ilka71 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 On 27/11/2025 at 6:51 ΠΜ, challenge143 said: Σκέψου θετικά όμως ότι θα στο αντικαταστήσει η ίδια η Samsung Ρε παιδιά μια ερώτηση που δεν το θυμάμαι καλά γιατί βλέπω ότι το now brief με έχει βολέψει. Γιατί δεν το βλέπω πάντα στην οθόνη κλειδώματος. Μία το βλέπω μια δεν το βλέπω. Έχω πειράζει κάτι. Μπορώ να το έχω μόνιμα στην οθόνη κλειδώματος; το now bar (με live σκορ κλπ) με βολεύει το now brief να μου λέει καλημέρα καλησπέρα, καληνύχτα τι να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 37 minutes ago, ilka71 said: το now bar (με live σκορ κλπ) με βολεύει το now brief να μου λέει καλημέρα καλησπέρα, καληνύχτα τι να το κάνεις; Να σου πω την αλήθεια μου με έχει βολέψει μόνο κ μόνο για τον λόγο πού σε κλήσεις κ μηνύματα που έχω ξεχάσει να δω ή να απαντήσω με ενημερώνει ακόμα κ τις επαφές που έχω βάλει Γενέθλια γιορτή κτλ με ενημερώνει σαν ξεχασιάρης που είμαι με ένα κεφάλι καζάνι από την δουλειά που κάνω. Είναι ωραίο χαρακτηριστικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 (edited) Καλα θα παει αυτο.... Στην ουσια αρα ειναι αυτο που ειπε ο @OverClockerΖημια στο πανελ της οθονης Edited December 1, 2025 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Περίεργο πάντως επίσημο point Samsung να καθυστερεί τόσο την αναφορά προβλήματός Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 2 minutes ago, OverClocker said: Περίεργο πάντως επίσημο point Samsung να καθυστερεί τόσο την αναφορά προβλήματός Παρασκευη το παρεδωσαν απο οτι μου ειπαν και σημερα περιμεναν την απαντηση. Απο εκει και περα φανταζομαι ειναι τι θα αποφασισει η Samsung. Αν θεωρησει οτι εγινε κατα τη μεταφορα απο το μαγαζι σε μενα τον "ηπια". Παντως ηταν καλα συσκευασμενο και το κουτι αψογο. Δεν εχει καποια ενδειξη οτι μπορει να ειχε δεχθει μεγαλη πιεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Παιδιά να ρωτήσω, μετά από επαναφορά και στήσιμο από την αρχή βλέπω το εξής παράξενο. Ενώ έχω την σιμ στην θέση sim 1. Όταν ζητάει πιν λέει σιμ 2. Και γενικά γράφει ότι είναι στην 2 θέση. Τι διάολο μπορεί να συμβαίνει? Και στην θέση 2 όταν την βάζω πάλι θέση 2 γράφει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Kι όταν θα βάλεις κι άλλη SIM εκτός της δικής σου θα σου βγάλει SM 3 Πρόσφατα άλλαξα κάρτα SIM στο δίκτυο της Νόβα και σε συνδυασμό με δοκιμή μιας άλλης με άλλο αριθμό έφτασα αισίως στον αριθμό 4 ανεξαρτήτως θέσης στην θύρα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 34 minutes ago, konakis said: Kι όταν θα βάλεις κι άλλη SIM εκτός της δικής σου θα σου βγάλει SM 3 Πρόσφατα άλλαξα κάρτα SIM στο δίκτυο της Νόβα και σε συνδυασμό με δοκιμή μιας άλλης με άλλο αριθμό έφτασα αισίως στον αριθμό 4 ανεξαρτήτως θέσης στην θύρα... Έλα ντε. Θα βρω μια σιμ ακόμα να βάλω και δεύτερη να δω τι θα δείξει.. Εν τω μεταξύ και στο 24 ultra το ίδιο. Μηδένισα το 25 ουλτρα, μετέφερα όλα τα αρχεία από το 24 στο 25. Και τέλος έβγαλα την κάρτα από το 24 kai την έβαλα στο 25. Βλέπω ότι γράφει σιμ 2. Πάω σήμερα στο 24, βάζω την κάρτα στην θέση ένα και μάντεψε. Γράφει σιμ 2. Τα συρταρια sim είναι ίδια? Λες υπάρχει περίπτωση μέσα στην νύχτα που έκανα την μεταφορά να έβαλα τα συρτάρια λάθος λες και πρώτη φορά ασχολούμε με ν smartphone? 😂 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Θεωρώ ότι έχει να κάνει με την ευρύτερη λειτουργία και ότι χρησιμοποιείται η e-Sim πια από πολλούς παρόχους, έτσι οι θέσεις δεν θα παίζουν ρόλο στην ονομασία αλλά η κάρτα που θα τοποθετείται στα συρταράκια της θύρας για να μην μπερδεύει τον χρήστη * στο S23 Ultra μου το έβγαλε κι εμένα που χρησιμοποιώ... λογικά θα έγινε με την μετάβαση στο android 16 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 9 minutes ago, konakis said: Θεωρώ ότι έχει να κάνει με την ευρύτερη λειτουργία και ότι χρησιμοποιείται η e-Sim πια από πολλούς παρόχους, έτσι οι θέσεις δεν θα παίζουν ρόλο στην ονομασία αλλά η κάρτα που θα τοποθετείται στα συρταράκια της θύρας για να μην μπερδεύει τον χρήστη * στο S23 Ultra μου το έβγαλε κι εμένα που χρησιμοποιώ... λογικά θα έγινε με την μετάβαση στο android 16 Και στο 23 λοιπόν, ενώ έχεις την φυσική σιμ στην θέση 1, γράφει ότι είναι στην 2? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Γιατί δε τη κάνετε μετονομασία? 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 3 minutes ago, OverClocker said: Γιατί δε τη κάνετε μετονομασία? Δεν με πειράζει που το γράφει έτσι. Δουλεύει τέλεια. Απλά σκεφτόμουν μήπως έκανα κάποιο λάθος εγώ ή έφαγε κάνα κόλλημα η συσκευή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 54 minutes ago, kountoura said: Και στο 23 λοιπόν, ενώ έχεις την φυσική σιμ στην θέση 1, γράφει ότι είναι στην 2? Ακριβώς έτσι Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 και εμενα το ιδιο εκανε που αλλαξα απο βοντα σε κοσμοτε, την ονομασε sim 2 ενω ηταν στην θεση 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) Σε κάθε καινούρια sim που "βλέπει" το κινητό δίνει τον αντίστοιχο αύξοντα αριθμό. Π.χ. σε εμένα έχει φτάσει sim 13. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση η θύρα sim που είναι τοποθετημένη. Προσωπικά τις μετονομάζω, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο OverClocker. Edited December 2, 2025 by Serafeim1981 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Καλημέρα, όσοι χρησιμοποιείτε το κινητό χωρίς προστασία οθόνης,έχετε παρατηρήσει φθορές-γρατσουνιές στην οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 2 ώρες πριν, SergioChr said: Καλημέρα, όσοι χρησιμοποιείτε το κινητό χωρίς προστασία οθόνης,έχετε παρατηρήσει φθορές-γρατσουνιές στην οθόνη? Προσωπικά όχι. Όλα καλά. Δεν έχω βάλει ποτέ αλλά γενικά προσπαθώ να το προσέχω όσο μπορώ. πχ δεν το πετάω στην τσάντα με κλειδιά κτλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Επιτελους βρεθηκε η βλαβη και θα γινει αντικατασταση του κινητου. 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Yeah 🙌🤟🤟 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Αντε με το καλο. Περιέργεια, την αντικατάσταση θα την κάνει η samsung στη συσκευή ή το κατάστημα ξέρεις? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 4 minutes ago, OverClocker said: Αντε με το καλο. Περιέργεια, την αντικατάσταση θα την κάνει η samsung στη συσκευή ή το κατάστημα ξέρεις? Ευχαριστω. Το καταστημα θα μου στειλει νεο γιατι με ρωτησαν αν εχω θεμα να ειναι σε Titanium grey που εχουν ετοιμοπαραδοτο (ηταν σε silver blue). Προφανως και δεν εχω καθως και τα 2 χρωματα μου αρεσουν.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 1 minute ago, GMF80 said: Ευχαριστω. Το καταστημα θα μου στειλει νεο γιατι με ρωτησαν αν εχω θεμα να ειναι σε Titanium grey που εχουν ετοιμοπαραδοτο (ηταν σε silver blue). Προφανως και δεν εχω καθως και τα 2 χρωματα μου αρεσουν.. Με το καλο να σου ερθει και να ειναι πενα το καινουργιο. Περιμενω και εντυπωσεις απο την μπαταρια... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) 22 ώρες πριν, GMF80 said: Καλα θα παει αυτο.... Στην ουσια αρα ειναι αυτο που ειπε ο @OverClockerΖημια στο πανελ της οθονης Καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και γνωστοποίησε τους το επίσης αρνητική αξιολόγηση σε ότι πλατφόρμα έχουν και δεν έχουν να δεις πως χορεύουν μετά.. Και όλα αυτά επειδή είσαι κύριος και δεν υπάρχει δόλος.. Κανονικά το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ σου κάνει άμεσα DOA και μετά το στέλνουν αυτοί με το έτσι θέλω πίσω από όπου το πήραν.. Και από την επόμενη φορά κάνεις ότι κάνω εγώ τα τελευταία 3 χρόνια. Unboxing και πρώτη ενεργοποίηση με ένα δεύτερο κινητό /κάμερα /action cam ότι έχεις να καταγράφει live.. Με αυτό τον τρόπο πολύ απλά δε μπορεί να σου πει κανείς "που ξέρω εγώ πως έγινε..." αν υπάρχει κάποιο ελάττωμα είναι αδιαμφισβήτητα εργοστασιακό.. EDIT : Είδα πήγαν όλα καλά.. Τέλος καλό... Edited December 2, 2025 by ChrisNikol 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 Παιδιά λύστε μου μια απορία: Έχω ένα s25. Οι ενημερώσεις ασφαλείας και για τα 7 χρόνια θα είναι μηνιαίες; Είχαμε μία διένεξη με ένα φίλο και επέμενε πως ενώ διατείνεται η σαμσουνγκ πως υποστηρίζει για 7 χρόνια τις συσκευές της, αυτό από ένα σημείο και μετά το κάνει αλλά σε κατώτερες βαθμίδες υποστήριξης, περνώντας αρχικά στο tier2 με τρίμηνες ενημερώσεις και ένα χρόνο πριν λήξει η επταετία μεταβαίνει στο τρίτο tier με 2 φορές το χρόνο (ανά εξάμηνο). Φαντάζομαι πως επειδή είναι ακόμα σχετικά νέα η επταετής υποστήριξη, δεν θα υπάρχει και εμπεριστατωμένη απάντηση απλά άν κάποιος γνωρίζει ας πει. Η πλάκα είναι ενώ υπερασπίστηκα την επιλογή αγοράς που έκανα, προβληματίστηκα αφού ποτέ δεν είχα αναρωτηθεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Αλλά αν αλλάζει αυτό μετά από κάποια χρόνια, θα είναι πλήγμα αφού υποτίθεται βάση λογικής, τα 7 χρόνια θα έχουν μηνιαίες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2025 (edited) @ChrisNikolΑπο τη στιγμη που υπηρχε συνεννοηση με το καταστημα, ολα καλα. Πηρα το ρισκο να αγορασω απο καταστημα best price που ειχε πολυ χαμηλη τιμη οποτε θεωρησα σαν δεδομενο οτι κατο μπορει να παει στραβα. Οι ανθρωποι ηταν συνεννοησιμοι και θα ειχε λυθει πιο αμεσα αν δεν το ειχε στα χερια της η κουριερ 7 απο τις 8 πρωτες μερες.... Προσπαθησα να δειξω ψυχραιμια στην ολη φαση και ολα πηγαν καλα και μου αρκει και η τελικη επικοινωνια με το καταστημα Edited December 2, 2025 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts