Jump to content

Lorgan21

Members
 • Δημοσιεύσεις

  623
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About Lorgan21

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Συσκευή

 • Συσκευή
  S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Lorgan21's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

 1. Μια μικρή αύξηση κατανάλωσης νομίζω παρατήρησα κ εγώ. Υπερθέρμανση όμως σίγουρα όχι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Σχετικά με την φόρτιση επειδή διάβασα σχετικά. Το έβαλα σήμερα με ενεργή την γρήγορη φόρτιση, με τον γνήσιο 25αρι φορτιστή κ το εργοστασιακό καλώδιο. Φορτισε 60% (3-63) μέσα σε 36 λεπτά οπότε νομίζω πως η φόρτιση είναι στα ίδια επίπεδα με πριν. Ισως να έχει περιοριστεί η ταχύτητα σε φορτιστές / καλώδια άλλων κατασκευαστων (μαγκιές τύπου apple άραγε?)
 2. Αναγνωρίζει το grain ως πρόβλημα ή εδώ αντιπροσωπεία? Κάπου είχα διαβάσει πως η γενική οδηγία της Samsung είναι πως δεν αποτελεί πρόβλημα και συνεπώς δεν το αναγνωρίζει.
 3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλούνται οι εξής θήκες για S23 ultra σε άριστη κατάσταση. Pitaka MagEZ Case 3 - MagSafe Aramid Fiber Body Samsung Galaxy S23 Ultra - 0.95mm - 600D - Black / Grey / Twill, αξίας 65€ https://www.ipitaka.com/products/magez-case-3-for-samsung-galaxy-s23 Mous Limitless 5.0 - MagSafe® Compatible Black Leather, αξίας 59.90€ https://eu.mous.co/products/limitless-5-0-magsafe-compatible-phone-case-black_leather Ο, τι καλύτερο σε έμφανιση η Pitaka και σε προστασία η Mous. Υπάρχουν πολλά βίντεο σχετικά στο YouTube. 35€ η Pitaka και 20€ η Mous. Και οι δύο στα 50€. Δωρεάν αποστολή με Box now κατόπιν κατάθεσης, δείτε αξιολογήσεις. Αθήνα

  1 €

 4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Πωλείται S24 ultra Titanium Gray η έκδοση 12/512, ημερομηνία αγοράς 21/2/24. Αψεγάδιαστο με μόλις 2 φορτίσεις. Πλήρη συσκευασία, σφραγισμένα παρελκόμενα, απόδειξη με IMEI κλπ. Ανταλλαγή ίσως θα μ ενδιέφερε μόνο με το μαύρο στην ίδια έκδοση 12/512. Τιμή 1050 Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

  1.050 €

 5. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Καινούριο
  Nylon Bumper case για 7pro, γνήσια αγορασμένη απ το επίσημο store. Σε πολύ καλή κατάσταση, έχει μόνο μερικό αποχρωματισμο στο σήμα στο κέντρο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Τιμή 10€ Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

  10 €

  - GR

 6. Τελικά αυτό το grain/mura/κόκκο στην οθόνη το έχετε αρκετοί?
 7. Τελικά ενώ είπα ότι θα κρατηθώ μ έπιασε η καταναλωτική μανία και είμαι κ εγώ κάτοχος, παρ ότι έχω το S23 ultra απ το προηγούμενο pre-order. Από θήκη και προστασία οθόνης τι έχετε οι περισσότεροι?
 8. Ενδιαφέρομαι κ εγώ αν υπάρχει κάποιος από Αθήνα..
 9. Με τα ποσοστά που αναφέρεις η απόδοση είναι σχεδόν η ίδια.. 75-20 = 55 και 100-40 = 60 Πάντως κ εγώ είμαι ακόμα στη 13. Αργά ή γρήγορα όμως θα πρέπει να κάνω την αναβάθμιση.. Ελπίζω να φτιαχτεί το θέμα μπαταρία γιατί ειναι απ τα (πολλά) δυνατά σημεία της συσκευής μας.
 10. Όχι ότι είναι ιδιαίτερα ακριβή αυτά τα προγραμματα αλλά με μια φόρτιση είναι απίθανο να βγάλει ποσοστό κοντά στο πραγματικό. Εμένα το Accubattery μετά από 19 φορτίσεις λέει 104%. Μην ξεχνάμε όμως πως 4855mAh είναι οι προδιαγραφές ελάχιστης χωρητικότητα της μπαταρίας άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουμε πέσει σε πολύ καλή μπαταρία. Χαρακτηριστικο παράδειγμα στα iphone όπου κάποια μετά από 1 περίπου χρόνο χρήσης είναι ακόμα στο 100% κ άλλα μετά από μερικούς μήνες πέφτει η υγεία μπαταρίας.
 11. Ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή του όπως θέλει κ ανάλογα με τα γούστα του αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί δεν διακρίνουν διαφορά ανάμεσα στα 60 και στα 120hz.. Στα 60hz "σπάει" τόσο πολύ η απαλότητα στην κίνηση ώστε σε οποιαδήποτε χρήση η συσκευή μοιάζει σαν να είναι προηγούμενης πενταετίας.. Ξαναγράφω πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστές. Κάποιοι προτιμούν την μέγιστη απόδοση μπαταρίας και δεν δίνουν σημασία στην εμπειρία χρήσης.
 12. Περίεργο πάντως που πήρες καινούργια, σφραγισμένη συσκευή και είχε περασμένο "λάθος" λογισμικό... Μάλλον δεν ήταν και τόσο σφραγισμένη.. Τσέκαρε καλού κακού και τον knox counter..
 13. Το κάνει (δυστυχώς) σε όλους μας. Υπάρχουν αναφορές και στο Internet, η Samsung και το επίσημο Service λένε πως είναι φυσιολογικός θόρυβος από τα ois των καμερών.
 14. Όσοι κάνατε την αναβάθμιση ποια είναι η γνώμη σας; Βελτιώθηκε ή χάλασε κάτι; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα..
 15. Χειρονομίες κ υποστήριξη icon pack λείπουν απ τον μαμά launcher.. Αλλιώς θα ήταν πληρέστατος..
×
×
 • Create New...