Jump to content

haris87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    269
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

haris87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. haris87

    iPhone 4

    καλησπερα πως μπορω να κανω βιντεοκληση με το skype??
  2. haris87

    iPhone 4

    Το ξερω με το πανω σκετο δεν ανοιγε με τιποτα σε συνδυασμο τον δυο ανοιξε Hard reset πως κανεις??? ευχαριστω!
  3. haris87

    iPhone 4

    Πως το κανεις hard reset??? τελικα το ανοιξα πατωντας το home button το πανω, και δεν ξερω αν επαιξε ρολο το ειχα συνδεμενο στο pc ευχαριστω!!!!
  4. haris87

    iPhone 4

    Καλησπερα παιδια το εχω απο την προηγουμενη παρασκευη (το εχω 8 μερες δλδ) σημερα το φορτησα τριτη φορα και πριν λιγο το εβγαλα απο το ρευμα και το αφησα και δουλευε ,μετα απο 5 λεπτα πηγα να παρω ενα τηλ και ειχε κλεισει προσπαθω να το αναψω αλλα δεν αναβει με τιποτα τι το ξανα εβαλα για φορτηση τι το συνδεσα στον υπολογιστη τιποτα δεν αντιδρα τι να κανω???? οποιος ξερει ας βοηθησει??? να το παω την δευτερα πισω το πηρα απο κοσμοτε??? ευχαριστω!!!!
  5. haris87

    iPhone 4

    Καλησπερα, το πηρα και εγω σημερα ειναι παρα πολυ καλο και η οθονη του ειναι απιστευτη, οταν το πιανω στο επιμαχο σημειο αναλογα το πως το πιανω πεφτει το σημα μια με δυο γραμμες το εχω δοκιμασει μεσα στο σπιτι που εχω σημα 4 η 5(που ειναι φουλ)οταν δεν το πιανω απο εκει επισης με την θηκη που πηρα παλι δεν εχει κανενα προβλημα αυτο συμβαινει ειτε σε αναμονη ειτε κατα την διαρκεια κλησης, το κανει και σε αλλους αυτο??? να ανησυχω??? φοραει την 4.1 ευχαριστω!!!
  6. haris87

    iPhone 4

    Καλησπερα, οποιοι το εχετε παρει απο γερμανο και εχει παρουσιασει προβλημα και εχετε παει για αντικατασταση σας εχουν δωσει καινουργιο σφραγισμενο? Γενικα ποιο καταστημα σε περιπτωση προβληματος σου φερνει καινουργιο και οχι καποιο ανοιχτο??? Ρωταω διοτι σκεφτομαι να το παρω... ευχαριστω!
  7. Τα ξερω αυτα και τα διαβασα στο αρχικο θεμα . εκανα μορφοποιηση την μνημη τον 32γιγα αλλα εκανα φλασαρισμα και τα μυνηματα η επαφες τα bookmark εχουν μεινει και το ιστορικο στο terminal αν πατησεις το πανω βελακι μου βγαζει της τελευταιες εντολες που εχω δωσει κανονικα αυτα δεν επρεπε να διαγραφουν???? πως διαγραφονται υπαρχει καποιος τροπος που να διαγραφει τα παντα χωρις να χρειαζεται να το κανεις ενα ενα????
  8. Παιδια ολα οκ το ξανα flashara αλλα με αλλη εκδοση και οχι με αυτη που λειει το ποστ του φλασαρισματος στο πρωτο θεμα, που με την οποια το ειχα φλασαρει τρεις φορες και ειχα το ιδιο προβλημα. Συγκεκριμενα με αυτην RX-51_2009SE_10.2010.19-1_PR_COMBINED_MR0_ARM και ολα οκ. ξερεται τι πρειπει να κανω ωστε μετα το flasharisma μην υπαρχει τιποτα ,επαφες,μυνηματα bookmark,..... ναι ειναι οπως το πηρα καινουργιο ευχαριστω!!!
  9. Παιδια το αφησα ολη την νυχτα χωρις μπαταρια και τα ιδια δεν βλεπει την σιμ. Οταν το αναβω μου βγαζει της 4-5 τελειες μετα σκετη μαυρη οθονη και μετα παλι της τελειες... και αργει κανα λεπτο εδω και μετα τα "χερια της νοκια" και μου ζηταει γλωσσα χωρα... κανει περισσοτερη ωρα να ανοιξη σε σχεσει με το πρoηγουμενη εκδοση λογισμικου μπορει καποιος που το εχει κανει update και δεν εχει προβληματα να μου στειλει την εκδοση του λογισμικου (να την ανεβαση(rapidshare...) και να μου στειλει το λινκ). ευχαριστω για την βοηθεια και της αμεσες απαντησεις!!!!
  10. Εχω δοκιμαση με αυτη που το ειχα τοσο καιρο μια vodafone together και μια αλλη ανενεργη vodafone και μου βγαζει και στις δυο μια σιμ με με μια πλαγια γραμμη πανω το οποιο μου το βγαζει και οταν δεν βαλω καμια μεσα(αυτο εμφανιζεται διπλα στην μπαταρια...) θα δοκιμασω και με αλλη μια σε λιγο και θα σας ενημερωσω... ευχαριστω για την βοηθεια!!! Δοκιμασα και με αλλη μια καρτα vodafone 3g και τιποτα ουτε πιν ζηταει αργει λιγο να ανοιξει και βγαζει το οικονιδιο με την καρτα που αναφερο σε ποιο πανω ποστ τι να κανω καποια λυση υπαρχει??? αλλη εκδοση να το flasharo μηπως και γινει τιποτα υπαρχει???
  11. Το εκανα και αυτο, το ξανα flsshara χωρις να εχω την sim μεσα αυτην την φορα και παλι τα ιδια ειτε την εχω ειτε δεν την εχω το ιδιο πραγμα ειναι δεν την βλεπει. Υπαρχει πουθενα διαθεσιση η προηγουμενη εκδοση του λογισμικου για να το flasharo με εκεινη μπας και δουλεψει??? ευχαριστω!!!
  12. ναι εχω βαλει βασικα δεν την εβγαλα που εκανα flasarisma και τωρα ουτε πιν μου ζηταει ουτε δουλευει σαν τηλεφωνο... κανει και αρκετη ωρα να αναψει εκανα οτι λεει στο αρχικο θεμα για φλασαρισμα..... εκανα οτι λεει εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257194 στο ποστ 15 εχω κανει κατι λαθος μηπως εβαλα λαθος εκδοση???
  13. Καλησπερα! flashara το κινητο με το καινουργιο firmware και οταν το ανοιγω δεν μου ζηταει pin και μου βγαζει πανω κοντα στην ωρα μια καρτα με μια κοκκινη πλαγια γραμμη απο πανω.... δεν μου βγαζει ουτε σημα ουτε τιποτα δεν εχω τηλεφωνο στην ουσια....
  14. Καλησπερα πως μπορω να μεταφερω τις επαφες μου απο το ν900 στο ν95-2 γρηγορα??? αν ξερει καποιος ας μου εξηγησει ευχαριστω!!!
  15. haris87

    iPhone 4

    Τα εχει δωσει ενα μελος εδω στο myphone σε παλιοτερο ποστ και τα ειχα κρατησει. Frequency Band Body Head EU 10g SAR Limit (W/kg) EGSM 900 0.74 0.66 2.0 GSM 1800 0.28 0.59 2.0 UMTS I 2100 0.36 0.93 2.0 UMTS VIII 900 0.74 0.66 2.0 Wi-Fi 0.05 0.36 2.0 Στην σελιδα 7 απο 28 τα λεει αναλυτικα για Ευρωπη και Αμερικη... http://manuals.info.apple.com/en_US/iPhone_4_Important_Product_Information_Guide.pdf
×
×
  • Create New...