Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, challenge143 said:

Πολύ μεγάλες δηλώσεις :classic_biggrin:

Δεν θα αμφισβητησω κατι αλλα το 8bit οθονη της Samsung ειναι λιγουλακι υπερβολη! 🤣 

Edited by GMF80

On 19/1/2026 at 10:20 ΠΜ, GMF80 said:

Δεν θα αμφισβητησω κατι αλλα το 8bit οθονη της Samsung ειναι λιγουλακι υπερβολη! 🤣 

Δεν το λες και υπερβολή 😂

Τέλος πάντων εγώ δεν κάνω το δικηγόρο της oppo ας πούμε ούτε καμίας άλλης εταιρείας.

Απλά σαν κάτοχος των ultra μοντέλων κάθε χρόνο μεταβαίνοντας στο oppo είδα τι πάει να πει τεχνολογία 2025. 1.500€ να ζητάει samsung για αυτό το κινητό από μένα πλέον, όχι. Από δω και πέρα όταν θα δίνω 1.500 απαιτώ να παίρνω τεχνολογία του σήμερα και να βλέπω μία προσπάθεια της κάθε εταιρείας να προσπαθεί να πηγαίνει το μέσον μπροστά. Επομένως oppo x9 pro.

Screenshot_2026-01-21-11-36-57-85_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Edited by alizeas

4 minutes ago, alizeas said:

Δεν το λες και υπερβολή 😂

Screenshot_2026-01-21-11-36-57-85_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Ετσι οπως το θετεις οχι αλλα οσα παραπανω χρωματα και να βαλεις απο τη στιγμη που δεν τα αντιλαμβανεται το ανθρωπινο ματι ειναι ανουσιο...

Screenshot_20260121_114213_Grok.jpg

On 18/1/2026 at 8:30 ΜΜ, challenge143 said:

Πολύ μεγάλες δηλώσεις :classic_biggrin:

Φίλε μου Αγοράζω τα κορυφαία μοντέλα της samsung τα τελευταία 8 χρόνια. Τι να κάνουμε που το κορυφαίο smartphone της oppo πατάει το ultra της samsung σε κάθε τομέα; Δεν είναι δηλώσεις.  Ολοι οι youtubers στο εξωτερικό λένε ότι είναι το καλύτερο κινητό της χρονιάς. Στα specs αν το ψάξεις είναι ολοφάνερο ότι είναι 2-3 χρόνια μπροστά από το ultra σε όλους τους τομείς. Και όσον αφορά το λογισμικό υλοποίηση που έχει κάνει η εταιρεία είναι πραγματικά απίστευτη. Η samsung έχει μείνει με το 7 χρόνια αναβαθμίσεις...

57 minutes ago, GMF80 said:

Ετσι οπως το θετεις οχι αλλα οσα παραπανω χρωματα και να βαλεις απο τη στιγμη που δεν τα αντιλαμβανεται το ανθρωπινο ματι ειναι ανουσιο...

Screenshot_20260121_114213_Grok.jpg

Δεν είναι ανούσιο με βάση όπως βλέπεις την τεχνητή νοημοσύνη. Δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς την χρωματική διαφορά το μάτι αλλά μία χαρά  έχει διαφορά τελικά η συνολική εικόνα και μάλιστα μεγάλη... Αλλά ακόμα και να είχες δίκιο (που δεν έχεις από τι είδες) αυτό τώρα τι είναι που μου είπες; δικαιολογία; Δηλαδή έβαζε εδώ και 2-3 χρόνια αυτό το παλιακό πάνελ πλέον επειδή δεν έχει διαφορά το 10bit ; Ωραία.  Και γιατί δεν μείωσε η εταιρεία τα χρήματα που ζητάει; 

Αν και μη κολλάμε μόνο στην οθόνη γιατί σε όλα η samsung χρησιμοποιεί παλαιά τεχνολογία και ξεπερασμένη. 

Όπως είπα και πριν όταν δίνω 1.500 θέλω τα καλύτερα. Και την καλύτερη οθόνη και τις καινούργιας γενιάς μπαταρίες και καλη κάμερα και γρήγορη φόρτιση και ip69 και 16 giga ram και γιατί όχι ακόμα και το ir blaster. Όλα αυτά δηλαδή που δεν έχει η samsung.

Screenshot_2026-01-21-11-51-56-34_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Screenshot_2026-01-21-11-52-06-06_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Edited by alizeas

Δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση και ειμαι σιγουρος οτι ουτε ο @challenge το εγραψε ειρωνικα.

Ο καθενας οπως νομιζει... Εχει τα κριτηρια και το μπατζετ του για την αγορα κινητου... Δεν χρειαζονται ανουσιοι ψηφιακοι καυγαδες....

2 minutes ago, GMF80 said:

Δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση και ειμαι σιγουρος οτι ουτε ο @challenge το εγραψε ειρωνικα.

Ο καθενας οπως νομιζει... Εχει τα κριτηρια και το μπατζετ του για την αγορα κινητου... Δεν χρειαζονται ανουσιοι ψηφιακοι καυγαδες....

Φίλε μου forum είναι. Απόψεις ανταλλάσσουμε. Συζήτηση κάνουμε. Δεν τσακωνόμαστε. Απλά προς ενημέρωση τα γράφω. Δεν παίρνω ποσοστά. Απλά λέω τόσα χρόνια που πετάω τα λεφτά μου και τώρα βλέπω κάποιον που τα χρήματά μου τα σέβεται. Δεν πρέπει να το γράψω να το μάθει κι άλλος κόσμος;

2 minutes ago, alizeas said:

Φίλε μου forum είναι. Απόψεις ανταλλάσσουμε. Συζήτηση κάνουμε. Δεν τσακωνόμαστε. Απλά προς ενημέρωση τα γράφω. Δεν παίρνω ποσοστά. Απλά λέω τόσα χρόνια που πετάω τα λεφτά μου και τώρα βλέπω κάποιον που τα χρήματά μου τα σέβεται. Δεν πρέπει να το γράψω να το μάθει κι άλλος κόσμος;

Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά εύχομαι με υγεία σε όλους. Σχετικά με το θέμα που συζητείται ποιο πάνω. Δυστυχώς φίλοι μου των ultra το μόνο που μας μένει είναι το πενάκι, ας το βγάλουμε από την θέση του και να χτηπησουμε το κινητό σαν μαγικό ραβδάκι μπας και συνέλθει και ανταγωνιστεί το oppo... 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστα το εγραψες απλα δεν θεωρω οτι οι απαντησεις σε αυτο που εγραψες ηταν ειρωνικες... Εμενα ηταν πιο πολυ "αποριας" και του challenge χιουμορ...

Και προσωπικα χλεαυζω τον εαυτο μου που δεν μπορεσα να αντισταθω και εσκασα 830 ευρω για το S25 U. Οχι οτι δεν τα αξιζει τα 830 (για κανενα λογο δεν θα εδινα παραπανω και ειναι ηδη τα περισσοτερα που εχω δωσει για κινητο) απλα σε μενα δεν προσφερει πολλα παραπανω απο οτι το S22 U που ηδη εχω εδω και 4 ετια κοντα.

3 minutes ago, GMF80 said:

Σωστα το εγραψες απλα δεν θεωρω οτι οι απαντησεις σε αυτο που εγραψες ηταν ειρωνικες... Εμενα ηταν πιο πολυ "αποριας" και του challenge χιουμορ...

Και προσωπικα χλεαυζω τον εαυτο μου που δεν μπορεσα να αντισταθω και εσκασα 830 ευρω για το S25 U. Οχι οτι δεν τα αξιζει τα 830 (για κανενα λογο δεν θα εδινα παραπανω και ειναι ηδη τα περισσοτερα που εχω δωσει για κινητο) απλα σε μενα δεν προσφερει πολλα παραπανω απο οτι το S22 U που ηδη εχω εδω και 4 ετια κοντα.

Βρε καλά έκανες. Μα και εγώ σου είπα μιλάω σε ένα forum όπως μιλάμε όλοι. Κινητάρα είναι το s25 δεν το συζητάω. Εγώ 950 το πήρα το oppo. Απλά πρέπει και εμείς να πιέζουμε τις εταιρείες με τις επιλογές μας. Δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τα χρήματα. Και εφόσον βρισκόμαστε σε τεχνολογικό forum κάνουμε και ανταλλαγή απόψεων. 

43 minutes ago, alizeas said:

Φίλε μου προς τί η ειρωνεία; Αγοράζω τα κορυφαία μοντέλα της samsung τα τελευταία 8 χρόνια. Τι να κάνουμε που το κορυφαίο smartphone της oppo πατάει το ultra της samsung σε κάθε τομέα; Δεν είναι δηλώσεις.  Ολοι οι youtubers στο εξωτερικό λένε ότι είναι το καλύτερο κινητό της χρονιάς. Στα specs αν το ψάξεις είναι ολοφάνερο ότι είναι 2-3 χρόνια μπροστά από το ultra σε όλους τους τομείς. Και όσον αφορά το λογισμικό υλοποίηση που έχει κάνει η εταιρεία είναι πραγματικά απίστευτη. Η samsung έχει μείνει με το 7 χρόνια αναβαθμίσεις. Το λες και γελοίο πλέον...

Δεν είναι ανούσιο με βάση όπως βλέπεις την τεχνητή νοημοσύνη. Δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς την χρωματική διαφορά το μάτι αλλά μία χαρά  έχει διαφορά τελικά η συνολική εικόνα και μάλιστα μεγάλη... Αλλά ακόμα και να είχες δίκιο (που δεν έχεις από τι είδες) αυτό τώρα τι είναι που μου είπες; δικαιολογία; Δηλαδή έβαζε εδώ και 2-3 χρόνια αυτό το παλιακό πάνελ πλέον επειδή δεν έχει διαφορά το 10bit ; Ωραία.  Και γιατί δεν μείωσε η εταιρεία τα χρήματα που ζητάει; 

Αν και μη κολλάμε μόνο στην οθόνη γιατί σε όλα η samsung χρησιμοποιεί παλαιά τεχνολογία και ξεπερασμένη. 

Όπως είπα και πριν όταν δίνω 1.500 θέλω τα καλύτερα. Και την καλύτερη οθόνη και τις καινούργιας γενιάς μπαταρίες και καλη κάμερα και γρήγορη φόρτιση και ip69 και 16 giga ram και γιατί όχι ακόμα και το ir blaster. Όλα αυτά δηλαδή που δεν έχει η samsung.

Τα τελευταία 3 με 4 χρόνια η κουβέντα γυρνάει σχεδόν πάντα γύρω απ αυτα τα 3 πράγματα σε σχέση με αλλες εταιρίες όπως 1+.

8bit οθονη/χαμηλό pwm, Ταχύτητα φόρτισης, ram 

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλυσουμε, αλλα ας δούμε λιγάκι γρήγορα.

1.πόσοι ξέμειναν από μπαταρία με 45w φόρτιση(εδώ μέσα το 90% που παίρνουν ναυαρχίδες φορτίζουν 20-80, δεν πρόκειται να βάλουν πάνω από 10w φόρτιση)

2. Πόσες φορές του έκλεισε κάποιου εφαρμογή λόγο μην αρκετού χώρου ραμ.

3. 10bit οθόνη, οι μισοί και πλέον έχουν τζαμακια και φιλμ που αλλοιώνουν την εικόνα, πάει περίπατο το 8 vs 10 bit. Μην πούμε για το antiglare.

4. Ip69, πόσοι βάζουν το κινητό αξίας 1500ε στο νερό για μπάνιο?

Όλα αυτά που λες είναι φυσικά ευπρόσδεκτα να υπάρχουν δε το συζητάμε, αλλά το κινητό δεν είναι μόνο αυτά ή το hardware, είναι το σύνολο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

15 minutes ago, OverClocker said:

Τα τελευταία 3 με 4 χρόνια η κουβέντα γυρνάει σχεδόν πάντα γύρω απ αυτα τα 3 πράγματα σε σχέση με αλλες εταιρίες όπως 1+.

8bit οθονη/χαμηλό pwm, Ταχύτητα φόρτισης, ram 

Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλυσουμε, αλλα ας δούμε λιγάκι γρήγορα.

1.πόσοι ξέμειναν από μπαταρία με 45w φόρτιση(εδώ μέσα το 90% που παίρνουν ναυαρχίδες φορτίζουν 20-80, δεν πρόκειται να βάλουν πάνω από 10w φόρτιση)

2. Πόσες φορές του έκλεισε κάποιου εφαρμογή λόγο μην αρκετού χώρου ραμ.

3. 10bit οθόνη, οι μισοί και πλέον έχουν τζαμακια και φιλμ που αλλοιώνουν την εικόνα, πάει περίπατο το 8 vs 10 bit. Μην πούμε για το antiglare.

4. Ip69, πόσοι βάζουν το κινητό αξίας 1500ε στο νερό για μπάνιο?

Όλα αυτά που λες είναι φυσικά ευπρόσδεκτα να υπάρχουν δε το συζητάμε, αλλά το κινητό δεν είναι μόνο αυτά ή το hardware, είναι το σύνολο.

Κοίταξε το να έχω σοτ 16 ώρες στο 20% νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τωρα δεν ξέρω για κάποιον που φορτίζει 30 με 60 άν τον  ενδιαφέρει αλλά δεν μιλάμε για υπερβολές μιλάμε για τον περισσότερο κόσμο. 

Το να έχω απίστευτη φωτογραφική κάμερα όπως πάλι έχω στο oppo εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αλλά ξέρω ότι πάρα πολλούς τους ενδιαφέρει. 

Η καινούργια τεχνολογίας οθόνης φαίνεται μία χαρά στο μάτι όταν παρακολουθείς και facebook και instagram. 2ο όσον αφορά την προστασία στα μάτια Εγώ προσωπικά με τα samsung χρησιμοποιούσα σταγόνες στα μάτια μου. Δεν λέω ότι το κάνουν όλοι...

Όσον αφορά του software όπως είπες πάρα πολύ σωστά είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για αυτό και με κρατουσε και πίσω από το να φύγω από samsung. Ιδιαίτερα το software στη samsung είναι τρομερό. Αλλά συγκεκριμένα η oppo με το x9 pro το έλυσε και αυτό.

Παρόλα αυτά συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Είναι και ποιες είναι οι προτεραιότητές σου όταν χρησιμοποιείς εσύ την συσκευή σου.

Edited by alizeas

η σαμυ εχει μεινει λιγο στασιμη 

για το 26 θα ηθελα μεγαλυτερη μπαταρια, καμερες να βελτιωθουν και να φτασουν σε επιπεδο huawei 80 pura η  vivo η   oppo.

η οθονη της ειναι κορυφη και το λογισμικο σουπερ .

μεταπωλητική αξια έχει την δευτερη μετα την apple. 

οι αλλες εταιρειες ειναι δυσκόλο τηλεφωνα τους τετοιας αξιας να πουληθουν στην Ελλαδα τουλαχιστον 

πχ στα 1400 Ε το oppo δυσκολα  θα πουλήσει  και αν καποιος το παρει και θελει να το δωσει σε ενα χρονο(ολοι εχουμε το μικροβιο της ανανεωσης μολις βγει το νεο μοντελο) τι θα παρει πισω?

θυμαμαι ειχα παρει το huawei mate 10 pro  φανταστικο τηλεφωνο , πολυ καλη καμερα ισαξια και ισως καλυτερη τοτε του αναλογου σαμσουνγκ. οταν αποφασισα να το δωσω στους 8 μηνες δεν εβρισκα ανθρωπο να το παρει! 

Συμφωνώ απόλυτα για τη στασιμότητα. Ωστόσο αυτό που ΚΑΚΩΣ πληρώνεις σε αυτούς (Samsung, Apple) είναι το οικοσύστημα και η (σχετική) σταθερότητα. Δυστυχώς το λογισμικό και η υποστήριξη στους Κινέζους δεν... το βλέπεις ότι είναι sloppy... Βέβαια με τα χρόνια βελτιώνονται και πιστεύω πολύ άμεσα θα τους ξεπεράσουν και σε αυτό. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. 

Εγώ ξέρω ότι όσον αφορά το  android όλοι λίγο πολύ πάνε από εδώ, πάνε από εκεί και όλοι στο τέλος καταλήγουν στην θεία Σάμμη...θες για το πενάκι θες για το λογισμικό θες για την αμεσότητα των αναβαθμίσεων και της υποστήριξης θες για την πιο εύκολη μεταπώληση και αξία της συσκευής... όταν είναι να πουληθεί για τον Α,Β λόγο με τα apple και τα Samsung ρευστοποιείς με μια μικρή χασουρα έχοντας κάνει το κέφι σου τα υπόλοιπα απευθύνονται σε μικρότερη μερίδα η οποία συνήθως ψωνίζει κατευθείαν από Κίνα οπότε για αυτό και υπάρχει δυσκολία μεταπώλησης συν το γεγονός ότι οι περισσότεροι καταναλωτές δεν τα γνωρίζουν πλην Xiaomi φυσικά....

Konakis.

19 minutes ago, nasosvasedis said:

Συμφωνώ απόλυτα για τη στασιμότητα. Ωστόσο αυτό που ΚΑΚΩΣ πληρώνεις σε αυτούς (Samsung, Apple) είναι το οικοσύστημα και η (σχετική) σταθερότητα. Δυστυχώς το λογισμικό και η υποστήριξη στους Κινέζους δεν... το βλέπεις ότι είναι sloppy... Βέβαια με τα χρόνια βελτιώνονται και πιστεύω πολύ άμεσα θα τους ξεπεράσουν και σε αυτό. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. 

Tο oppo έχει πέντε χρόνια υποστήριξη. Τώρα στο software τα πράγματα έχουν αλλάξει καθώς φέτος συναγωνίζεται και το λειτουργικό της samsung και της apple. Δεν είναι καθόλου πρόχειρο. Ίσα-ίσα έχει αντιγράψει την apple και το έχει φέρει στο android με ένα τρόπο που δεν έχει ξαναυλοποιηθεί. Είναι καταπληκτικό το software ποιο smooth και γρήγορο από το οτιδήποτε έχουμε δει. Όποιος δει βίντεο στο youtube από κορυφαίους ξένους youtuber θα καταλάβει.

Τώρα σχετικά με την μεταπώληση. S25 ultra καινούργιο το βρίσκεις σε αγγελίες με 800€. Iphone 50€ πάνω. Είναι λίγο μύθος η αξία μεταπώλησης. Ναι, μεγαλύτερη αξία από τα άλλα έχουν.

Υ.Γ δεν μιλάω καθόλου για το οικοσύστημα. Ειδικά το οικοσύστημα της apple είναι έτη φωτός μπροστά από όλους.

Edited by alizeas

Ενθουσιασμός σαν όταν ξεκινάει μια καινούργια σχέση 🤣🤣

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

46 minutes ago, OverClocker said:

Ενθουσιασμός σαν όταν ξεκινάει μια καινούργια σχέση 🤣🤣

Πρόλογος για την μελλοντική αγγελία :classic_biggrin:

3 ώρες πριν, Athkatla said:

Πρόλογος για την μελλοντική αγγελία :classic_biggrin:

Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα...Γουστάρουμε samsung  και είμαστε στο φόρουμ του s25u...Όλοι έχουμε περάσει από διάφορα μονοπάτια...Απλά, κάποια στιγμή κατασταλάζεις εκεί που νιώθεις σιγουριά! 

Edited by rapsodos1979_

https://youtube.com/shorts/aIER-0y0C5o?si=mg3iDfMXjdSjwpee. Δεν φαίνεται και τόσο γρήγορο και έχει μικρότερη οθόνη που με τις καμπύλες και στις τέσσερις πλευρές γίνεται ακόμα μικρότερη.... Η Sammy και η apple δυστυχώς ειναι μονόδρομος εαν θες να υπάρχει γρήγορη εναρμόνιση των τρίτων εφαρμογών. Πχ. Μόλις βγει ένα update σε viber, messager κτλ πρώτα θα μαζέψουν τα bugs σε αυτές τις δύο εταιρείες και μετά ελπίζεις να ασχοληθεί κάποιος με το πρόβλημα που μπορει να εμφανίζεται στα υπόλοιπα android phones

Καλησπέρα σας

Προέρχομαι από S23 ULTRA και θα ήθελα να πάω σε s25 ultra. Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος να με ενημερώσει εάν αξίζει η μετάβαση και εάν υπάρχουν θέματα στο S25

Σας ευχαριστώ πολύ !!

Χωρίς αμφιβολία το 25αρι είναι ένα καλύτερο και γρηγορότερο τηλέφωνο, ουσιαστικά αυτές τις διαφορές θα δεις σε ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών και η μπαταρία δεδομένα αρκετά καλύτερη του 25 σε σχέση με το 23

https://youtube.com/shorts/eNQHU_2Q6hE?si=CQ9t6YhH86_-zuBg

Konakis.

Παιδιά, ας είμαστε λίγο ρεαλιστές με την κατάσταση στην αγορά κινητών σήμερα.

Πλέον τα κινητά έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο , που ακόμα και μια mid-range συσκευή παρέχει άψογη εμπειρία χρήσης (zero lag) και, το κυριότερο, τέλεια απόδοση μπαταρίας. Ο μέσος χρήστης καλύπτεται απόλυτα.

Όποιος επιλέξει να πάει σε ναυαρχίδα, ουσιαστικά πληρώνει το "κάτι παραπάνω" σε δύο τομείς: Οθόνη και Κάμερα.

Στο θέμα της οθόνης όμως, υπάρχει πολλή υπερβολή. Ναι, είναι οι κορυφαίες της αγοράς, αλλά η διαφορά μεταξύ 8-bit και 10-bit στις 6-7 ίντσες  είναι πραγματικά μόνο στα χαρτιά  . Μην ξεχνάτε ότι, αν εξαιρέσουμε τις καθαρά επαγγελματικές οθόνες (Eizo κλπ), το 99% των monitors υπολογιστή που έχουμε στα σπίτια και τα γραφεία μας είναι ακόμα 6-bit με 8-bit. Οπότε ας μην τρελαινόμαστε με τα specs της οθόνης του κινητού.

Εκεί που θέλει πραγματικά πολλή δουλειά η Sammy είναι στο κομμάτι της κάμερας, όπου ο ανταγωνισμός έχει προχωρησει.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τομέας που η Samsung είναι χρόνια μπροστά από όλους: UI (OneUI) και After Sales Service. Αν το κινητό είναι  εργαλείο δουλειάς, τότε τα πράγματα είναι μονόδρομος. Αναγκάστηκα πρόσφατα να δουλέψω ένα Xiaomi για μερικές μέρες και το UI ήταν πραγματικά... λούνα παρκ. Πολύχρωμο, χαώδες, χωρίς σοβαρότητα. Μόνο στον γιο μου άρεσε, που είναι 10 ετών.

Το λογισμικό και το service ήταν για μένα τα κριτήρια που με ώθησαν να επιλέξω ξανά Samsung.

Αν και είχα το S24 Ultra, επειδή βαρέθηκα κάπως τα Samsung, σκέφτηκα να μεταβώ σε OnePlus, Oppo ή iPhone. Τελικά επέλεξα το iPhone 17 Pro, αλλά δεν άντεξα πάνω από μία εβδομάδα. Τις OnePlus και Oppo τις απέρριψα, κυρίως φοβούμενος το service.

Έτσι, κατέληξα πάλι στη Samsung και στο S25 Ultra, με το service και το λογισμικό της να αποτελούν τους καθοριστικούς παράγοντες για την απόφασή μου. Να σημειώσω εδώ πως θεωρώ τον εαυτό μου έναν από τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς χρήστες (με πάνω από ~150 εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό, τη διαχείριση πολλαπλών e-mail, εκτυπώσεις σε εταιρικούς και διαδικτυακούς εκτυπωτές, διαχείριση δικτυακών αρχείων κ.λπ.).

Συμφωνω με τους προλαλησαντες σε ολα. Παντα θα υπαρχει το καλυτερο αλλα το καλυτερο ειναι σχετικο και διαφορετικο για τον καθενα.... Το S25 U ειναι σιγουρα μια συσκευη που αν την παρεις σε λογικη τιμη αξιζει τα λεφτα της και αν δεν εχεις το μικροβιο της αλλαγης θα σε καλυψει για χρονια.

Θεωρω οτι η υπαρχουσα τεχνολογια εχει φτασει το ταβανι της και καθε νεα υλοποιηση απλα θα ανεβαζει λιγο τα specs καθε χρονο αλλα η ανοδος αυτη για τον μεσο χρηστη δεν θα ειναι ιδιαιτερα ορατη στο ματι.

Ειμαστε σε μια φαση που και σχεδιαστικα και οπτικα (αναλυση οθονης πχ που οταν πηγαμε απο τα 720 στα 2k ηταν οντως μεγαλη η διαφορα) καθε χρονο δεν μας δινει κατι καινουργιο. Απο το 2019 που ηρθε το notch (και τοτε οι περιασοτεροι ελεγαν δεν αγοραζω οθονη με τρυπα) η εμφανιση των κινητων ειναι πανω κατω η ιδια και δεν φαινεται να αλλαζει ουσιαστικα ουτε την επομενη 5ετια (concepts υπαρχουν αλλα δεν βλεπω να ερχεται γρηγορα η μερα που θα εχουμε γυαλια αντι για κινητο η θα προβαλουμε της οθονες μας στα...ντουβαρια).

Οσο για τον φιλο με το S23 U θα του ελεγα αν τον καλυπτει να μεινει εκει. Εγω πηρα το S25 U πριν 2 μηνο περιπου αλλα αν εξαιρεσεις την αυτονομια και λιγο την νυχτερινη καμερα στην δικη μου χρηση μια αλλαγη στη μπαταρια του S22 U θα ηταν η πιο σωστη επιλογη.

4 minutes ago, GMF80 said:

Συμφωνω με τους προλαλησαντες σε ολα. Παντα θα υπαρχει το καλυτερο αλλα το καλυτερο ειναι σχετικο και διαφορετικο για τον καθενα.... Το S25 U ειναι σιγουρα μια συσκευη που αν την παρεις σε λογικη τιμη αξιζει τα λεφτα της και αν δεν εχεις το μικροβιο της αλλαγης θα σε καλυψει για χρονια.

Θεωρω οτι η υπαρχουσα τεχνολογια εχει φτασει το ταβανι της και καθε νεα υλοποιηση απλα θα ανεβαζει λιγο τα specs καθε χρονο αλλα η ανοδος αυτη για τον μεσο χρηστη δεν θα ειναι ιδιαιτερα ορατη στο ματι.

Ειμαστε σε μια φαση που και σχεδιαστικα και οπτικα (αναλυση οθονης πχ που οταν πηγαμε απο τα 720 στα 2k ηταν οντως μεγαλη η διαφορα) καθε χρονο δεν μας δινει κατι καινουργιο. Απο το 2019 που ηρθε το notch (και τοτε οι περιασοτεροι ελεγαν δεν αγοραζω οθονη με τρυπα) η εμφανιση των κινητων ειναι πανω κατω η ιδια και δεν φαινεται να αλλαζει ουσιαστικα ουτε την επομενη 5ετια (concepts υπαρχουν αλλα δεν βλεπω να ερχεται γρηγορα η μερα που θα εχουμε γυαλια αντι για κινητο η θα προβαλουμε της οθονες μας στα...ντουβαρια).

Οσο για τον φιλο με το S23 U θα του ελεγα αν τον καλυπτει να μεινει εκει. Εγω πηρα το S25 U πριν 2 μηνο περιπου αλλα αν εξαιρεσεις την αυτονομια και λιγο την νυχτερινη καμερα στην δικη μου χρηση μια αλλαγη στη μπαταρια του S22 U θα ηταν η πιο σωστη επιλογη.

Για ένα χρόνο ακόμα, διότι του χρόνου stop οι αναβαθμίσεις στο s22u (το κάνει από φέτος για το s21u) και δεν μιλώ για ONE UI. 

Edited by alex61