Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να λειτουργήσει το RCS θα πρέπει και οι δύο συσκευές να υποστηρίζουν την λειτουργία αποστολή λήψη μηνυμάτων μέσω RCS. Στο βγάζει στην μπάρα που συντάσεις το μήνυμα και η ενεργοποίηση γίνεται συνήθως αυτόματα ή πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και την  ενεργοποιείς 

Konakis.

Ένας που εχει RCS ενεργο λαμβάνει κανονικά τα κλασσικά SMS? 

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ναι εφόσον ο αποστολέας έχει επιλέξει επιλογή SMS ...βλ. μηνύματα από τράπεζες gov εταιρείες τηλεπικοινωνιών κλπ

Konakis.

Το φαγα το ξενερωματακι μου... Βεβαια δεν φταιει το μαγαζι του best price αλλα η κουριερ. Περιμενα να παραλαβω σημερα να ασχοληθω λιγο που εχω αδεια αλλα θα παραλαβω Δευτερα. Αν μπλεξεις με μια συγκεκριμενη μετα την Τεταρτη παραλαμβανεις Δευτερα ενω ολες οι υπολοιπες το φερνουν Σαββατο... Το καλο πραμα αργει...😆

Edited by GMF80

On 18/11/2025 at 10:18 ΜΜ, djchristakis said:

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Αύγουστο. 

Εσύ καλά είσαι... Δε ξέρω γιατί, καινούρια συσκευή εβδομάδας έχω... 

Screenshot_20251122_142955_Google Play Store.jpg

Πόσο screen on time βγάζετε? Από 90% μέχρι 20% βγάζω 2.40. Βέβαια το έχω μια βδομάδα το κινητό. Δεν μου φαίνεται και τόσο πολύ. Θα δείξει. 

Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την μπαταρία του?

Αν κάποιος έχει συμβουλές ή κάποιο παλιό post ας το πάρει. 

Screenshot_20251123_194147_Device care.jpg

2κ40? Τοσο βγαζω απο 90 στο 50% στο S22 U με 73% υγεια μπαταριας...

Βαλε τα στατιστικα ανα εφαρμογη  για πιο ασφαλη συμπερασματα. 

Edited by GMF80

Κατι σου τρωει την μπαταρια. Δεν το εχω ακομα για να ξερω αλλα οσα review εχω δει εκθειαζουν την μπαταρια...

3 minutes ago, GMF80 said:

Κατι σου τρωει την μπαταρια. Δεν το εχω ακομα για να ξερω αλλα οσα review εχω δει εκθειαζουν την μπαταρια...

Θα το ψάξω στις εφαρμογές. 

Ήμουν στα 120hz, το άλλαξα τώρα στα 60, στο FHD και απενεργοποιημενo το always on. 

Βέβαια έτσι δεν το χαίρεσαι το κινητό. 

Θα επανέλθω με αυτό 

Ευχαριστώ 

Edited by ChristosGeo

8 ώρες πριν, ChristosGeo said:

Θα το ψάξω στις εφαρμογές. 

Ήμουν στα 120hz, το άλλαξα τώρα στα 60, στο FHD και απενεργοποιημενo το always on. 

Βέβαια έτσι δεν το χαίρεσαι το κινητό. 

Θα επανέλθω με αυτό 

Ευχαριστώ 

Όντως είναι πολύ λίγο. Σίγουρα θα πρέπει να βγάζεις πάνω από 6 με 7 ώρες . Βαιβαια παίζει μεγάλο ρόλο αν έχεις 2 κάρτες και η χρήση που κάνεις.  Μην τα πειράξεις τα hz δεν φταίει αυτό.  Εγώ η μόνη παρέμβαση που έχω κάνει είναι Όντως το έχω FHD , το aod  το έχω βάλει με τις ειδοποιήσεις  και δεν χρησιμοποιώ 5g μόνο σε σπάνια περίπτωση κ εννοείται τα πάντα όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά.  

10 minutes ago, challenge143 said:

Όντως είναι πολύ λίγο. Σίγουρα θα πρέπει να βγάζεις πάνω από 6 με 7 ώρες . Βαιβαια παίζει μεγάλο ρόλο αν έχεις 2 κάρτες και η χρήση που κάνεις.  Μην τα πειράξεις τα hz δεν φταίει αυτό.  Εγώ η μόνη παρέμβαση που έχω κάνει είναι Όντως το έχω FHD , το aod  το έχω βάλει με τις ειδοποιήσεις  και δεν χρησιμοποιώ 5g μόνο σε σπάνια περίπτωση κ εννοείται τα πάντα όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά.  

Α έχω κλείσει κ την ram plus . 

Όλα τέρμα ρε μάγκες,η συσκευή είναι απόλυση, απολαύστε την δίχως περικοπές 2K+ ανάλυση adaptive Refresh rating αυτόματη φωτεινότητα κι όλα πάνε μόνα τους... κάποια εφαρμογή -εφαρμογές ταλαιπωρούν το παλικάρι παραπάνω ή η περιοχή με το σήμα εκτός αν το έλιωσε με χάρτες ταξίδια συγχρονισμούς κλπ που καταναλώνουν πολύ ή τραβούσε συνέχεια βίντεο υψηλής ανάλυσης και φωτογραφίες 

Konakis.

Θα δοκιμάσω τα εξής:

• Light profile (ήπιο προφίλ απόδοσης) από τη φροντίδα της συσκευής
  • Έφτιαξα μια ρουτίνα όταν είμαι στο wifi του σπιτιού μου να παίζει 4G
  • Εκανα kill ta Google play services 
  • Restart τη συσκευή

Μακάρι να στρώσει

10 minutes ago, ChristosGeo said:

Θα δοκιμάσω τα εξής:

• Light profile (ήπιο προφίλ απόδοσης) από τη φροντίδα της συσκευής
  • Έφτιαξα μια ρουτίνα όταν είμαι στο wifi του σπιτιού μου να παίζει 4G
  • Εκανα kill ta Google play services 
  • Restart τη συσκευή

Μακάρι να στρώσει

Αν και η δικιά μου είναι φρέσκια η συσκευή ακόμα , το 5g  να ξέρεις αποδεδειγμένα ημερήσια μου τρώει 20 με 25% με σύγκριση 4g κ αυτό είναι καρατσεκαρισμενο απο συσκευές που είχα s21u κ δώθε.  Αν δεν το χρειάζεσαι βάλτο 4g . Κ δες μήπως κάποια εφαρμογή σου καταναλώνει πολύ μπαταρία . 

4 minutes ago, challenge143 said:

Αν και η δικιά μου είναι φρέσκια η συσκευή ακόμα , το 5g  να ξέρεις αποδεδειγμένα ημερήσια μου τρώει 20 με 25% με σύγκριση 4g κ αυτό είναι καρατσεκαρισμενο απο συσκευές που είχα s21u κ δώθε.  Αν δεν το χρειάζεσαι βάλτο 4g . Κ δες μήπως κάποια εφαρμογή σου καταναλώνει πολύ μπαταρία . 

Όταν βγαίνεις όμως έξω και είσαι εκτός wifi, το ξανά ενεργοποιεις το 5G έτσι?

Ασχημα νεα για μενα...

Ηρθε η συσκευη με καμενο pixel. Επισης δεν ειναι Ελληνικη, αλλα Λετονικη...

20251124_112205.jpg

Edited by GMF80

11 minutes ago, GMF80 said:

Ασχημα νεα για μενα...

20251124_112205.jpg

Κρίμα φίλε μου. Ζητά DOA μήπως σου δώσουν κατευθείαν καινούργια συσκευή χωρίς να μπλέξεις με service. 

Επίσης για το ότι είναι από Λετονία δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει. Εσύ θες Ευρωπαϊκή συσκευή. Τα περισσότερα σκρουτζομαγαζα και λοιπά φέρνουν από Ευρώπη. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

@GMF80 Όχι ένα αλλά περισσότερα pixels νομίζω 🙂 κρίμα  😔 κατευθείαν πίσω εννοείται κι ελπίζω να έχει πολιτική DOA το κατάστημα που επέλεξες 

Edited by konakis
Konakis.

21 minutes ago, GMF80 said:

Ασχημα νεα για μενα...

20251124_112205.jpg

Δεν είναι καμμένα pixel, χτύπημα/σπασμένο πάνελ εσωτερικά.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

2 minutes ago, OverClocker said:

Δεν είναι καμμένα pixel, χτύπημα/σπασμένο πάνελ εσωτερικά.

Οπως και να εχει επικοινωνησα με το καταστημα και θα το στειλω πισω...

Just now, GMF80 said:

Οπως και να εχει επικοινωνησα με το καταστημα και θα το στειλω πισω...

Κρίμα πάντως. Το χειρότερο είναι η ταλαιπωρία η δική σου και να καταφέρεις να βγάλεις άκρη αν αρχίσουν τα μα μου σου.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Μαλλον εγινε με μιση καρδια η παραγγελια καθως το σκεφτομουν καιρο και αλλαζα γνωμη οποτε δεν πηγε και καλα... Βεβαια αυτο μπορει να συμβει απο οπου και να παραγγειλεις, ειτε αλυσιδα ειτε bestprice.

Ουτως αλλος θα το ειχα για 2η συσκευη προς το παρων, το χειροτερο θα ηταν να μην ειχα αλλο και να εμενα χωρις κινητο μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια.

Αυριο πρωι θα το στειλω οποτε θα το πασπατεψω λιγο σημερα να μου φυγει η κ....α!

Edited by GMF80

2 ώρες πριν, ChristosGeo said:

Όταν βγαίνεις όμως έξω και είσαι εκτός wifi, το ξανά ενεργοποιεις το 5G έτσι?

Όχι αυτό σου γράφω πάντα 4g παίζει και  στην δουλειά. wifi μόνο στο σπίτι μου. Το 5g θα το βάλω σε περίπτωση που δω ότι γενικά σέρνεται όλη η κατάσταση κ θέλω να κάνω κάτι σημαντικό.  Θα δεις ότι αν δεν έχεις την κεραία του 5g ενεργοποιημενη την ημέρα στο τέλος της ημέρας σου θα είσαι ένα 20% πάνω. Αλλά γενικά πρώτα δώσε μας μερικές πληροφορίες αν έχεις 2 κάρτες σιμ αν παίζεις πολύ game τραβας συνέχεια βίντεο κτλ.  Γιατί αν κάνεις τέτοια χρήση πιστεύω ότι είναι λογικό να εξαντληθεί τόσο γρήγορα η μπαταρία σου.

7 minutes ago, challenge143 said:

Όχι αυτό σου γράφω πάντα 4g παίζει και  στην δουλειά. wifi μόνο στο σπίτι μου. Το 5g θα το βάλω σε περίπτωση που δω ότι γενικά σέρνεται όλη η κατάσταση κ θέλω να κάνω κάτι σημαντικό.  Θα δεις ότι αν δεν έχεις την κεραία του 5g ενεργοποιημενη την ημέρα στο τέλος της ημέρας σου θα είσαι ένα 20% πάνω. Αλλά γενικά πρώτα δώσε μας μερικές πληροφορίες αν έχεις 2 κάρτες σιμ αν παίζεις πολύ game τραβας συνέχεια βίντεο κτλ.  Γιατί αν κάνεις τέτοια χρήση πιστεύω ότι είναι λογικό να εξαντληθεί τόσο γρήγορα η μπαταρία σου.

Σε ευχαριστώ. Εγώ κάνω τα εξής:

• Εχω μια SIM cosmote. 
  • Δεν παιζω παιχνίδια
  • Το χρησιμοποιώ για Social media και browsing και φυσικα κλήσεις
  • Πρωτη φορα το ενεργοποίησα την προηγούμενη Τρίτη, οπότε 6 μέρες ενεργό (λογικά το έχω φορτίσει 5-6 φορές)
  • ΑΟD είναι off
  • 60 ΗΖ και FHD
  • Αυτοματη φωτεινότητα
  • To έβαλα και σε 4G only απο χθες

Ελπίζω να στρώσει γιατί το Screen on time που μου βγάζει είναι λίγο. Είδα οτι έχει κατανάλωση και τα Google Play services οπότε τα έκανα kill και restart

Screenshot_20251124_090206_Device care.jpg

Screenshot_20251124_090201_Device care.jpg

Screenshot_20251124_090149_Device care.jpg

Edited by ChristosGeo