challenge143 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 57 minutes ago, ilka71 said: εαν το βρεις με ενδιαφέρει και εμένα Το έχω λιώσει γενικά στο ψάξιμο το κακόμοιρο 😀. Θα ενημερώσω οπως για να έρχονται γρήγορα το Gmail 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 4 minutes ago, challenge143 said: Το έχω λιώσει γενικά στο ψάξιμο το κακόμοιρο 😀. Θα ενημερώσω οπως για να έρχονται γρήγορα το Gmail α περίμενε, πήγαινε notifications και διάλεξε brief notifications > add lighting effect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.holeylight&pli=1 Εχω κανει τη μετάφραση στα Ελληνικά για λογαριασμό του Chainfire... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 2 ώρες πριν, ilka71 said: α περίμενε, πήγαινε notifications και διάλεξε brief notifications > add lighting effect Αυτό το έχω κάνει αλλά στο email Viber tapo camera κτλ. Δεν την ξυπνάει την οθόνη να ανάψει με το εφε. Μόνο στα μηνύματα μου το κάνει. Εσένα σε όλες τις ειδοποιήσεις στις ξυπνάει με το led εφέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 10 minutes ago, challenge143 said: Αυτό το έχω κάνει αλλά στο email Viber tapo camera κτλ. Δεν την ξυπνάει την οθόνη να ανάψει με το εφε. Μόνο στα μηνύματα μου το κάνει. Εσένα σε όλες τις ειδοποιήσεις στις ξυπνάει με το led εφέ? σε όλες! έχεις βάλει την επιλογή να το κάνει και με κλειστή οθόνη; (μόνο για brief) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2025 Καλησπέρα σας, Το παρήγγειλα κι εγω. Το βρήκα πολύ καλή τιμή απο ένα μαγαζί στο bestprice.gr 830 ευρώ. Ευρωπαϊκό μου είπαν. Προέρχομαι απο Xiaomi 11t pro 4ετιας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, ilka71 said: σε όλες! έχεις βάλει την επιλογή να το κάνει και με κλειστή οθόνη; (μόνο για brief) Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω το aod δεν το έχω ενεργοποιημενο, τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει όντως τις έχω βάλει και εγώ, αλλά όταν είναι σβηστή η οθόνη μου στο email π.χ ακούω μόνο τον ήχο, όχι να ξυπνήσει η οθόνη και να αναβοσβήνει το εφέ γύρο γύρο. Εσύ με σβηστή οθόνη στο κάνει αυτό στο Gmail η μόνο στα μηνύματα; γενικά σε όλες τις εφαρμογές με σβηστή οθόνη στο κάνει; Edited November 17, 2025 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) 24 minutes ago, challenge143 said: Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω το aod δεν το έχω ενεργοποιημενο, τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει όντως τις έχω βάλει και εγώ, αλλά όταν είναι σβηστή η οθόνη μου στο email π.χ ακούω μόνο τον ήχο, όχι να ξυπνήσει η οθόνη και να αναβοσβήνει το εφέ γύρο γύρο. Εσύ με σβηστή οθόνη στο κάνει αυτό στο Gmail η μόνο στα μηνύματα; γενικά σε όλες τις εφαρμογές με σβηστή οθόνη στο κάνει; και με σβηστή και χωρίς AOD. έχεις ενεργοποιήσει για τις συγκεκριμένες εφαρμογές από το μενού το γενικό για τις ειδοποιήσεις; μιλάμε για χωρίς DND έτσι; γιατί εκεί πρέπει να βάλεις εξαιρέσεις τις εφαρμογές που θες να έχεις ειδοποιήσεις Edited November 17, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 1 ώρα πριν, ilka71 said: και με σβηστή και χωρίς AOD. έχεις ενεργοποιήσει για τις συγκεκριμένες εφαρμογές από το μενού το γενικό για τις ειδοποιήσεις; μιλάμε για χωρίς DND έτσι; γιατί εκεί πρέπει να βάλεις εξαιρέσεις τις εφαρμογές που θες να έχεις ειδοποιήσεις Οκ κάτσε να τα ξανά δω πάλι μήπως έχω κάνει καμία πατάτα @ilka71Πραγματικά δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος σου στέλνω στιγμιότυπο να δεις κ εσύ. Επαναλαμβάνω μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις απλά σε ορισμένες εφαρμογές με κλειστό πάντα το aod δεν ξυπνάει το Gmail κ κάποιες άλλες εφαρμογές με το εφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) 830 ειναι σουπερ τιμη. Ειμαι κοντα αλλα μαλλον δεν θα το κανω ακομα Edited November 17, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 29 minutes ago, GMF80 said: Δεν αντεξα και το πηρα και εγω απο εκει! Ηθελα να κανω υπομονη μεχρι καλοκαιρι 26 αλλα δεν αντεξα! Edit: Για καποιο λογο ενω εγκρινω την πληρωμη μεσω ebanking δεν προχωραει. Ισως κατι θελει να μου πει γιατι το πλανο ειναι να το αγορασω σε κανα 6μηνο και οχι τωρα 😂 Εχουν τηλεφωνο επικοινωνιας, απανταει τηλεφωνητης και σου λεει να επιλεξεις που θελεις να μιλησεις. Οτι νουμερο και να βαλεις δεν το δεχεται... Κατι δεν μου αρεσει οποτε το αφηνω... Προχώρα βρε με 10 ευρώ στον επόμενο που το έχει ετοιμοπαράδοτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) Με βαζεις σε πειρασμους 🤣 Η αληθεια ειναι οτι τωρα δεν το χρειαζομαι και με "ξυνει" μηνες να το χτυπησω. Θα προσπαθησω να αντισταθω και να δηλωσω συμμετοχη στο επομενο Tempting Fortune! 😀 Δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο που εχω τωρα και το S25 U δεν θα αλλαξει τιποτα στην εμπειρια χρησης μου, οποτε... Edited November 17, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Εγώ σκεφτόμουν οτι το S26 ultra θα κάνει 1500 αρχικά και στο skroutz θα πέσει 1.300 που μου φαίνονται πολλα. Bestprice το έχει πολυ καλή τιμή. Δηλαδή το βρίσκεις 830 εύκολα. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε το όνομα του μαγαζιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) Το 26 δεν με απασχολει. Το πλανο ειναι οταν κλεισει 4ετια το 22 να το αλλαξω με το 25. Τωρα αν πληρωσω +-100 δεν με πολυνοιαζει. Αν η διαφορα ηταν μεγαλυτερη ναι θα εδινα σημασια.. Πιστευω καπου κοντα ατο καλοκαιρι η ιδια τιμη θα παιζει. Edited November 17, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 10 ώρες πριν, ChristosGeo said: Εγώ σκεφτόμουν οτι το S26 ultra θα κάνει 1500 αρχικά και στο skroutz θα πέσει 1.300 που μου φαίνονται πολλα. Bestprice το έχει πολυ καλή τιμή. Δηλαδή το βρίσκεις 830 εύκολα. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε το όνομα του μαγαζιού. Και εγώ από bestprice.gr το πήρα το 256 στα 830 ευρώ αλλά έχει αναμονή 15 μέρες παρόλο που λέει σε 1-3 μέρες. Πάντως ήρθε το τηλέφωνο μια χαρά Το S26 ultra θα παίζει 1500+ οπότε δεν υπάρχει σύγκριση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Εγώ το παρήγγειλα την Κυριακή και σήμερα μου έστειλαν αριθμό απο γενική ταχυδρομική. Παίζει και αύριο να παραλάβω. Έχω βάλει αντικαταβολή. Θα ελενξω ότι είναι ευρωπαϊκό, γιατί το μαγαζί που το παρήγγειλα είναι καινούργιο. Μου είπαν βέβαια οτι είναι ευρωπαϊκό και έχω 2 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 35 minutes ago, ChristosGeo said: Εγώ το παρήγγειλα την Κυριακή και σήμερα μου έστειλαν αριθμό απο γενική ταχυδρομική. Παίζει και αύριο να παραλάβω. Έχω βάλει αντικαταβολή. Θα ελενξω ότι είναι ευρωπαϊκό, γιατί το μαγαζί που το παρήγγειλα είναι καινούργιο. Μου είπαν βέβαια οτι είναι ευρωπαϊκό και έχω 2 χρόνια εγγύηση. Σε αντικαταβολή απλά να ξέρεις ότι αν δεν πληρώσεις πρώτα, δεν ακουμπάς το δέμα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 5 minutes ago, OverClocker said: Σε αντικαταβολή απλά να ξέρεις ότι αν δεν πληρώσεις πρώτα, δεν ακουμπάς το δέμα. Οκ σε ευχαριστώ. Δεν το γνώριζα. Θεωρούσα ότι θα μπορούσα να δω το αυτοκόλλητο αν λεει SM-S938B που το Β σημαίνει ευρωπαϊκό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 13 ώρες πριν, challenge143 said: Οκ κάτσε να τα ξανά δω πάλι μήπως έχω κάνει καμία πατάτα @ilka71Πραγματικά δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος σου στέλνω στιγμιότυπο να δεις κ εσύ. Επαναλαμβάνω μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις απλά σε ορισμένες εφαρμογές με κλειστό πάντα το aod δεν ξυπνάει το Gmail κ κάποιες άλλες εφαρμογές με το εφέ. ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω... πάντως το Gmail είναι λίγο ιδιόρρυθμο στις ειδοποιήσεις κάπου είχα διαβάσει. εγώ δεν το χρησιμοποιώ. έχω το φοβερό aquamail 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 34 minutes ago, ChristosGeo said: 36 minutes ago, ChristosGeo said: Οκ σε ευχαριστώ. Δεν το γνώριζα. Θεωρούσα ότι θα μπορούσα να δω το αυτοκόλλητο αν λεει SM-S938B που το Β σημαίνει ευρωπαϊκό Ποιο τηλ παρήγγειλες; νομίζω πάνω από 500 ευρώ δε μπορεί να γίνει αντικαταβολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Just now, patrik said: Ποιο τηλ παρήγγειλες; νομίζω πάνω από 500 ευρώ δε μπορεί να γίνει αντικαταβολή Αντικαταβολή μπορεί, μετρητά δε μπορεί. 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Από πιο μαγαζί το παρήγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 11 minutes ago, patrik said: Από πιο μαγαζί το παρήγγειλες; Με έχετε βάλει σε σκέψεις.... Απο εδώ το πήρα https://greymaritimo.gr/product/samsung-galaxy-s25-ultra-s938-5g-dual-sim-12gb-ram-256gb-titanium-silverblue/?ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Καλημέρα παιδιά. Όσοι σκέφτεστε να το πάρετε μη διστάσετε. Δε θα σας απογοητεύσει. Κι εγώ από best price το πήρα εδώ και 1 μήνα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 3 minutes ago, arasparadiser said: Καλημέρα παιδιά. Όσοι σκέφτεστε να το πάρετε μη διστάσετε. Δε θα σας απογοητεύσει. Κι εγώ από best price το πήρα εδώ και 1 μήνα περίπου. Συμφωνώ. Εξαρτάται φυσικά το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts