Kostas_Ts_86 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εάν είχατε κάνει θητεία σε iOS τώρα δεν θα το συζητούσαμε καν αυτό με την υγεία! Πέρα από την πλάκα, ισχύει αυτό που αναφέρει ο @GMF80. Αρκετά φυσιολογικό να πέσει και ειδικά μετά από κάποια ενημέρωση. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Να κοιτάτε στην καθημερινότητά σας πόσο αντέχει και μην κοιτάτε τα νούμερα γιατί είναι ψυχαναγκαστικά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 16 minutes ago, agriniopk said: Πως μπορώ να δω που είναι αποθηκευμένη μια επαφή ? Ε????? ε???? Πάει και αυτή να γίνει iphone!!! Την πείραζε που το βλέπαμε όταν μπαίναμε στις επαφές:!!!!! Αντε να βρεις τώρα που το έβαλε .... αν δεν το αφαίρεσε!!!! Ξέρει κανείς? Άνοιξε τις επαφές και πάτα τρεις τελείες/προβολή κατά θέση αποθήκευσης και εκεί θα δεις τι έχει πάει και που... Edited 28 Μαΐου by pandrits 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 8 minutes ago, agriniopk said: Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? Η Samsung έχει την εφαρμογή επαφές ως προεπιλογή. Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ αλλά, πήγαινε Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/πάτα το DW Dialer Business και όρισέ το ως προεπιλογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Δυστυχώς δεν το κάνει. Δεν ξέρω μπορεί να είναι θέμα του DW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου On 26/5/2026 at 8:34 ΠΜ, Nikos Spyr said: Ισχύει. Και μένα μια ρουτίνα που έχω βάλει να βάζει στο αθόρυβο το κινητό το βράδυ, κάποιες φορές, ενώ δείχνει ότι έχει μπει η ρουτίνα, δεν το γυρνάει στο αθόρυβο. Λογικά θα το φτιάξουν με επόμενο update.. Εμένα το έκανε αυτό στο S23 ultra όταν ήρθε η 8.5. Οσο και να προσπάθησα να κάνω edit κάποια πράγματα μπας και επανέλθει, δεν έγινε τίποτα. Την διέγραψα και έστειλα την αντίστοιχη ρουτίνα που είχα φτιάξει από το S25 ultra. Την εγκατέστησα και έκτοτε δουλεύει οκ. Δοκιμάστε να σβήσετε ότι ρουτίνες δεν λειτουργούν και να τις φτιάξετε από την αρχή Στο θεμε της μπαταρίας εμένα δείχνει 100% με 385 κύκλους φόρτισης και δεν μπορώ να πω ότι την προσέχω κιόλας με το πώς την φορτίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Εάν είχατε κάνει θητεία σε iOS τώρα δεν θα το συζητούσαμε καν αυτό με την υγεία! Πέρα από την πλάκα, ισχύει αυτό που αναφέρει ο @GMF80. Αρκετά φυσιολογικό να πέσει και ειδικά μετά από κάποια ενημέρωση. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Να κοιτάτε στην καθημερινότητά σας πόσο αντέχει και μην κοιτάτε τα νούμερα γιατί είναι ψυχαναγκαστικά. Δεν είναι ότι τρελαίνομαι και έτσι που είναι πάλι 6 και 7 ώρες οθόνη βγάζω απλά να χαμε να λέγαμε 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, agriniopk said: Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? δοκιμάζω πάλι την DW μετά από καιρό και δεν με αφήνει καν να κάνω κλήση πατάω το εικονίδιο της κλήσης δίπλα στην επαφή και μου προτείνει την εφαρμογή της samsung, την true phone και το viber! το ίδιο έκανε και με της google την εφαρμογή κλήσεων. παράξενο Edited 28 Μαΐου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου 325 κύκλους φόρτισης ακόμα στο 100% η μπαταρία. Μήπως κάτι δε μου λέει ή είναι πραγματικά αυτό; Η νέα αναβάθμιση μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) Μετά από 7 μέρες περίπου η μπαταρία ξαναγύρισε στην εξαιρετική αυτονομία της έκδοσης 8.0 Καλιο αργά παρά ποτέ… Btw 276 κύκλοι φόρτισης υγεία 98% Edited 28 Μαΐου by LAGGI 2 Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Εγώ πάντως με την 8.5 και 288 κύκλους, 100% ζωή μπαταρίας έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου Το 25αρι το ειχα δώσει με 100% και κάπου 230 κύκλους Τώρα: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. 28 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, OverClocker said: Το 25αρι το ειχα δώσει με 100% και κάπου 230 κύκλους Τώρα: Μην δίνετε σημασία... Οι κύκλοι της μπαταρίας είναι μια απλή ένδειξη η οποία αλλάζει (ανεβοκατεβαίνει) ανάλογα με τον τρόπο φόρτισης του τηλεφώνου και τα update λογισμικού. Μπορεί εάν αλλάξεις τρόπο φόρτισης να ανέβει στο 100% ή κατέβει περισσότερο. Εάν το αφήσεις μία με δύο φορές να πέσει κάτω από το 10% και να το φορτίσεις μέχρι το 100% ίσως σου δείξει και 100% ξανά... Απλά οι περισσότεροι βάζουν την προστασία μπαταρίας να φορτίζει μέχρι το 85% και το φορτίζετε πριν το 20% και υπολογίζει λάθος. Edited 28 Μαΐου by makouin 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου (edited) Οι κυκλοι δεν ανεβοκατεβαινουν. Καθε φορα που φορτιζεις σε συνολο 100% (πχ 60% σημερα, 40% αυριο) προστιθεται ενας κυκλος φορτισης.... Για το ποσοστο υγιειας δεν ξερω σιγουρα, αλλα στο S22 U που το εχω μεσω εφαρμογης το εχω δει να πεφτει μονο. Edited 29 Μαΐου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 6 minutes ago, GMF80 said: Οι κυκλοι δεν ανεβοκατεβαινουν. Καθε φορα που φορτιζεις σε συνολο 100% (πχ 60% σημερα, 40% αυριο) προστιθεται ενας κυκλος φορτισης.... Για το ποσοστο υγιειας δεν ξερω σιγουρα, αλλα στο S22 U που το εχω μεσω εφαρμογης το εχω δει να πεφτει μονο. Ναι έχεις δίκαιο....