Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ στις ρουτίνες να βάλω να ενεργοποιείται αυτόματα το wifi call της cosmote όταν συνδέομαι σε συγκεκριμένο wifi ?

Δεν βρίσκω στις ρουτίνες ως επιλογή το wifi call ?

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

Edited by agriniopk

9 ώρες πριν, pickup said:

Οχι. Πατάς συνεχόμενα την εφαρμογή το εικονίδιο Google εννοώ. Μόλις σου ανοίξει το μενού πάνω από το εικονίδιο, πατάς το κουμπάκι i. Σε πηγαίνει σε ένα άλλο μενού που αναφέρει πληροφορίες εφαρμογής. Εκεί κατεβαίνεις κάτω και βρίσκεις ένα μενού που γράφει ΓΛΩΣΣΑ. Πατάς εκεί και το αλλάζεις από προεπιλογή συστήματος ή Ελληνικά σε English (United Kingdom ή United States ) και φτιάχνει. 

Δυστυχώς δεν έφτιαξε...

21 ώρες πριν, GMF80 said:

Aλλο ενα plus για μενα μετα απο χρονια ταλαιπωριας και εξοδων για προστασια οθονης σε edge οθονες ποσο αψογα "εκατσε" το τζαμακι της Spigen. Σαν να μην υπαρχει ειναι. Ευκολη τοποθετηση και με την βαση που εχει μαζι. Αν και ευτυχως που εχει 2 γιατι εκανα γκαφα στο 1ο! 🫣

Η συμπεριφορά της αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος πως είναι; γιατί εμένα με ταλαιπωρεί

32 minutes ago, HexDec said:

Η συμπεριφορά της αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος πως είναι; γιατί εμένα με ταλαιπωρεί

Ειναι λιγο θεματακι. Αυτο που κανω παντα ειναι να περναω το ιδιο αποτυπωμα 4 φορες .. 

Τσεκαρω ποιο σκαναρει καθε φορα και ξαναπερναω μεχρι να πετυχω να σκαναρει με τη μεγαλυτερη επιτυχια.

Edited by GMF80

16 minutes ago, GMF80 said:

Ειναι λιγο θεματακι. Αυτο που κανω παντα ειναι να περναω το ιδιο αποτυπωμα 4 φορες .. 

Τσεκαρω ποιο σκαναρει καθε φορα και ξαναπερναω μεχρι να πετυχω να σκαναρει με τη μεγαλυτερη επιτυχια.

Υπόψην.

Όσο περισσότερα δακτυλικά είναι δηλωμένα, έχει ένα πέναλτι στον χρόνο ξεκλειδώματος.

Εγώ δεν έχω θέμα, απλά αν πέρασες δακτυλικό πριν τοποθέτηση μεμβράνης, πρέπει να το ξαναπεράσεις μετά ή και αν έχει αρχίσει να φθήρεται η μεμβράνη σε εκείνο το σημείο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Για δοκιμη αφαιρεσα τα 2 απο τα 4 αποτυπωματα που σκαναρε λιγοτερο αλλα δεν ειδα καμια διαφορα στο χρονο αποκρισης...

Εγώ παιδιά όπως έχω αναφέρει έχω βάλει την μαμά μεμβράνη της Samsung, γιατί με το 24αρι την πάτησα με το θέμα αντανάκλαση γιατί στην δουλειά μου με τα φώτα από πάνω δημιουργεί πρόβλημα.  Είναι μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε η Samsung κ εννοείται στο 25αρι δεν πρόκειται να βάλω ξανά τετοια τζάμια εκτός κ βγάλουν κάτι για αντανάκλαση.  Τα βάζω δίπλα δίπλα το 24 με το 25 κ πραγματικά βρίζω τον εαυτό μου είναι μεγάλη η διαφορά. 

Λόγω edge οθόνης κι εγώ στο 23 ουλτρα έχω μεμβράνη  δυόμιση χρόνια κοντεύει, άμεση αποκριση κανένα θέμα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα γυαλιά 

Konakis.

29 minutes ago, konakis said:

Λόγω edge οθόνης κι εγώ στο 23 ουλτρα έχω μεμβράνη  δυόμιση χρόνια κοντεύει, άμεση αποκριση κανένα θέμα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα γυαλιά 

Δεν είναι μόνο η απόκριση που είναι άμεση.  Αλλά και η φοβερή δουλειά που έχει κάνει η Samsung για τις αντανακλασεις.  

Ότι και να βάλεις σε αυτό είναι το ίδιο.  Απλά το τζάμι χάνει στην αντανάκλαση περισσότερο από μια καλή μεμβράνη.,φυσικά στον πολύ δυνατό ηλιο. Κατά τα άλλα είναι το μοναδικό από τα προηγούμενα με δαχτυλικό άμεσης απόκρισης.  Αν και δε χρειάζεται γιατί υπάρχει η αναγνώριση προσώπου που είναι το κάτι άλλο.  Προσωπικά το ανοίγω σχεδόν πάντα με την αναγνώριση προσώπου σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.  

17 ώρες πριν, challenge143 said:

Εγώ παιδιά όπως έχω αναφέρει έχω βάλει την μαμά μεμβράνη της Samsung, γιατί με το 24αρι την πάτησα με το θέμα αντανάκλαση γιατί στην δουλειά μου με τα φώτα από πάνω δημιουργεί πρόβλημα.  Είναι μεγάλη μαγκιά αυτό που έκανε η Samsung κ εννοείται στο 25αρι δεν πρόκειται να βάλω ξανά τετοια τζάμια εκτός κ βγάλουν κάτι για αντανάκλαση.  Τα βάζω δίπλα δίπλα το 24 με το 25 κ πραγματικά βρίζω τον εαυτό μου είναι μεγάλη η διαφορά. 

Καλημέρα! εγώ έχω φορέσει στο δικό μού anti reflection tempered glass από την flolab και έχει σημαντική διαφορά από τα κοινά τζάμια ως προς την αντανάκλαση. 

https://flolab.io/collections/galaxy-s25-ultra-anti-reflective-3d-screen-protector-with-anti-rainbow-technology/products/samsung-s25-ultra-screen-protector?variant=45064217821335

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

1 ώρα πριν, Pns_znts said:

Καλημέρα! εγώ έχω φορέσει στο δικό μού anti reflection tempered glass από την flolab και έχει σημαντική διαφορά από τα κοινά τζάμια ως προς την αντανάκλαση. 

https://flolab.io/collections/galaxy-s25-ultra-anti-reflective-3d-screen-protector-with-anti-rainbow-technology/products/samsung-s25-ultra-screen-protector?variant=45064217821335

Ωραίος δεν το ήξερα ότι υπάρχει σε τζαμακι.  Μόνο από αυτό το σαιτ το προμηθευομαστε ; ή το έχεις βρει πουθενά από Ελλάδα;  

2 ώρες πριν, challenge143 said:

Ωραίος δεν το ήξερα ότι υπάρχει σε τζαμακι.  Μόνο από αυτό το σαιτ το προμηθευομαστε ; ή το έχεις βρει πουθενά από Ελλάδα;  

Μόνο από το συγκεκριμένο, δεν το έχω βρει πουθενά αλλού! σε εμένα έκανε γύρω στις 20 ημέρες να έρθει.

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

Ασε μας ρε 25αρι! Σημερα φορτισα για 1η φορα στο 100%. Μετα απο 2 ωρες οθονης (messaging, browsing, mails) και 10 λεπτα κλησεων (συνδεδεμενος σε wifi ολα αυτα) ειμαι στο 85%!!!

Edited by GMF80

Είναι φυσιολογικό να κάνει αυτό το τρέμουλο όταν αλλάζω το ζουμ κάποιες φορές? 

Μόλις το δοκίμασα εγώ ευτυχώς δεν μου κάνει κάτι τέτοιο.   Εγώ αντιμετωπίζω το εξής θέμα αν και μάλλον ίσως δεν φταίει η συσκευή μου. Για όποιον γνωρίζει εχω αγοράσει ένα wireless adapter android auto, από εποχή s21u . Το θέμα είναι ότι σε s21u a52s xiaomi 9 pro δουλεύει άψογα χωρίς να κάνει αποσύνδεση. Στο 25αρι κ στο 24αρι μου κάνει αποσύνδεση.  Έχει χρεισημοποιησει κάποιος κάτι αξιόπιστο που να παίζει χωρίς αποσυνδέσεις για s25 ultra?  Μήπως το Bluetooth δεν συμβαδίζει σωστά;  τι να πω;  βάζω φωτογραφία από τον ανταπτορα.  Με καλώδιο παίζει άψογα.  .

20251221_190747.jpg

52 minutes ago, djchristakis said:

Θέμα με τον φακό.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

4 ώρες πριν, OverClocker said:

Θέμα με τον φακό.

Εργοστασιακό θέμα? Δεν μου έχει πέσει ποτε κάτω και απο την πρώτη μέρα το εχω σε θήκη. 

Καλα, δεν χαλάνε οι συσκευές μόνο από δικιά μας υπαιτιότητα.

Αν στο κάνει πάντα και όχι μόνο υπό συνθήκες, θα σου πρότεινα να επισκεφθείς κάποιο service point. 

21 ώρες πριν, challenge143 said:

Μόλις το δοκίμασα εγώ ευτυχώς δεν μου κάνει κάτι τέτοιο.   Εγώ αντιμετωπίζω το εξής θέμα αν και μάλλον ίσως δεν φταίει η συσκευή μου. Για όποιον γνωρίζει εχω αγοράσει ένα wireless adapter android auto, από εποχή s21u . Το θέμα είναι ότι σε s21u a52s xiaomi 9 pro δουλεύει άψογα χωρίς να κάνει αποσύνδεση. Στο 25αρι κ στο 24αρι μου κάνει αποσύνδεση.  Έχει χρεισημοποιησει κάποιος κάτι αξιόπιστο που να παίζει χωρίς αποσυνδέσεις για s25 ultra?  Μήπως το Bluetooth δεν συμβαδίζει σωστά;  τι να πω;  βάζω φωτογραφία από τον ανταπτορα.  Με καλώδιο παίζει άψογα.  .

20251221_190747.jpg

Δεν μπορω να σου πω λεπτομέρειες,  αλλά από όσο ξέρω, ο αντάπτορας που έχεις είναι τοπ!!!!

Ενδεχομένωςνα είναι θέμα του ui....

ThaBull

3 ώρες πριν, thabull said:

Δεν μπορω να σου πω λεπτομέρειες,  αλλά από όσο ξέρω, ο αντάπτορας που έχεις είναι τοπ!!!!

Ενδεχομένωςνα είναι θέμα του ui....

Ξέρεις πόσο με εξυπηρετούσε απευθείας συνδεόταν χωρίς διακοπές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεργάζεται με το s25 ενω με τις ποιο παλιές συσκευές παίζει κανονικά.  Έχεις φίλε μου το συγκεκριμένο;  σου δουλεύει κανονικά; 

On 21/12/2025 at 6:31 ΜΜ, djchristakis said:

Το επαθα και εγω πριν το καλοκαίρι,  είχα κάνει τα πάντα.. Εχει θεμα ο υπερυρυγωνιος φακος εργοστάσιακος... Το. Έστειλα smartec και το αλλάξαν.. Εννοείται είναι στην εγγύηση 

Edited by Spirospe40

Σε ευχαριστώ πολύ. Να φανταστώ δεν το αλλάζουν επιτόπου ε? Το αφήνεις και σε ειδοποιούν άλλη μέρα?

Αν υπάρχει διαθέσιμη εντός 2 ωρών νομιζω η σμαρτεκ.

10 ώρες πριν, djchristakis said:

Σε ευχαριστώ πολύ. Να φανταστώ δεν το αλλάζουν επιτόπου ε? Το αφήνεις και σε ειδοποιούν άλλη μέρα?

Εγω το έστειλα... 1 εβδομάδα έκανε.. Αλλαξαν την καμερα που ειχε πρόβλημα.. Απο τότε ολα κομπλέ..