με την VODAFONE να είναι πολύ καλήτερη στην αντιμετώπιση του καταναλωτή. Η cosmote μου απάντησε πολλές φορές "και που θα πας; είμαστε οι καλύτεροι" και γενικά απαντώντας με πάντα με ύφος "και μεγάλη χάρη σου κάνουμε που ασχολούμαστε μαζί σου, τολμάς να αμφισβητήσεις την αυτοκρατορία μας...". Η wind/nova, με έφερε στα όρια μου να πληρώσω όσο όσο για να γλυτώσω. 

Φυσικά όλα τα παραπάνω αφορούν την περίπτωση που χρειάστηκα να μιλήσω μαζί τους σε κάποιο πρόβλημα κάλυψης γενικό ή προσωρινο. Αν δεν έχεις πρόβλημα όλες είναι καλές. 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

20 minutes ago, HEO said:

Ανάλογα την περίπτωση. Για Νοβα πρεπει να πας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, για Βονταφον τους λες δεν εχω σημα και σου κουνάνε το μαντήλι (προτού σου δώσουν προσφορά χώμα), για Κοσμοτε κάπου ενδιάμεσα. 

1 ώρα πριν, andreasomageiras said:

Όταν το δίκτυο έχει προβλήματα, που στην περιοχή μου κανένα δεν είναι τέλειο, έφυγα εύκολα από vodafone συμβόλαιο, δύσκολα και με πολύ ταλαιπωρία από cosmote και ενώ δεχόταν πως έχουν πρόβλημα στην συγκεκριμένη περιοχή (μιλούσαμε μόνο απόγευμα γιατί το πρωί στον χώρο εργασίας δεν έβγαζε ούτε κλήση) και από wind/nova έφυγα αφού μου βγάλανε την ψυχή και μόνο μετά από απειλές ότι θα τους στείλω και τα έξοδα του ψυχιάτρου που με έστειλαν 😁

Απο vodafone και cosmote είχα και κάποια πιστωτικά πάγια μέχρι να βγει άκρη, με την VODAFONE να είναι πολύ καλήτερη στην αντιμετώπιση του καταναλωτή. Η cosmote μου απάντησε πολλές φορές "και που θα πας; είμαστε οι καλύτεροι" και γενικά απαντώντας με πάντα με ύφος "και μεγάλη χάρη σου κάνουμε που ασχολούμαστε μαζί σου, τολμάς να αμφισβητήσεις την αυτοκρατορία μας...". Η wind/nova, με έφερε στα όρια μου να πληρώσω όσο όσο για να γλυτώσω. 

Φυσικά όλα τα παραπάνω αφορούν την περίπτωση που χρειάστηκα να μιλήσω μαζί τους σε κάποιο πρόβλημα κάλυψης γενικό ή προσωρινο. Αν δεν έχεις πρόβλημα όλες είναι καλές. 

Η εμπειρία σου είναι ακριβώς όπως την φανταζόμουν από το '95 που ασχολούμαι με την κινητή..

Vodafonάρα για άλλη μία φορά... 😊😉😋😂😂

Edited by konstantinos77

On 11/4/2025 at 12:17 ΜΜ, andreasomageiras said:

Όταν λες έφυγες εύκολα από συμβόλαιο Vodafone τι εννοείς;Έχω συμβόλαιο Vodafone και στην κεραία που μένω αυτό το διάστημα έχουν αναγνωρίσει πρόβλημα,μου δώσανε και τα επόμενα δύο πάγια δώρο αλλά δεν έχουν κάποιο πλάνο αναβάθμισης για το επόμενο 6μηνο...Μπορείς να γλυτωσεις και το πέναλτι αποχώρησης αν υπάρχει θέμα;Δεν έχω παράπονο εξυπηρέτησης,ούτε σε άλλες περιοχές που κινούμαι μέσα στο χρόνο είχα τεράστιο θέμα απλά τώρα μένω εδώ στο χωριό και δεν τραβάει ειδικά σε εσωτερικό χώρο (καλά και οι άλλες δύο στο ίδιο επίπεδο είναι πάνω κάτω).