λάθος διατύπωση...το ποσοστό υγείας μόνο ανεβοκατεβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 1 hour ago, GMF80 said: Οι κυκλοι δεν ανεβοκατεβαινουν. Καθε φορα που φορτιζεις σε συνολο 100% (πχ 60% σημερα, 40% αυριο) προστιθεται ενας κυκλος φορτισης.... Για το ποσοστο υγιειας δεν ξερω σιγουρα, αλλα στο S22 U που το εχω μεσω εφαρμογης το εχω δει να πεφτει μονο. Οι περισσότερες εφαρμογές κάνουν το δικό τους calculation και όχι από το bms κατευθείαν. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 24 minutes ago, OverClocker said: Οι περισσότερες εφαρμογές κάνουν το δικό τους calculation και όχι από το bms κατευθείαν. Παντως το ιδιο ποσοστο μου βγαζουν 2 διαφορετικες. Η μια μαλιστα (abattery) διαβαζει λογικα το αρχειο γιατι πρεπει να την τρεξεις παραλληλα με μια αλλη που θελει USB debugging και τρεχει κωδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Μια χαρά κ μετά την αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου H μπαταρια σιγουρα εχει φαει καποιο hit μετα την αναβαθμιση... Θα ελεγα μιση με μια ωρα λιγοτερη ωρα οθονης δυστυχως, τουλαχιστον για μενα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_suzuki Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Καλημέρα s25 ultra jet black 3μηνων με μηδενική χρήση έχει αυτά τα σημάδια στην οθόνη και ακόμα ένα παρόμοιο με το πλαϊνό ,έχει κανείς ιδέα τι είναι και αν το πάω στη Samsung το καλύπτει η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 22 ώρες πριν, agriniopk said: Οκ αυτό το βρήκα με την βοήθειά σου. Κάτι ακόμα ποιο δύσκολο. Έχω ως μόνιμο πρόγραμμα επαφών και κλήσεων το DW Dialer business. Όταν πατάω να κάνω επεξεργασία μιας επαφής την ανοίγει με την εφαρμογή της samsung και όχι με το app DW Dialer business όπως έκανα.. Το έχουν αλλάξει τώρα με το νεο UI ή το έχουν αποκλείσει και η επεξεργασία της επαφής γίνεται μόνο με εφαρμογή της samsung? μπορείς να κάνεις κλήση με αυτήν την εφαρμογή; πατάω πχ το εικονίδιο με το τηλ δίπλα στην επαφή μου προτείνει να επιλέξω την εφαρμογή της samsung, true phone και viber! όχι με την DW! είναι δυνατόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου 52 minutes ago, giorgos_suzuki said: Καλημέρα s25 ultra jet black 3μηνων με μηδενική χρήση έχει αυτά τα σημάδια στην οθόνη και ακόμα ένα παρόμοιο με το πλαϊνό ,έχει κανείς ιδέα τι είναι και αν το πάω στη Samsung το καλύπτει η εγγύηση; Αν δεν έχεις βάλει τζάμι τότε μάλλον κάτι έχει γίνει με την επίστρωση. Κ καλύπτετε απο εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_suzuki Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Δεν έχω βάλει τζαμάκι διότι το κινητό είναι το δεύτερο μου μόνιμα σε ένα συρτάρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου μου εξηγεί κάποιος γιατί ενώ έχω την εφαρμογή Google dialer δεν μου την προτείνει να την επιλέξω όταν πατήσω το εικονίδιο κλήσης μέσα από το google messages στην επαφή μέσα;πολύ παράξενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 2 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουνίου (edited) Καλησπέρα σας. Τι άποψη έχετε για την παρακάτω θήκη: https://www.skroutz.gr/s/58999228/Nillkin-Super-Frosted-Back-Cover-Plastiko-Silikonis-Gri-Galaxy-S25-Ultra-6902048288454.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Όπως γράφει η πλάτη της είναι από σκληρό πλαστικό, ενώ περιμετρικά διαθέτει σιλικόνη. Έχω το titanium grey και η βασική μου θήκη είναι η https://www.skroutz.gr/s/58415019/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-Silikonis-0-3mm-Adiavrocho-Marble-Grey-Galaxy-S25-Ultra-ACS08954.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Η οποία είναι ελαστική.. σκέφτηκα την παραπάνω καθώς είναι πιο ανοιχτό το χρώμα.. θέλω να πάρω κάτι πιο ανοιχτό και να είναι όσο πιο κοντά στο χρώμα του κινητού (γκρι ανοιχτό).. στο παρελθόν είχα πλαστική απλά σκέφτομαι μήπως το σκληρό πλαστικό επηρεάσει τις επιφάνειες του κινητού.. Δεν κοιτάζω κάποιες spigen πχ που έχουν και μαγνητικό.. δεν θέλω να ξεπεράσω τα 20€ καθώς έχω αρκετές και τη θέλω μόνο για την αλλαγή. Καμία άποψη έτσι για να κάνουμε κουβεντούλα Edited 2 Ιουνίου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts