OverClocker Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Η διαφορά σε ακουστικά είναι χαοτική μεταξύ αυτών που έχουν 20ε και αυτών που έχουν 200. Όχι μόνο από θέμα ήχου αλλά και τις υπόλοιπες λειτουργίες που προσφέρουν. Π.χ πέρα απ το anc που κράζω τα buds, wireless charging, τα gestures που έχουν, το ότι μπορείς να τα βάλεις άμα σου μιλήσουν να χαμηλώσουν ένταση και αρκετές άλλες λειτουργίες αντίστοιχα, τα ακουστικά του 20άρικου δεν τις έχουν. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 (edited) 22 minutes ago, OverClocker said: Η διαφορά σε ακουστικά είναι χαοτική μεταξύ αυτών που έχουν 20ε και αυτών που έχουν 200. Όχι μόνο από θέμα ήχου αλλά και τις υπόλοιπες λειτουργίες που προσφέρουν. Π.χ πέρα απ το anc που κράζω τα buds, wireless charging, τα gestures που έχουν, το ότι μπορείς να τα βάλεις άμα σου μιλήσουν να χαμηλώσουν ένταση και αρκετές άλλες λειτουργίες αντίστοιχα, τα ακουστικά του 20άρικου δεν τις έχουν. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις... Ειναι προφανως σε τι δινει σημασια ο καθενας και πως τα χρησιμοποιει. Εγω πχ που ακουω κανενα ποντκαστ στο περπατημα δεν εχω καμια αλλη απαιτηση περαν του καθαρου ηχου και της αξιοπρεπης μπαταριας... Edited December 31, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 22 ώρες πριν, MobilePerson said: καλησπέρα σας Ενεργοποίησα προσφορά το wallet, αλλά μετά την επιτυχια.μιας.πληρωμης σε POS δεν μου εμφανίζει κάποια ένδειξη επιτυχίας, παρά μόνο την δόνηση Είναι συτο η φυσιολογική συμπεριφορά?.εάν όχι, τι θα μπορούσα να ελέγξω ? Σημειώστε ότι τα notifications ,είναι κανονικά ενεργοποιημένα Καμία ιδέα για το παραπάνω παιδιά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 2 ώρες πριν, MobilePerson said: Καμία ιδέα για το παραπάνω παιδιά ; Όχι στο Google wallet, εμένα τουλάχιστον μου πετάει ειδοποίηση οτι πλήρωσα πχ 5 ευρώ στο τάδε μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Ειδοποίηση πετάει και σε εμένα.. εννοώ την στιγμή της πληρωμής. Δηλαδή όταν δέχεται το POS την πληρωμή, οπότε να καταλάβεις.και να απομακρύνεις το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 1 minute ago, MobilePerson said: Ειδοποίηση πετάει και σε εμένα.. εννοώ την στιγμή της πληρωμής. Δηλαδή όταν δέχεται το POS την πληρωμή, οπότε να καταλάβεις.και να απομακρύνεις το κινητό Βγάζει ένα τικ αν είναι επιτυχής η πληρωμή ή αν το απομακρύνεις νωρίς κτλπ κάτι άλλο όπως εδώ. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Αυτό εννοώ. εμένα δεν μου πετα αυτό το "τικ". Απλά κάνει μια δόνηση Είναι κάποια ρύθμιση; Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Υπάρχει μια ρύθμιση στο wallet που λέγεται "επιτυχημένες κινούμενες εικόνες". Μάλλον αυτή θα είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου καλημερα, εχετε δει καθολου τα connectivity labs στο κινητο και τις επιλογες που εχει? εχει μια ρυθμιση, την L4S που λενε βελτιωνει πολυ το σημα wifi, συν αλλες επιλογες για πιο γρηγορη εναλλαγη μεταξυ wifi/data κτλ. Δεν τα ειχα παρει χαμπαρι αλλα εχει πολλες επιλογες. τι προτεινετε απο εκει για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: καλημερα, εχετε δει καθολου τα connectivity labs στο κινητο και τις επιλογες που εχει? εχει μια ρυθμιση, την L4S που λενε βελτιωνει πολυ το σημα wifi, συν αλλες επιλογες για πιο γρηγορη εναλλαγη μεταξυ wifi/data κτλ. Δεν τα ειχα παρει χαμπαρι αλλα εχει πολλες επιλογες. τι προτεινετε απο εκει για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση? Έχω ενεργοποιημένο το Intelligent wifi handover & Switching to mobile data with AI. To L4S θα το είχα αν το υποστηριζε ο wifi router μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 17 minutes ago, Athkatla said: Έχω ενεργοποιημένο το Intelligent wifi handover & Switching to mobile data with AI. To L4S θα το είχα αν το υποστηριζε ο wifi router μου. και τι κανει το L4S? εχω κατι asus mesh ax86 λες να εχει νοημα? δεν εχω καταλαβει και που χρησιμευουν ολα αυτα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: καλημερα, εχετε δει καθολου τα connectivity labs στο κινητο και τις επιλογες που εχει? εχει μια ρυθμιση, την L4S που λενε βελτιωνει πολυ το σημα wifi, συν αλλες επιλογες για πιο γρηγορη εναλλαγη μεταξυ wifi/data κτλ. Δεν τα ειχα παρει χαμπαρι αλλα εχει πολλες επιλογες. τι προτεινετε απο εκει για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση? Έχω το S24 αλλά δεν νομίζω πως αυτό παίζει ρόλο. Έχω ενεργοποιήσει το αλλαγή σε δεδομένα κινητής και σε καλύτερο WiFi. Εχθές δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν το wifi συνδεμένο χωρίς να έχει σύνδεση αλλά το τηλ δεν έλεγε να ψάξει άλλο WiFi ή να το γυρίσει σε δεδομένα κινητής. Οπότε ήμουν συνδεμένος στο WiFi για ώρες χωρίς ίντερνετ..... Οπότε δεν βλέπω να δουλεύουν και πολύ όλα αυτά 😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: και τι κανει το L4S? εχω κατι asus mesh ax86 λες να εχει νοημα? δεν εχω καταλαβει και που χρησιμευουν ολα αυτα To L4S είναι ενα νέο πρωτοκολο διαχείρισης της κυκλοφοριίας των δικτυακών πακέτων TCP/IP. Low Latency, Low Loss and Scalable Throughput Σκέψου το ως ενα είδος QoS, όταν υποστηριζεται απο τον router και τις συνδεδεμένες συσκευές γινεται πιο αποτελεσματικη η κυκλοφορια των πακετων στο δίκτυο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου On 30/12/2025 at 9:43 ΜΜ, anergos13 said: Μενει να μας επιβεβαιωσεις τα θεματακια που καποιοι αναφερουν... μπορει να εισαι απ τους τυχερους... Καλημέρα! Στα δικά μου ισχύει μόνο το θέμα με τα κλειδιά, και έχω και άλλο παράδειγμα. Όταν στη δουλειά μου πηγαίνω σε μηχανές παραγωγής με την ενεργή εξάλειψη θορύβου στο 100%, όταν πλησιάζω μηχανή που χρησιμοποιεί βιομηχανικό αέρα τότε ακούω αυτά τα ''σκασίματα''. Παράσιτα όμως δεν έχω αντιληφθεί. 1 Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Λοιπόν πάνω στο θέμα με τα ακουστικά μιας και τα έχει ο κουνιάδος μου , αυτό το θεμα με τα κλειδιά που ανέφερε ο OverClocker ισχύει τελικά κ δεν το είχε αντιληφθεί ο κουνιάδος αλλά όντως ισχύει αν κ λίγο παρατραβηγμενο το όλο σκηνικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου πολύς κόσμος αγνοεί τα buds2 pro τα οποία είναι πολύ καλύτερα ζυγισμένα μουσικά. ακόμα σε audiophyle κανάλι τα εκθιάζουν και μάλιστα σε συγκριση με τα buds3 pro Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Πολύ ωραία ακουστικά, σε ποιότητα μουσικής παίζει όντως να ειναι λίγο καλύτερα απο τα 3, αλλά το σχήμα τους ειναι τέτοιο που σε κουράζουν μετά απο κάποια ώρα (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Γι αυτό λατρεύουμε oneui!!! Καλη χρονια σε όλους με υγεία!! 5 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Έχεις φύγει για 1+ άντε να θυμηθείς τα παλιά σιγά σιγά...χορτασες Ui 😁🤘🤘 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 6 minutes ago, johnnyman25 said: Γι αυτό λατρεύουμε oneui!!! Καλη χρονια σε όλους με υγεία!! Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου πεις πως έκανες τα εικονίδια έτσι; ευχαριστώ Just now, pazu said: Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου πεις πως έκανες τα εικονίδια έτσι; ευχαριστώ Εάν είναι το δικό σου κινητό αυτό βέβαια 😅😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 11 minutes ago, pazu said: Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου πεις πως έκανες τα εικονίδια έτσι; ευχαριστώ Εάν είναι το δικό σου κινητό αυτό βέβαια 😅😅 Εννοείς Ποια εικονίδια είναι? 23 minutes ago, konakis said: Έχεις φύγει για 1+ άντε να θυμηθείς τα παλιά σιγά σιγά...χορτασες Ui 😁🤘🤘 Σκεφτόμουν να δω το op15 μέχρι να βγει το s26u αλλά δεν το βλέπω!! 🤣 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Έχω s23u βασικό τηλέφωνο εδώ και δυόμισι χρόνια και ως δεύτερο πάντα xiaomi (Mi11 μέχρι πρότινος και εδώ και 3 μήνες περίπου 15T pro)....θα σου λείψει το ούλτρα να ξέρεις 😉😀 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, johnnyman25 said: Εννοείς Ποια εικονίδια είναι? Σκεφτόμουν να δω το op15 μέχρι να βγει το s26u αλλά δεν το βλέπω!! 🤣 Ναι τα εικονίδια θέλω. Προσπαθώ να βρω τα συγκεκριμένα και δεν μπορώ. Μπορεί να είναι κάτι εύκολο αλλά δεν τα έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Βρήκα ακριβώς τα ίδια αλλά με λευκό χρώμα γύρο γύρο. Θέλω αυτά τα συγκεκριμένα με το μαύρο. Οποίος μπορεί να βοηθήσει τα του ήμουν υπόχρεος. Μια εβδομάδα το ψάχνω 😅😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 20 minutes ago, pazu said: Ναι τα εικονίδια θέλω. Προσπαθώ να βρω τα συγκεκριμένα και δεν μπορώ. Μπορεί να είναι κάτι εύκολο αλλά δεν τα έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Βρήκα ακριβώς τα ίδια αλλά με λευκό χρώμα γύρο γύρο. Θέλω αυτά τα συγκεκριμένα με το μαύρο. Οποίος μπορεί να βοηθήσει τα του ήμουν υπόχρεος. Μια εβδομάδα το ψάχνω 😅😅 Ορίστε φιλε μου! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneui.os.dark.icons 1 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, johnnyman25 said: Ορίστε φιλε μου! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneui.os.dark.icons Σε ευχαριστώ παρά πάρα πολύ!!!!! Καλημέρα! Just now, pazu said: Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!! Καλημέρα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts