Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, challenge143 said:

Εγώ δεν βλέπω θάψιμο για τις συσκευές αλλά θέματα με το λογισμικό που έδωσε την 8.5 έχουν ακουστεί προβλήματα και bugs, κατανάλωση μπαταρία γιαυτό και εγώ είμαι απο αυτούς που περιμένουν κατι σωστό δεν θέλω να μπαίνω σε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.  Τώρα αλήθεια ψέματα ......έχουν αναφέρει αρκετά άτομα και σε ξένα φόρουμ.  Τι να πω. 

Μη διαβάζεις πολλά.  Το τηλέφωνο είναι ακόμα άψογο δεν την έχουν κάνει ακόμα τη στραβή.  Με 5g όλο το πρωί κι ακόμα αντέχει η μπαταρία.  

Λοιπόν είπα και εγώ να κάνω μια ερώτηση στην AI για καλαμπουρι ρωτώντας να προβω στην ενημέρωση στο ui8.5  η να κάτσω στα αυγά μου. Και μου απάντησε σαν αλητείσα χαχαχα 😂 να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο και οτι στην ενημέρωση Ιουλίου έρχονται 56 fix bug . Και στο τέλος μου γράφει μην κάνεις το λάθος και την κάνεις θα ξανά μιλήσουμε τον Αύγουστο για να σου δώσω το πράσινο φως. 😂😂 έτσι μιλάει και σε σας;  χαχαχα

Τα AI παντα σου απαντουν με αυτο που θελεις να ακουσεις τα ατιμα.... Εγω πχ ειμαι φουλ τυπος των σπορ αλλα απεχθανομαι ενα συγκεκριμενο που ειναι  στην επικαιροτητα λογω συγκεκριμενης διοργανωσης. Δεν θελω να φτανει στο αυτι μου καν ποιοι παιζουν... Ετσι και νευριασω με υπερπληροφορηση λεω τον πονο μου στο ΑΙ και το βριζουμε παρεα! 🤣

Edited by GMF80

Yποτιθεται οτι αυτο το update διορθωνει ολα τα προβληματα του One UI 8.5...

Σεπτέμβριο λένε για διορθώσεις!! Με τοσο μικρη απλα security το βλεπω. 

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το samsung pay να μας πει εντυπώσεις σε σχέση με της google μιας και η εθνική δεν εχει μπει ακομα για να εχω προσωπική αποψη;

5 ώρες πριν, RSAROUKLA said:

Εχει χρησιμοποιήσει κανεις το samsung pay να μας πει εντυπώσεις σε σχέση με της google μιας και η εθνική δεν εχει μπει ακομα για να εχω προσωπική αποψη;

Εγώ με άλφα μια χαρά! 

15 ώρες πριν, RSAROUKLA said:

Καλύτερο του Google Wallet σε πολλά. Αυτόματη ενεργοποίηση - απενεργοποίηση του NFC, πάντα πληρωμή με δακτυλικό αποτύπωμα, αν θες άμεση ενεργοποίση και από την οθόνη κλειδώματος ή από το πλαίνο κουμπί... Πολύ καλό

17 ώρες πριν, RSAROUKLA said:

Είναι καλό αλλά αν έχεις συνηθίσει το πορτοφόλι Google δε χρειάζεται να το αλλάξεις.  Απλά όποτε θυμάται θέλει δαχτυλικό.  Με μια ρουτίνα απλή ανοίγει αυτόματα το NFC όταν ανοίγεις το πορτοφόλι και με το πάτημα στο πλαϊνό κουμπί κάνεις τη δουλειά σου.  

Edited by costsa41

Παιδιά την βοήθεια σας σε κάτι.  Όταν τραβάω ενα στιγμιότυπο μετά με ρωτούσε με ρι θέλω να το ανοίξω και καταλαθος έβαλα να ανοίγει πάντα με την φωτογραφία.  Πως το ξανά αλλάζω να εχω επιλογή εγώ με τι να το ανοίξω; 

59 minutes ago, challenge143 said:

Παιδιά την βοήθεια σας σε κάτι.  Όταν τραβάω ενα στιγμιότυπο μετά με ρωτούσε με ρι θέλω να το ανοίξω και καταλαθος έβαλα να ανοίγει πάντα με την φωτογραφία.  Πως το ξανά αλλάζω να εχω επιλογή εγώ με τι να το ανοίξω; 

Πανε ρυθμίσεις/ εφαρμογές βρες την εφαρμογή που εβαλες πχ Συλλογή/ προεπιλογες /ορισμος ως προεπιλογής πατας εκει και μετα κάνεις εκκαθάριση επιλογών! 

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Και ενα ποστ για θηκη... Βρηκα σε Aliexpress μια Spigen που δεν υπαρχει Ελλαδα και ειναι ιδανικη για μενα. Μοιαζει με τη liquid air (mag armor λεγεται) αλλα εχει το κοψιμο πισω στις καμερες που μου αρεσει.... Αρχικα πιστευα οτι ειναι 🐒🐵 καθως ουτε καν το site της Spigen δεν την εχει(τιμη 7.90 νομιζω) αλλα ειναι original...

20260724_103724.jpg

20260724_103813.jpg

20260724_104326.jpg

Edited by GMF80

On 24/7/2026 at 9:40 ΠΜ, GMF80 said:

Και ενα ποστ για θηκη... Βρηκα σε Aliexpress μια Spigen που δεν υπαρχει Ελλαδα και ειναι ιδανικη για μενα. Μοιαζει με τη liquid air (mag armor λεγεται) αλλα εχει το κοψιμο πισω στις καμερες που μου αρεσει.... Αρχικα πιστευα οτι ειναι 🐒🐵 καθως ουτε καν το site της Spigen δεν την εχει(τιμη 7.90 νομιζω) αλλα ειναι original...

20260724_103724.jpg

20260724_103813.jpg

20260724_104326.jpg

Ωραια θήκη. Καλά έκανες και αγόρασες θήκη από Aliexpress και εγώ αυτό κάνω. 

Απαντάω μόνο για να γκρέμισω τις όποιες αυταπάτες. Η θήκη (αν παίζει κάποιο ρόλο) αυθεντική Spigen δεν είναι. Έχει στο Aliexpress δήθεν Spigen Mag Armor το κόψιμο που σου αρέσει αλλά και με το άλλο κόψιμο. Όλες βαφτισμενες Mag Armor. 

Αυτό που μου ταρακουνάει τον εγκέφαλο είναι που οι άνθρωποι ενώ έχουν όλα τα δεδομένα μπροστά τους επιλέγουν να πιστέψουν κάτι απίθανο. Την πήρες απο Κίνα, στο Aliexpress οι μισες Spigen εχουν στο κουτί όνομα Mag Armor ενώ είναι διαφορετικές μεταξύ τους θηκες. Στο site της Spigen δεν υπάρχει ουτε καν σαν όνομα, υπάρχουν μόνο κάποιες Mag Armor για παλιότερα iPhone και εσύ επέλεξες να πιστέψεις ότι είναι αυθεντική. 👌👌👌 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Και να μην ειναι λιγο με νοιαζει... Εχω και original Spigen και δεν βλεπω διαφορα στην ποιοτητα. Πηρα κατι αλλο και ηθελα  να συμπληρωσω το ποσο για τα δωρεαν μεταφορικα.Ναι ειχα τα δεδομενα αλλα για το ποσο που πηρα την θηκη δεν ασχοληθηκα παραπανω. Ακομα και το κουτι ειναι ιδιο με τα κουτια των original. Οποτε πηρα μια original μαίμου... Δεν εγινε τιποτα. Super ειναι. Τα κουμπια ειναι ακριβως οπως της original ακομα και τα κοψιματα για spen, θυρα φορτισης κλπ...

Edited by GMF80

36 minutes ago, GMF80 said:

Και να μην ειναι λιγο με νοιαζει... Εχω και original Spigen και δεν βλεπω διαφορα στην ποιοτητα. Πηρα κατι αλλο και επρεπε ηθελα να συμπληρωσω το ποσο για τα δωρεαν μεταφορικα.

Πολλές φορές οι μη, λεγόμενες, επώνυμες, μπορεί να βγουν καλύτερες. Αστοχίες υπάρχουν παντού. Όπως με Spigen λουράκι σε ρολόι κόπηκε στο πρώτο εξάμηνο στο 5 που είχα. 

Την θήκη θα την καταλάβεις, δυστυχώς,στο ατύχημα και όχι στο μάτι.  Πήραμε με συνάδελφο την ίδια εποχή το ίδιο τηλέφωνο την ίδια, επώνυμη θήκη. Στη δουλειά μαθητής αρκετά.... ανεπτυγμένος έπεσε με φόρα πάνω στον συνάδελφο μου μπροστά μου. Το κινητό διέγραψε σχεδόν κυκλική πορεία προς τα πάνω και μετά έπεσε στο τσιμέντο. Δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Έτσι κατάλαβα τι θα πει καλή και επώνυμη θήκη. Και κατάλαβα ότι αν πέσει και το δικό μου δε θα πάθει κάτι. 

Να σημειώσω ότι το κινητό έπεσε με τη γωνία έριξε μερικές τούμπες πάνω κάτω στο τσιμέντο και έμεινε με την οθόνη προς τα κάτω άθικτο. Λίγο να προσέχουμε με τις θήκες είναι πολλά τα χρήματα. 

Εγώ που έχω whatsapp, μια χαρά κάνει σωστά τα backup κάθε βράδυ. Δεν μένει κολλημένο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Έχει κανείς πρόβλημα με Cosmote δεδομένα; δε μου λειτουργούν εδώ και ώρες.. Με wifi όλα οκ 

3 ώρες πριν, DjTony said:

Έχει κανείς πρόβλημα με Cosmote δεδομένα; δε μου λειτουργούν εδώ και ώρες.. Με wifi όλα οκ 

Αν έχες βάλει κάποιο πρόσθετο dns αλλαξε το και βάλτο στο αυτόματο να δεις εάν λειτουργεί.

3 ώρες πριν, makouin said:

Αν έχες βάλει κάποιο πρόσθετο dns αλλαξε το και βάλτο στο αυτόματο να δεις εάν λειτουργεί.

Είχα κάνει τα πάντα και δε δούλευε με τίποτα. Πριν κάνω επαναφορά εργοστασιακών, αλλάζω τις Sim με. Της γυναίκας μου. Δούλευε η δική μου στο τηλέφωνο της και η δική της εδώ. Τις ξαναβάζω ανάποδα και ως εκ θαύματος δούλεψε.. Κάτι είχε κολλήσει, ποιος ξέρει. 

9 ώρες πριν, makouin said:

εγώ είχα βάλει της adguard τώρα για να γυρίσω το βάζω στο off η στο automatic? 

Screenshot_20260804_102314_Settings.jpg