Nikos Spyr Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 2 minutes ago, agriniopk said: Το παρέλαβα. Με το που το άνοιξα είχε και το Samsung Wallet για ενεργοποίηση. Δουλεύει στην Ελλάδα ? Φυσικά και δουλεύει, αλλά νομίζω δεν είναι για κάρτες τραπεζών. Για κάρτες τραπεζών χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 46 minutes ago, Nikos Spyr said: Φυσικά και δουλεύει, αλλά νομίζω δεν είναι για κάρτες τραπεζών. Για κάρτες τραπεζών χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Google. Άρα δεν δουλεύει 😜 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Καλημέρα σας. Κι εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή της google και είναι αποτελεσματικότατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 4 ώρες πριν, dimkit said: Προσωπικά, έχω από 6.5 έως 8 ώρες SOT. Η μπαταρία με βγάζει από το πρωί της μίας μέρας μέχρι το βράδυ της επόμενης (αν και κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί φόρτιση το απόγευμα της δεύτερης μέρας). Θεωρώ πως το πρόβλημα με την κατανάλωση συνήθως προκύπτει από την επαναφορά των εφαρμογών (backup). Εγώ μετά από factory reset δεν κάνω ποτέ επαναφορά από backup. Προτιμώ πάντα την καθαρή εγκατάσταση και ρυθμίζω τις εφαρμογές από την αρχή Έτσι ακριβώς κ εγώ.απλα εγώ οταν το άνοιξα έκανα την μεγάλη ενημέρωση με το καλώδιο μέσο το smartswitch της Samsung κ μετά επαναφορά κ το έστησα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 51 minutes ago, challenge143 said: Έτσι ακριβώς κ εγώ.απλα εγώ οταν το άνοιξα έκανα την μεγάλη ενημέρωση με το καλώδιο μέσο το smartswitch της Samsung κ μετά επαναφορά κ το έστησα μετά. Γιατί έκανες ομως ενημερωση με το smartswitch, αφου μετα ξαναεκανες ολη τη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 17 minutes ago, ChristosGeo said: Γιατί έκανες ομως ενημερωση με το smartswitch, αφου μετα ξαναεκανες ολη τη διαδικασια? Όταν άνοιξα την συσκευή ήθελε την μεγάλη ενημέρωση ,γενικά σε όλες τις συσκευές μου το έχω σαν αρχή τις μεγάλες αναβαθμίσεις το κάνω με το πρόγραμμα της Samsung κ ota μόνο αναβάθμιση ασφαλείας. Αφού έκανε την μεγάλη ενημέρωση μιας κ δεν είχα εγκαταστήσει εφαρμογές του έκανα κ μια επαναφορά μόνο κ μόνο επειδή το έχω διαβάσει σε πολλά φόρουμ . Τίποτα άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 2 ώρες πριν, OverClocker said: Άρα δεν δουλεύει 😜 Δουλεύει για voucher κάρτες (αβ Βασιλόπουλος, public κλπ) και για τους κωδικούς σου που βάζεις στο ίντερνετ, λογαριασμούς των social media κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 (edited) Για να δουμε πως θα παει αυτο... Τεταρτη παραγγειλα το κινητο... Πεμπτη παρελαβε η κουριερ και το πηρα Δευτερα. Χθες πρωι στελνω απο εδω (Χιο που υποτιθεται καθημερινες παραδιδει σε Αθηνα σε μια μερα) και ακομα στο tracking δεν φαινεται να εχει φτασει Αθηνα... Δλδ το κινητο αυριο θα ειναι 7 στις 8 μερες στα χερια της κουριερ....😬 Νομιζω μεχρι να ολοκληρωθει και αν επιτυχως η αντικατασταση θα εχω ξενερωσει τοσο που θα ειναι και η τελευταια τετοια αγορα (ακριβου κινητου) που κανω μεσω ιντερνετ... Edited November 26, 2025 by GMF80 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Δυστυχώς συμβαίνουν, καθημερινά παράγονται και πωλούνται εκατομμύρια συσκευές οπότε ήσουν άτυχος που σου έτυχε συσκευή με αστοχία ...υπομονή απλά τώρα είναι περίοδος πολλών αγορών λόγω black Friday Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Προφανως ειναι καθαρα θεμα ατυχιας και το προβλημα στο κινητο και η περιοδος που ετυχε. Υπομονη υπαρχει καθως κινητο εχω μια χαρα. Ειναι λιγο ψυχοφθορο οτι εσκασα 830 ευρω για κατι που προς το παρων δεν ειναι στς χερια μου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 3 ώρες πριν, GMF80 said: Προφανως ειναι καθαρα θεμα ατυχιας και το προβλημα στο κινητο και η περιοδος που ετυχε. Υπομονη υπαρχει καθως κινητο εχω μια χαρα. Ειναι λιγο ψυχοφθορο οτι εσκασα 830 ευρω για κατι που προς το παρων δεν ειναι στς χερια μου... Πραγματικά υπομονή...Σε καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς είχα περάσει κι εγώ όλη αυτή την ψυχοφθορα διαδικασία επί Sony Ericsson εποχές (Xperia Arc S). Είναι καθαρά θέμα ατυχίας, τι θα σου κάτσει, πως θα σου κάτσει...μεγάλη η ξενερα ειδικά όταν δίνεις και μεγάλο ποσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 10 ώρες πριν, GMF80 said: Προφανως ειναι καθαρα θεμα ατυχιας και το προβλημα στο κινητο και η περιοδος που ετυχε. Υπομονη υπαρχει καθως κινητο εχω μια χαρα. Ειναι λιγο ψυχοφθορο οτι εσκασα 830 ευρω για κατι που προς το παρων δεν ειναι στς χερια μου... Σκέψου θετικά όμως ότι θα στο αντικαταστήσει η ίδια η Samsung Ρε παιδιά μια ερώτηση που δεν το θυμάμαι καλά γιατί βλέπω ότι το now brief με έχει βολέψει. Γιατί δεν το βλέπω πάντα στην οθόνη κλειδώματος. Μία το βλέπω μια δεν το βλέπω. Έχω πειράζει κάτι. Μπορώ να το έχω μόνιμα στην οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Παιδιά, το τελευταίο διάστημα, έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία φορτίζεται πλήρως, αρκετά πιο γρήγορα από τον αναμενόμενο χρόνο φόρτισης. Δηλαδή, ενώ αρχικά αναφέρει ως εκτιμώμενο χρόνο μία ώρα και πέντε λεπτά (περίπου) έως την πλήρη φόρτιση, σε σαράντα με σαράντα πέντε λεπτά το πολύ, η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως. Εννοείται ότι χρησιμοποιώ πάντα τον ίδιο φορτιστή, συγκεκριμένα αυτόν των 45W της Samsung. Λέτε αυτή η αλλαγή να οφείλεται στη χημική ηλικίωση της μπαταρίας, ή να είναι αποτέλεσμα αλλαγών στο λογισμικό, λόγω της ενημέρωσης του τηλεφώνου σε Android 16? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Σαν απόδοση σου κρατάει το ίδιο; ή έχει πέσει κατά πολύ το sot σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 9 ώρες πριν, challenge143 said: Σκέψου θετικά όμως ότι θα στο αντικαταστήσει η ίδια η Samsung Το λογικο ειναι αυτο... Μου ηρθε μνμ απο το μαγαζι οτι παρελαβαν το κινητο, θα το πανε αυριο στη Samsung και Δευτερα πρωι θα με ενημερωσουν για την εξελιξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) 6 minutes ago, GMF80 said: Το λογικο ειναι αυτο... Μου ηρθε μνμ απο το μαγαζι οτι παρελαβαν το κινητο, θα το πανε αυριο στη Samsung και Δευτερα πρωι θα με ενημερωσουν για την εξελιξη... Κάπου έχω χάσει κάτι. Τι θα πάνε στην samsung? Σαν μαγαζί πρέπει να σου κάνει DOA. Είτε αυτό σημαίνει αντικατάσταση είτε επιστροφή χρημάτων. Τα πάρε δώσε με την samsung είναι δικό τους θέμα. Edited November 27, 2025 by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, OverClocker said: Κάπου έχω χάσει κάτι. Τι θα πάνε στην samsung? Σαν μαγαζί πρέπει να σου κάνει DOA. Είτε αυτό σημαίνει αντικατάσταση είτε επιστροφή χρημάτων. Τα πάρε δώσε με την samsung είναι δικό τους θέμα. Φανταζομαι οταν αγοραζεις απο φθηνο μαγαζι του best price αυτο ειναι το τιμημα... Θα δειξει τη Δευτερα... Edited November 27, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) Προσωπικά αποφεύγω αγορές μεγάλης αξίας από "μικρά" ή "αγνωστα" μαγαζιά... Το S24 Ultra για παράδειγμα το αγορασα από το επίσημο webshop της Samsung για να έχω όσο μπορώ το κεφάλι μου ήσυχο αλλά και να πετύχω ότι προωθητικές-εκπτωτικές ενέργειες είχα την δυνατότητα... Αυτό βέβαια και πάλι δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα σου κάτσει κάποια στραβή και να πάρεις ελαττωματική συσκευή αλλά σίγουρα έχεις παραπάνω "εγγυήσεις" και ίσως λιγότερη ταλαιπωρία... Edited November 27, 2025 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Είναι αναλόγως σε τι μαγαζί θα πέσεις. Βέβαια στις μεγάλες αλυσίδες έχει πολύ μικρό ποσοστό να την πατήσεις. Οι ποιο απαράδεκτοι για μένα με τρομερά μεγάλη καθυστέρηση είναι το eshop μην σου τύχη ελαττωματικό θα πάρεις απάντηση μετά από ένα μήνα. Κ δεν είναι υπερβολή, με το που αγόρασα την ίδια μέρα το επέστρεψα πίσω, μου είπαν ναι όντως έχετε δίκιο απλά πρέπει να ελεγχθεί και από τον τεχνικό μας ,μου λένε κ μου απάντησαν μετά από 28 μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 47 minutes ago, UNEXPECTEDGR said: Προσωπικά αποφεύγω αγορές μεγάλης αξίας από "μικρά" ή "αγνωστα" μαγαζιά... Το S24 Ultra για παράδειγμα το αγορασα από το επίσημο webshop της Samsung για να έχω όσο μπορώ το κεφάλι μου ήσυχο αλλά και να πετύχω ότι προωθητικές-εκπτωτικές ενέργειες είχα την δυνατότητα... Αυτό βέβαια και πάλι δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα σου κάτσει κάποια στραβή και να πάρεις ελαττωματική συσκευή αλλά σίγουρα έχεις παραπάνω "εγγυήσεις" και ίσως λιγότερη ταλαιπωρία... Εγώ στο 24 της είχα πατήσει. Στις προπαραγγελίες το είχα πάρει από το eshop της samsung και είχε γρατζουνιά πάνω στο bezel. Δεν το είχα καν ενεργοποιήσει, το πακέταρα και το παρέδωσα σε samsung service point. Η όλη διαδικασία κράτησε 3 βδομάδες.... Μέχρι να μου στείλουν καινούργιο. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Η Samsung θα έκανε αντικατάσταση αν ήταν αγορασμένο απ το site της, όπως πχ στο preorder. Αντικατάσταση τα καταστήματα του Skroutz - Bestprice δεν κάνουν (ή κάνουν εξαιρετικά σπάνια). Στην περίπτωση του συνφορουμίτη, το κατάστημα θα στείλει τη συσκευή στο σέρβις της Samsung Ελλάδας το οποίο θα του κάνει αντικατασταση οθόνης και θα το στείλει πίσω στο κατάστημα. Στη συνέχεια το κατάστημα θα την στείλει πίσω στον συνφορουμίτη. Αντικατάσταση η Samsung κάνει μόνο σε συσκευές που έχει εισάγει η ίδια. Σε συσκευές "παραεισαγωγης" μόνο σέρβις. Τώρα, σχετικά με το ότι θα "σφαχτεί" ολοκαίνουρια συσκευή, θεωρητικά δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κάνουν τόσο καλή δουλειά, ειδικά στη Smartec στο Χαϊδάρι, που δεν καταλαβαίνεις καν ότι ανοίχθηκε η συσκευή. Έχω προσωπική εμπειρία με S23 ultra που αλλαχθηκαν όλες οι πίσω κάμερες και με A52s που αλλαχθηκε η οθόνη. Και οι δυο συσκευές γύρισαν σαν καινούριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Χωρίς να γνωρίζω τους ανθρώπους από Smartec και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση τους από το παλιό Galaxy Note 4 που είχα... Άψογοι σε όλα... Αχρείαστοι να είναι για το S24 Ultra 😃 αλλά και εκεί ότι χρειαστώ θα τους προτιμήσω ξανά και ξανά και όταν έρθει η ώρα να αλλάξω μπαταρία εκεί θα το στείλω... Από την άλλη είναι κρίμα και άδικο καινούρια συσκευή να "επισκευαστεί" αντί να αντικατασταθεί με νέα σφραγισμένη πάλι στο κουτι της...Αυτό θα ήταν το ποιο σωστό! Τώρα και για τα webshop σίγουρα και εκεί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Εγώ για Samsung ότι παίρνω το παίρνω από το shop τους...Δεν μου έχει τύχη κάτι στραβό για την ώρα αλλά ειναι μην σου τύχη όπως λένε ωστόσο θεωρώ και πάλι ότι καλύτερα να σου τύχη κάτι στραβό σε κάποιον "επίσημο" αντιπρόσωπο πάρα σε κάποιον ανεπίσημο"... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) 47 minutes ago, Lorgan21 said: Η Samsung θα έκανε αντικατάσταση αν ήταν αγορασμένο απ το site της, όπως πχ στο preorder. Αντικατάσταση τα καταστήματα του Skroutz - Bestprice δεν κάνουν (ή κάνουν εξαιρετικά σπάνια). Στην περίπτωση του συνφορουμίτη, το κατάστημα θα στείλει τη συσκευή στο σέρβις της Samsung Ελλάδας το οποίο θα του κάνει αντικατασταση οθόνης και θα το στείλει πίσω στο κατάστημα. Στη συνέχεια το κατάστημα θα την στείλει πίσω στον συνφορουμίτη. Αντικατάσταση η Samsung κάνει μόνο σε συσκευές που έχει εισάγει η ίδια. Σε συσκευές "παραεισαγωγης" μόνο σέρβις. Τώρα, σχετικά με το ότι θα "σφαχτεί" ολοκαίνουρια συσκευή, θεωρητικά δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κάνουν τόσο καλή δουλειά, ειδικά στη Smartec στο Χαϊδάρι, που δεν καταλαβαίνεις καν ότι ανοίχθηκε η συσκευή. Έχω προσωπική εμπειρία με S23 ultra που αλλαχθηκαν όλες οι πίσω κάμερες και με A52s που αλλαχθηκε η οθόνη. Και οι δυο συσκευές γύρισαν σαν καινούριες. Το κατάστημα είναι υποχρεωμένο βάση νόμου Ε.Ε να αντικαταστήσει τη συσκευή ύπο συνθήκη DOA. Είτε samsung, είτε best price κτλπ, ο νόμος είναι νόμος. Edited November 27, 2025 by OverClocker 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) Εστειλα ξανα mail για περισσοτερες διευκρινισεις και η απαντηση ηταν οτι θα πανε το κινητο στη Samsung ωστε να διαπιστωθει το προβλημα και το μαγαζι θα αναλαβει την αντικατασταση του... Ειναι καθαρα ατυχια. Δεν ευθυνεται το μαγαζι για σφαργισμενη συσκευη η οποια ειναι προβληματικη απο την εταιρεια κατασκευης. Και η διπλη ατυχια για μενα ειναι η συγκεκριμενη κουριερ και τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.... Edited November 28, 2025 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 14 minutes ago, GMF80 said: Εστειλα ξανα mail για περισσοτερες διευκρινισεις και η απαντηση ηταν οτι θα πανε το κινητο στη Samsung ωστε να διαπιστωθει το προβλημα και το μαγαζι θα αναλαβει την αντικατασταση του... Ειναι καθαρα ατυχια. Δεν ευθυνεται το μαγαζι για σφαργισμενη συσκευη η οποια ειναι προβληματικη απο την εταιρεια κατασκευης. Και η διπλη ατυχια για μενα ειναι η συγκεκριμενη κουριερ και τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.... Οκ, λογικό να θέλουν κ αυτοί να τσεκάρουν ότι δεν προήλθε από δικό σου λάθος και δεν έχει πειραχτεί η συσκευή. Μόνο με υπομονή μπορείς να οπλιστέις τώρα και να περιμένεις 😞 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts