anergos13 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 7 ώρες πριν, OverClocker said: Εχω δοκιμασει τα bose + sony. Τα sam buds 3 pro τα έχω και τα χρησιμοποιώ χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ευχαριστημένος. Φόρα τα, ενεργοποιήσε το pass through, και χτύπα λιγάκι τα κλειδιά της πόρτας σου. Θα δεις ότι τα κάνουν "σκασίματα", κάτι που τα qcy των 20e δεν κάνουν. Επίσης πήγαινε σε ήσυχο μέρος με το pass through ενεργό και φόρα τα, θα ακούσεις παράσιτα-χιόνια. Μιλάμε για ακουστικά που είχαν κάπου 300ευρώ έτσι. Επειδη τα εχω εδω και κανα 6 μηνο και δεν εχω παρατηρησει κατι παραξενο,εκανα τα test που αναφερεις και δεν προεκυψε τπτ απο τα δυο... Μηπως κατι δεν παει με τα δικα σου? Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 Guys η ενημέρωση συστήματος Google Play σε ποιον μήνα είναι σε εσάς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, anergos13 said: Επειδη τα εχω εδω και κανα 6 μηνο και δεν εχω παρατηρησει κατι παραξενο,εκανα τα test που αναφερεις και δεν προεκυψε τπτ απο τα δυο... Μηπως κατι δεν παει με τα δικα σου? Ψάξε στο reddit και θα δεις πολλες αναφορές για αυτά τα 2 που αναφέρω με το anc 😉 Όταν είσαι στο ambient sound ακόμα και στη χαμηλότερη ένταση, έχουν hissing/static noise. Εδώ βέβαια παίζει ρόλο και το εύρος ακοής του κάθε ανθρώπου. Αυτή τη συχνότητα μπορεί να μην την ακούν όλοι, τι να πω. Και για τα popping, δοκίμασε να κάνεις με αυτές τις ρυθμίσεις, αυτό κοντά στα ακουστικά. 20251230_011159_1.mp4 Edited December 29, 2025 by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 32 minutes ago, OverClocker said: Ψάξε στο reddit και θα δεις πολλες αναφορές για αυτά τα 2 που αναφέρω με το anc 😉 Απ οτι ειδα τσ περισσοτερα post ενα χρονο πισω -και σε καποιες περιπτωσεις αναμικτα σχολια - το τελευταιο διαστημα δεν βρηκα ιδιαιτερες αναφορες... Μηπως σε καποιους λυθηκε το προβλημα με καποιο update? Παντως για να πουμε και κατι επειδη ειδα και τα ακουστικα που ανεβασες (τα οποια τα περισσότερα ειναι πανω απο 200€) καθως και δεκαδες reviews που εχω δει απο πολλα ακουστικα αντιστοιχων κατηγοριων Ολα εχουν τα + και τα - . Εκανα το test που προτεινεις ξανα , δεν ακουσα πραγματικα τπτ παραξενο/δυσαρεστο! Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Παιδιά δεν μπορεί επειδή κάποιος έχει πρόβλημα να το έχουν όλοι. Ίσως έχει πέσει σε κάποιο ελαττωματικό προϊόν με τα ακουστικά. Το αναφέρω γιατί οι απόψεις διίστανται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 (edited) Εγω παντως χρησιμοποιω τα ενσυρματα του S20 + και για εξωτερικους χωρους εχω κατι Hoco των 20 ευρω και ολα μια χαρα. Μου φαινονται τρελα τα ποσα που κανουν ακουστικα ψειρες που βαζεις μεσα στο αυτι σου.. Edited December 30, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 @challenge143 @anergos13 Μπορεί να έκαναν αλλαγή στα μέσα της χρονιάς και να διόρθωσαν αυτά τα θέματα, αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ότι είχε όλη η πρώτη παρτίδα πρόβλημα και ήσυχα το έφτιαξαν ή το ότι δεν αποδείχτηκαν ποτέ το πρόβλημα και έγραψαν στα @@ τους όσους πήραν απ τις παρτίδες με πρόβλημα. Αλλά, αυτά που αναφέρω αν ψάξετε στο reddit υπήρχαν και στα buds 2, δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε μεμονωμένο θέμα σε εμένα ή 2-3 χρήστες, για αυτό επιμένω τόσο πολύ σε αυτό. Βέβαια να ξανά πω, ότι δεν είναι απίθανο επειδή μιλάμε για συγκεκριμένες συχνότητες, κάποιοι απλά να μην το ακούν. @GMF80 Αν δεν είχα κάμποσα samsung rewards και να μου βγουν 80ε, δεν θα τα έπαιρνα πότε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 19 ώρες πριν, OverClocker said: Εχω δοκιμασει τα bose + sony. Τα sam buds 3 pro τα έχω και τα χρησιμοποιώ χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ευχαριστημένος. Φόρα τα, ενεργοποιήσε το pass through, και χτύπα λιγάκι τα κλειδιά της πόρτας σου. Θα δεις ότι τα κάνουν "σκασίματα", κάτι που τα qcy των 20e δεν κάνουν. Επίσης πήγαινε σε ήσυχο μέρος με το pass through ενεργό και φόρα τα, θα ακούσεις παράσιτα-χιόνια. Μιλάμε για ακουστικά που είχαν κάπου 300ευρώ έτσι. Λοιπόν έχεις δίκιο κατά 50%. Παράσιτα δεν ακούω ότι και να κάνω, όπου και να πάω, αλλά αυτό με τα κλειδιά ισχύει, το κάνουν και τα δικά μου, αλλά εντάξει, αυτό δεν αλλάζει την εμπειρία χρήσης, θέλω να πω μόνο επίτηδες αν το κάνεις θα γίνει, πόσες φορές να μου συμβεί να χτυπήσω τα κλειδιά μου στο χέρι ενώ φοράω ακουστικά. Είναι εννοείται ενα λάθος των ακουστικών που δεν θα έπρεπε να υπάρχει και μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν φτιάξει με update, αλλά δεν επηρεάζουν την χρήση τους γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 2 ώρες πριν, OverClocker said: @challenge143 @anergos13 Μπορεί να έκαναν αλλαγή στα μέσα της χρονιάς και να διόρθωσαν αυτά τα θέματα, αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ότι είχε όλη η πρώτη παρτίδα πρόβλημα και ήσυχα το έφτιαξαν ή το ότι δεν αποδείχτηκαν ποτέ το πρόβλημα και έγραψαν στα @@ τους όσους πήραν απ τις παρτίδες με πρόβλημα. Αλλά, αυτά που αναφέρω αν ψάξετε στο reddit υπήρχαν και στα buds 2, δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε μεμονωμένο θέμα σε εμένα ή 2-3 χρήστες, για αυτό επιμένω τόσο πολύ σε αυτό. Βέβαια να ξανά πω, ότι δεν είναι απίθανο επειδή μιλάμε για συγκεκριμένες συχνότητες, κάποιοι απλά να μην το ακούν. @GMF80 Αν δεν είχα κάμποσα samsung rewards και να μου βγουν 80ε, δεν θα τα έπαιρνα πότε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Παντως επειδη ανεφερες το τι γραφεται στο Reddit σε τρια ακουστικα που εφερες ως παραδειγμα και εδω βρεθηκαν χρηστες που ποσταραν προβληματα.... Ουδείς..Ασφαλτος😝 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 (edited) 42 minutes ago, anergos13 said: Παντως επειδη ανεφερες το τι γραφεται στο Reddit σε τρια ακουστικα που εφερες ως παραδειγμα και εδω βρεθηκαν χρηστες που ποσταραν προβληματα.... Ουδείς..Ασφαλτος😝 Ναι, αλλά αυτά που επισύναψες μιλάνε για κακό φιτ στα αυτια τους, μη ικανοποιητική απόδοση σε σχέση με το τι έλεγαν/hype και ότι τους γλιστράνε απ τα χέρια..... 🫣 Edited December 30, 2025 by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 1 hour ago, OverClocker said: Ναι, αλλά αυτά που επισύναψες μιλάνε για κακό φιτ στα αυτια τους, μη ικανοποιητική απόδοση σε σχέση με το τι έλεγαν/hype και ότι τους γλιστράνε απ τα χέρια..... 🫣 Και ολα τα παρακατω σε τυχαια post και χωρις να πολυψαξω τα σχολια... Jbl tour 3 pro And cherry on top, it lags on a f##cking YouTube??? When watching YouTube, video quality gets low and after 3-4 seconds desync begins. The device I am using it on is pixel . Technics AZ100 ..was so excited to finally get my hands on a pair of AZ 100 earbuds by Technics due to all of the great reviews I've seen, but I was very upset with the sound quality of them. Sennheiser mtw4 But still bad anc in left ear and sounds different from right ear. Beyond that, connectivity issues abound.Constant stuttering and dropouts within arms reach of my pc. Επιλεκτικη Ανάγνωση ?🤔 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 (edited) Μάλιστα. Επισυνάπτεις 3 τυχαία ποστ απ το ρεντιτ. Εγώ ανέφερα το ρεντιτ με 2 συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν τα galaxy buds. Και τα θέματα αυτά τα έχουν πολλοί, όχι 2-3 ή μεμονωμένοι users που πόσταραν απλά κάτι αρνητικό. --Popping + static/hissing noise. -- ^^Ήμουν συγκεκριμένος Δεν είναι επιλεκτική ανάγνωση. Άλλα πάμε να τα δούμε πάλι ένα ένα 🫠 40 minutes ago, anergos13 said: Jbl tour 3 pro And cherry on top, it lags on a f##cking YouTube??? When watching YouTube, video quality gets low and after 3-4 seconds desync begins. The device I am using it on is pixel . Ανάλογα την ποιότητα που έχεις βάλει και στα galaxy buds 3 pro και όπως και σε όλα τα bt ακουστικά συμβαίνει αυτό. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που αναφέρει ο φίλος εδώ με το delay. Επίσης λέει για αλλαγή vudeo quality στο youtube, ένας θεός ξέρει τι μπορεί να κάνει ή μπορεί και να ευθύνεται η ίδια η εφαρμογή στη δικιά του περίπτωση. Δεν έχεις μεταφέρει το σημείο που ο τύπος τα κράζει γιατί του πέφτουν απ τα χέρια τα ακουστικά και η θήκη(που ανέφερα πριν). Επιλεκτικός? 40 minutes ago, anergos13 said: Technics AZ100 ..was so excited to finally get my hands on a pair of AZ 100 earbuds by Technics due to all of the great reviews I've seen, but I was very upset with the sound quality of them. Θεωρεί ότι έχουν κακή ποιότητα ήχου σε σχέση με τα momentum 4 που πάλι δεν το έχεις μεταφέρει, δεν αναφέρει πρόβλημα.(το hype που ανέφερα) Επιλεκτικός είμαι πάλι? 40 minutes ago, anergos13 said: Sennheiser mtw4 But still bad anc in left ear and sounds different from right ear. Beyond that, connectivity issues abound.Constant stuttering and dropouts within arms reach of my pc. Επιλεκτικη Ανάγνωση ?🤔 Ξέχασες εδώ να προσθέσεις από το screenshot που αναφέρει ότι δεν του μπαίνει το αριστερό ακουστικό καλά στο αυτί και του πέφτει.(επιλεκτικός? 🤣😶) κάτι που ειναι πολύ σημαντικό στα ακουστικά με anc και μικρόφωνα in ear για να ρυθμίζουν ποιότητά ήχου, ένταση, noise cancelation κτλπ κτλπ. Οπότε κακή εφαρμογή στο αυτί επηρεάζει όλη την απόδοση του ακουστικού, και οπως αναφέρει ότι έχει θέμα μόνο στο αριστερό, που είναι αυτό που δεν του κάθεται στο αυτί, τυχαίο? Τα connectivity issues μπορεί να οφείλονται και στην συσκευή που τα έχει συνδεδεμένα, οπότε γίνεται ignore αυτόματα. --------- Δεν έχω ποσοστά στη samsung ή σε καμιά εταιρία για να την υπερασπιστώ, ούτε έχω σκοπό στην προσωπική επίθεση, κάτι που θέλω να πιστευω δεν γίνεται ούτε από εσένα. Να αναφέρω ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και όλα τα ακουστικά θα έχουν τα δικα τους θεματά, πουθενά δεν είπα ότι τα buds είναι τα μόνα που έχουν πρόβλημα και όλα τα άλλα είναι απροβλημάτιστα. Ρώτησε ο άνθρωπος να πω εναλλακτικές και τις ανέφερα με βάση την προσωπική μου άποψη. Edited December 30, 2025 by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 5 ώρες πριν, GMF80 said: Εγω παντως χρησιμοποιω τα ενσυρματα του S20 + και για εξωτερικους χωρους εχω κατι Hoco των 20 ευρω και ολα μια χαρα. Μου φαινονται τρελα τα ποσα που κανουν ακουστικα ψειρες που βαζεις μεσα στο αυτι σου.. Εμένα μου φαίνεται τρελό σε κινητά αξίας 1200+ευρώ, να κακοφαίνονται ακουστικά των 100 και 200ευρώ. Που να μην το έγραφε κιολας αυτός που ρώτησε, ότι θέλει κάτι καλό(άρα ακριβό)σε ακουστικά..... Το σχόλιο σου πάντως μου θυμίζει παλιότερη κουβέντα ορισμένων που τους κακοφαίνονταν οι τιμές σε θήκες 20 και 30ευρώ σε συσκευές αξιας ανω των 1000ευρώ, και αγόραζαν μονο απο Aliexpress με 2 και 3ευρώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 28 minutes ago, OverClocker said: Μάλιστα. Επισυνάπτεις 3 τυχαία ποστ απ το ρεντιτ. Εγώ ανέφερα το ρεντιτ με 2 συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν τα galaxy buds. Και τα θέματα αυτά τα έχουν πολλοί, όχι 2-3 ή μεμονωμένοι users που πόσταραν απλά κάτι αρνητικό. --Popping + static/hissing noise. -- ^^Ήμουν συγκεκριμένος Δεν είναι επιλεκτική ανάγνωση. Άλλα πάμε να τα δούμε πάλι ένα ένα 🫠 Ανάλογα την ποιότητα που έχεις βάλει και στα galaxy buds 3 pro και όπως και σε όλα τα bt ακουστικά συμβαίνει αυτό. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που αναφέρει ο φίλος εδώ με το delay. Επίσης λέει για αλλαγή vudeo quality στο youtube, ένας θεός ξέρει τι μπορεί να κάνει ή μπορεί και να ευθύνεται η ίδια η εφαρμογή στη δικιά του περίπτωση. Δεν έχεις μεταφέρει το σημείο που ο τύπος τα κράζει γιατί του πέφτουν απ τα χέρια τα ακουστικά και η θήκη(που ανέφερα πριν). Επιλεκτικός? Θεωρεί ότι έχουν κακή ποιότητα ήχου σε σχέση με τα momentum 4 που πάλι δεν το έχεις μεταφέρει, δεν αναφέρει πρόβλημα.(το hype που ανέφερα) Επιλεκτικός είμαι πάλι? Ξέχασες εδώ να προσθέσεις από το screenshot που αναφέρει ότι δεν του μπαίνει το αριστερό ακουστικό καλά στο αυτί και του πέφτει.(επιλεκτικός? 🤣😶) κάτι που ειναι πολύ σημαντικό στα ακουστικά με anc και μικρόφωνα in ear για να ρυθμίζουν ποιότητά ήχου, ένταση, noise cancelation κτλπ κτλπ. Οπότε κακή εφαρμογή στο αυτί επηρεάζει όλη την απόδοση του ακουστικού, και οπως αναφέρει ότι έχει θέμα μόνο στο αριστερό, που είναι αυτό που δεν του κάθεται στο αυτί, τυχαίο? Τα connectivity issues μπορεί να οφείλονται και στην συσκευή που τα έχει συνδεδεμένα, οπότε γίνεται ignore αυτόματα. --------- Δεν έχω ποσοστά στη samsung ή σε καμιά εταιρία για να την υπερασπιστώ, ούτε έχω σκοπό στην προσωπική επίθεση, κάτι που θέλω να πιστευω δεν γίνεται ούτε από εσένα. Να αναφέρω ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και όλα τα ακουστικά θα έχουν τα δικα τους θεματά, πουθενά δεν είπα ότι τα buds είναι τα μόνα που έχουν πρόβλημα και όλα τα άλλα είναι απροβλημάτιστα. Ρώτησε ο άνθρωπος να πω εναλλακτικές και τις ανέφερα με βάση την προσωπική μου άποψη. Για να το κλεινουμε , ολα τ ακουστικα οπως ειπα και παραπανω εχουν προτέρηματα μειονεκτηματα και κουσούρια και επισης βασικο δεν κανουν Ολα για Ολους! Οταν καποιος ψαξει σε forums ,reddit, social θα βρει αντιστοιχες αναφορες (οπως αυτες που βρηκα ενδεικτικα) για ολα τα ακουστικα.... Τελος Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 4 minutes ago, anergos13 said: Για να το κλεινουμε , ολα τ ακουστικα οπως ειπα και παραπανω εχουν προτέρηματα μειονεκτηματα και κουσούρια και επισης βασικο δεν κανουν Ολα για Ολους! Οταν καποιος ψαξει σε forums ,reddit, social θα βρει αντιστοιχες αναφορες (οπως αυτες που βρηκα ενδεικτικα) για ολα τα ακουστικα.... Τελος Σωστά, για αυτο και πρέπει να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε όταν ψάχνουμε και να διακρίνουμε τι είναι πρόβλημα και τι οχι. Όπως όταν βλέπεις χιλιάδες αναφορές σε συγκεκριμένο θέμα, μάλλον υπάρχει φωτιά και όχι μόνο καπνός. https://www.google.com/search?q=galaxy+buds+static+hissing+noise+site:www.reddit.com Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 32 minutes ago, OverClocker said: Σωστά, για αυτο και πρέπει να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε όταν ψάχνουμε και να διακρίνουμε τι είναι πρόβλημα και τι οχι. Όπως όταν βλέπεις χιλιάδες αναφορές σε συγκεκριμένο θέμα, μάλλον υπάρχει φωτιά και όχι μόνο καπνός. https://www.google.com/search?q=galaxy+buds+static+hissing+noise+site:www.reddit.com Επιμενεις Σε οποιοδηποτε 'προιον" μπορουμε να βρουμε προβληματα κανοντας ενα απλο google search https://www.google.com/search?q=Jbl+tour+3+pro+problem+reddit&client=ms-android-google&hs=9EPU&sca_esv=9cfae3c30d574a0b&source=android-browser&sxsrf=AE3TifO0k0YSAjMQuUbsMBY3nPG20mOB4w%3A1767104639239&ei=f-BTabOwDpm1i-gPn_ijgQQ&oq=Jbl+tour+3+pro+problem+reddit&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIh1KYmwgdG91ciAzIHBybyBwcm9ibGVtIHJlZGRpdDIFEAAY7wUyBRAAGO8FSNcoUKIHWOAXcAF4AZABAJgBwwGgAZwIqgEDMC43uAEDyAEA-AEBmAIGoAL9BcICChAAGLADGNYEGEfCAgYQABgWGB7CAgUQIRigAcICCBAAGIAEGKIEwgIFECEYnwXCAgcQIRigARgKmAMAiAYBkAYIkgcFMS40LjGgB8cSsgcFMC40LjG4B_kFwgcHMC4xLjQuMcgHG4AIAA&sclient=mobile-gws-wiz-serp Κλπ κλπ Και μια προσωπικη μου εμπειρια , προσφατα αγορασα ενα samsung fold 7 μετα απο αναζητηση 2 μηνων , με παρακολουθηση απειρων video , διαβασμα απο reddit ,forums κλπ! Αναμεσα σε αυτα που με ειχαν προβληματισει το ξεφλουδισμα του χρωματος στο περιφερειακό bezel! Στο reddit εχουν γραφτει ενα καρο σχολια για το θεμα και ποσο "κακης ποιτητας " ανοδιωση εχει γινει στο αλουμινιο ... Συμπερασμα .. οπως μου ανεφερε και καποιος χρηστης του reddit οτι σε αρκετες περιπτωσεις αυτοι που εχουν καποια προβλημα "κανουν" τοσο θορυβο που διαβαζοντας καποιος νομιζει οτι αυτο το προβλημα ειναι σχεδον καθολικο... Ομως οι πολλοι ,οι χιλιαδες που δεν εχουν προβλημα απλα δεν υπαρχουν εκει ..δεν αναφερονται..απουσιαζουν.... ΥΓ : προφανως και εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το χρωμα στο bezel... Καλη συνεχεια...! Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Θα το ξανα πω. Αναφέρθηκα αρχικά σε 2 συγκεκριμένα θέματα του anc των galaxy buds(1, 2, 3) Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να τοποθετεις θέματα που αναφέρουν για άλλα ακουστικά. Αλλάζει κάτι στο αν έχουν αυτά τα θέματα η όχι τα buds 3 pro? Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2026. 5 ώρες πριν, Nikos Spyr said: Λοιπόν έχεις δίκιο κατά 50%. Παράσιτα δεν ακούω ότι και να κάνω, όπου και να πάω, αλλά αυτό με τα κλειδιά ισχύει, το κάνουν και τα δικά μου, αλλά εντάξει, αυτό δεν αλλάζει την εμπειρία χρήσης, θέλω να πω μόνο επίτηδες αν το κάνεις θα γίνει, πόσες φορές να μου συμβεί να χτυπήσω τα κλειδιά μου στο χέρι ενώ φοράω ακουστικά. Είναι εννοείται ενα λάθος των ακουστικών που δεν θα έπρεπε να υπάρχει και μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν φτιάξει με update, αλλά δεν επηρεάζουν την χρήση τους γενικά. Τον ήχο με τα κλειδιά τον έφερα σαν παράδειγμα γιατί είναι το σιγουράκι ότι θα σου κάνει τα "σκασίματα". Στην καθημερινότητα το κάνει και σε άλλες καταστάσεις . Τώρα για τον άλλο θόρυβο(δεν είναι ακριβώς παράσιτα, αλλά σαν ένα φύσημα, λευκός θόρυβος), ίσως ακούσεις κάτι αν πας σε δωμάτιο που έχει απόλυτη ηρεμία και ανεβάσεις τέρμα την ευαισθησία του εξωτερικού θορύβου. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 (edited) 48 minutes ago, OverClocker said: Θα το ξανα πω. Αναφέρθηκα αρχικά σε 2 συγκεκριμένα θέματα του anc των galaxy buds(1, 2, 3) Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις να τοποθετεις θέματα που αναφέρουν για άλλα ακουστικά. Αλλάζει κάτι στο αν έχουν αυτά τα θέματα η όχι τα buds 3 pro? Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2026. Τον ήχο ε τα κλειδιά τον έφερα σαν παράδειγμα γιατί είναι το σιγουράκι ότι θα σου κάνει τα "σκασίματα". Στην καθημερινότητα το κάνει και σε άλλες καταστάσεις . Τώρα για τον άλλο θόρυβο(δεν είναι ακριβώς παράσιτα, αλλά σαν ένα φύσημα, λευκός θόρυβος), ίσως ακούσεις κάτι αν πας σε δωμάτιο που έχει απόλυτη ηρεμία και ανεβάσεις τέρμα την ευαισθησία του εξωτερικού θορύβου. Αυτο που ανεφερα και πιο πανω ειναι οτι το προβλημα που αναφερεις μπορει να το εχουν καποιοι χρηστες σε ενα ποσοστο πχ 5, 10 , 15, 20%... ...αλλα δεν ειναι Καθολικο αφου υπαρχει το υπολοιπο ποσοστο που προφανως δεν το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι... (ενδεικτικο και το poll με το fold 7) Στο τελος γι αυτο υπαρχει και η Εγγύηση! Και η Smartec ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα! Edited December 30, 2025 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 12 minutes ago, anergos13 said: Αυτο που ανεφερα και πιο πανω ειναι οτι το προβλημα που αναφερεις μπορει να το εχουν καποιοι χρηστες σε ενα ποσοστο πχ 5, 10 , 15, 20%... ...αλλα δεν ειναι Καθολικο αφου υπαρχει το υπολοιπο ποσοστο που προφανως δεν το εχουν και ειναι ικανοποιημενοι... (ενδεικτικο και το poll με το fold 7) Στο τελος γι αυτο υπαρχει και η Εγγύηση! Και η Smartec ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα! Έχουμε μπερδευτεί κάπου και ίσως φταίω και γω γιατί σε φάσεις αναφέρθηκα σε αυτό ως -πρόβλημα- και δε το ξεκαθάρισα απ την αρχή καλά. Αυτό που λέω με το anc, είναι για κακή υλοποίηση/φιλτράρισμα. Δεν σημαίνει απαραίτητα κατασκευαστική αστοχία / μεμονωμένο πρόβλημα τεχνικό. Και για αυτό ανέφερα το reddit για το συγκεκριμένο θέμα, ότι δεν είναι 2-3 άτομα που το ακούν, αλλά πολλοί, και για τη συγκεκριμένη αναζήτηση χιλιάδες, όχι 50 ή 100 Σε πολλά φτηνιάρικα ακουστικά, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, κακή/φθηνή υλοποίηση, όχι τεχνικό πρόβλημα.. με τη διαφορά ότι τα buds 3 pro δεν είναι φθηνιάρικα. Για να το εξηγήσω αλλιώς, Είναι σαν να λέμε ότι το s25ultra βγάζει χειρότερες φωτογραφίες από το 17 pro max. Σημαίνει ότι έχει θέμα τεχνικό το s25? Όχι, απλά είναι χειρότερη υλοποίησή. Επίσης στα ποσοστά που λες, υπάρχει και το ποσοστό χρηστών που δεν τους ενδιαφέρει και ας έχει το θέμα, ή μπορεί και να μην το διαπίστωσαν ποτέ 😉 Με λίγα λόγια, το απροβλημάτιστο ποσοστό, απλά δε το ξέρεις ποτέ ποιο είναι. Όπως για το παράδειγμα με τα κλειδιά που ανέφερα πιο πάνω, εσύ είπες ότι δε σου κάνουν κανένα θέμα, ο Νίκος όμως που το έκανε, διαπίστωσε και αυτός ότι κάνει σκάσιμο. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 καλησπέρα σας Ενεργοποίησα προσφορά το wallet, αλλά μετά την επιτυχια.μιας.πληρωμης σε POS δεν μου εμφανίζει κάποια ένδειξη επιτυχίας, παρά μόνο την δόνηση Είναι συτο η φυσιολογική συμπεριφορά?.εάν όχι, τι θα μπορούσα να ελέγξω ? Σημειώστε ότι τα notifications ,είναι κανονικά ενεργοποιημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Λοιπόν πήγα Πλαίσιο σήμερα επειδή είχα ένα δωροκούπονο 50€ και πήρα τελικά τα buds3 Pro, μου έκαναν δώρο και 4ετη εγγύηση. Τα μόνα που είχε ετοιμοπαράδοτα ήταν τα Sony xm5 τα οποία τα απέκλεισα λόγω εργονομίας και τα Google Pixel Buds Pro 2, λόγω τιμής. Αυτά που είχα καταλήξει να πάρω αν δεν είχα το δωροκούπονο του Πλαισιου, ήταν τα OnePlus Buds Pro 3 στο 100αρικο όμως, που για την τιμή τους είχα διαβάσει εξαιρετικές κριτικές. Τα buds3 pro μπορεί στην τελική να είναι "υπερβολικά" για την χρήση που θα τους κάνω, οπότε δεν νομίζω να φτάσουν να με ξενίσουν τα θεματάκια που αποδεδειγμένα αναφέρονται στις κριτικές...θα δείξει φυσικά στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες-προτάσεις, καλή χρονιά σε όλους μας! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 18 minutes ago, antonis_kiriazis said: Λοιπόν πήγα Πλαίσιο σήμερα επειδή είχα ένα δωροκούπονο 50€ και πήρα τελικά τα buds3 Pro, μου έκαναν δώρο και 4ετη εγγύηση. Τα μόνα που είχε ετοιμοπαράδοτα ήταν τα Sony xm5 τα οποία τα απέκλεισα λόγω εργονομίας και τα Google Pixel Buds Pro 2, λόγω τιμής. Αυτά που είχα καταλήξει να πάρω αν δεν είχα το δωροκούπονο του Πλαισιου, ήταν τα OnePlus Buds Pro 3 στο 100αρικο όμως, που για την τιμή τους είχα διαβάσει εξαιρετικές κριτικές. Τα buds3 pro μπορεί στην τελική να είναι "υπερβολικά" για την χρήση που θα τους κάνω, οπότε δεν νομίζω να φτάσουν να με ξενίσουν τα θεματάκια που αποδεδειγμένα αναφέρονται στις κριτικές...θα δείξει φυσικά στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες-προτάσεις, καλή χρονιά σε όλους μας! Μενει να μας επιβεβαιωσεις τα θεματακια που καποιοι αναφερουν... μπορει να εισαι απ τους τυχερους... Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) 17 ώρες πριν, Fulgore1 said: Εμένα μου φαίνεται τρελό σε κινητά αξίας 1200+ευρώ, να κακοφαίνονται ακουστικά των 100 και 200ευρώ. Που να μην το έγραφε κιολας αυτός που ρώτησε, ότι θέλει κάτι καλό(άρα ακριβό)σε ακουστικά..... Το σχόλιο σου πάντως μου θυμίζει παλιότερη κουβέντα ορισμένων που τους κακοφαίνονταν οι τιμές σε θήκες 20 και 30ευρώ σε συσκευές αξιας ανω των 1000ευρώ, και αγόραζαν μονο απο Aliexpress με 2 και 3ευρώ. Καποια πραγματα ειναι υπερτιμημενα, αυτη ειναι η αποψη μου. Ακομα και στις θηκες που λες η πιο απλη θηκη σιλικονης αν ειναι "name" κανει 20 ευρω ενω η ιδιας ποιοτητας "no name" του Temu κανει 1 ευρω. Που στη συγκεκριμενη φαση πολλα απο τα μαγαζια που πουλανε αξεσουαρ αγοραζουν απο Κινα, βαζουν ενα δικο τους ονομα ως μαρκα και πουλανε στη 10 πλασια τιμη... Ψαξτε πχ αν υπαρχει μαρκα θηκης "Sonique". Δεν υπαρχει. Τις πουλαει μαγαζι που τις βαφτισε ετσι και αγοραζει απο Κινα... Edited December 31, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, GMF80 said: Καποια πραγματα ειναι υπερτιμημενα, αυτη ειναι η αποψη μου. Ακομα και στις θηκες που λες η πιο απλη θηκη σιλικονης αν ειναι "name" κανει 20 ευρω ενω η ιδιας ποιοτητας "no name" του Temu κανει 1 ευρω. Που στη συγκεκριμενη φαση πολλα απο τα μαγαζια που πουλανε αξεσουαρ αγοραζουν απο Κινα, βαζουν ενα δικο τους ονομα ως μαρκα και πουλανε στη 10 πλασια τιμη... Ψαξτε πχ αν υπαρχει μαρκα θηκης "Sonique". Δεν υπαρχει. Τις πουλαει μαγαζι που τις βαφτισε ετσι και αγοραζει απο Κινα... Δεν ειναι έτσι τα πράγματα. Προφανώς και μια απλή θήκη πχ Spigen σιλικόνης θα είναι ακριβότερη από αυτές του κιλού στο Temu. Γιατί πληρώνεις και άλλα πράγματα πέραν της θήκης, όπως συσκευασία, διανομή, προφανώς καλύτερη ποιότητα ακόμα και στην θήκη σιλικόνης, διαφήμιση κλπ. Ακομα και εγγύηση έχεις, αν και σπάνια να χρειαστείς σε θήκη. Το point μου όμως είναι ότι δεν γινεται στην περίπτωση θηκών να λέμε πόσο κοροιδία ειναι πχ μια θήκη των 20ευρω(ή ακουστικά των 100+ευρώ), ενώ στην αγορά Smartphones άνω των 1000ευρώ να κάνουμε τα στραβά μάτια, λές και αυτό δεν ειναι 2 και 3φορές υπερτιμημένο. Edited December 31, 2025 by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) Εννεοται οτι ειναι υπερτιμημενα τα κινητα και δεν αποτελει εξαιρεση το S25 U το οποιο και αγορασα απο best price στην τιμη των 830. Παραπανω δεν θα εδινα για κανενα λογο και ακομα και αυτα θεωρω οτι ειναι πολλα. Αλλα για τα ακουστικα που το ειπα κυριως δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα....Σιγουρα υπαρχει απο ενα ακουστικο των 20 σε ενα των 200. Αλλα θεωρω οτι δεν αξιζει τοσα χρηματα αυτηη διαφορα. . Ενω σε ενα κινητο των 100 με ενα των 1000 την καταλαβαινεις πιο ευκολα. Edited December 31, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts