Jump to content

gmarvel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    435
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About gmarvel

  • Ημ. Γέννησης 29/06/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

gmarvel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ
  2. Παιδιά μια ερώτηση ,θέλω να πάρω keyboard για το s6 αλλά παντού διαβάζω ότι έχει πρόβλημα σταθερότητας ,όσοι το έχετε ,έχετε κάποιο πρόβλημα.
  3. Μπορείς να απορρίψεις την κλίση ή να την γυρίσεις στο τηλέφωνο με όλα,για μένα ή καλύτερη λύση είναι το s3 μπορείς να κάνεις τα πάντα στα μισά χρήματα.
  4. Νομίζω ότι με το απλό active watch 2 δεν μπορείς να απαντήσεις σε κλήση ,(απευθείας από το ρολόι) έχω δοκιμάσει και το gear s3 και το galaxy watch και το Apple Watch 3 (όταν είχα iphone) για μένα η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλύτερη με Samsung, τώρα έχω βρει το gear sport μεταχειρισμένο με 80 δολάρια (είμαι στον Καναδά) και είμαι υπερευχαριστημένος κάνει όσα κάνει το Apple Watch και παραπάνω και έχω γλυτώσει και ένα τόνο χρήματα ,αν μπορείς να βρεις το gear sport ή το s3 μεταχειρισμένο πάρτο άφοβα στο συνηστώ.
  5. Μόλις εκανα preorder το note 10 plus σε μαύρο , εδώ στον Καναδά που είμαι δίνουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά ,θα προτιμούσα το active watch 2 αλλά μην είμαι αχάριστος,ελπίζω 23 του μήνα να παίζω μαζί του.
  6. Εγώ είμαι μεταξύ λευκού και μαύρου,οποιο έχει διαθεσιμότητα πρώτο.
  7. Και μένα μόνο την .29 μου δίνει δεν μου βγάζει τίποτα άλλο.Mozo cover έχει πάρει κανένας;
  8. Μετά από ένα μήνα συμβίωσης με το android ξαναγύρισα στα πάτρια εδάφη ,το παρέλαβα εχθές σε άσπρο και ξαναβρήκα την υγεία μου. Δεν μου έβγαζε στο Lumia offers τίποτα και μιλώντας με Microsoft (Καναδά) μου είπαν ότι πρέπει να το έχω ενεργοποιημένο 24 ώρες και όντως σήμερα μου έβγαλε το dock. Και λόγω χώρας μου έχει σαν επιλογή το reset protection.Αυτή η πλαστκούρα να μην υπήρχε και όλα θα ήταν μια χαρά.
  9. gmarvel

    Asus Zenfone 2

    Είμαι στον Καναδά ,το έβαλε εχθές ένα κατάστημα ηλεκτρονικών προσφορά 200$ το είδα το πρωί και πήρα το τελευταίο το βράδυ.
  10. gmarvel

    Asus Zenfone 2

    Νέος κάτοχος και εγώ .Μετά από πέντε χρόνια με windows phone είπα να ξαναγυρίσω σε android .Το πήρα λοιπόν και όντως για τα χρήματα του είναι πολύ καλό και όμορφο .Μετά από δύο μέρες αποφάσισα και πήρα και το flip cover deluxe και εκεί τα είδα όλα με την μπαταρία .Δεν πίστευα ότι θα ρουφούσε την μπαταρία σε τέτοιο βαθμό ,το δοκιμασα χωρίς το flip cover με data ανοικτά WiFi ,,Bluetooth συνδεδεμένο σε αμάξι και Microsoft band και εβγαζα άνετα μέρα μόλις εβαζα το flip cover στις πέντε ώρες φόρτιση.Εννοείται ότι το γύρισα πισω.Σήμερα πήρα το zenwatch 2 ,παιδιά δεν παίζεται ,ή Asus έχει κάνει παπάδες σε στυλ δυνατότητες και βασικά σε τιμολογιακή πολιτική.
  11. Το διάβασα και εγώ και η επίσημη Microsoft λέει πως είναι 50% κάτω από ssd , και το έκανε για να κρατήσει την τιμή.Λογικο μου φαίνεται ειδικά αν δεν πας για το i3 και πας για το i5 η διαφορά είναι μεγάλη στην τιμή. Με το T100 της asus που έχω είναι πολύ πιο γρήγορο έτσι μου φαίνεται ,και η αλήθεια για τον σκοπό που το πήρα δηλαδή office, σερφαρισμα και πιο πολύ δεν θέλω να πω την λέξη γιατί θα με διώξουν από το forum είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  12. Μόλις το παρέλαβα ακριβώς 5 Μαΐου (Καναδά) να είναι καλά η Microsoft .Από λίγο που έπαιξα πετάει το μηχάνημα και φοβερή ποιότητα.
×
×
  • Create New...