Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, GMF80 said:

Ασχημα νεα για μενα...

Ηρθε η συσκευη με καμενο pixel. Επισης δεν ειναι Ελληνικη, αλλα Λετονικη...

20251124_112205.jpg

Ηταν σφραγισμένο; μηπως είχε τίποτα διπλές ταινίες;

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

5 minutes ago, xetasa said:

Ηταν σφραγισμένο; μηπως είχε τίποτα διπλές ταινίες;

Ηταν σφραγισμενο σε 2 σημεια. Πανω και κατω. 

Edited by GMF80

1 hour ago, GMF80 said:

Ηταν σφραγισμενο σε 2 σημεια. Πανω και κατω. 

Κι εμένα έτσι ήρθε. Ταινία πάνω και κάτω. Πάντως με έχεις βάλει και μένα σε σκέψεις γιατί η μπαταρία δεν μου τα λέει καλά. Ελπίζω να στρώσει.

Εμενα παντως που το πειραξα κανα 2ωρο η μπαταρια απο 45 πηγε 25...

4 ώρες πριν, OverClocker said:

Δεν είναι καμμένα pixel, χτύπημα/σπασμένο πάνελ εσωτερικά.

Πως το καταλαβες αυτο? Αν ειναι ετσι παιζει να μην το αντικαταστησουν...

Απο οτι καταλαβα δεν.παιζει DOA. Θα το στειλει στην αντιπροσωπεια για διαγνωση.

Παντως σε μεγενθυση φαινεται να μπλεδιζει μεσα...

Screenshot_20251124_160315_Gallery.jpg

Edited by GMF80

16 ώρες πριν, ChristosGeo said:

Πόσο screen on time βγάζετε? Από 90% μέχρι 20% βγάζω 2.40. Βέβαια το έχω μια βδομάδα το κινητό. Δεν μου φαίνεται και τόσο πολύ. Θα δείξει. 

Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την μπαταρία του?

Αν κάποιος έχει συμβουλές ή κάποιο παλιό post ας το πάρει. 

Screenshot_20251123_194147_Device care.jpg

Τρια βασικα που μπορεις  να κανεις για να δεις σημαντικη διαφορα

1.Κοψε συγχρονισμους και φτιαξε ρουτινα για να γινονται συγχρονισμοι καποια συγκεκριμενη ωρα (εχω βαλει ενα διωρο το βραδυ)

2.Κοβεις ακριβεια τοποθεσιας

3.Κατι που χρησιμοποιω τελευταια ρουτινα που κανω χρηση στο σπιτι και στη δουλεια συνδεση μονο wifi και το τηλεφωνο σε λειτουργια πτήσης (κανονικα  οι κλησεις ) 

4.Ετσι κι αλλιως το UI θελει μια εβδομαδα για να ενημερωθουν  τα μοτιβα χρησης και να προσαρμοστει η μπαταρια...

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

😁 κόψε το ένα κόψε το άλλο στο τέλος το κάναμε 3310 χάχα.  Πέρα από την πλάκα εγω αυτά δεν τα εχω κλειστά ειδικά την τοποθεσία GPS κ συγχονισμό κ η μπαταρία είναι βράχος. .  Άσε να κάνει κάποιες φορτίσεις ακόμα μήπως το πρόβλημα στρώσει κ μάθει το μοτίβο του ειδάλλως θέλει ψάξιμο τι τρώει την μπαταρία τόσο γρήγορα.  

@GMF80 πραγματικά ρε φίλε άτυχος.  Πρόλαβες να βάλεις λογαριασμό κτλ.  ;  εγώ θα το εστελνα στο Χαϊδάρι . Κ καλύτερα να στο αντικαταστήσουν μέσα από την Samsung.  Και εννοείται μην δεχτείς επισκευή. 

1 minute ago, challenge143 said:

😁 κόψε το ένα κόψε το άλλο στο τέλος το κάναμε 3310 χάχα.  Πέρα από την πλάκα εγω αυτά δεν τα εχω κλειστά ειδικά την τοποθεσία GPS κ συγχονισμό κ η μπαταρία είναι βράχος. .  Άσε να κάνει κάποιες φορτίσεις ακόμα μήπως το πρόβλημα στρώσει κ μάθει το μοτίβο του ειδάλλως θέλει ψάξιμο τι τρώει την μπαταρία τόσο γρήγορα.  

Το No1 για να ειναι η μπαταρια αποδοτικη ειναι ενα το σημα κινητης!

Αν δεν εχεις καλο σημα οτι και να κανεις θα πρεπει να γινουν προσαρμογες!

Με ολα τα παραπανω δεν στερεισαι σχεδον τπτ!

Πχ με ενα email που στελνει κανονικα push ειδοποιησεις το να συγχρονιζει συνεχεια το κινητο ειναι και λιγο αχρηστο!

Η τοποθεσια μπορει να μπει σε ρουτινα και ν ανοιγει και να κλεινει εκει που ειναι απολυτα χρήσιμη πχ με τους χαρτες!

Γενικα οι ρουτινες ειναι απο τα ποιο χρησιμα εργαλεια για παραμετροποιηση του κινητου και οποιος δεν τις χρησιμοποιει πραγματικα ....χανει!!

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

@challenge143Θα παρω τηλ σμαρτεκ αυριο το πρωι πριν το στειλω να δω τι θα μου.πουν... Ο ανθρωπος απο μαγαζι παντως δεν ειχε καποια ενσταση, μου ειπε αμεσως να το στειλω πισω...

Ειναι πολλαπλο ξενερωμα καθως εχουν παει αρκετα πραγματα στραβα με την παραγγελια σε σημειο που σκεφτομαι ακομα και να το κρατησω οπως ειναι. Παντα dark mode εχω και στο 90% της χρησης το σημειο αυτο δεν φαινεται καν...

Edited by GMF80

8 minutes ago, GMF80 said:

@challenge143Θα παρω τηλ σμαρτεκ αυριο το πρωι πριν το στειλω να δω τι θα μου.πουν... Ο ανθρωπος απο μαγαζι παντως δεν ειχε καποια ενσταση, μου ειπε αμεσως να το στειλω πισω...

Ειναι πολλαπλο ξενερωμα καθως εχουν παει αρκετα πραγματα στραβα με την παραγγελια σε σημειο που σκεφτομαι ακομα και να το κρατησω οπως ειναι. Παντα dark mode εχω και στο 90% της χρησης το σημειο αυτο δεν φαινεται καν...

Εφόσον σου είπαν από το κατάστημα να το στείλεις πίσω κάνε το πρωί πρωί χωρίς πολύ σκέψη. 

Εγώ στη θέση σου ούτε καν θα το σκάλιζα. 

Πλήρωσες ένα "μηνιάτικο" και η συσκευή πρέπει τουλάχιστον να λειτουργεί στην εντέλεια απο το κουτί της!

Edited by pandrits

5 minutes ago, GMF80 said:

Οχι, μην το κρατήσεις, δεν ξέρεις άμα αρχίσει να bleedάρει σε όλη την οθόνη.

Από δυνατό κοπάνημα μέσα στο κουτί την έπαθε μάλλον.

Η smartec δεν θα σου κάνει doa, το doa το κάνει το κατάστημα. Η smartec ή οποιοδήποτε service center της samsung θα σου κάνει επισκευή αφού δεν είναι αγορασμένο απ αυτούς.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Πακεταριστηκε και φευγει αυριο πρωι. Η αληθεια ειναι για οσο το περιεργαστηκα δεν ειδα καμια  τρελη διαφορα σε σχεση με το S22 U... Μου αρεσε παντως και σαν design και η φλατ οθονη   μετα απο τοσα χρονια με edge οθονες....

Edited by GMF80

41 minutes ago, GMF80 said:

Πακεταριστηκε και φευγει αυριο πρωι. Η αληθεια ειναι για οσο το περιεργαστηκα δεν ειδα καμια  τρελη διαφορα σε σχεση με το S22 U... Μου αρεσε παντως και σαν deaign και η φλατ οθονη   μετα απο τοσα χρονια με edge οθονες....

Γι αυτό σου είχα πει αν θυμάσαι στην αρχή ότι στην καθημερινότητα σου δεν θα δεις τρελή διαφορά . Έχω αυτή την στιγμή στο σπίτι όπως γνωρίζετε το 21 το 24 κ το 25 . Το μεγάλο πλεονέκτημα δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει στο 25αρι είναι η μπαταρία του κ εννοείται ότι κ στην κάμερα υπάρχει μια Α βελτίωση, αλλά στην καθημερινότητα σου δεν θα καταλάβεις διαφορά. 

Πανω κατω περιμενα κατι τετοιο για αυτο δεν βιαζομουν μεχρι τωρα για αλλαγη. Απλα ηθελα το 25 αρι σαν αντικαταστατη του 22 και οπως παρακολουθω  τις τιμες αυτη παιζει να ηταν η καλυτερη ευκαιρια...

Εγώ πάντως σε SOT παίζω εδώ.

Να τονίσω, στο 90% είμαι με wifi και όχι 5g ανοιχτό. Το 5G το ανοίγω μόνο αν κάνω spot  το κινητό για δουλεία εκτός σπιτιού/γραφείου, αλλιώς δεν με έχει κάνει cap ποτέ το 4G μέχρι τώρα.

626534935_Screenshot_20251124_234013_Devicecare.thumb.jpg.b71f2754eb706b78dc5ffb793529bb83.jpg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Πάντος έχω να πω ότι η οθόνη του S 25 ultra είναι απίστευτη.

Το σύγκρινα με το 9 Pro σε συγκεκριμένες συνθήκες...

Μια από αυτή με βροχή...

Ίδιο τζαμακι και τα δύο της Spigen και το S 25 ultra με βρεγμένη οθόνη ότι πατησα ανταποκρίθηκε,εν αντιθέσει με το 9 Pro που δυστυχώς δεν...

Σε κάμερα όντως το 9 Pro είναι καλύτερο...Όχι κάτι τρομερό αλλά φαίνεται η διαφορά...

Edited by jimlost

11 ώρες πριν, OverClocker said:

Εγώ πάντως σε SOT παίζω εδώ.

Να τονίσω, στο 90% είμαι με wifi και όχι 5g ανοιχτό. Το 5G το ανοίγω μόνο αν κάνω spot  το κινητό για δουλεία εκτός σπιτιού/γραφείου, αλλιώς δεν με έχει κάνει cap ποτέ το 4G μέχρι τώρα.

626534935_Screenshot_20251124_234013_Devicecare.thumb.jpg.b71f2754eb706b78dc5ffb793529bb83.jpg

Tρομερος χρονος screen on time. Τι να πω. Μακαρι να στρωσει και το δικο μου. Αν θες γραψε και παραπανω πληροφοριες. Τι ρυθμισεις εχεις? Εχεις καποιο smartwatch συνδεδεμενο? Ας πουμε εγω εχω και ενα smartwatch που θα ρουφαει μπαταρια λογω bluetooth.

Το παρεδωσα στην κουριερ για επιστροφη και τωρα ξεκιναει το μαρτυριο της αναμονης. Δεν ειναι οτι δεν θα εχω κινητο αλλα δεν ειναι ειναι και οτι καλυτερο να σκασεις 830 και με το που το παρεις στα χερια σου να το στειλεις πισω...

41 minutes ago, ChristosGeo said:

Tρομερος χρονος screen on time. Τι να πω. Μακαρι να στρωσει και το δικο μου. Αν θες γραψε και παραπανω πληροφοριες. Τι ρυθμισεις εχεις? Εχεις καποιο smartwatch συνδεδεμενο? Ας πουμε εγω εχω και ενα smartwatch που θα ρουφαει μπαταρια λογω bluetooth.

Στο συγκεκριμένο έχει πιάσει λίγο ΣΟΤ και απο την "προηγουμενη" μέρα.

Έχω ρολόι, watch ultra μόνιμα συνδεδεμένο.

Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση.

Light performance profile

Basic Power saving όταν η μπαταρία πέφτει κάτω από 35% 

Wifi/4g

Α, και display είμαι σε QHD+, φουλ δλδ.

Brightness μόνιμα adaptive

Και ενεργοποιημενο το να ρίχνει τις εφαρμογές σε λήθαργο αν δεν χρησιμοποιούνται.

On 24/11/2025 at 12:33 ΜΜ, ChristosGeo said:

Σε ευχαριστώ. Εγώ κάνω τα εξής:

• Εχω μια SIM cosmote. 
  • Δεν παιζω παιχνίδια
  • Το χρησιμοποιώ για Social media και browsing και φυσικα κλήσεις
  • Πρωτη φορα το ενεργοποίησα την προηγούμενη Τρίτη, οπότε 6 μέρες ενεργό (λογικά το έχω φορτίσει 5-6 φορές)
  • ΑΟD είναι off
  • 60 ΗΖ και FHD
  • Αυτοματη φωτεινότητα
  • To έβαλα και σε 4G only απο χθες

Ελπίζω να στρώσει γιατί το Screen on time που μου βγάζει είναι λίγο. Είδα οτι έχει κατανάλωση και τα Google Play services οπότε τα έκανα kill και restart

Screenshot_20251124_090206_Device care.jpg

Screenshot_20251124_090201_Device care.jpg

Screenshot_20251124_090149_Device care.jpg

Φίλε, μην παιδεύεσαι άδικα. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να βρεις την υγειά σου. Το έπαθα κι εγώ μετά από service: έπεσε αισθητά το SOT (από 7-8 ώρες) και ενώ δοκίμασα τα πάντα, μόνο με το reset έστρωσε τελικά το κινητό.

1 ώρα πριν, dimkit said:

Φίλε, μην παιδεύεσαι άδικα. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να βρεις την υγειά σου. Το έπαθα κι εγώ μετά από service: έπεσε αισθητά το SOT (από 7-8 ώρες) και ενώ δοκίμασα τα πάντα, μόνο με το reset έστρωσε τελικά το κινητό.

Σε ευχαριστώ. Τώρα τα πήγε λίγο καλύτερα. 

Όταν λέτε 6 ώρες SOT σε πόσο διάστημα εννοείται?

Επίσης για το factory reset, εννοείς ότι το πρόβλημα είναι από το συγχρονισμό με το παλιό κινητό?

Οπότε όταν λες factory reset, μετά την επαναφορά πώς την κάνεις? Τα περνάς όλα ψέματα ή παίρνεις ένα backup στο s25 ultra?

Screenshot_20251125_104656_Device care.jpg

1 minute ago, ChristosGeo said:

Επίσης για το factory reset, εννοείς ότι το πρόβλημα είναι από το συγχρονισμό με το παλιό κινητό?

Οπότε όταν λες factory reset, μετά την επαναφορά πώς την κάνεις? Τα περνάς όλα ψέματα ή παίρνεις ένα backup στο s25 ultra?

Όσο ανεβαίνουν οι ώρες που είναι σε αναμονή το κινητό τόσο πέφτει το ποσο μπορεί να έχει σοτ.

Μην περιμένεις με 2 μέρες σε αναμονη να έχεις 7 ωρες σοτ πχ.

Αυτο θα το βγάλεις μαξ στη μερα μεσα

Το περιμένω αύριο.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα για αυτό που λένε σε κάποια forum  του εξωτερικού για προβλήματα με την επίστρωση οθόνης και σε δαχτυλίδια κάμερας? Είχε κανείς πρόβλημα από εσάς εδώ? 

Edited by agriniopk

2 ώρες πριν, agriniopk said:

Το περιμένω αύριο.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέματα για αυτό που λένε σε κάποια forum  του εξωτερικού για προβλήματα με την επίστρωση οθόνης και σε δαχτυλίδια κάμερας? Είχε κανείς πρόβλημα από εσάς εδώ? 

Για την επίστρωση όχι εγώ προσωπικά, αν και ανέφερε ένα μέλος εδώ που το καθάριζε με οινόπνευμα ότι είχε φύγει η ελαιοφοβική. 

Για τα δαχτυλίδια απλά κλαίω, όχι φυσικά.

15 ώρες πριν, ChristosGeo said:

Προσωπικά, έχω από 6.5 έως 8 ώρες SOT. Η μπαταρία με βγάζει από το πρωί της μίας μέρας μέχρι το βράδυ της επόμενης (αν και κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί φόρτιση το απόγευμα της δεύτερης μέρας).

Θεωρώ πως το πρόβλημα με την κατανάλωση συνήθως προκύπτει από την επαναφορά των εφαρμογών (backup). Εγώ μετά από factory reset δεν κάνω ποτέ επαναφορά από backup. Προτιμώ πάντα την καθαρή εγκατάσταση και ρυθμίζω τις εφαρμογές από την αρχή

Το παρέλαβα.
Με το που το άνοιξα είχε και το Samsung Wallet για ενεργοποίηση. Δουλεύει στην Ελλάδα ?