Jump to content

Diafanos_Anemos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Diafanos_Anemos7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Α αυτο το ξερω :shifty: Εγω νομιζα πως ελεγες για καρτα ανανεωσης χρονου ομιλιας. :rolleyes: Πως βλεπουμε αν ενας αριθμος ειναι cu ή a la carte? Γινεται να ανανεωσει καποιος το χρονο ομιλιας καποιου αλλου και πως γινεται?
  2. Οπα αυτο δεν το γνωριζω.Πως την αγοραζεις με μηνυμα δηλαδη?
  3. Στην ουσια το prepaid sms για μενα ειναι μια απατη χωρις ορια. :ninja: Δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για να στελνεις και καλα δωρεαν και στο τελος του μηνα να σου λενε 'Ε αυτο ηταν.. οτι εστειλες - εστειλες.' Anyway.. Εγω απορησα και με την καταργηση του cu (της καρτας δηλαδη).Γιατι εγινε? :mad: Πως πανε οι χρεωσεις τωρα? :confused:
  4. Ωραια τωρα που παιρνω γιατι λεει οτι εχω 35? Οι 5 ποντοι που βρεθηκαν? :wacko: Μηπως και οταν μιλαω κερδιζω ποντους? Υ.Γ. Μονο 1 ανανεωση εχω κανει με καρτα cu των 10 ευρω α και μια προσφορα που ειχα βαλει (20 δωρεαν μηνυματα) απο ενα ζελε που ειχε μεσα bonus cu ? So? :worry:
  5. Ρε μαγκες πως προστιθενται οι ποντοι στο VODAFONE POINTMANIA? Εγω εχω cu και εκανα την 1η μου ανανεωση με καρτα 10 ευρω αλλα παιρνω στο 1282 και μου λεει οτι οι ποντοι μου ειναι 20. Ξαναπαιρνω και παλι μου λεει οτι ειναι 20 (το bonus εγγραφης δηλαδη) . Τι ακριβως γινεται? Μπορει να μου εξηγησει καποιος?
  6. Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ ανθεκτικο γιατι δεν ανοιγει πολυ ευκολα και παλι δυσκολα κλεινει. Παντως και στην οδηγηση δεν αντιμετωπιζω προβληματα (το ενα δαχτυλο το εχουμε παντα στην κεραια οταν μιλαμε :rolleyes: ) ναι αυτο το στιφογυριστο απο πισω ειναι κεραια. Καποιος με ειχε ρωτησει τι ειναι? Και του λεω ''α μη δινεις σημασια, ειναι για να κρεμας κουδουνακια οταν παψουν να λειτουργουν οι ηχοι :lol:
  7. Λοιπον μπηκα στο site sony ericsson/support για να διαμορφωσω το wap του κινητου και μου σταλθηκαν καποιες ρυθμισεις.Τις αποθηκευσα. Μετα πηρα τηλεφωνο το λειτουργο του δικτυου μου (vodafone) να ενεργοποιησω το wap και μου ειπε ok θα σου αποστειλουμε 2 μηνυματα με ρυθμισεις και πρεπει να τα αποθηκευσεις.Τις αποθηκευσα. Παω τωρα να ανοιξω το play now η να μπω στο internet (sony ericsson) απο το κινητο και ενω εχω σημα και (μου εχει βγαλει ενα G πανω απο το σημα) μου λεει ---> Η συνδεση απετυχε.Παρακαλω ελεγξτε τις ρυθμισεις δικτυου κλπ. και προσπαθηστε ξανα! Τι να φταιει? :cry: Γιατι δεν παιζει το play now? :worry:
  8. 300 Ευρω σε χρονο ομιλιας και μονο? Δεν ισχυει για τα μηνυματα? Α ενταξει τοτε ακυρο. Μεχρι τωρα δεν εχω καταναλωσει ουτε 50 ευρω για ομιλια και εχω κινητο απο το '99. :blink: Δεν με συμφερει :rolleyes: Εκτος αν ειναι τοσο γαματα τα δωρα και αλλαξω γνωμη :O
  9. Υπαρχει καποιο stick bluetooth που μπαινει στο pc μεσω της θυρας usb? Ρωταω για τη μεταφορα δεδομενων απο το pc στο κινητο μεσω bluetooth.Αν το εχει καποιος ας ενημερωσει ... Ποια ειναι η ενδεικτικη τιμη του? Πιστευω οτι λογικα αυτος θα ειναι και ο πιο ευκολος τροπος μεταφορας δεδομενων απο οτι με το καλωδιο (ψαξε βρεστο :O ) και τις υπερυθρες (που πρεπει να εχεις laptop για να ισχυει). Σωστα τα λεω? :wacko:
  10. Καλησπερα και απο μενα.Ειμαι εδω και λιγο καιρο κατοχος του vodafone cu και ολο ακουω για την περιφημη pointmania αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ.Να ενημερωσω οτι πιο πολυ στελνω μηνυματα παρα πραγματοποιω κλησεις. Λεει να γραφτω στο προγραμμα pointmania.Ποιος ειναι ο τροπος? Α και συνοπτικα ποσους ποντους πρεπει να συγκεντρωνω για να κερδιζω τα υποτιθεμενα δωρα? (και ποια ειναι αυτα?) Cu
  11. Lefteri mpika kai egw sto myt610.com kai eida kapoia themata.Kanw downlaod alla vgainei se morfi arxeiou pou den mporei na diavastei apo ta windows.Me poion tropo pername ayta ta arxeia sto kinito?? A kai kati allo to z520 den to exei sto site sti lista me ta kinhta.. einai symvates oi efarmoges me autes tou t610?
  12. Καλησπερα και απο μενα αγαπητα μου παιδια. ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ! Χθες ολη μερα καθομουν και το χαζευα! Εχει απιστευτη ομορφια.. ειναι αυτο που αναζητουσα.. ενα κομψο cool clamshell!! Μονο που εμενα δεν ειχε μεσα 2 καλυμματα αλλα 1 --> το πορτοκαλι. Με συνεπεια να εχω ως default καλυμμα το γκρι και να μου λειπει το ΜΠΛΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!! Αυτα προς το παρον τα λεμε!
  13. Λοιπον επειδη μεσα στην ερχομενη εβδομαδα μαλλον θα αποκτησω το κινητο,θελω να ρωτησω καποια πραγματακια ακομα. Το 'ς' τελικο υπαρχει στο z520i ή εχει το συνδρομο του κ700? Επισης ποση διαρκεια βιντεο μπορεις να τραβηξεις? Απλα αναρωτιεμαι αν η μνημη των 16mb ειναι επαρκής για 2-3 video clip και ηχους. Αυτα!
  14. Καλησπερα! Ε λοιπον απο τοτε που ειδα αυτο το κινητο εχω κατενθουσιαστει και σκοπευω να το αγορασω. Ηταν να παρω το νοκια 6101 αλλα μαλλον τα 2 κινητα απλα δεν συγκρινονται. Θελω απλα να μου πει καποιος πως γινεται ο συγχρονισμος με το pc (πρεπει να αγορασω καλωδιο?). Και επισης αν υπαρχει καποιο handsfree που να παιζει και ραδιο.Εχει ενεργο πορτακι? (εννοω το ανοιγεις και μιλας κανονικα η πρεπει να πατησεις και το κουμπι?) Ποσα καλυμμτα εχει μεσα? και σε τι χρωματα? υπαρχει σε κοκκινο? Αυτα προς το παρον.. οταν το παρω θα εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη.Bye
  15. An kapoios exei to Nokia 6101 tha ithela kapoies plirofories epeidh skopeyw na to agorasw. Stin ekseteriki othoni emfanizei tis kliseis kai ta minimata kanonika? (ennow se 1 i 2 grammes) Episis exei i syskeyi ypodoxi gia karta mmc? Kai pws mporei kapoios na perasei mp3 apo to pc sto nokia 6101? Telos thelw kapoies genikes entypwseis gia tis syskeyi epeidh molis tin eida ekswterika mou arese para polu.. :) to thema omws einai an aksizei kai eswterika.
×
×
  • Create New...