konstantinos77 Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 10 minutes ago, CamuCamu said: Μαλιστα πιστευε οτι θελεις δεν θα το συνεχισω γιατι ειμαστε τοση ωρα off-topic. Καλη συνεχεια! Off-topic είσαι από μόνος σου. Το έχουμε πει ότι εδώ μέσα συζητάμε ότι αφορά το Vodafone CU, δεν είναι συγκριτικό δικτύων!! 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 2 minutes ago, kalitexnis_g said: Ρώτησα στο chat μέχρι πότε ισχύει η προσφορά του myphone και μου είπαν ως τις 15. Μηπως ρώτησες και πότε θα μπουν οι 15.000 κρύσταλλοι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 Just now, VIPdriver said: Μηπως ρώτησες και πότε θα μπουν οι 15.000 κρύσταλλοι; Αυτό ήθελα να ρωτήσω πριν λίγο και το ξέχασα... Για κάτσε μία... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 1 minute ago, VIPdriver said: Μηπως ρώτησες και πότε θα μπουν οι 15.000 κρύσταλλοι; Μπήκαν απ'οτι διάβασα σε διάφορους.. και σε εμένα πρέπει να μπήκαν αλλά επειδή είναι πολλοί δεν θυμάμαι 😃 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 3 minutes ago, konstantinos77 said: Off-topic είσαι από μόνος σου. Το έχουμε πει ότι εδώ μέσα συζητάμε ότι αφορά το Vodafone CU, δεν είναι συγκριτικό δικτύων!! 😉 Εχω παρα πολλες φρασεις στο μυαλο μου μιας και που παρακολουθω πολυ καιρο την σταση σου καθε φορα που καποιος θιγει το αγαπημενο σου δικτυο. Συν τις αλλοις εισαι και εριστικος. Ευγενικα στο λεω αν θες ελα προσωπικο. 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 Μηπως ρώτησες και πότε θα μπουν οι 15.000 κρύσταλλοι;Σε μένα, στη σύζυγο και στα παιδιά μου πάντως μπήκανε! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 1 minute ago, CamuCamu said: Εχω παρα πολλες φρασεις στο μυαλο μου μιας και που παρακολουθω πολυ καιρο την σταση σου καθε φορα που καποιος θιγει το αγαπημενο σου δικτυο. Συν τις αλλοις εισαι και εριστικος. Ευγενικα στο λεω αν θες ελα προσωπικο. 😉 Μαλλιοτράβηγμα;;; 😂😂😂 Να'σαι καλά, με έκανες και γέλασα!! 😂😂 Δεν μου έθιξες καμία εταιρία... Προωθείς την πράσινη, άιντε τα λέμε... 😉 Αυτά δεν μπορώ... 9 minutes ago, VIPdriver said: Μηπως ρώτησες και πότε θα μπουν οι 15.000 κρύσταλλοι; Εντός 24ωρου θα έχουν μπει με ενημέρωσαν στο live chat. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 7 ώρες πριν, CamuCamu said: Αν ειναι αληθεια αυτο που βλεπω με κλειστα τα ματια. Γιατί να μην είναι. Αρνήθηκα, ωστόσο, γιατί πριν πλήρωνα 8€ για 17gb και μου φάνηκαν πολλά. Και δεν τα χρειάζομαι κιόλας, τόσα πολλά 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Μηπως ρώτησες και πότε θα μπουν οι 15.000 κρύσταλλοι; Και σε 2 δικούς μου αριθμούς μπήκαν 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 5 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Ρώτησα στο chat μέχρι πότε ισχύει η προσφορά του myphone και μου είπαν ως τις 15. Εμένα μου είπαν μέχρι 10/11. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τελικά 17gb δίνει; Όχι 24,5; Έχω μπερδευτεί και αυτό το πακέτο για πόσο ισχύει; και η ενεργοποίηση γίνεται κάθε μήνα αυτόματα με την ανανέωση σου δίνει το απεριόριστα λεπτά ομιλίας και τα 24.5gb η 17gb. Η ερώτησή μου αφορά για την προσφορά που δίνει η vodafone για τα μέλη του myphone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τα 17 είναι τα εξτρα. 24,5 είναι τα συνολικά με το διπλασιασμό του πακέτου που ενεργοποιείται με τα 13€ και με το shake. Κάθε μηνα για 6 μήνες τα παίρνεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τα 17 είναι τα εξτρα. 24,5 είναι τα συνολικά με το διπλασιασμό του πακέτου που ενεργοποιείται με τα 13€ και με το shake. Κάθε μηνα για 6 μήνες τα παίρνεις. σε ευχαριστώ πολύ φίλος..Στάλθηκε από το M2003J15SC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 5 ώρες πριν, tiniakos said: Εμένα μου είπαν μέχρι 10/11. Μέχρι 10 μου είπαν κι εμένα αρχικά, αλλά μου στείλανε το link από τα λαγονικά. Όταν τους είπα πως δεν εννοώ αυτήν αλλά του myphone, μου είπαν 15. Καλά είναι και άσχετοι μην το ξεχνάμε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τα συστήματα της Vodafone ειναι τα καλύτερα και δεν σηκώνω κουβέντα.. Σε δύο liquid είχα αυτόματη ανανέωση 8€ δεν πείραξα μπάρα κλπ και μάντεψτε αυτόν τον μήνα έγινε πάλι ανανέωση 8€ και όχι 12 που είναι πλέον η ελάχιστη ανανέωση σε liquid. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τα συστήματα της Vodafone ειναι τα καλύτερα και δεν σηκώνω κουβέντα.. Σε δύο liquid είχα αυτόματη ανανέωση 8€ δεν πείραξα μπάρα κλπ και μάντεψτε αυτόν τον μήνα έγινε πάλι ανανέωση 8€ και όχι 12 που είναι πλέον η ελάχιστη ανανέωση σε liquid. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk13 η ελάχιστηSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Από το chat: VODAFONE EΞYΠHPETHΣH ΠEΛATΩN:EΣAΣ O APIΘMOΣ ENEPΓOΠOIHΘHKE XΘEΣ. H ENHMEPΩΣH TΩN ΠΛHPOΦOPIΩN ΣTA ΨHΦIAKA MAΣ KANAΛIA, ΓINETAI 24 ΩPEΣ META THN ENEPΓOΠOIHΣH TOY APIΘMOY ΣAΣ. OΠOTE ΣHMEPA META TIΣ 15:30, ΘA YΠAPXEI H ΔYNATOTHTA EΓΓPAΦHΣ. ΩΣTOΣO KAΘΩΣ YΠAPXEI ANABAΘMIΣH ΣE EΞEΛIΞH, OΠOTE ΠAPATHPEITE AΣTAΘEIA ΣTA ΨHΦIAKA KANAΛIA, ΠPOTEINOYME NA ΓINEI H ΔIAΔIKAΣIA EΓΓPAΦHΣ TH ΔEYTEPA! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Ο πεθερός μου όταν κάνει ανανέωση του δίνει 2.5 Giga bonus επειδή έχει και σταθερό τηλέφωνο στη Vodafone. Η γυναίκα μου δεν παίρνει αυτό το bonus παρόλο που το σταθερό είναι Vodafone και είναι στο όνομα της. Τι πρέπει να κάνει για να παίρνει και αυτή τα Gb ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Αναφέρετε το στη εξυπηρέτηση για να το ενεργοποιήσουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 19 ώρες πριν, sou_d said: Σαφώς και όχι Τι προγραμματαρα είναι αυτή; πως την πετύχες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Πως να κάνω stream το vodafone tv από κινιτο σε laptop, τηλεόραση κτλπ ______.mp4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 5 ώρες πριν, AlexM2 said: Τα συστήματα της Vodafone ειναι τα καλύτερα και δεν σηκώνω κουβέντα.. Σε δύο liquid είχα αυτόματη ανανέωση 8€ δεν πείραξα μπάρα κλπ και μάντεψτε αυτόν τον μήνα έγινε πάλι ανανέωση 8€ και όχι 12 που είναι πλέον η ελάχιστη ανανέωση σε liquid. Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά έτσι δεν μπορείς να κάνεις skip ένα μήνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 3 ώρες πριν, rebelos2019 said: Τι προγραμματαρα είναι αυτή; πως την πετύχες; Καθαρά θέμα τύχης νομίζω φίλε. Δεν ξέρω τι να πω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 49 minutes ago, sou_d said: Καθαρά θέμα τύχης νομίζω φίλε. Δεν ξέρω τι να πω Στο application της εταιρείας εμφανίστηκε η προσφορά αυτή; Εκεί που λέει for you? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Ενεργοποίησα τους 7 μήνες δώρο του vodafone tv. Για ποιο λόγο το λένε tv δεν κατάλαβα. Σε smart tv samsung και lg που έχω σε καμία δεν υπάρχει εφαρμογή. Να κάνω screen sharing από το κινητό δεν με αφήνει. Δεν παίζει ούτε σε υπολογιστή ώστε να συνδέσω τον υπολογιστή με την τηλεόραση. Άρα ή πρέπει να έχεις android τηλεόραση ή πρέπει να αγοράσεις εξοπλισμό εάν δεν έχεις ή να δεις το πρόγραμμα σε κινητό ή τάμπλετ. Και είναι τόσο τσακάλια στο τμήμα μάρκετινγκ που βρήκαν τρόπο μέσω του διαγωνισμού να δυσφημίσουν το προϊόν τους 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Τετοια ταχυτητα δεν εχω πιασει Αθηνα και επιασα στη Χιο! Ευτυχως ειναι σε σημειο κοντα στο σπιτι οποτε θα το εκμεταλλευτω οποτε εχω απεριοριστα.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts