Jump to content

Lorgan21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    644
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Lorgan21

  1. Η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι η μπαταρία, με την ίδια χρήση είμαι τουλάχιστον 1.5 ώρα παραπάνω σε οθόνη. Οι κάμερες επίσης είναι καλύτερες σε όλες τις συνθήκες κ ειδικά το βράδυ. Ο επεξεργαστής είναι δύναμη, όχι βέβαια ότι είχα θέματα με τον gen2 του S23 Ultra. Εμφανής επίσης η διαφορά στο πολύ υψηλότερο pwm της οθόνης, κάποιοι πονοκέφαλοι που μ έπιαναν όταν χρησιμοποιούσα για ώρες το κινητό έχουν σταματήσει. Επίσης, το φορτίζω με τον γνήσιο samsung 25αρι φορτιστή, παραδόξως τον αναγνωρίζει ως SuperVooc κ φορτίζει ταχύτατα! Στα αρνητικά τα security updates ανά δίμηνο, το ότι προτιμούσα το σχήμα με τις γωνίες του S23 Ultra, έκανε την οθόνη να δείχνει μεγαλύτερη. Επίσης νομίζω πως το S23 Ultra είχε ποιο ποιοτικό ηχειο, λένε πως φταίει το ip69 στο oneplus που το μπουκώνει. Τέλος δε ξέρω γιατί αλλά η γραμμή κατάστασης (status bar) επάνω με τα εικονίδια είναι σχεδόν πάντα ενεργή κ σε μαύρο φόντο, σε κάνει να νιώθεις πως κλέβει λίγο απ την οθόνη. Στον samsung browser μπορούσα κατά την περιήγηση να την κάνω να εξαφανίζεται κ να έχω πλήρη οθόνη από άκρη σε άκρη, φαίνεται όμως πως αυτό είναι samsung exclusive. Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές. Οι κάμερες είναι αισθητά καλύτερες σε όλες τις συνθήκες σε σχέση με το S23 Ultra. Η οθόνη του S23 Ultra λόγω σχήματος, μικρότερων bezel κ κυρτοτητας δείχνει λίγο μεγαλύτερη. Του op13 έχει διαφορετικό καλιμπράρισμα για υποτίθεται πιο πιστά χρώματα αλλά το υψηλό pwm κάνει τη διαφορά σε όσους έχουν πιο ευαίσθητα μάτια. Επίσης είναι αρκετά φωτεινότερη. Το μόνο που μου λείπει απ το S23 Ultra είναι η πλήρη οθόνη στο browsing τόσο από άποψη εμφάνισης οσο κ σε πρακτικά ζητήματα (πιθανό burn in στα εικονίδια σήματος, μπαταρίας κλπ) Αναφορικά με τις ζελατίνες γύρω γύρω, το είχα πάντα στην μαύρη Official δερματινη θήκη, ζήτημα να το έβγαλα 10 φορές αυτά τα δύο χρόνια.
  2. Τελικά έφυγα απ το μαντρί κ πήγα σε OnePlus 13, οπότε έχουμε και λέμε : S23 Ultra 12/512, αγρατζουνιστο, μαύρο, ακόμα με τις ζελατίνες γύρω γύρω, με Samsung screen protector, αγορασμένο στο Preorder κ με την έξτρα εγγύηση 1 έτους πόσο περίπου πιάνει? Αν το post ενοχλεί ή είναι άσχετο, ας διαγραφεί
  3. Όσοι έχετε το 13, αγορασμένο απ το επίσημο site ποια έκδοση λογισμικού έχετε κ τι security patch? Εμένα έχει έκδοση CPH2653_15.0.0. 405(EX01) και security patch 5 Δεκεμβρίου 2024.
  4. Ποιες μηνιαίες αναβαθμίσεις? Το 13 μου ακόμα έχει security update Δεκεμβρίου.. Αγορασμένο απ το επίσημο site
  5. Οι τύποι είναι αστείοι εκεί στο Dxomark.. Στα ίδια τους τα τεστ η οθόνη του 25 Ultra είχε χειρότερο ή κακό uniformity (μπλε σημεία), χειρότερο input latency απ το 23 Ultra και σταθερά εδώ και χρόνια χαμηλό pwm frequency. Κατά τ άλλα πρώτη θέση στο τεστ, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.. Μάλλον έπεσε επιχορήγηση απ τη Sammy.. Μόνο η anti reflective επίστρωση της οθόνης σώζει κάπως την κατάσταση..
  6. https://m.gsmarena.com/the_samsung_galaxy_s25_ultra_display_resolves_the_graininess_issues_improves_color_rendering-news-66303.php Χωρίς να θέλω να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά αλλά κατά τ άλλα η Sammy προσπαθούσε να μας πείσει ότι είναι "φυσιολογικό".. 3 συσκευές έπεσαν στα χέρια μου κ όλες το είχαν σε σε μεγάλο βαθμό και όχι μόνο σε χαμηλή φωτεινότητα. Ας ελπίσουμε μόνο να έβαλαν μυαλό και να μην επαναληφθεί το σκηνικό..
  7. Το λειτουργεί κάποιος με Galaxy watch 6 classic, δουλεύουν σωστά? Η μήπως να πουλήσω το Galaxy watch και να κρατήσω το Watch 2R? Το σκέφτομαι διότι το Galaxy έχει πιο ποιοτικά υλικα (sapphire glass, ατσάλινο σασί κλπ) και δεν έχει ίχνος φθοράς τόσο καιρό που το έχω.
  8. Το αφαίρεσαν και αυτό??!? Ρε καλά έκανα κ παρήγγειλα το OnePlus 13... Sammy αν βάλεις μυαλό τα ξαναλέμε...
  9. Σ ευχαριστώ πολύ! Έχεις κάνει κάποια σύγκριση με S24 Ultra ή iphone 16 pro max? Έχω δει πολλά βίντεο στο YouTube αλλά μ ενδιαφέρει κ η γνώμη των κατόχων.
  10. Βλέπω λίγη γκρίνια αναφορικά με την ποιότητα βίντεο, σταθεροποιηση, νυχτερινή λειτουργία.. Έχω το S23 Ultra, φαντάζομαι θα δω βελτίωση σε όλα ή όχι? Σκέφτομαι να το παραγγείλω απ το επίσημο store σήμερα ή αύριο.
  11. Καλές οι οθόνες της Sammy αλλά μην κάνουμε γαργάρα το θέμα με τις grainy οθόνες του 24 Ultra. 2 συσκευές άλλαξα, κ οι δύο το είχαν το πρόβλημα οπότε κ ξαναγύρισα στο 23 Ultra. Πριν λίγες μέρες το πήρε κ συνάδελφος, 3η συσκευή που έπεσε στα χέρια μου με grainy οθόνη. Προσωπικά το είχα δεδομένο πως θα έπαιρνα το 25 Ultra αλλά μάλλον βλέπω να πηγαίνω προς OnePlus 13 φέτος.
  12. Lorgan21

    OnePlus 12

    Στα 600-650 λίγων μηνών από Κωτσόβολο είναι καλή τιμή ή να πάω καλύτερα στο 13 (με τα διπλά λεφτά βέβαια..) Είμαι με ένα s23 ultra, πραγματικά δε ξέρω αν θα δω κάποια σοβαρή διαφορά.. Έχει κάνει κάποιος άλλος ανάλογη μετάβαση?
  13. Ξέρουμε τι τιμή περίπου θα έχει το 13? Να υπολογίζω 1200-1250? Εχει δώσει κανείς το 50αρι στο Preorder?
  14. Όσοι πήρατε πρόσφατα το 24 Ultra παρατηρήσατε grain στην οθόνη? Δύο συσκευές άλλαξα (εδώ κ μήνες βέβαια) κ όλες το είχαν.. Μήπως οι πιο πρόσφατες παρτίδες βελτίωσαν το θέμα?
  15. Έχει κανείς πρόβλημα στο wifi calling? Είμαι με Vodafone και ενώ το έχω ενεργοποιήσει στη συσκευή δε δουλεύει. Βγάζει το σήμα επάνω του wifi calling αλλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο. Το κουφό είναι πως μπορούν να με καλέσουν! Το moto g54 της μητέρας μου επίσης με Vodafone λειτουργεί κανονικά στο wifi calling άρα δεν είναι θέμα ρουτερ ή δικτύου σταθερής. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
  16. Επιβεβαιώνω κ εγώ πως πλέον δε μου βγάζει διαθεσιμη αναβάθμιση ενώ χθες μου ήρθε ειδοποίηση. Ευτυχώς είπα να την κάνω το Σαββατοκύριακο κ μαλλον (?) θα έρθει νέα. Ελληνική συσκευή αγορασμενη από τη Samsung κατά το Preorder.
  17. Κ εγώ το γλυκοκοιτάζω διαρκώς το Fold 6 αλλά με προβληματίζει λίγο η αξιοπιστία και η μπαταρία. Επίσης σκέφτομαι την αντιμετώπιση της Smartec σε περίπτωση προβλήματος δεδομένου ότι η αγορά θα γίνει (αν γίνει) μέσω Skroutz.. Απ την άλλη σκέφτομαι πως δεν είναι μακριά το S25 Ultra μήπως κ αντικαταστήσει το S23 Ultra που έχω τώρα..
  18. Τι έγινε ρε παιδιά, εξαφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές της Vodafone απ το Google Play???
  19. Μετά το τελευταίο update έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στην αναμονή. Από εφαρμογές κλπ έχω τα ίδια δεν πέρασα κάτι νέο. Εσεις από μπαταρία πως πάτε μετά το update Ιουλίου?
  20. Εχεις δίκιο, τώρα που το ξανακοιταξα λέει πως λήγει 21/1/25. Σ ευχαριστώ πολύ!
  21. Ρε παιδιά έχω απορία. Έχω φοιτητικό, έβαλα κάρτα για να διατηρήσω το χρηματικό υπόλοιπο κ μου το ανανέωσε μόνο για δύο μήνες. Την προηγούμενη φορά είχα βάλει τον Ιανουάριο κ ίσχυε μέχρι σήμερα. Έγινε 2μηνο και σε μας κ αν ναι από πότε?
  22. Μια μικρή αύξηση κατανάλωσης νομίζω παρατήρησα κ εγώ. Υπερθέρμανση όμως σίγουρα όχι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Σχετικά με την φόρτιση επειδή διάβασα σχετικά. Το έβαλα σήμερα με ενεργή την γρήγορη φόρτιση, με τον γνήσιο 25αρι φορτιστή κ το εργοστασιακό καλώδιο. Φορτισε 60% (3-63) μέσα σε 36 λεπτά οπότε νομίζω πως η φόρτιση είναι στα ίδια επίπεδα με πριν. Ισως να έχει περιοριστεί η ταχύτητα σε φορτιστές / καλώδια άλλων κατασκευαστων (μαγκιές τύπου apple άραγε?)
  23. Αναγνωρίζει το grain ως πρόβλημα ή εδώ αντιπροσωπεία? Κάπου είχα διαβάσει πως η γενική οδηγία της Samsung είναι πως δεν αποτελεί πρόβλημα και συνεπώς δεν το αναγνωρίζει.
  24. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλούνται οι εξής θήκες για S23 ultra σε άριστη κατάσταση. Pitaka MagEZ Case 3 - MagSafe Aramid Fiber Body Samsung Galaxy S23 Ultra - 0.95mm - 600D - Black / Grey / Twill, αξίας 65€ https://www.ipitaka.com/products/magez-case-3-for-samsung-galaxy-s23 Mous Limitless 5.0 - MagSafe® Compatible Black Leather, αξίας 59.90€ https://eu.mous.co/products/limitless-5-0-magsafe-compatible-phone-case-black_leather Ο, τι καλύτερο σε έμφανιση η Pitaka και σε προστασία η Mous. Υπάρχουν πολλά βίντεο σχετικά στο YouTube. 35€ η Pitaka και 20€ η Mous. Και οι δύο στα 50€. Δωρεάν αποστολή με Box now κατόπιν κατάθεσης, δείτε αξιολογήσεις. Αθήνα

    1 €

  25. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται S24 ultra Titanium Gray η έκδοση 12/512, ημερομηνία αγοράς 21/2/24. Αψεγάδιαστο με μόλις 2 φορτίσεις. Πλήρη συσκευασία, σφραγισμένα παρελκόμενα, απόδειξη με IMEI κλπ. Ανταλλαγή ίσως θα μ ενδιέφερε μόνο με το μαύρο στην ίδια έκδοση 12/512. Τιμή 1050 Βρίσκομαι Περιστέρι Αττικής

    1.050 €

×
×
  • Create New...