paanos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Με ποιο δικτυο είσαι συνδεδεμένος; Τα συμβόλαια με τα καρτοκινητα έχουν διαφορετικά δίκτυα που συνεργάζονται. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 ναι...πηρα την voda και το ενεργοποιησε ξανα για καρτα. ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Με ποιο δικτυο είσαι συνδεδεμένος; Τα συμβόλαια με τα καρτοκινητα έχουν διαφορετικά δίκτυα που συνεργάζονται. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Δηλαδη στο ιδιο σημειο η βονταφον δινει στο συμβολαιο 4G ενω στο καρτοκινητο οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Νόμιζα ότι είσαι σε δίκτυο περιαγωγής, συγνώμη. Το 4G απενεργοποιείται συνήθως σε κάθε αλλαγή, ενεργοποιείται με κλήση στο 1285. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δηλαδη στο ιδιο σημειο η βονταφον δινει στο συμβολαιο 4G ενω στο καρτοκινητο οχι; Νόμιζα ότι είσαι σε δίκτυο περιαγωγής, συγνώμη. Το 4G απενεργοποιείται συνήθως σε κάθε αλλαγή, ενεργοποιείται με κλήση στο 1285. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk ναι δεν το ηξερα...μολις το κανεις καρτα πρεπει να παρεις τηλ. τεχνικη υποστ. voda και στο κανει σε 2λεπτα.το καταλαβα γιατι εβλεπα παντου 3G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Και με μήνυμα SMS 4G ΝΑΙ στο 1285. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2040074 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 νομιζω με το πακετο exclusive δε μπορεις να χρησιμοποιησεις τα λεπτα ομιλιας, γτ πολωνια που ημουν δε μπορουσα να παρω τηλ αλλα ιντερνετ ειχα κανονικα. αυτο το πακετο νομιζω ειναι μονο εντος ελλαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 https://www.vodafone.gr/eshop/kiniti/basic-charges-consumers/ Οκ κατι ειδα λαθος για Ελβετια. γερμανικοι mvo αλλα και τα 3 μεγαλα δικτυα telekom vodafone o2 εχουν 100% την Νορβηγια στην ζωνη 1 της ΕΕ παντως 100% επισης και καποιες περιοχες υπερποντιες γαλλικες οπως η γουαδελουπη και η μαρτινικα αλλα και αλλες.Παραξενο. https://www.o2online.de/service/vertrag-tarif/ausland-roaming/eu-verordnung/?partnerId=O2_DTI_NEW_TEF_11003&medium=sms&campaignName=eu-roaming_BK_201705 https://mobile.lebara.com/de/en/roaming Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss1969 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 ξερει καποιος φιλος να μου πει, εαν η μετατροπη συνδεσης σε καρτοκινητο, στην ιδια εταιρεια. πχ vofafone ποσο κοστιζει; δε μπορω να βγαλω ακρη με τη συγκεκριμμενη εταιρεια. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Κανονικά τίποτα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Από την πρώτη Οκτωβριου η διακοπή δεν στοιχίζει τίποτα. Αρκεί ν είσαι αορίστου χρόνου δηλαδή να έχει λήξει η δέσμευση σου. Για μετατροπή σε καρτοκινητό μπορούν να σου ζητήσουν 5 ευρώ για το κόστος της SIM Δες και την σχετική ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Τ. https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0897.html Αν έχεις δέσμευση το τέλος διακοπής ορίζεται από το συμβόλαιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Άρχισε να κάνει στα καρτοκινητά προσωποποιημένες προσφορές; Μπήκα στο λογαριασμό του αδερφού μου που έχει απλό CU για να του κάνω ανανέωση, και βλέπω το παρακάτω. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Εγώ πάντως την πλήρωσα μέσω ίντερνετ από τις 15 Οκτωβρίου και σε τηλέφωνο που έκανα ήταν ότι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα μου είχε έρθει. Ακόμα να μου έρθει και σε τηλέφωνα που κάνω δεν το σηκώνουν. Μου έφαγαν τα 10 ευρώ που έδωσα …... Σου ήρθε τελικά?Επειδή Ιανουάριο λήγει η δικιά μου για να ξέρω πως θα κινηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Άρχισε να κάνει στα καρτοκινητά προσωποποιημένες προσφορές; Μπήκα στο λογαριασμό του αδερφού μου που έχει απλό CU για να του κάνω ανανέωση, και βλέπω το παρακάτω. Sent from my SM-G930F εχει η vodafone lte voice μεσω wifi ; νομιζα οτι μονο η κοσμοτε το παρειχε. το ειδα στην φωτογραφια που ανεβασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Όχι. Cosmote έχω. Με κωδικούς συνδέομαι στην εφαρμογή για τους δικούς μου, όχι μέσω δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ξέρετε αν έγιναν πρόσφατα αλλαγές στο πάρε νάχεις; Έχουμε 2 καρτοκινητά vodafone στην οικογένεια και με ένα 10ρικο τον ένα μήνα το ένα ένα 10ρικο τον επόμενο το άλλο είχαν πάντα internet που έφτανε και περίσσευε. Τώρα έχουν μείνει μόνο 100 MB στο καθένα, αυτό που κάνει την ανανέωση έχει από τα shake και online bonus το άλλο ξέμεινε. Αν δεν κάνω λάθος έδιναν περισσότερα από 100 σαν μπόνους και τώρα άλλαξε. Ξέρει κανείς τι άλλαξε; Άλλο τρόπο για φτηνό internet (ας είναι και 300-500 το μήνα) παράλληλα με ομιλία χωρίς να τα μεταφέρω σε άλλη εταιρεία υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ξέρετε αν έγιναν πρόσφατα αλλαγές στο πάρε νάχεις; Έχουμε 2 καρτοκινητά vodafone στην οικογένεια και με ένα 10ρικο τον ένα μήνα το ένα ένα 10ρικο τον επόμενο το άλλο είχαν πάντα internet που έφτανε και περίσσευε. Τώρα έχουν μείνει μόνο 100 MB στο καθένα, αυτό που κάνει την ανανέωση έχει από τα shake και online bonus το άλλο ξέμεινε. Αν δεν κάνω λάθος έδιναν περισσότερα από 100 σαν μπόνους και τώρα άλλαξε. Ξέρει κανείς τι άλλαξε; Άλλο τρόπο για φτηνό internet (ας είναι και 300-500 το μήνα) παράλληλα με ομιλία χωρίς να τα μεταφέρω σε άλλη εταιρεία υπάρχει; πάντα 100 mb έδινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πολύ μούφα το Lucky Wheel, στην εφαρμογή του My Vodafone... Πήρα 5 κωδικούς CU Around (που είναι δωρεάν για τους φοιτητές) και αυτή τη φορά μου έφαγε 1€ κάρτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το μόνο που κέρδισα ήταν συμμετοχές στο διαγωνισμό, ούτε καν το 1GB δώρο! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πολύ μούφα το Lucky Wheel, στην εφαρμογή του My Vodafone... Πήρα 5 κωδικούς CU Around (που είναι δωρεάν για τους φοιτητές) και αυτή τη φορά μου έφαγε 1€ κάρτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το μόνο που κέρδισα ήταν συμμετοχές στο διαγωνισμό, ούτε καν το 1GB δώρο! :down: Αυτό με τα "loot boxes" παντού έχει γίνει πολύ κουραστικό.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Σε πόσες μέρες γίνεται τελικά φραγή άλλαξε τίποτα? έχω ξεπεράσει το τρίμηνο στις 16 του μηνός και ακόμα δεν έγινε φραγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Πολύ μούφα το Lucky Wheel, στην εφαρμογή του My Vodafone... Πήρα 5 κωδικούς CU Around (που είναι δωρεάν για τους φοιτητές) και αυτή τη φορά μου έφαγε 1€ κάρτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το μόνο που κέρδισα ήταν συμμετοχές στο διαγωνισμό, ούτε καν το 1GB δώρο! :down: Τα ίδια κι εγώ 5 προσφορές 1 ευρώ και μόνο συμμετοχή στην κλήρωση τα κέρδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 σημερα στο καταστημα vodafone ειπανε οτι η ελαχιστη καρτα θα ειναι τα 12 ευρω θελουνε να εφαρμοσουνε , βλεπω στο φορουμ της κοσμοτε το τσεκαρα και εγω οτι εχουνε καταργησει την 5 ευρω online ανανεωση,και λεει οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα , δεν ξερω τι γινεται μαλλον το εκοψε και λεει οτι θελει το τμημα εξυπηρετησης πελατων , βλεπω και γινεται και στις 2 αλλες εταιρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Στο app της Q αφήνει (ακόμη) την 5ευρη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Τα ίδια κι εγώ 5 προσφορές 1 ευρώ και μόνο συμμετοχή στην κλήρωση τα κέρδη Λοιπόν παρατήρησα το εξης, αν πάρεις κωδικό από την εφαρμογή myCU δεν σε χρεώνει αν όμως πάρεις από την εφαρμογή myVODAFONE σε χρεώνει! εγώ πηρα από το myCU κωδικούς δωρεάν και μετά έπαιξα στο lucky wheel :D Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Σήμερα έχει διπλασιασμό των παροχών από κάθε πακέτο. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/black-friday/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts