challenge143 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 8 ώρες πριν, ilka71 said: ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω... πάντως το Gmail είναι λίγο ιδιόρρυθμο στις ειδοποιήσεις κάπου είχα διαβάσει. εγώ δεν το χρησιμοποιώ. έχω το φοβερό aquamail Όπως κ να έχει σε ευχαριστώ. Δεν πειράζει μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό. 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Αύγουστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Καλημέρα, παρέλαβα τελικά από το κατάστημα του bestprice. Πολύ ευχαριστημένος, με ενημέρωσαν, το έστειλαν την επόμενη εργάσιμη και μου έδωσαν και δώρο μια διάφανη θήκη. Θα γίνω η 3η θετική αξιολόγηση του καταστήματος. Φυσικά είναι ευρωπαϊκό. Σχετικά με την αντικαταβολή: - Αν είναι πάνω από 500 ευρώ, πληρώνεις υποχρεωτικά με κάρτα και όχι μετρητά - Όπως σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω, πρώτα πληρώνεις και μετά παραλαμβάνεις. Το προϊόν έρχεται σφραγισμένο, οπότε δεν μπορείς καν να δεις τι παραλαμβάνεις. Μέχρι στιγμής το κινητό τα σπάει. Τεράστια αναβάθμιση από το Xiaomi 4ετίας που είχα. Edited November 19, 2025 by ChristosGeo 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Απο τη στιγμη που πηγαν ολα καλα με τον @ChristosGeo υπεκυψα στον πειρασμο... Απλα οταν ερθει θα το εχω σπιτι σαν 2ο μεχρι να κλεισει την 4ετια που εβαλα στοχο στο S22U. Εβαλα κ εγω αντικαταβολη και παροτι ηρθε κανονικα η επιβεβαιωση για την πληρωμη μεσω web banking και εκανα accept δεν προχωρησε. Το εκανα 2 φορες και τιποτα. Κοιταξα το οριο συναλλαγων στις ρυθμισεις και ειναι 1000 ευρω οποτε δεν ηταν εκει το θεμα... Edited November 19, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει να ακούγεται ένας θόρυβος στις κάμερες όταν κάνω αλλαγή παράδειγμα από το 5x ζουμ στο 0.6x ζουμ. Είναι φυσιολογικό? Δεν το κάνει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 1 minute ago, djchristakis said: Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει να ακούγεται ένας θόρυβος στις κάμερες όταν κάνω αλλαγή παράδειγμα από το 5x ζουμ στο 0.6x ζουμ. Είναι φυσιολογικό? Δεν το κάνει πάντα. Είναι νορμάλ, αν έχει μείνει εκτός θέσης ο φακός, όταν τον επιλέγει η εφαρμογή τον κεντράρει. Είναι σαν όταν κουνάς το κινητό και ακούγονται οι κάμερες. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 34 minutes ago, OverClocker said: Είναι νορμάλ, αν έχει μείνει εκτός θέσης ο φακός, όταν τον επιλέγει η εφαρμογή τον κεντράρει. Είναι σαν όταν κουνάς το κινητό και ακούγονται οι κάμερες. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Με πηραν και μενα τηλεφωνο απο το μαγαζι του best price. Δεν προλαβα να το σηκωσω και αφου εκανα αναζητηση μου εβγαλε μια εταιρεια για εξοπλισμο σκαφων! Λεω λαθος θα ναι... Μετα σκετομαι οτι το μαγαζι παραπεμπει κατι σε ναυτιλιακα στο ονομα (greymaritimo) οποτε καλω και ηταν για το κινητο. Προεκυψε και "πατριωτης" (καταγωγη απο το νησι μου...). Αυριο θα το στειλει οποτε Σαββατο λογικα θα παραλαβω. Ερωτηση: Εχει εργοστασιακη μεμβρανη? Δεν βιαζομαι για προστασια καθως θα ειναι για χρηση μονο εντος σπιτιου αρχικα.. Edited November 19, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 40 minutes ago, GMF80 said: Με πηραν και μενα τηλεφωνο απο το μαγαζι του best price. Δεν προλαβα να το σηκωσω και αφου εκανα αναζητηση μου εβγαλε μια εταιρεια για εξοπλισμο σκαφων! Λεω λαθος θα ναι... Μετα σκετομαι οτι το μαγαζι παραπεμπει κατι σε ναυτιλιακα στο ονομα (greymaritimo) οποτε καλω και ηταν για το κινητο. Προεκυψε και "πατριωτης" (καταγωγη απο το νησι μου...). Αυριο θα το στειλει οποτε Σαββατο λογικα θα παραλαβω. Ερωτηση: Εχει εργοστασιακη μεμβρανη? Δεν βιαζομαι για προστασια καθως θα ειναι για χρηση μονο εντος σπιτιου αρχικα.. Δεν εχουν μεμβρανη πανω. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) @GMF80 Άντε με το καλό να παραλάβεις...με δύο υπέροχα πλακάκια θα είσαι τώρα 😃 Edited November 19, 2025 by konakis 2 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) 2 minutes ago, konakis said: @GMF80 Άντε με το καλό να παραλάβεις...με δύο υπέροχα πλακάκια θα είσαι τώρα 😃 Thanks. Οταν επιτευχθει ο στοχος της 4ετιας του 22 σαν πρωτο κινητο τοτε θα μπει ο νεος στοχος για 5ετια στο S25 U αφου το επιτρεπουν και οι ενημερωσεις... Ανυπομονω για real time συγκρισεις.... Εννοειται το S22 U θα μεινει για οσο αντεξει σαν 2ο μετα. Edited November 19, 2025 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Με το καλό να σου έρθει @GMF80 Όπως είπα εγώ έμεινα σούπερ ευχαριστημένος με το κατάστημα. Τους έκανα και κριτική στο bestprice. Λογικά θα ανέβει σύντομα. Το κινητό δεν έχει μεμβράνη. Έχει ένα μαύρο χαρτόνι που πρέπει να βγει για να δουλέψει. Αυτό που με εξέπληξε θετικά είναι η μπαταρία του. Με βγάζει άνετα τη μέρα με αρκετή χρήση και ακόμα είμαι στην αρχή. Edited November 19, 2025 by ChristosGeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Όντως η μπαταρία του είναι εκπληκτική. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) 23 minutes ago, challenge143 said: Όντως η μπαταρία του είναι εκπληκτική. Οποτε φανταζομαι με λιγο "πειραγμα" που παντα κανω στο πρωτο στησιμο θα ειναι ακομα καλυτερη... Ημουν λιγο σε σκεψεις για το OnePlus 15 που εχει 7000+ μπαταρια αλλα δεν μπορω να φυγω απο το design της σειρας Ultra. Δεν μου αρεσουν τα πολυ στρογυλλεμενα κινητα... θελω πλακακι οπως λεει ο @konakis... που θυμαμαι οταν ειχα παρει το S22 U ειχε πει καλοριζικο το "μεγα... πλακί"😁 Edited November 19, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 Κι εγώ παιδιά από best price το πήρα και μου έκαναν δώρο κι εμένα μια θήκη. Εγώ πήρα το silver blue. Πολύ ωραίο πάντως και σχεδιαστικά και χρωματικά το τηλέφωνο εκτός από όλα τα άλλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 51 minutes ago, GMF80 said: Οποτε φανταζομαι με λιγο "πειραγμα" που παντα κανω στο πρωτο στησιμο θα ειναι ακομα καλυτερη... Ημουν λιγο σε σκεψεις για το OnePlus 15 που εχει 7000+ μπαταρια αλλα δεν μπορω να φυγω απο το design της σειρας Ultra. Δεν μου αρεσουν τα πολυ στρογυλλεμενα κινητα... θελω πλακακι οπως λεει ο @konakis... που θυμαμαι οταν ειχα παρει το S22 U ειχε πει καλοριζικο το "μεγα... πλακί"😁 Ναι σίγουρα θα δεις χαοτική διαφορά στο θέμα μπαταρίας από το 22αρι που έχεις. Υπάρχουν κάποια tips που όντως μπορείς να κάνεις ,ακόμα καλύτερη την διαχείριση μπαταρίας . Εγώ φαντάσου με το 24αρι έχω περίπου στο 15 με 20% διαφορά στην μέρα ,ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρος γιατί όλο το πασπατευω δεν το έχω αφήσει σε ηρεμία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 55 minutes ago, challenge143 said: Ναι σίγουρα θα δεις χαοτική διαφορά στο θέμα μπαταρίας από το 22αρι που έχεις. Υπάρχουν κάποια tips που όντως μπορείς να κάνεις ,ακόμα καλύτερη την διαχείριση μπαταρίας . Εγώ φαντάσου με το 24αρι έχω περίπου στο 15 με 20% διαφορά στην μέρα ,ακόμα όμως δεν είμαι σίγουρος γιατί όλο το πασπατευω δεν το έχω αφήσει σε ηρεμία. Καλορίζικο!! Τα έχω πει για την μπαταρία. Δες λίγο τις ρουτίνες έχει πολλές που είναι χρήσιμες και φυσικά φτιάξε αρχική οθόνη με good lock. Μέχρι εφαρμογές μπορείς να έχεις και με την αναγνώριση προσώπου που, πλέον, είναι πολύ μπροστά από όλα τα προηγούμενα, μπορείς να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη. Και πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψεις στην πορεία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά, αλλά λέω να περιμένω το S26U....ούτως ή άλλως δε βιάζομαι. Θα το πάρω μέσω της δουλειάς λογικά (τιμολόγιο κλπ). Πολύ καλά νέα αυτά σχετικά με την μπαταρία γιατί πολλά ακούστηκαν πριν την κυκλοφορία του και ακόμα ακούγονται δηλαδή. Ελπίζω να ισχύουν τα ιδια και μετά τις ενημερώσεις γιατί έχουν ένα Α ταλέντο να μειώνουν την αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 @Kostas_Ts_86 Κώστα μου δεν ξέρω τι συσκευή έχεις αλλά στο θέμα μπαταρίας τα πάει πάρα πάρα πολύ καλα. Αν έχεις όμως 2 , 3 χρονών ναυαρχίδα στην καθημερινότητα σου δεν θα καταλάβεις διαφορά. Εγώ όμως με το που το πήρα στα χέρια δεν αντεξα με τα gestures κ τα απενεργοποιησα κ η συσκευή είναι κροτιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Θα πάνε οι προπαραγγελίες σύννεφο και στο 26αρι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 30 minutes ago, challenge143 said: @Kostas_Ts_86 Κώστα μου δεν ξέρω τι συσκευή έχεις αλλά στο θέμα μπαταρίας τα πάει πάρα πάρα πολύ καλα. Αν έχεις όμως 2 , 3 χρονών ναυαρχίδα στην καθημερινότητα σου δεν θα καταλάβεις διαφορά. Εγώ όμως με το που το πήρα στα χέρια δεν αντεξα με τα gestures κ τα απενεργοποιησα κ η συσκευή είναι κροτιδα. Τώρα είμαι με iphone 15 pro max αλλά μου έλλειψε αρκετά το one UI και η παραμετροποίηση....έκανα αποχή επίτηδες. Φαντάσου ότι έχω σαν δεύτερη συσκευή ένα Xiaomi 15 Ultra αλλά δεν.... 🤪 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 αναβαθμιση Νοεμβριου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 21 ώρες πριν, ChristosGeo said: Με το καλό να σου έρθει @GMF80 Όπως είπα εγώ έμεινα σούπερ ευχαριστημένος με το κατάστημα. Τους έκανα και κριτική στο bestprice. Λογικά θα ανέβει σύντομα. Εστειλε σημερα οπως μου ειπε ο ανθρωπος απο το καταστημα.. Και εγω μολις παραλαβω θα βαλω κριτικη. Και σουπερ τιμη και αμεση αποστολη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 Απο κάμερα τι λέει??? Το σκέφτομαι, αλλα η κάμερα ειναι σημαντικός παράγοντας... Τώρα έχω pixel 9Pro, γενικά έχω pixel τηλέφωνα απο το 18 και μόνο για αλλαγή λέω να ξαναγυρίσω σε Samsung... Παλιά ειχα Note συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2025 On 19/11/2025 at 7:59 ΜΜ, GMF80 said: Οποτε φανταζομαι με λιγο "πειραγμα" που παντα κανω στο πρωτο στησιμο θα ειναι ακομα καλυτερη... Ημουν λιγο σε σκεψεις για το OnePlus 15 που εχει 7000+ μπαταρια αλλα δεν μπορω να φυγω απο το design της σειρας Ultra. Δεν μου αρεσουν τα πολυ στρογυλλεμενα κινητα... θελω πλακακι οπως λεει ο @konakis... που θυμαμαι οταν ειχα παρει το S22 U ειχε πει καλοριζικο το "μεγα... πλακί"😁 Όταν λες "πείραγμα" τιιιιι εννοείς? Να την κάνουμε και εμείς λίγο καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts