Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε βαλει τζαμακι στην κάμερα??

Σκέφτομαι να πάρω της Spigen για τις κάμερες αλλα φοβάμαι μην χάσουν την ποιότητα των φωτογραφιών...

Η θήκη που πήρα ειναι η Tough Armour,και θα ήθελα μια πρόταση για ασύρματο φορτιστή, η αν ειναι καλύτερη η ενσύρματη φόρτιση...

Ευχαριστώ 

Και κατι αλλο,επειδή ειναι απο οτι είδα ξεχωριστό τζαμακι σε κάθε κάμερα,βγαίνει εύκολα???

Στα Pixel ηταν μονοκόμματο και η αφαίρεση του ηταν πολυ εύκολη...

Την εφαρμογή της SAMSUNG GALAXY ENHANCE-X γιατί δεν μπορώ να την βρώ στο Samsung Store,  πως μπορούμε να την εγκαταστήσουμε στην συσκευή μας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως εχει αποσυρθει προσωρινα για καποιο λογο. Παντως ακομα και η τελευταια εκδοση (9 Μαιου απο οτι ειδα) υπαρχει σε third party site εφαρμογων....

Καλημερα παιδια θελω μια χαρη αν μπορειτε κιολας και δεν σας βαζω σε κοπο τωρα που πηρατε και εσεις το one ui 8.5 εαν πατε στο δαχτυλικο αποτυπωμα σε αυτα που εχετε αποθηκευση και πατησε πανω σε ενα απο αυτα θα δειτε την επιλογη Improve accuracy γιατι εμεις στο s24 ultra δεν την βλεπουμε...το εκοψε μονο σε εμας η γενικα η μαμα sammy κανει περικοπες...ευχαριστω για τον χρονο σας...

Δεν εχει τετοια επιλογη, ουτε θυμαμαι να την εχω δει και πριν το One UI 8.5...

1 minute ago, GMF80 said:

Δεν εχει τετοια επιλογη, ουτε θυμαμαι να την εχω δει και πριν το One UI 8.5...

Δηλαδη κατι τετοιο δεν εχει..εμενα εχει μονο τις  2 επιλογες

Screenshot_20260316_205753_Settings.thumb.jpg.aa236a2ccbd067768f581ab22f509697.jpg

9 minutes ago, GMF80 said:

Screenshot_20260519_090756_Settings.jpg

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου και για την απαντηση μαλλον η sammy κανει περικοπες εκπτωσεις...τι να κανουμε...αληθεια στα s25 ποσα αποτυπωματα μπορεις να βαλεις...σε ρωταω γιατι εμεις μεχρι 4 μπορουμε...εσυ μπορεις να βαλεις και πεμπτο...μπραβο...

4. Απλα εγω βαζω 4 φορες το ιδιο. Αρχιζω να δοκιμαζω ποιο σκαναρει ποιο συχνα και σβηνω αυτα που σκαναρει λιγοτερο. Ξαναπερναω μεχρι να εχω 2 απο το ιδιο δαχτυλο που τα δεχεται παντα. Οποτε μαλλον για αυτο ονομαστηκε αποτυπωμα 5...

Καλά το αποτύπωμα είναι χάλια...Εγώ του φοράω τζαμακι Spigen και σχεδόν δεν πιάνει...Μου έχει σπάσει τα νεύρα...Θα κάνω μετά την προσθήκη του ίδιου αποτυπωματος 4 φορές ώστε πιστεύω να στρώσει...

Όταν περνάς το αποτύπωμα βάλε παραπάνω πίεση-δύναμη το γράφει και στις οδηγίες τοποθέτησης η σπίγκεν, στο s26 έτσι έκανα και έπιανε καλά και γρήγορα τις περισσότερες φορές αν όχι όλες! Στο s25u που δουλεύω το τελευταίο διάστημα λειτουργεί ακόμα καλύτερα πέρασα δύο φορές και με σχετικά αυξημένη πίεση...δεν χρειάζεται πια δύναμη σωστή επαφή και φυσιολογικη κατάσταση τα δάχτυλα ούτε ξερά ούτε λιπαρά 

Konakis.

2 ώρες πριν, jimlost said:

Καλά το αποτύπωμα είναι χάλια...Εγώ του φοράω τζαμακι Spigen και σχεδόν δεν πιάνει...Μου έχει σπάσει τα νεύρα...Θα κάνω μετά την προσθήκη του ίδιου αποτυπωματος 4 φορές ώστε πιστεύω να στρώσει...

Και εγω το Spigen εχω... Εχω κανει αυτο που ειπε ο konakis συν οτι το εχω οπως ειπα περασει πολλες φορες και εχω κρατησει τα 2 που σκαναρει συχνοτερα. Πολυ σπανια δεν θα πιασει το δαχτυλικο ετσι...

Το έκανα με τα δακτυλικά,δειχνει οτι πιάνει, θα δείξει...

Κάτι αλλο στις κάμερες έχετε βαλει τζαμακι???Φοβάμαι,μην χάσω τη νποιοτηφα των φωτογραφιών επειδή ειναι ξεχωριστό σε κάθε μία,και,μην καθίσει καλα...

Η αλήθεια ειναι οτι για το S 26 ultra πήγαινα,αλλα βρήκα ένα S 25 ultra 512 σε πολυ καλη τιμή και το προτίμησα μιας και τελευταίο Samsung που ειχα ηταν Note 9 και δεν ήξερα πως θα ηταν μετα απο 8 χρονια με Pixel συσκευές...

Ανοίγω το πορτοφόλι και μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη. 

Ανοίγω το Google Play πληροφορίες και λέει κανονικά ότι είναι πιστοποιημενη...

Με το πορτοφόλι γίνεται αυτό...

2 ώρες πριν, jimlost said:

Το έκανα με τα δακτυλικά,δειχνει οτι πιάνει, θα δείξει...

Κάτι αλλο στις κάμερες έχετε βαλει τζαμακι???Φοβάμαι,μην χάσω τη νποιοτηφα των φωτογραφιών επειδή ειναι ξεχωριστό σε κάθε μία,και,μην καθίσει καλα...

Η αλήθεια ειναι οτι για το S 26 ultra πήγαινα,αλλα βρήκα ένα S 25 ultra 512 σε πολυ καλη τιμή και το προτίμησα μιας και τελευταίο Samsung που ειχα ηταν Note 9 και δεν ήξερα πως θα ηταν μετα απο 8 χρονια με Pixel συσκευές...

Ανοίγω το πορτοφόλι και μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη. 

Ανοίγω το Google Play πληροφορίες και λέει κανονικά ότι είναι πιστοποιημενη...

Με το πορτοφόλι γίνεται αυτό...

Πολύ περίεργο οπότε ανοιγω το πορτοφόλι βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημενη...

Τελικα πως σας φαινεται η διαρκεια της μπαταριας στο ui 8.5; Προχωραμε αφοβα;

Μια χαρα ειναι. Τις πρωτες ωρες μετα το update ρουφαει λιγο παραπανω αλλα μετα επανερχεται στα φυσιολογικα.

Το είχα παλιότερα μαζί με το 23u για ένα διάστημα, τον Μάρτιο έδωσα το 23 ουλτρα σε φίλο που μου το ζήτησε, το έχω μετανιώσει γιατί μου αρέσουν οι edge οθόνες όμως συνεχίζουμε, ήμουν κι ένα διάστημα πάνω από μήνα με s26 όμως το βαρέθηκα λόγω μικρής οθόνης έχοντας συνηθίσει στα ούλτρα και είμαι πάλι το τελευταίο διάστημα με s25u όμως δεν στο κρύβω προτιμώ το xiaomi 15T pro που έχω ως δεύτερη συσκευή από τον περασμένο Νοέμβριο έχω βαρεθεί με τά Samsung τα τελευταία 5 χρόνια...δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο κινητό περσινή ναυαρχίδα το 25u απλά διαπιστώνω ότι δεν έχει πια να μου δώσει κάτι παραπάνω η Samsung μιας κι έχω σταματήσει και την χρήση του S pen 🖊  το xiaomi με τα 144hz οθόνης με 5500mAh μπαταρίας και τις πιο στρογγυλεμένες γωνίες του iPhoneίζει και μου άρεσε περισσότερο στα ουλτρα η box εμφάνιση τούτο εδώ μου είναι ελαφρώς αδιάφορο 

Konakis.

1 hour ago, konakis said:

Το είχα παλιότερα μαζί με το 23u για ένα διάστημα, τον Μάρτιο έδωσα το 23 ουλτρα σε φίλο που μου το ζήτησε, το έχω μετανιώσει γιατί μου αρέσουν οι edge οθόνες όμως συνεχίζουμε, ήμουν κι ένα διάστημα πάνω από μήνα με s26 όμως το βαρέθηκα λόγω μικρής οθόνης έχοντας συνηθίσει στα ούλτρα και είμαι πάλι το τελευταίο διάστημα με s25u όμως δεν στο κρύβω προτιμώ το xiaomi 15T pro που έχω ως δεύτερη συσκευή από τον περασμένο Νοέμβριο έχω βαρεθεί με τά Samsung τα τελευταία 5 χρόνια...δεν παύει να είναι ένα αξιόλογο κινητό περσινή ναυαρχίδα το 25u απλά διαπιστώνω ότι δεν έχει πια να μου δώσει κάτι παραπάνω η Samsung μιας κι έχω σταματήσει και την χρήση του S pen 🖊  το xiaomi με τα 144hz οθόνης με 5500mAh μπαταρίας και τις πιο στρογγυλεμένες γωνίες του iPhoneίζει και μου άρεσε περισσότερο στα ουλτρα η box εμφάνιση τούτο εδώ μου είναι ελαφρώς αδιάφορο 

το xiaomi δεν έχει φτάσει τώρα στο 17; το 15 είναι 2 χρόνια πίσω; 

Ήρθε και update 545MB περίπου με patches ασφαλείας Μαίου τώρα το κατεβάζω 

@ilka71 το "προσπέρασε"το 16 ..μιμείται κλασσικά την apple 🍎 και πήγε κατευθείαν απ' την σειρά 15 σε 17

Τώρα παρουσιάζει και τη 17Τ τέλος του μήνα, συνήθως οι Κινέζοι παρουσίαζαν τις σειρές Τ το φθινόπωρο, φέτος έρχεται νωρίτερα κατά τρεις μήνες περίπου 

Konakis.

On 21/5/2026 at 1:34 ΜΜ, GMF80 said:

Μια χαρα ειναι. Τις πρωτες ωρες μετα το update ρουφαει λιγο παραπανω αλλα μετα επανερχεται στα φυσιολογικα.

Εγώ στο ρουφάει είμαι ακόμη…

Μαλλον χειρότερα είναι από το 8.0 !!!

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

9 minutes ago, LAGGI said:

Εγώ στο ρουφάει είμαι ακόμη…

Μαλλον χειρότερα είναι από το 8.0 !!!

Παιδιά και μένα την ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό, μέρα δεν βγάζω με τίποτα, ενώ με την 8.0 οριακά την έβγαζα. 

6 μηνες το εχω. Περιπου 3 ωρες οθονης τη μερα χρηση και φορτιζω το πρωι μιση ωρα με κανονικη φορτιση.... Ποτε δεν ειχα προβλημα, φαινεται και απο τους κυκλους φορτισης μου.... Μ.ο. χαλαω 30 με 35% τη μερα.

Screenshot_20260523_165948_Settings.jpg

Edited by GMF80

Έναν ασύρματο φορτιστή θέλω να μου προτείνετε...

Στην ενσύρματη φόρτιση χρησημοποιητε την γρήγορη η την έχετε κλειστή???

Πιο πολύ για την μπαταρια με ενδιαφέρει...