Jump to content

Lorgan21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    622
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Lorgan21

  1. Αναγνωρίζει το grain ως πρόβλημα ή εδώ αντιπροσωπεία? Κάπου είχα διαβάσει πως η γενική οδηγία της Samsung είναι πως δεν αποτελεί πρόβλημα και συνεπώς δεν το αναγνωρίζει.
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλούνται οι εξής θήκες για S23 ultra σε άριστη κατάσταση. Pitaka MagEZ Case 3 - MagSafe Aramid Fiber Body Samsung Galaxy S23 Ultra - 0.95mm - 600D - Black / Grey / Twill, αξίας 65€ https://www.ipitaka.com/products/magez-case-3-for-samsung-galaxy-s23 Mous Limitless 5.0 - MagSafe® Compatible Black Leather, αξίας 59.90€ https://eu.mous.co/products/limitless-5-0-magsafe-compatible-phone-case-black_leather Ο, τι καλύτερο σε έμφανιση η Pitaka και σε προστασία η Mous. Υπάρχουν πολλά βίντεο σχετικά στο YouTube. 35€ η Pitaka και 20€ η Mous. Και οι δύο στα 50€. Δωρεάν αποστολή με Box now κατόπιν κατάθεσης, δείτε αξιολογήσεις. Αθήνα

    1 €

  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται S24 ultra Titanium Gray η έκδοση 12/512, ημερομηνία αγοράς 21/2/24. Αψεγάδιαστο με μόλις 2 φορτίσεις. Πλήρη συσκευασία, σφραγισμένα παρελκόμενα, απόδειξη με IMEI κλπ. Ανταλλαγή ίσως θα μ ενδιέφερε μόνο με το μαύρο στην ίδια έκδοση 12/512. Τιμή 1050 Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

    1.050 €

  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Nylon Bumper case για 7pro, γνήσια αγορασμένη απ το επίσημο store. Σε πολύ καλή κατάσταση, έχει μόνο μερικό αποχρωματισμο στο σήμα στο κέντρο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Τιμή 10€ Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

    10 €

    - GR

  5. Τελικά αυτό το grain/mura/κόκκο στην οθόνη το έχετε αρκετοί?
  6. Τελικά ενώ είπα ότι θα κρατηθώ μ έπιασε η καταναλωτική μανία και είμαι κ εγώ κάτοχος, παρ ότι έχω το S23 ultra απ το προηγούμενο pre-order. Από θήκη και προστασία οθόνης τι έχετε οι περισσότεροι?
  7. Ενδιαφέρομαι κ εγώ αν υπάρχει κάποιος από Αθήνα..
  8. Με τα ποσοστά που αναφέρεις η απόδοση είναι σχεδόν η ίδια.. 75-20 = 55 και 100-40 = 60 Πάντως κ εγώ είμαι ακόμα στη 13. Αργά ή γρήγορα όμως θα πρέπει να κάνω την αναβάθμιση.. Ελπίζω να φτιαχτεί το θέμα μπαταρία γιατί ειναι απ τα (πολλά) δυνατά σημεία της συσκευής μας.
  9. Όχι ότι είναι ιδιαίτερα ακριβή αυτά τα προγραμματα αλλά με μια φόρτιση είναι απίθανο να βγάλει ποσοστό κοντά στο πραγματικό. Εμένα το Accubattery μετά από 19 φορτίσεις λέει 104%. Μην ξεχνάμε όμως πως 4855mAh είναι οι προδιαγραφές ελάχιστης χωρητικότητα της μπαταρίας άρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουμε πέσει σε πολύ καλή μπαταρία. Χαρακτηριστικο παράδειγμα στα iphone όπου κάποια μετά από 1 περίπου χρόνο χρήσης είναι ακόμα στο 100% κ άλλα μετά από μερικούς μήνες πέφτει η υγεία μπαταρίας.
  10. Ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή του όπως θέλει κ ανάλογα με τα γούστα του αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί δεν διακρίνουν διαφορά ανάμεσα στα 60 και στα 120hz.. Στα 60hz "σπάει" τόσο πολύ η απαλότητα στην κίνηση ώστε σε οποιαδήποτε χρήση η συσκευή μοιάζει σαν να είναι προηγούμενης πενταετίας.. Ξαναγράφω πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστές. Κάποιοι προτιμούν την μέγιστη απόδοση μπαταρίας και δεν δίνουν σημασία στην εμπειρία χρήσης.
  11. Περίεργο πάντως που πήρες καινούργια, σφραγισμένη συσκευή και είχε περασμένο "λάθος" λογισμικό... Μάλλον δεν ήταν και τόσο σφραγισμένη.. Τσέκαρε καλού κακού και τον knox counter..
  12. Το κάνει (δυστυχώς) σε όλους μας. Υπάρχουν αναφορές και στο Internet, η Samsung και το επίσημο Service λένε πως είναι φυσιολογικός θόρυβος από τα ois των καμερών.
  13. Όσοι κάνατε την αναβάθμιση ποια είναι η γνώμη σας; Βελτιώθηκε ή χάλασε κάτι; Σκέφτομαι να την περάσω αλλά κρατιέμαι ακόμα..
  14. Χειρονομίες κ υποστήριξη icon pack λείπουν απ τον μαμά launcher.. Αλλιώς θα ήταν πληρέστατος..
  15. Το κάνει κ εμένα, το πήγα στη Smartec κ μου είπαν πως είναι φυσιολογικό. Είναι τα OIS από τις κάμερες κατά τους ίδιους..
  16. Κ εγώ μεταξύ 80% και 90% το βγάζω απ τη φόρτιση.. Δεν έχω ενεργό τον περιορισμό στο 85% αλλά έχω βάλει το accubattery να χτυπάει κάθε φορά που ανεβαίνει 1% μετά το 85.. Μάλλον είναι ιδέα μου αλλά με ενεργό τον περιορισμό φόρτισης σαν να μου βγάζει λιγότερες ώρες οθόνης..
  17. Εγώ σε σχέση με το s21 ultra που είχα πριν βλέπω βελτίωση στο σήμα. Όχι κάτι δραματικο βέβαια, λίγο πιο σταθερό σε 5g σε σχέση με πριν. Βέβαια η Vodafone δεν έχει και το καλύτερο δίκτυο.. Αυτό που με ξένισε λίγο είναι το Wi-Fi, ενώ δείχνει 1 γραμμή σε λίγο πιο απομακρυσμενα σημεία του σπιτιού μπορεί να μην μπαίνει στο Internet.. Δε νομίζω ότι το s21 ultra μου έκανε κάτι τέτοιο εντός σπιτιού..
  18. Επιβεβαιώνω κ εγώ το bug με την ένδειξη του δακτυλικου αποτυπωματος. Ο αισθητήρας ειναι ενεργός απλά δεν εμφανίζεται η ένδειξη αν το κινητό είναι σε αδράνεια για ώρα. Αν το κλειδώσεις κ ξαναπατήσεις εμφανίζεται κανονικά. Bug μεν, το καλό είναι ότι αφορά μόνο το αισθητικό κομμάτι. Ελπίζω να επανέλθει με το επόμενο Update.
  19. Οχι δεν εδινε. Εδινε μονο επιλογη για 1 χρονο ακομα με 26ευρω. Θεωρω οτι συμφερε ακομα και για μεταπωληση, οποτε εγω την αγορασα Επειδή έκανα κ εγώ την έξτρα ασφάλεια, δεν μεταβιβαζεται. Το γράφει στην παράγραφο 7 του ασφαλιστήριου.
  20. Είναι διαφορετικό πρωτόκολλο φόρτισης το Power Delivery 3.0 του S23 ultra με το SuperDart της RealMe. Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν δικό τους πρωτόκολλο ταχείας φόρτισης έτσι ώστε να σε δεσμεύουν στα αξεσουάρ τους. Το παρακάτω link έχει περισσότερες πληροφορίες https://onsitego.com/blog/smartphone-fast-charging-standards-explained/
  21. Με λίγα λόγια σου λέει πως η θύρα usb δε δίνει επαρκές ρεύμα στη συσκευή.. Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή,του γραφείου αν λέει το ίδιο μήνυμα. Γιατί το λέω αυτό : υπάρχει μια (τραβηγμένη) πιθανότητα αν δουλεύεις σε μεγάλη εταιρεία να έχουν κλειδώσει με κάποιο λογισμικό τις θύρες usb με σκοπό να μη μπορεί κάποιος να συνδέσει συσκευή κ ενδεχομένως να υποκλέψει δεδομένα.
  22. Παρατηρώ κ εγώ πως ρολλάρει ένα κλικ καλύτερα η συσκευή.. Μένει να δούμε από μπαταρία τι λέει η αναβάθμιση..
  23. Καλά κ εδώ δυστυχώς την έκαναν την πατατούλα τους με την οθόνη... Άλλο που βγήκαν κ είπαν πως είναι φυσιολογικό κ δεν αποτελεί πρόβλημα... Το έχει κ εμένα κάτω δεξιά αλλά ευτυχώς είναι απειροελάχιστο κ μόνο κάτω από έντονο φως κ υπό γωνία.. Σαν κυμματισμός ενός φίλμ του πάνελ.. Έχουν περάσει πάνω από 15 συσκευές με oled οθόνη απ όλες τις μάρκες απ τα χέρια μου κ κατι τέτοιο δεν είχαν..
  24. Προσωπικά είχα το s21 ultra κ ήθελα σαν κ εσένα να κάνω την αλλαγή σε iOS.. Πήρα το 14 pro max και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή.. Ούτε να ρυθμίσεις την ένταση του ξυπνητηριού δεν έχει, είναι η ίδια ένταση με τον ήχο κλήσης της συσκευής.. Για εμένα η μετάβαση ήταν ο,τι χειρότερο.. Ναι πολύ καλή μπαταρία και smoothness αλλά μέχρι εκεί.. Το έδωσα κ πήρα το s23 ultra και βρήκα την υγειά μου.. Όλα τα παραπάνω είναι για μένα.. Αν έχεις δουλέψει iOS και δεν σου κακοφάνηκαν οι περιορισμοί του τότε οk.. Στην περίπτωση του iphone προσαρμόζεσαι εσύ στη λειτουργία της συσκευής, όχι η συσκευή σε σένα..
  25. Κ εδώ κανένα θέμα με το double tap to wake. Επίσης παρατηρώ κ λίγο καλύτερη μπαταρία..
×
×
  • Create New...