xtrmsnpr Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Καλή φάση!Πολύ χρόχειρα σχεδιασμένη δν είναι;Δν μ πολυ αρέσει!Αλλά απο το να μ δίνουν χαρτάκια για κάρτα το προτιμώ! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Καλή φάση!Πολύ χρόχειρα σχεδιασμένη δν είναι;Δν μ πολυ αρέσει!Αλλά απο το να μ δίνουν χαρτάκια για κάρτα το προτιμώ! Μα κάρτα ανανέωσης είναι στο κάτω κάτω... Την παίρνεις και σε λίγα δευτερόλεπτα την έχεις πετάξει... Δεν νομίζω ότι απαιτείται κανένας ιδιαίτερος σχεδιασμός! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εγω τις κάνω συλλογή πάντως!χεχε! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 βασικά ποτέ δεν είχα καταλάβει την ύπαρξη των δυο διαφορετικών καρτών...καλή κίνηση ήταν...χωρίς απαραίτητα να κερδίζουμε τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Έχω ένα siemens CX70 με Vodafone CU.Έχω περάσει το Opera minibrowser και το eMSN. Αλλά κανένα από τα δυο δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Απ' ότι έψαξα φταίει ότι δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ, αν και το κινητό μοθ μπαίνει στις wap σελίδες. Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να μπορώ να μπαίνω και στο ιντερνετ; Ή μήπως η από CU δεν μπορώ να μπω ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να μπορώ να μπαίνω και στο ιντερνετ; Ή μήπως η από CU δεν μπορώ να μπω ιντερνετ;Μπορεις να μπεις αλλα δεν ξερω αν σε ικανοποιουν οι τρεχουσες χρεωσεις... :rolleyes: Δες----->> http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001031000&vars=0000000000# Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profitis Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Παιδια,δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλα όταν τελειώσει το προπληρωμένο πακέτο των SMS δεν έρχεται κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα(δεν ήρθε ούτε σε μένα ούτε στην κοπελιά μου).Ετσι ξαφνικά σήμερα ενω υπολόγιζα οτι θα τελειώνει το πακέτο ...τελείωνε η κάρτα αφου έστελνα ενδιάμεσα. Εκτος αυτου στην κοπελιά μου πάλι τις είχε φάει 3 €...Δηλαδή βρέθηκα ξαφνικά με -3€ ενω δεν έχει καν στειλει μήνυμα Εχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Παιδια,δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλα όταν τελειώσει το προπληρωμένο πακέτο των SMS δεν έρχεται κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα(δεν ήρθε ούτε σε μένα ούτε στην κοπελιά μου).Ετσι ξαφνικά σήμερα ενω υπολόγιζα οτι θα τελειώνει το πακέτο ...τελείωνε η κάρτα αφου έστελνα ενδιάμεσα. Εκτος αυτου στην κοπελιά μου πάλι τις είχε φάει 3 €...Δηλαδή βρέθηκα ξαφνικά με -3€ ενω δεν έχει καν στειλει μήνυμα Εχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Καλησπέρα..χτές μου τελιώνε η sms card και έλεγα συνέχεια να θυμηθώ να την ανανεώσω...και τελικά το ξέχασα αλλά ευτυχώς εμένα με ενημερώσαν και μου στείλαν οτι μου τελιώσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Mια φορα μου το εκανε (και την πατησα κι εγω ετσι) Αλλα κατα τα αλλα στελνει κανονικα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Κανενα προβλημα σε μενα παντως.Σχεδον αμεσως ερχεται το sms. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Παιδια,δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλα όταν τελειώσει το προπληρωμένο πακέτο των SMS δεν έρχεται κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα(δεν ήρθε ούτε σε μένα ούτε στην κοπελιά μου).Ετσι ξαφνικά σήμερα ενω υπολόγιζα οτι θα τελειώνει το πακέτο ...τελείωνε η κάρτα αφου έστελνα ενδιάμεσα. Εκτος αυτου στην κοπελιά μου πάλι τις είχε φάει 3 €...Δηλαδή βρέθηκα ξαφνικά με -3€ ενω δεν έχει καν στειλει μήνυμα Εχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Σήμερα το πρωί μου τελείωσε και ήρθε αμέσως μήνυμα!;) Ίσως ήταν περιστασιακό...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Όποτε τελειώσει μου στέλνουν συνέχεια!Δν έχω πρόβλημα,στέλνω άνετα! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Εκτος αυτου στην κοπελιά μου πάλι τις είχε φάει 3 €...Δηλαδή βρέθηκα ξαφνικά με -3€ ενω δεν έχει καν στειλει μήνυμα Τα 3 ευρώ πότε παρατηρήσατε οτι αφαιρέθηκαν;; Στην αρχή με το που βάλατε χρόνο ομιλίας ή στο ενδιάμεσο;; Σε ρωτάω γιατί αν ήταν στην αρχή,με το που έκανε την ανανέωση,πιθανότατα να αφαιρέθηκε και η επέκταση υπολοίπου (σε περίπτωση που την είχε χρησιμοπιήσει φυσικά).. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μην το πολυψάχνετε παιδιά...''εξαφανίζονται'' τα μηνύματα σε πολλά άτομα και η Vodafone κάνει το κορόιδο..εγώ βάζω μετρητή μηνυμάτων και μου έχει τύχει 3-4 φορές στα 86 μηνύματα να με ειδοποιούν ότι ''ήρθε το τέλος''.Σε φίλη μου από τα 80 μηνύματα..το ότι θα τους τελειώσω οριστικά αυτό δεν το σκέφτονται...:shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μην το πολυψάχνετε παιδιά...''εξαφανίζονται'' τα μηνύματα σε πολλά άτομα και η Vodafone κάνει το κορόιδο..εγώ βάζω μετρητή μηνυμάτων και μου έχει τύχει 3-4 φορές στα 86 μηνύματα να με ειδοποιούν ότι ''ήρθε το τέλος''.Σε φίλη μου από τα 80 μηνύματα..το ότι θα τους τελειώσω οριστικά αυτό δεν το σκέφτονται...:shoot: Μήπως κάποια μηνύματά σου είναι διπλά ή τριπλά! Ένα μήνυμα των 180 π.χ. χαρακτήρων φαίνεται στον μετρητή σαν ένα αλλά στην ουσία είναι δύο χρεώσιμα μηνύματα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_Anemos7 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Στην ουσια το prepaid sms για μενα ειναι μια απατη χωρις ορια. :ninja: Δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για να στελνεις και καλα δωρεαν και στο τελος του μηνα να σου λενε 'Ε αυτο ηταν.. οτι εστειλες - εστειλες.' Anyway.. Εγω απορησα και με την καταργηση του cu (της καρτας δηλαδη).Γιατι εγινε? :mad: Πως πανε οι χρεωσεις τωρα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Στην ουσια το prepaid sms για μενα ειναι μια απατη χωρις ορια. :ninja: Δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για να στελνεις και καλα δωρεαν και στο τελος του μηνα να σου λενε 'Ε αυτο ηταν.. οτι εστειλες - εστειλες.' Anyway.. Εγω απορησα και με την καταργηση του cu (της καρτας δηλαδη).Γιατι εγινε? :mad: Πως πανε οι χρεωσεις τωρα? :confused: γιατί απόρησες? καλά κάναν και την καταργήσαν..είχαμε γεμίσει 100 κάρτες! έλεος πια! τώρα παίρνεις μία και την αγοράσεις με μήνυμα...μια χαρά δεν είναι? οι χρεώσεις ίδιες. σου αφαιρεί 5 ευρώ απο τον χρόνο ομιλίας σου και όλα οκ. τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_Anemos7 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Οπα αυτο δεν το γνωριζω.Πως την αγοραζεις με μηνυμα δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Οπα αυτο δεν το γνωριζω.Πως την αγοραζεις με μηνυμα δηλαδη? Στέλνεις μήνυμα στο 1286 με την λέξη sms και αγοράζεις την sms card. στέλνεις cualot Και παίρνεις την αντίστοιχη κάρτα. επίσης για να βλέπεις ποσα μηνύματα σου απομένουν στέλνεις κενό μηνυμα στο 1286... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_Anemos7 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Α αυτο το ξερω :shifty: Εγω νομιζα πως ελεγες για καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας. :rolleyes: Πως βλεπουμε αν ενας αριθμος ειναι cu ή a la carte? Γινεται να ανανεωσει καποιος το χρονο ομιλιας καποιου αλλου και πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Α αυτο το ξερω :shifty: Εγω νομιζα πως ελεγες για καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας. :rolleyes: Πως βλεπουμε αν ενας αριθμος ειναι cu ή a la carte? Γινεται να ανανεωσει καποιος το χρονο ομιλιας καποιου αλλου και πως γινεται? http://www.vodafone.gr μπες και δες...ψάχτο λίγο παιδί μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 mporo na energopoihso to cu a lot 8ana xvris na exoyn teliosei h dorean kleiseis apo thn thn prohgoymenei energopoihsei????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Παιδιά προσέξτε μέσα στην νέα κάρτα ανανέωσης, το ενημερωτικό με τις οδηγίες! Τα λέει ανάποδα! Δηλαδή, αν θέλεις να αγοράσεις cu alot να στείλεις την λέξη sms και το ανάποδο!!! Από εδώ φαίνεται το ενδιαφέρον της για τους πελάτες!! Αλλά εμένα πιο πολύ για απατεωνιά μου μοιάζει!!! Τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος ακολουθήσει τις οδηγίες; Ποιος τον αποζημιώνει;:blink: :!: Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 οντως υπαρχουν πολλοι ...που ακολουθουν τις οδηγιες χωρις να σκεφτονται.... τηλεφωνακι στο 1251.... και σε μια εργασιμη γινεται ...μετατροπη ...στην καρτα που θελετε.... (εχω την εντυπωση... οτι παραμενει και η αλλη ;) αλλα αυτο παιδακια μην το δεσετε σχοινι κορδονι....), Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Άλλη μια προχειρότητα των ελληνικών δικτύων! Ενώ αν ήταν κάποια πανάκριβη και πανχρήσιμη υπηρεσία "περιεχομένου", οι οδηγίες θα ήταν σωστότατες !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts