Athkatla Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 2 ώρες πριν, pickup said: Παιδιά λύστε μου μια απορία: Έχω ένα s25. Οι ενημερώσεις ασφαλείας και για τα 7 χρόνια θα είναι μηνιαίες; Είχαμε μία διένεξη με ένα φίλο και επέμενε πως ενώ διατείνεται η σαμσουνγκ πως υποστηρίζει για 7 χρόνια τις συσκευές της, αυτό από ένα σημείο και μετά το κάνει αλλά σε κατώτερες βαθμίδες υποστήριξης, περνώντας αρχικά στο tier2 με τρίμηνες ενημερώσεις και ένα χρόνο πριν λήξει η επταετία μεταβαίνει στο τρίτο tier με 2 φορές το χρόνο (ανά εξάμηνο). Φαντάζομαι πως επειδή είναι ακόμα σχετικά νέα η επταετής υποστήριξη, δεν θα υπάρχει και εμπεριστατωμένη απάντηση απλά άν κάποιος γνωρίζει ας πει. Η πλάκα είναι ενώ υπερασπίστηκα την επιλογή αγοράς που έκανα, προβληματίστηκα αφού ποτέ δεν είχα αναρωτηθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Αλλά αν αλλάζει αυτό μετά από κάποια χρόνια, θα είναι πλήγμα αφού υποτίθεται βάση λογικής, τα 7 χρόνια θα έχουν μηνιαίες ενημερώσεις. https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) On 1/12/2025 at 4:40 ΜΜ, GMF80 said: Παρασκευη το παρεδωσαν απο οτι μου ειπαν και σημερα περιμεναν την απαντηση. Απο εκει και περα φανταζομαι ειναι τι θα αποφασισει η Samsung. Αν θεωρησει οτι εγινε κατα τη μεταφορα απο το μαγαζι σε μενα τον "ηπια". Παντως ηταν καλα συσκευασμενο και το κουτι αψογο. Δεν εχει καποια ενδειξη οτι μπορει να ειχε δεχθει μεγαλη πιεση. Να υποθέσω ότι δεν έχεις τραβήξει βίντεο unboxing? EDIT: Άκυρο..... Ξεκίνησε η συζήτηση με τις SIM και δεν πρόλαβα να δω την εξέλιξη. Να το χαίρεσαι !!!!!!!!!!! Προς όλους. Το ίδιο μου έκανε και εμένα με τη SIM τόσο στο S23U (που ειπώθηκε ήδη) όσο και στο S22 Edited December 2, 2025 by thabull Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Το έχει δουλέψει κάποιος με Gimbal; Πατάει το power button; Γιατί είναι εκεί που πιάνει το Gimbal. Δεν έχω προηγούμενη έμπειρα γι' αυτό ρωτάω. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 1 hour ago, thabull said: Να υποθέσω ότι δεν έχεις τραβήξει βίντεο unboxing? EDIT: Άκυρο..... Ξεκίνησε η συζήτηση με τις SIM και δεν πρόλαβα να δω την εξέλιξη. Να το χαίρεσαι !!!!!!!!!!! Προς όλους. Το ίδιο μου έκανε και εμένα με τη SIM τόσο στο S23U (που ειπώθηκε ήδη) όσο και στο S22 Ευτυχώς το αναφέρετε και κατάλαβα ότι είναι φυσιολογικό. Τρόμαξα για μια στιγμή. Ευτυχώς όλα καλά. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) 6 ώρες πριν, GMF80 said: @ChrisNikolΑπο τη στιγμη που υπηρχε συνεννοηση με το καταστημα, ολα καλα. Πηρα το ρισκο να αγορασω απο καταστημα best price που ειχε πολυ χαμηλη τιμη οποτε θεωρησα σαν δεδομενο οτι κατο μπορει να παει στραβα. Οι ανθρωποι ηταν συνεννοησιμοι και θα ειχε λυθει πιο αμεσα αν δεν το ειχε στα χερια της η κουριερ 7 απο τις 8 πρωτες μερες.... Προσπαθησα να δειξω ψυχραιμια στην ολη φαση και ολα πηγαν καλα και μου αρκει και η τελικη επικοινωνια με το καταστημα Τελικά την καινούργια συσκευή θα την πάρεις από το κατάστημα κ όχι αντικατάσταση απο την samsung αν κατάλαβα καλά; 6 ώρες πριν, GMF80 said: Edited December 2, 2025 by challenge143 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. December 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2025 Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα τρομερά αργές ταχύτητες κατά την διάρκεια κλήσεων με volte. Συμβαίνει και με cosmote sim και voda. Δηλαδή αν δεν είμαι σε κλήση χτυπάω 500αρια, ενώ μιλάει με το ζόρι 10, πολλές φορές και λιγότερα. Κάντε μια δοκιμή συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 Καλησπέρα τα παιδιά! Κάτοχος από τη Δευτέρα και εγώ.Μετά από πολλά χρόνια ξανα Samsung και μιας και είχα να πάρω ναυαρχίδα από το 2015,εχω πάθει ένα πολιτισμικό σοκ. Μια ερωτησουλα,πόσο καιρό θέλει η μπαταρία για να στρώσει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 Μην αγχώνεσαι για την μπαταρία. Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λες παρά μόνο σε επίπεδο λογισμικού. Δηλαδή το κινητό μαθαίνει τις συνήθειες σου και προσαρμόζεται για όσο το δυνατών καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Δούλεψε το άνετα. Το μόνο αν θες μην το αφήνεις μόνιμα στην πρίζα και γενικά καλό είναι να το δουλεύεις ανάμεσα στο 20% και 80%. Όχι ότι θα πάθει κάτι αλλά για να αντέξει 1 χρόνο πχ παραπάνω απ ότι θα άντεχε. Αυτά είναι η άποψή μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 25 minutes ago, agriniopk said: Μην αγχώνεσαι για την μπαταρία. Δεν υπάρχει πλέον αυτό που λες παρά μόνο σε επίπεδο λογισμικού. Δηλαδή το κινητό μαθαίνει τις συνήθειες σου και προσαρμόζεται για όσο το δυνατών καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Δούλεψε το άνετα. Το μόνο αν θες μην το αφήνεις μόνιμα στην πρίζα και γενικά καλό είναι να το δουλεύεις ανάμεσα στο 20% και 80%. Όχι ότι θα πάθει κάτι αλλά για να αντέξει 1 χρόνο πχ παραπάνω απ ότι θα άντεχε. Αυτά είναι η άποψή μου. Α οκ,νόμιζα ότι ήθελε "στρωσιμο" και αυτή. Ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 1 hour ago, Fil46 said: Καλησπέρα τα παιδιά! Κάτοχος από τη Δευτέρα και εγώ.Μετά από πολλά χρόνια ξανα Samsung και μιας και είχα να πάρω ναυαρχίδα από το 2015,εχω πάθει ένα πολιτισμικό σοκ. Μια ερωτησουλα,πόσο καιρό θέλει η μπαταρία για να στρώσει? Καλοριζικο. Πες αν μπορεις και συ λεπτομερειες για τη μπαταρια. Δεν εχω παραπονο. 5 ωρες screen on time τις πετυχαινω, αλλα οχι 8+ ωρες που λενε αλλοι. Βεβαια ειναι σχετικο αυτο και εχει να κανει με πολλους παραγοντες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 Δώσε μου μία δυο μέρες ακόμα να το καταλάβω και εγώ μιας και το πήρα τη Δευτέρα αλλά επί της ουσίας εχθές ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ 100% κανονικά. Ο λόγος που ρώτησα για τη μπαταρία είναι ότι ειδικά προχθές, τη κατάπιε πραγματικά σαν εσπρέσο.Σημερα πάει λίγο καλύτερα και θέλω να δω μέχρι αύριο το πρωί πως θα εξελιχθεί. Και ακόμα δεν εχω κατεβάσει να παίξω κάνα σοβαρό παιχνίδι.Μονο YouTube Instagram,browsing και Facebook. Επίσης δεν εχω πάρει φορτιστή δικό του ακομα και παίζω με έναν 33w της Xiaomi. Επίσης ,εχθές το είχα 4 ώρες σε Hotspot χωρίς να το χρησιμοποιώ πουθενά αλλού και είδα ότι είχε ζεσταθεί πολύ. Έως παρά πολύ. Σήμερα πάλι που το εχω 4-5 ωριτσες σερί και το ξεψαχνίζω,βλέπω ότι πάει πολύ καλά από θερμοκρασία.Πιο πολύ έχουν ζεσταθεί τα δάχτυλα μου παρά το κινητό. 😁 Και η μπαταρια με αυτή τη χρήση έπεσε κατά 25% σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 (edited) Η μπαταρια ειναι καθαρα θεμα χρησης. Αν καποιος πχ χρησιμοποιει το κινητο κυριως για κλησεις και για browsing-messaging ειναι λογικο να βγαζει περισσοτερες ωρες οθονης απο καποιον που παιζει παιχνιδια, το χρησιμοποιει σαν hotspot η gps η ακουει με τις ωρες spotify... Αυριο που και εγω επιτελους (πιστευω) θα το εχω στα χερια μου θα μπορω να εχω εικονα για τη μπαταρια. Στο λιγο που προλαβα να το δουλεψω τη μια μερα που το ειχα στα χερια μου μου εκανε καλη εντυπωση. Πιθανον η Γενικη Ταχυδρομικη να εχει καλυτερη αποψη απο μενα καθως εχει το κινητο στην κατοχη της 10 απο τις 15 μερες απο τοτε που το παραγγειλα 😬 Edited December 4, 2025 by GMF80 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2025 1 ώρα πριν, ChristosGeo said: Καλοριζικο. Πες αν μπορεις και συ λεπτομερειες για τη μπαταρια. Δεν εχω παραπονο. 5 ωρες screen on time τις πετυχαινω, αλλα οχι 8+ ωρες που λενε αλλοι. Βεβαια ειναι σχετικο αυτο και εχει να κανει με πολλους παραγοντες. Είναι καθαρά θέμα χρήσης του κάθε έναν πως το χειρίζεται το κινητό του. Γιατί είμαι κ εγώ ένας από αυτούς που βγάζουν μεγάλο sot,οι ενέργειες που έχω κάνει είναι [ οθόνη την έχω βάλει fhd+ έχω μία κάρτα sim μόνιμα 4g δεν βάζω ποτέ 5g μόνο σε ειδικές περιπτώσεις κ έχω βάλει να γυρίσει σε εξοικονόμηση ενέργειας αυτόματα μόνοαυτά. ] όλα τα υπόλοιπα όλα ανοιχτά κ συγχρονισμούς κ Bluetooth. Κ εννοείται δεν παίζω παιχνίδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 Μετα απο μια "Οδυσσεια" που κρατησε 18 μερες εχω ενα αψεγαδιαστο S25 U στα χερια μου.... 23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Πιθανον να παιζει και καποιο ρολο οτι το χρησιμοποιω χωρις δικτυο κινητης μεχρι τωρα αλλα η μπαταρια ειναι απιθανη. 60% απο χθες το μεσημερι με 1:45 SOT και τωρα ειμαι στο 45%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Eγω γενικα οταν ειμαι σπιτι πλεον φορτιζω μονο μεχρι 80%, η αληθεια ειναι πως μεχρι το βραδυ κυριως με χρηση social media and browsing την εχω λιωσει και εχει φτασει ευκολα 10-15% με περιπου 5-6 ώρες οθονης. Οταν ειμαι εκτος σπιτιου τοτε θα φορτισω 100% για να ειμαι σιγουρος. Καλη η μπαταρια, αλλα τιποτα το απιθανο ή συνταρακτικο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 (edited) Ενταξει εχω κανει τις "παρεμβασεις" μου οπως σε καθε κινητο που χρησιμοποιω. Η πιο σημαντικη ειναι οτι με την εφαρμογη display assistant απο good lock εχω βαλει να τρεχουν στα 60hz οι εφαρμογες messaging καθως τις χρησιμοποιω αρκετα καθε μερα. Δεν με νοιαζει να ειναι smooth το σκρολαρισμα εκει... Edited December 8, 2025 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) Στο S22 U κατι ειχα κανει και με το που ανοιγει το πορτοφολι google ενεργοποιει και το NFC, αλλα στο S25 U δεν το βρισκω ουτε υπαρχει σε ρουτινα. Εχει κανεις ιδεα? S25 U wallet S22U wallet Edited December 9, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 10 ώρες πριν, GMF80 said: Στο S22 U κατι ειχα κανει και με το που ανοιγει το πορτοφολι google ενεργοποιει και το NFC, αλλα στο S25 U δεν το βρισκω ουτε υπαρχει σε ρουτινα. Εχει κανεις ιδεα? S25 U wallet S22U wallet Μπορείς να το φτιάξεις σε ρουτίνα. 1 4 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Τωρα που αναφερθηκατε σε ρουτινες...δεν μπορεσα να βρω τροπο ενεργοποιησης του cosmote wifi calling οταν το κινητο συνδεεται σε ενα συγκεκριμενο ασυρματο δικτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 ενημέρωση Δεκαμβρίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 (edited) On 9/12/2025 at 11:06 ΜΜ, zoid70 said: Τωρα που αναφερθηκατε σε ρουτινες...δεν μπορεσα να βρω τροπο ενεργοποιησης του cosmote wifi calling οταν το κινητο συνδεεται σε ενα συγκεκριμενο ασυρματο δικτυο... Edited December 12, 2025 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 2 minutes ago, anergos13 said: Γλιτώνει τίποτα έξτρα σε μπαταρία αυτό ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 (edited) 18 minutes ago, ChrisNikol said: Γλιτώνει τίποτα έξτρα σε μπαταρία αυτό ή μπα? Σιγουρα Ναι! Θα δεις 100% διαφορα ! Με fold 7 με αυτη τη ρουτινα και 2,3 ακομα tip ειμαι περιπου 6 Ωρες (ισως και παραπανω καποιες φορες) SOT Edited December 12, 2025 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Βοηθαει περισσοτερο αν δεν εχεις καλο σημα κινητης... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts