Jump to content

Lorgan21

Members
 • Δημοσιεύσεις

  594
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About Lorgan21

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Συσκευή

 • Συσκευή
  S21 FE

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Lorgan21's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Μ ενδιαφέρει κ εμένα να το κάνω αυτό, θεωρώ πως θα βελτιώσει την διαχείριση ram κ την διάρκεια της μπαταρίας. Θα μπορούσες να γράψεις κάποια στιγμή τις εφαρμογές που είναι safe να αφαιρεθούν καθώς και τα command lines στις οποίες αντιστοιχούν;
 2. Κ εγώ από op 7 pro προέρχομαι αλλά ακόμα η τρύπα στην οθόνη μου κάθεται στο λαιμό...
 3. Δεν είναι φυσιολογικό, αυτό συμβαίνει όταν είναι ελαττωματική η οθόνη ή το digitizer.. Ο φίλος θα πρέπει ν απευθυνθεί στο service και 99.9% θα κάνουν αντικατάσταση οθόνης.
 4. Θα μπορούσες ν ανεβάσεις μερικές φώτο? Σκέφτομαι κ εγώ να την πάρω..
 5. Σύμφωνα με το review του gsmarena, 385 στο χειροκίνητο κ 792 στο auto. https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_fe_5g-review-2365p3.php
 6. Τι γίνεται παιδιά, μας ξέχασε η Samsung αυτόν τον μήνα; Τα S21 και S22 πήραν το security update του Μαΐου.
 7. Καμιά επαφή ο 720g του Α72 με τον 865 του s20 fe.. Θα υπάρχει αισθητή διαφορά.. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-865-vs-qualcomm-snapdragon-720g
 8. Το κοίταξα ξανά τώρα κ μου ζήτησε επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Τώρα είναι 1 Μαρτίου 2022. Όλα καλά λοιπόν.
 9. Στις πληροφορίες για το λογισμικό μου βγάζει στην ενημέρωση συστήματος Google play 1 Σεπτεμβρίου 2021. Πατάω κ βγάζει διαθεσιμη ενημέρωση με μέγεθος 56mb, πατάω λήψη κ εγκατάσταση αλλά βγάζει αποτυχία ενημέρωσης, οι ενημερώσεις δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά δοκιμάστε ξανά αργότερα. Συμβαίνει το ίδιο κ σε σας? Η συσκευή είναι από Κωτσόβολο. Έκδοση λογισμικού παροχέα υπηρεσιών : SAOMC_SM-G990B_OXM_EUX_12_0026 EUX/-/EUX/EUX
 10. Σε γειτονικό φόρουμ με ονομασία κυνηγετικής ράτσας σκύλου..
 11. Έτσι κ εγώ.. Πήρα σφραγισμένο το 6/128 + τα buds 2 στα 390..
 12. Τι γίνεται παιδιά, καθόλου κίνηση δε βλέπω.. Τα δώσατε όλοι τα 7 Pro..? Πάντως έγω πέρασα προ ημερών την 11.0.6.1 με security patch Φεβρουαρίου και νομίζω βλέπω μια μικρή βελτίωση στη μπαταρία, ειδικά στο stand by..
 13. Το μεγάλο φάουλ της Samsung σ αυτή τη συσκευή είναι ο τύπος της μνήμης της συσκευής. Χρησιμοποιεί το παλιό πρότυπο ufs 2.1 ενώ ο ανταγωνισμός είναι στο ufs 3.0 και 3.1.. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στα τεστ του notebookcheck..
 14. Το μόνο αρνητικό που έχω βρει στην συσκευή είναι ότι η εσωτερική μνήμη είναι ufs 2.1.. Βέβαια η Samsung μόνο στα S series χρησιμοποιεί ufs 3.0 ή 3.1..
 15. Εμένα δεν έλεγε κάτι για αυτοκόλλητο, μόνο για απόδειξη αγοράς σε περίπτωση που είναι αγορασμένο από τους συνεργάτες τους καθώς και να γίνει back up. Συγκεκριμένα : Please make sure you have prepared the following: 1. Prepare your proof of purchase To verify the warranty status, please provide your receipt. Note: This is only applicable for customers who purchased their OnePlus device from our partners: Amazon, Elisa, O2, etc. 2. Back up your data All data will be erased from your phone during the repair. To protect your data, please back up your device, reset your phone, and take out your SIM card. Προσωπικά δεν έβαλα κάτι διότι την συσκευή την πήρα απ το επίσημο store. Από δεδομένα έκανα back up φωτο, βίντεο που ήταν 100+ gb.. Εφαρμογές κλπ δεν μ ενδιέφεραν κ εκανα επαναφορά. Ήταν ευκαιρία διότι 2 χρόνια δεν είχα κάνει ποτέ reset. Η συσκευή πήγε με Android 11 και γύρισε με 10..! Έκανα ξανά όλα τα updates κ μόλις τελείωσε έκανα πάλι επαναφορά κ τώρα το στήνω σιγά σιγά, είμαι αυτές τις μέρες με το τίμιο 5Τ που κοντεύει τα 3.5 χρόνια.. Με την παλιά μπαταρία δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο θέμα.. Έβγαζε μέρα κανονικά κ γύρω στις 5-6 ώρες SOT μικτής χρήσης ανάλογα κ το σήμα.. Πιο πολύ προληπτικά ζήτησα αλλαγή γιατί 2 χρόνια μόνο Warp Charge χρησιμοποιώ. Η καινούργια βάση OnePlus Diagnostic έχει υγεία 95%, την παλιά δε την μέτρησα ποτέ. Βέβαια δεν είναι κ ορισμός της αξιοπιστίας το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά οκ.. Κατέβασα κ το AccuBattery κ θα το κρατήσω κανα 2μηνο διότι όσο περισσότερο φορτίζεις τόσο καλύτερες μετρήσεις κάνει.
×
×
 • Create New...