Jump to content

chris1908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chris1908

  • Ημ. Γέννησης 22/05/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

chris1908's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Εγω ειμαι κοντα στις 4 ωρες οθονη με ανοιχτο το always on, και στις 5+ οταν το εχω κλειστο, με κακο σημα στο σπιτι και 5g στην δουλεια. 120 HZ παντα. Γενικα δεν ειναι οτι κραταει και πολυ σε εμενα αλλα σε γενικες γραμμες ολα τα τηλεφωνα που ειχα στα δικα μου χερια δεν κραταναε μπαταρια, αλλα παιζει σιγουρα ρολο το σημα και το τι χρηση και τι εφαρμογες εχει ο καθενας, και το επιπεδο φωτεινοτητας παιζει επισης τεραστιο ρολο.
  2. Μέχρι στιγμής το έχω κρατήσει. Το σκέφτομαι ακόμη αν και μάλλον κλείνω προς το να το κρατήσω, στο ίντερνετ είδα πολύ χειρότερες περιπτώσεις γενικά στα oled πάνελ δεν είναι μόνο στα s20. Αν το αλλάξω το επόμενο μπορεί να είναι καλύτερο μπορεί και χειρότερο.
  3. Ναι έχει μια διαφορά στην κορυφή με το τέλος της οθόνης, απλά επειδή δεν είναι τόσο έντονο και κακά τα ψέματα είναι λοταρία λέω να το κρατήσω το επόμενο ίσως είναι χειρότερο.
  4. Κόκκινο δεν έχει ξεγελάει η φωτογραφία. Δλδ σε εσάς είναι ακριβώς ίδιο και στις 2 περιπτώσεις; Δεν ψήνομαι τόσο να ασχολούμαι πάλι στείλε πίσω κτλ ίσως να μην ασχοληθώ.
  5. Πρασινιλα έχω στα μενου της συσκευσης με πολυ χαμηλη φωτεινοτητα κατω στο 20 % και κατω( η οποια δεν ειναι ενοτνη στις φωτογραφιες φαινεται πιο εντονο) ελπιζω να φαινεται τωρα https://prnt.sc/1277bcx 60hz https://prnt.sc/1277dod 120 hz Οσο αναφορα για την φωτογραφια που ανεβασε ο γιαννης και στα 60 και στα 120 πρασινιλα δεν βγαζει καθολου https://prnt.sc/1277gcg 60hz https://prnt.sc/1277hpv 120hz
  6. Στις 2 περιπτωσεις με 120 hz και 60 σε χαμηλο φωτισμο, η αληθεια ειναι οτι στις φωτογραφιες φαινεται πιο εντονο απο οτι κανονικα. Δεν ξερω αν θα πρεπει να ασχοληθω ή οχι. [ATTACH]67672[/ATTACH] [ATTACH]67673[/ATTACH]
  7. εγω το αγορασα σημερα την 5g εκδοση, θεματα με touch δεν ειχα(δοκιμασα με την εφαρμογη), ομως οταν ειναι στα 120 hz σε χαμηλη φωτεινοτητα στο γκρι αλλαζει λιγο η αποχρωση προς το πρασινο ειδικα το πανω μερος της. Στα 60 hz δεν το κανει. Αξιζει να παω στο καταστημα για αλλαγη? το κανει σε αλλους?
  8. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριες.
  9. Γεια σας είμαι σε αναζήτηση smartwatch, μου άρεσε πολύ το watch 3. Το βρίσκω στα 253 από amazon Γερμανίας αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα έχει κάποιο θέμα με το region που θα είναι Γερμανίας ουσιαστικά? Θα έχει κάποια λειτουργία λιγότερη στην χώρα μας ? Επίσης επειδή κάποιοι λένε ότι πρέπει να έχεις samsung smartphone τι διαφορά έχει στα samsung smartphones ?
  10. Καλησπέρα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Βρίσκω από Κίνα (bangood ) το 8 pro στα 550. Η συσκευή που έχω τώρα είναι το xiaomi mi 8. Ισχύει ότι το καλύπτει με εγγύηση για 1 χρόνο από Ευρώπη κανονικά η one plus ? Επίσης έχει 5g στην cosmote η συσκευή και αν υποστηρίζεται και το vowifi kai volte στην cosmote επίσης ? Σας ευχαριστώ
  11. Ευχαριστούμε φίλε , μόλις το χτύπησα και εγώ. Μάλιστα φαίνεται να είναι και ελληνικής αντιπροσωπείας, αν κρίνω από την αρχική τιμή. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά κουβέντα να γίνεται .
  12. Μια ερώτηση ακόμη παιδιά , διάβαζα ότι σε πολλά Samsung όπως και στο s10 lite παρουσίαζαν πράσινη οθόνη σε χαμηλό φωτισμό, ισχύει κάτι τέτοιο ?
  13. σε ευχαριστω πολυ, αυτο και το poco f2 κοιταγα , αλλα μιας και δεν θελω παλι xioami ειπα να παω σε αυτο.
  14. Καλησπερα παιδια. Ειμαι στην αναζητηση συσκευης, στα 460 που παιζει αυτη τη στιγμη το s10 lite υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη? Να σημειωθει οτι δεν θελω xiaomi καθως εχω το mi8 και θελω να παρω κατι διαφορετικο , να μην ειναι το ιδιο. Ο λογος της αλλαγης του mi8 ειναι οτι βαρεθηκα να φορτιζω 2 φορες την μερα. Υπαρχει καποιο θεμα που εχει το s10 lite ? Κατι που να μην ειναι καλο? Σας ευχαριστω πολυ .
  15. Λογικά είσαι σε Android pie ακόμα ε ? Ίσως να πρέπει να ψάξεις πως γίνεται unlock o bootloader για να περάσεις έτσι την τελευταία έκδοση .
×
×
  • Create New...