Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, jimlost said:

Απο κάμερα τι λέει???

Το σκέφτομαι, αλλα η κάμερα ειναι σημαντικός παράγοντας...

Τώρα έχω pixel 9Pro, γενικά έχω pixel τηλέφωνα απο το 18 και μόνο για αλλαγή λέω να ξαναγυρίσω σε Samsung...

Παλιά ειχα Note συσκευές...

Είμαι ανάμεσα σε S25 ultra ή google pixel 10 pro xl. Τι σε χαλάει στην google και δεν θες να συνεχίσεις με τα pixel phone ?

9 ώρες πριν, alex61 said:

Όταν λες "πείραγμα" τιιιιι εννοείς? Να την κάνουμε και εμείς λίγο καλύτερη. 

Προσωπικα οτι δεν χρειαζομαι απο εφαρμογες ειτε τις απεγκαταστω, ειτε τις απενεργοποιω και τις βαζω σε "deep sleep" απο τη διαχειριση μπαταριας.

Αlways On Display δεν την χρησιμοποιω

GPS ανοιχτο μονο οταν χρειαζεται

Social δεν εχω παρα μονο viber και msnger. Με την εφαρμογη display assissant μεσω good lock εχω ορισει εκει 60hz καθως δεν με νοιαζει το scrolling να ειναι "smooth" εκει.

Δονησεις και ηχους πληκτρολογησης εχω off οπως επισης πολλα εφε τα εχω στο μινιμουμ...

Edited by GMF80

1 hour ago, agriniopk said:

Είμαι ανάμεσα σε S25 ultra ή google pixel 10 pro xl. Τι σε χαλάει στην google και δεν θες να συνεχίσεις με τα pixel phone ?

Δεν με χαλάει τπτ.

Κάθε αλλο,απλά επειδή από το 18 έχω Pixel συσκευές,(XL,3XL,4XL,6,6 Pro,8 Pro,9 Pro),απλά για αλλαγή...Τα Pixel είναι πολύ καλά...

Η κάμερα όμως με ενδιαφέρει,όπως και μου έχει λήψη το πενάκι...

Edited by jimlost

10 ώρες πριν, jimlost said:

Απο κάμερα τι λέει???

Το σκέφτομαι, αλλα η κάμερα ειναι σημαντικός παράγοντας...

Τώρα έχω pixel 9Pro, γενικά έχω pixel τηλέφωνα απο το 18 και μόνο για αλλαγή λέω να ξαναγυρίσω σε Samsung...

Παλιά ειχα Note συσκευές...

Φίλε αν το κριτήριο σου είναι η κάμερα δυστυχώς κοιτάς λάθος συσκευή.  Η συσκευή είναι top σε όλα της ,οθόνη, μπαταρία, λογισμικό κ απλά σου παρέχει κ μια καλή κάμερα κοντά στον ανταγωνισμό.  Αλλά υπάρχει ένα Αλλά, αν μπορείς να  παίξεις κ να χειριστείς το exper raw τότε η συσκευή είναι πολύ δυνατή.  Αν είσαι βγάζω συσκευή και κλικ .. δεν ... στο γράφω με ειλικρίνεια αν κοιτάς μόνο φωτογραφία υπάρχουν συσκευές πολύ καλές. 

Καλά, δεν βγάζει φωτογραφίες και σαν casio calculator έτσι, μην τρελαθούμε 😜

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Μια ερώτηση παιδιά...επειδή ειμαι άσχετος με το θέμα.:

Οι RCS συνομιλίες καταργούν το κλασσικό SMS?

Χρειάζεται να εχει κανεις SMS διαθέσιμα στο πακέτο του ή χρησιμοποιούν μονο δεδομένα?

Μπορεί κανεις να γυρίσει πίσω στο κλασσικό σύστημα?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Αν το δεις μεμονωμένα, τότε είναι μια χαρά οι φωτογραφίες που τραβάει. Αν το δεις συγκριτικά, άστο....έχει πολύ δρόμο μπροστά της η Samsung για να παίζει στα ίσια τους υπόλοιπους. Ακόμα δεν έχει κλείσει η πληγή 2χρονων που έχω, όταν είχα δίπλα δίπλα την ίδια φωτογραφια από S24U και one plus 8...

Έκλαψα.....και όχι από γέλια 

@LAGGI με RCS γίνεται η αποστολή και λήψη  μέσω δεδομένων ή WI-FI και ΔΕΝ είναι απαραίτητο να έχεις πακέτο με μηνύματα SMS

Δεν ξέρω μονάχα όταν ο ένας εκ των δύο έχει iPhone αν έχει ενεργοποιηθεί και υποστηρίζει μηνύματα RCS το iOS γιατί δεν χρησιμοποιώ iPhone όμως έχω διαβάσει ότι επρόκειτο να λειτουργήσει και στα iPhone αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει...

Edited by konakis
Konakis.

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Όπως το έγραψε ο Κώστας.  Αυτό με το Casio δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά anyway🤪

5 ώρες πριν, jimlost said:

Δεν με χαλάει τπτ.

Κάθε αλλο,απλά επειδή από το 18 έχω Pixel συσκευές,(XL,3XL,4XL,6,6 Pro,8 Pro,9 Pro),απλά για αλλαγή...Τα Pixel είναι πολύ καλά...

Η κάμερα όμως με ενδιαφέρει,όπως και μου έχει λήψη το πενάκι...

Αν η προτεραιότητά σου είναι όπως λες η κάμερα, συνεχίζεις με pixel. Όχι οτι το S25U δεν έχει καλές κάμερες, απλά θα έπρεπε να είναι αρκετά καλύτερες σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την τιμή του.

1 hour ago, konakis said:

@LAGGI με RCS γίνεται η αποστολή και λήψη  μέσω δεδομένων ή WI-FI και ΔΕΝ είναι απαραίτητο να έχεις πακέτο με μηνύματα SMS

Δεν ξέρω μονάχα όταν ο ένας εκ των δύο έχει iPhone αν έχει ενεργοποιηθεί και υποστηρίζει μηνύματα RCS το iOS γιατί δεν χρησιμοποιώ iPhone όμως έχω διαβάσει ότι επρόκειτο να λειτουργήσει και στα iPhone αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει...

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Ο αποδέκτης λαμβάνει κανονικό sms εχει δεν εχει ενεργοποιήσει το RCS?

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Για να λειτουργήσει το RCS θα πρέπει και οι δύο συσκευές να υποστηρίζουν την λειτουργία αποστολή λήψη μηνυμάτων μέσω RCS. Στο βγάζει στην μπάρα που συντάσεις το μήνυμα και η ενεργοποίηση γίνεται συνήθως αυτόματα ή πας στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και την  ενεργοποιείς 

Konakis.

Ένας που εχει RCS ενεργο λαμβάνει κανονικά τα κλασσικά SMS? 

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ναι εφόσον ο αποστολέας έχει επιλέξει επιλογή SMS ...βλ. μηνύματα από τράπεζες gov εταιρείες τηλεπικοινωνιών κλπ

Konakis.

Το φαγα το ξενερωματακι μου... Βεβαια δεν φταιει το μαγαζι του best price αλλα η κουριερ. Περιμενα να παραλαβω σημερα να ασχοληθω λιγο που εχω αδεια αλλα θα παραλαβω Δευτερα. Αν μπλεξεις με μια συγκεκριμενη μετα την Τεταρτη παραλαμβανεις Δευτερα ενω ολες οι υπολοιπες το φερνουν Σαββατο... Το καλο πραμα αργει...😆

Edited by GMF80

On 18/11/2025 at 10:18 ΜΜ, djchristakis said:

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Αύγουστο. 

Εσύ καλά είσαι... Δε ξέρω γιατί, καινούρια συσκευή εβδομάδας έχω... 

Screenshot_20251122_142955_Google Play Store.jpg

Πόσο screen on time βγάζετε? Από 90% μέχρι 20% βγάζω 2.40. Βέβαια το έχω μια βδομάδα το κινητό. Δεν μου φαίνεται και τόσο πολύ. Θα δείξει. 

Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την μπαταρία του?

Αν κάποιος έχει συμβουλές ή κάποιο παλιό post ας το πάρει. 

Screenshot_20251123_194147_Device care.jpg

2κ40? Τοσο βγαζω απο 90 στο 50% στο S22 U με 73% υγεια μπαταριας...

Βαλε τα στατιστικα ανα εφαρμογη  για πιο ασφαλη συμπερασματα. 

Edited by GMF80

Κατι σου τρωει την μπαταρια. Δεν το εχω ακομα για να ξερω αλλα οσα review εχω δει εκθειαζουν την μπαταρια...

3 minutes ago, GMF80 said:

Κατι σου τρωει την μπαταρια. Δεν το εχω ακομα για να ξερω αλλα οσα review εχω δει εκθειαζουν την μπαταρια...

Θα το ψάξω στις εφαρμογές. 

Ήμουν στα 120hz, το άλλαξα τώρα στα 60, στο FHD και απενεργοποιημενo το always on. 

Βέβαια έτσι δεν το χαίρεσαι το κινητό. 

Θα επανέλθω με αυτό 

Ευχαριστώ 

Edited by ChristosGeo

8 ώρες πριν, ChristosGeo said:

Θα το ψάξω στις εφαρμογές. 

Ήμουν στα 120hz, το άλλαξα τώρα στα 60, στο FHD και απενεργοποιημενo το always on. 

Βέβαια έτσι δεν το χαίρεσαι το κινητό. 

Θα επανέλθω με αυτό 

Ευχαριστώ 

Όντως είναι πολύ λίγο. Σίγουρα θα πρέπει να βγάζεις πάνω από 6 με 7 ώρες . Βαιβαια παίζει μεγάλο ρόλο αν έχεις 2 κάρτες και η χρήση που κάνεις.  Μην τα πειράξεις τα hz δεν φταίει αυτό.  Εγώ η μόνη παρέμβαση που έχω κάνει είναι Όντως το έχω FHD , το aod  το έχω βάλει με τις ειδοποιήσεις  και δεν χρησιμοποιώ 5g μόνο σε σπάνια περίπτωση κ εννοείται τα πάντα όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά.  

10 minutes ago, challenge143 said:

Όντως είναι πολύ λίγο. Σίγουρα θα πρέπει να βγάζεις πάνω από 6 με 7 ώρες . Βαιβαια παίζει μεγάλο ρόλο αν έχεις 2 κάρτες και η χρήση που κάνεις.  Μην τα πειράξεις τα hz δεν φταίει αυτό.  Εγώ η μόνη παρέμβαση που έχω κάνει είναι Όντως το έχω FHD , το aod  το έχω βάλει με τις ειδοποιήσεις  και δεν χρησιμοποιώ 5g μόνο σε σπάνια περίπτωση κ εννοείται τα πάντα όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά.  

Α έχω κλείσει κ την ram plus . 

Όλα τέρμα ρε μάγκες,η συσκευή είναι απόλυση, απολαύστε την δίχως περικοπές 2K+ ανάλυση adaptive Refresh rating αυτόματη φωτεινότητα κι όλα πάνε μόνα τους... κάποια εφαρμογή -εφαρμογές ταλαιπωρούν το παλικάρι παραπάνω ή η περιοχή με το σήμα εκτός αν το έλιωσε με χάρτες ταξίδια συγχρονισμούς κλπ που καταναλώνουν πολύ ή τραβούσε συνέχεια βίντεο υψηλής ανάλυσης και φωτογραφίες 

Konakis.

Θα δοκιμάσω τα εξής:

• Light profile (ήπιο προφίλ απόδοσης) από τη φροντίδα της συσκευής
  • Έφτιαξα μια ρουτίνα όταν είμαι στο wifi του σπιτιού μου να παίζει 4G
  • Εκανα kill ta Google play services 
  • Restart τη συσκευή

Μακάρι να στρώσει

10 minutes ago, ChristosGeo said:

Θα δοκιμάσω τα εξής:

• Light profile (ήπιο προφίλ απόδοσης) από τη φροντίδα της συσκευής
  • Έφτιαξα μια ρουτίνα όταν είμαι στο wifi του σπιτιού μου να παίζει 4G
  • Εκανα kill ta Google play services 
  • Restart τη συσκευή

Μακάρι να στρώσει

Αν και η δικιά μου είναι φρέσκια η συσκευή ακόμα , το 5g  να ξέρεις αποδεδειγμένα ημερήσια μου τρώει 20 με 25% με σύγκριση 4g κ αυτό είναι καρατσεκαρισμενο απο συσκευές που είχα s21u κ δώθε.  Αν δεν το χρειάζεσαι βάλτο 4g . Κ δες μήπως κάποια εφαρμογή σου καταναλώνει πολύ μπαταρία .