GMF80 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 (edited) Αυτο το βιντεο καταρριπτει καθετι που ξεραμε για τους τροπους φορτισης για να εχουμε καλη υγιεια μπαταριας. Επιβεβαιωνει και την εμπειρια μου στο S22 U που παντα φορτιζα προσεχτικα (20-85, αργη φορτιση και οτι αλλο μας εχουν πουλησει) και οταν εψαξα να δω υγιεια μπαταριας πριν καποιους μηνες ειχα 73% με 800 κυκλους φορτισης. Απο τοτε φορτιζω οπως να ναι και η μπαταρια παραμενει στο 73%... Edited November 9, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 1 hour ago, GMF80 said: Αυτο το βιντεο καταρριπτει καθετι που ξεραμε για τους τροπους φορτισης για να εχουμε καλη υγιεια μπαταριας. Επιβεβαιωνει και την εμπειρια μου στο S22 U που παντα φορτιζα προσεχτικα (20-85, αργη φορτιση και οτι αλλο μας εχουν πουλησει) και οταν εψαξα να δω υγιεια μπαταριας πριν καποιους μηνες ειχα 73% με 800 κυκλους φορτισης. Απο τοτε φορτιζω οπως να ναι και η μπαταρια παραμενει στο 73%... η μπαταρια πεφτει κυριως με τη διαρκεια του χρονου, παρολα αυτα αναλογα τη χρηση πεφτει λιγο πιο γρηγορα. Πχ αν το 80-20-80 ειναι σημαντικο τα πρωτα χρονια για διατηρηση καλης υγειας, οπως και η αργη φορτιση. Δε σημαινει οτι δε θα πεσει στο 80% καποια στιγμη, αλλα θα αργησει λιγο παραπανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Σχετικα με την αγορα απο τη στιγμη που εγγυηση ισχυει κανονικα τι ρισκο θα ειχε πχ η αγορα του κινητου απο Amazon Γερμανιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Ερώτηση γιατί βλέπω για το s25u πολλές θήκες με ενσωματωμένο δακτυλίδι μαγνήτη. Αυτές οι θήκες επηρεάζουν απο την εμπειρία σας την γραφή πάνω στην οθόνη; η πληρωμή nfc. Σε κανένα απο την συσκευή μου δεν είχα αγοράσει κάτι τέτοιο λόγο φόβου display. Αγοράζουμε άφοβα ή όχι; θέλω να προετοιμάσω την προίκα μου πριν μου έρθει. εχω βρει κ τις γνήσιες μεμβράνες 2τμχ στα 20 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 1 minute ago, challenge143 said: Ερώτηση γιατί βλέπω για το s25u πολλές θήκες με ενσωματωμένο δακτυλίδι μαγνήτη. Αυτές οι θήκες επηρεάζουν απο την εμπειρία σας την γραφή πάνω στην οθόνη; η πληρωμή nfc. Σε κανένα απο την συσκευή μου δεν είχα αγοράσει κάτι τέτοιο λόγο φόβου display. Αγοράζουμε άφοβα ή όχι; θέλω να προετοιμάσω την προίκα μου πριν μου έρθει. εχω βρει κ τις γνήσιες μεμβράνες 2τμχ στα 20 ευρώ. Το nfc όχι, αλλά το πενάκι το επηρεάζουν κατά πολύ, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά όχι για να γράψεις πχ κείμενο χειρόγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 2 ώρες πριν, Nikos Spyr said: Το nfc όχι, αλλά το πενάκι το επηρεάζουν κατά πολύ, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά όχι για να γράψεις πχ κείμενο χειρόγραφα. Ευχαριστώ. Άρα μια θήκη χωρίς δαύτο απο πίσω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, challenge143 said: Ευχαριστώ. Άρα μια θήκη χωρίς δαύτο απο πίσω Όχι μισό θήκη με μαγνήτη. Δεν επηρεάζει καθόλου το πενάκι ούτε το nfc!!!!!! Έχω τέτοια από την πρώτη μέρα, εννοείται επώνυμη και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα!! Αν τη θέλεις και σε βολεύει να την πάρεις. Είναι έτσι η κατασκευή τους που το μαγνητικό δαχτυλίδι πίσω δεν επηρεάζει τίποτα! Edited November 10, 2025 by costsa41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν αυτή αλλά τελικά με τρομαξατε.. https://www.skroutz.gr/s/60171124/tech-protect-kevlar-aura-magsafe-galaxy-s25-ultra-black-orange.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 1 hour ago, challenge143 said: Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν αυτή αλλά τελικά με τρομαξατε.. https://www.skroutz.gr/s/60171124/tech-protect-kevlar-aura-magsafe-galaxy-s25-ultra-black-orange.html Πάρε όποια σου αρέσει. Αυτές με το μαγνητικό δαχτυλίδι είναι και εύχρηστες γιατί αν γυρίζει 360 μπορείς να στήσεις το κινητό όπου θέλεις κι αν είναι και καλός ο μαγνήτης είναι και σταθερό όπου το βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 2 ώρες πριν, challenge143 said: Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν αυτή αλλά τελικά με τρομαξατε.. https://www.skroutz.gr/s/60171124/tech-protect-kevlar-aura-magsafe-galaxy-s25-ultra-black-orange.html εγω εχω παρει αυτη της torras https://torraslife.com/products/ostand-q3-spin-for-samsung-s25-ultra δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 2 ώρες πριν, costsa41 said: Πάρε όποια σου αρέσει. Αυτές με το μαγνητικό δαχτυλίδι είναι και εύχρηστες γιατί αν γυρίζει 360 μπορείς να στήσεις το κινητό όπου θέλεις κι αν είναι και καλός ο μαγνήτης είναι και σταθερό όπου το βάζεις. Κώστα μου το θέμα είναι αν αυτό το μαγνητικό δακτυλίδι όπως ανέφερε το παλικάρι ποιο πάνω, μου δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη κ στην γραφή της οθόνης. Αυτό με νοιάζει αν δημιουργεί κάποια δυσλειτουργία γενικά στην συσκευή. Ειδάλλως δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω κάποια με .μαγν.δακτυλίδι . 1 hour ago, gsa1967 said: εγω εχω παρει αυτη της torras https://torraslife.com/products/ostand-q3-spin-for-samsung-s25-ultra δεν εχω κανενα προβλημα. Πολύ ωραία αλλά θέλω να προστατευω κ την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 56 minutes ago, challenge143 said: Κώστα μου το θέμα είναι αν αυτό το μαγνητικό δακτυλίδι όπως ανέφερε το παλικάρι ποιο πάνω, μου δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη κ στην γραφή της οθόνης. Αυτό με νοιάζει αν δημιουργεί κάποια δυσλειτουργία γενικά στην συσκευή. Ειδάλλως δεν εχω πρόβλημα να αγοράσω κάποια με .μαγν.δακτυλίδι . Πολύ ωραία αλλά θέλω να προστατευω κ την κάμερα. Δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα!! Άλλωστε είναι ένα εξωτερικό δαχτυλίδι. Τουλάχιστον σε μένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κάτι. Πάρε αυτήν που έγραψε παραπάνω torras είναι εγγύηση για τις πτώσεις. Και προστατεύει και τις κάμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Ευχαριστώ παιδιά μπήκε παραγγελία κ είναι έτοιμο για παραλαβή σήμερα αλλά θα το πάρω αύριο λόγο καιρού. Απο αύριο επίσημα θα εχω κ εγώ το 25υ κ αύριο θα παραλάβω κ τις μεμβράνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 16 ώρες πριν, challenge143 said: Ερώτηση γιατί βλέπω για το s25u πολλές θήκες με ενσωματωμένο δακτυλίδι μαγνήτη. Αυτές οι θήκες επηρεάζουν απο την εμπειρία σας την γραφή πάνω στην οθόνη; η πληρωμή nfc. Σε κανένα απο την συσκευή μου δεν είχα αγοράσει κάτι τέτοιο λόγο φόβου display. Αγοράζουμε άφοβα ή όχι; θέλω να προετοιμάσω την προίκα μου πριν μου έρθει. εχω βρει κ τις γνήσιες μεμβράνες 2τμχ στα 20 ευρώ. Στο s25 οι qi2 ready θηκες δεν επηρεάζουν το πενάκι αν εκείνη τη στιγμή δεν χρησιμοποιείς το μαγνητικό με κάποιο accessory. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 17 ώρες πριν, challenge143 said: Ερώτηση γιατί βλέπω για το s25u πολλές θήκες με ενσωματωμένο δακτυλίδι μαγνήτη. Αυτές οι θήκες επηρεάζουν απο την εμπειρία σας την γραφή πάνω στην οθόνη; η πληρωμή nfc. Σε κανένα απο την συσκευή μου δεν είχα αγοράσει κάτι τέτοιο λόγο φόβου display. Αγοράζουμε άφοβα ή όχι; θέλω να προετοιμάσω την προίκα μου πριν μου έρθει. εχω βρει κ τις γνήσιες μεμβράνες 2τμχ στα 20 ευρώ. Έχω θήκη benks από την πρώτη μέρα που πήρα την συσκευή. Την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας δηλαδή. https://www.benks.com/products/montage-armorpro-case-built-with-kevlar-for-samsung-galaxy-s25-ultra Με ενσωματωμένο δαχτυλίδι για συμβατότητα με magsafe (δεν ξέρω αν εννοείς αυτό), Απίστευτη ευκολία σε magsafe βάση αυτοκινήτου. Κανένα πρόβλημα με ασύρματη φόρτιση σε Samsung ασύρματο φορτιστή. Κανένα πρόβλημα με πληρωμές nfc. Πενάκι δεν χρησιμοποιώ, αλλά 2 3 φορές που το δοκίμασα έτσι για πλάκα γράφει κανονικά. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 Με το που το ανοίγω κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις ή υπάρχουν bugs να το αφήσω για άλλη φορά τις αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 1 hour ago, challenge143 said: Με το που το ανοίγω κάνω κανονικά τις αναβαθμίσεις ή υπάρχουν bugs να το αφήσω για άλλη φορά τις αναβαθμίσεις; τις βαζεις, κανεις επαναφορα εργοστασιακων και στηνεις απο την αρχη αφου εισαι κομπλε με ο,τι αναβαθμιση υπαρχει. ειναι το ιδανικο σεναριο 2 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) Εχει επιχείρηση κανείς να μπει στην επιλογή προγραμματιστη κ να ρίξει την κλίμακα παραθύρου απο 1 σε 0.5χ να δει αν υπάρχει διαφορά; η ειναι ανούσιο; Edited November 11, 2025 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Στο S25 U ειναι ανουσιο θεωρω, σε παλιοτερες συσκευες βλεπεις διαφορα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Επίσημα λοιπον το τερατακι στα χέρια μου. . Ελπίζω αν μπερδευτω πουθενά κ ρωτάω μην με παρεξηγησετε.... ξεκινάω το σεταρισμα κ θα πω τις εντυπώσεις μου. .. αααααα έδωσα μάχη για να μην το πάρει η γυναίκα μου.... χάχα φτηνά την γλύτωσα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) Εγω δινω μαχη να κρατησω τον στοχο μου και να το παρω μονο οταν εχω κλεισει 4ετια με το S22 U. Δλδ σε 8 μηνες...Βεβαια ισως εχει νοημα απο αποψη τιμης να το κανω νωριτερα. Λογικα στο πιο χαμηλο του θα φθασει εκει κοντα στην περιοδο που θα βγουν τα S26 Αν και το πιο ωριμο θα ηταν να μεινω εδω που ειμαι οσο το S22 U παραμενει λειτουργικο για μενα... Edited November 11, 2025 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 33 minutes ago, challenge143 said: Επίσημα λοιπον το τερατακι στα χέρια μου. . Ελπίζω αν μπερδευτω πουθενά κ ρωτάω μην με παρεξηγησετε.... ξεκινάω το σεταρισμα κ θα πω τις εντυπώσεις μου. .. αααααα έδωσα μάχη για να μην το πάρει η γυναίκα μου.... χάχα φτηνά την γλύτωσα. Φίλε μου καλοριζικο να το χαρείς. Η μάχη δεν έχει αρχίσει ακόμη. Μολις το στήσεις και είναι έτοιμο τότε θα αρχίσει η πραγματική μάχη. 😉 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 (edited) Εάν πας στο Good Lock ,Home up ,Gestures settings και μετά στο Home Gestures animation tuning ,μπορείς να κάνεις τα animation πολύ πιο smooth και και πιο γρήγορα. Edited November 11, 2025 by gmarvel Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2025 Παιδιά με το που έβαλα την κάρτα sim μου γράφει ότι αυτή η sim δεν υποστηρίζει rcs .. ενώ στο άλλο τηλέφωνο έπαιζε κανονικά τι παίζει wtf . Google message εχω. Καμία ιδέα; Άκυρο έφτιαξε μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2025 11 ώρες πριν, GMF80 said: Εγω δινω μαχη να κρατησω τον στοχο μου και να το παρω μονο οταν εχω κλεισει 4ετια με το S22 U. Δλδ σε 8 μηνες...Βεβαια ισως εχει νοημα απο αποψη τιμης να το κανω νωριτερα. Λογικα στο πιο χαμηλο του θα φθασει εκει κοντα στην περιοδο που θα βγουν τα S26 Αν και το πιο ωριμο θα ηταν να μεινω εδω που ειμαι οσο το S22 U παραμενει λειτουργικο για μενα... Μέσα Νοεμβρίου είμαστε σε 3 μήνες θα έχει παρουσιαστεί η νέα σειρά οπότε θα έχεις καλύτερη και πιο συνολική εικόνα, αν ήσουν με κάποιο midrange τηλέφωνο θα σου έλεγα πάρε το 25 όμως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο η λογική λέει περιμένεις και το 26u εφόσον δεν πας σε μεταχειρισμένο τώρα 25αρι και να το έδινες λέμε μετά από ένα εξάμηνο... @challenge143 να το χαρείς!! ωραιο κινητό η κορυφαία και ταυτόχρονα ασφαλής επιλογή της αγοράς 2 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts