Jump to content

profitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

profitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, χρειάζομαι για περιπου 1-2 εβδομάδες 4 συνδέσεις whats up (οχι δεν ειμαι τρομοκράτης :P αλλά θέλω να τρέξω ένα πείραμα) Υπάρχει περίπτωση να βρω πουθενά promotional νούμερα για να μην πληρώνω 4 πακέτα * 5 ευρώ =20 ευρώπουλα; Οι αριθμοί δεν χρειάζεται να εχουν χρήματα μέσα, 4 SIM που να είναι SIM cosmote θέλω όλο και όλο! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  2. Χαιρετώ όλη τη κοινότητα! Εχουμε εδώ μέσα κάποιον engineer απο εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή παρεμφερή κλάδο παιδια; Εχω κάποιες πολύ συγκεκριμένες απορίες που αφορά καθαρα πρακτικο ζήτημα πάνω στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επειγει για τη διπλωματικη... Απο documentantion όσο και να εχω ψάξει και δεν εχω βρει και δεν νομιζω να βρω γιατι προκειται για καθαρα πρακτικο θέμα πάνω στην πολιτική αριθμοδότησης των cell towers και στην γενικότερη δομή του GSM/UMTS δικτύου. Αν κάποιος γνωρίζει το σπορ, θα του ήμουν ευγνώμων πραγματικα!
  3. Έστω και μετά απο αρκετό καιρό... (δεν το είχα δει :O ) Η λίστα που λες με τις κεραίες της Αττικής, σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται στη σελίδα; Θυμάσαι; Γιατί δεν βρήκα καμια λίστα στη σελίδα που είχες δώσει. Κάθε Base Station (κάθε cell δηλαδή) χαρακτηρίζεται μοναδικά απο το CGI που είναι οι εξης κωδικοι ενωμένοι: ΜCC, MNC, LAC, Cell-id Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η EETT, σίγουρα έχει βάση δεδομένων που αντιστοιχεί τα παραπάνω σε ακριβή συντεταγμένες για κάθε αδειοδοτημένη κεραία. Το θέμα είναι public available; Θα δίνει αυτη τη βάση δεδομένων αν γίνει κάποια αίτηση σ' αυτην; Ή με καποιον τρόπο μπορώ εγώ απο το κινητό μου να δω τα co-ordinates του Base Station ; (πέρα απο triangulation :P και περα απο το να χρησιμοποιήσω κάποια απο τις πολυαριθμες υπηρεσίες που παρέχουν δεδομένα co-ordinates για κάθε cell )
  4. Καλησπέρα σε όλους σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος χάρτης που να έχει καταγεγραμμένες που βρίσκονται εγκατεστημένες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Να φανταστώ πως κάτι τέτοιο δεν θα υπάρχει πέρα από τους καταγραφές από τους ίδιους τους χρήστες που ετοιμάζονται να ξηλώσουν κεραίες :P (και ενω χρησιμοποιούν χαλαρά φούρνο μικροκυμάτων μέσα στο σπίτι τους καθε μερα :P)
  5. Kαλησπέρα σας, ψάχνω να αγοράσω ένα GSM Modem με σειριακή θύρα (που προγραμματίζεται φυσικά με AT Commands) Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι ως τωρα στην ελλάδα που να είναι οικονομικό. Βρήκα ένα modem απο μία εταιρεία μετά απο ψάξιμο στο google που ζητάνε 200 ευρώ...Υπερβολικα πολλα! Το skroutz.gr δεν μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα και αυτό με προβλημάτιζει. Έχετε τίποτα υπόψιν σας; Από αγγλία επίσης βρήκαμε αυτο http://cpc.farnell.com/jsp/search/productdetail.jsp?sku=RF00255 αλλά ακόμη περιμένω να δω αν στέλνουν ελλάδα.
  6. Μελετάω λίγο το θέμα AthensBook VS Εxandas Κοίταξα λίγο τις εφαρμογες απο το iTunes και τα σχόλια των χρηστών και πολύ περισσότερα θετικά διάβασα για το Exandas. Απ' ότι βλέπω πάντως και οι δύο εφαρμογές προτείνονται απο όλους. Ο Exandas αναφέρεται ότι είναι για όλη την Ελλάδα. Για τα Χανιά είναι up-to-dated σε επαρκή βαθμο; Φαντάζομαι πως ο Εxandas βγάζει λίστα με βενζινάδικα μαζι με τις τιμές τους (όπως και το AthensBook ;) Το AthensBook έχει στοιχεία και για επαρχία ή μονο για Αθήνα;
  7. Kαλησπέρα παιδια - Στο iTunes βλέπω ότι στο Sync για τον Safari έχει μόνο τον Internet Explorer. Δεν γίνεται να διαλέξω εγώ να κάνει Sync με τον Firefox; -Επίσης για το Sync έχω καταμπερδευτεί. Μπορεις να κάνεις κάθε ενότητα (π.χ. επαφές) ξεχωριστα Sync ή αναγκαστικά όλα μαζι; -Το back up που κρατάει το iTunes, που μπορω να το βρω ώστε όταν κάνω format να κρατάω τα αρχεια ώστε στην επόμενη εγκατάσταση να ειναι ετοιμο το iTunes.
  8. Kαλησπέρα παιδια :) - Στο iTunes βλέπω ότι στο Sync για τον Safari έχει μόνο τον Internet Explorer. Δεν γίνεται να διαλέξω εγώ να κάνει Sync με τον Firefox; -Επίσης για το Sync έχω καταμπερδευτεί. Μπορεις να κάνεις κάθε ενότητα (π.χ. επαφές) ξεχωριστα Sync ή αναγκαστικά όλα μαζι; -Το back up που κρατάει το iTunes, που μπορω να το βρω ώστε όταν κάνω format να κρατάω τα αρχεια ώστε στην επόμενη εγκατάσταση να ειναι ετοιμο το iTunes.
  9. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση efthlouk! Γενικά χρησιμοποιείς και το outlook και για e-mail client; Φωτογραφίες και διευθύνσεις μπορεις να εισάγεις μέσω του outlook και να περαστουν αυτόματα στο iPhone;
  10. Σε ευχαρστω πάρα πολυ για την απάντηση σου!!! Το ανακάλυψα πριν λίγο πειραματιζόμενος. Ειναι κλειστο το ακουστικο, το ανοίγες και συνεχίζεις να πατας πατημένο το κουμπι και τότε ανάβει συνεχόμενα μπλε το φωτάκι οπότε μπαίνει σε pairing mode και το βρήκα απο τις συσκευες μου.
  11. Thanks (έστω και καθυστερημένα) για την απάντηση! Tο exchange αν και το έχω ακούσει πάμπολλες φορές δεν εχω συνειδοτοποιήσει τια κριβώς ειναι. Να εχεις ένα webmail πλήρως συγχρονισμένο με κάποιον email client στο PC σου; Το σεταρισμα με το Gmail λυνει το θέμα των ελληνικών και της σωστής σειρας; Γιατι τώρα που τις έχω κάνει import απο τη SIM είναι ότι ' ναι ναι :P :P
  12. Έχω ένα ακουστικό bluetooth της Samsung (WEP 185 το μοντέλο). Το Nokia που το είχα συνδεδεμένο πλέον έχει αποσυρθεί. Ενα άλλο Nokia που έχω ΔΕΝ το βλέπει για κανένα λογο. Το εχω ανοιχτο και το κινητό ψάχνει αλλα ΔΕΝ το βρίσκει. Παρομοίως με το iPhone. Το πιο πιθανον δεν είναι ότι το ακουστικο εχει "κρατήσει" την επικοινωνία που είχε με το παλιο μου Nokia και δεν ειναι ορατό σε άλλες συσκευες; Η πλέον τα έχει παίξει; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περι αυτού ή εχει να προτείνει κάποια λύση θα με σώσει απο 15-20€ :P :P Eυχαριστω πολυ!
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάναμε την αίτηση και μου ήρθε το εξής μήνυμα "H αποστολή των ρυθμίσεων της υπηρεσίας Ιnternet On the Phone δεν ειναι δυνατην.Παρακαλώ επικοινωνηστε......." Στο iPhone μου και πριν στειλω το μήνυμα είχα μπει κάποιες φορές απο 3G και σερφαρα κανονικά...Τώρα στο iPhone χρειάζεται να κανω καμια ρύθμιση ; Γιατι πήρα στο 1212 και μου ειπε οτι αυτο που πρέπει να εχει περαστει στο κινητο γενικά είναι το "Cosmote Internet on The Phone" και όχι το "Cosmote WAP".....
×
×
  • Create New...