Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βάλει 16:9 να τραβάω φωτογραφίες. Τραβάμε στα 12 ή 50 mpixel? Έχεις τι κάνετε; 

On 6/8/2026 at 2:52 ΜΜ, GMF80 said:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε specs καθε χρονο ειναι ανωτερο. Απο εκει και περα ειναι ποσο καλυπτει τον καθε χρηστη στις αναγκες του. Προσωπικα εγω και με το S22 Ultra (το χρησιμοποιω σαν κυριο κινητο τωρα το καλοκαιρι στα 2 ρεπο μου που περναω τη μερα σε παραλιες) θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος...

Δεν ξέρω πως μου το πέρασες απο το μυαλό αλλά ξέθαψα το 24υ  και θα χρεισιμοποιησω τώρα στις διακοπές και γω.. :classic_biggrin:

21 minutes ago, challenge143 said:

Δεν ξέρω πως μου το πέρασες απο το μυαλό αλλά ξέθαψα το 24υ  και θα χρεισιμοποιησω τώρα στις διακοπές και γω.. :classic_biggrin:

👍

Παραλια (αμμωδης ειδικα), και θερμοκρασιες 30+ δεν ειναι οτι καλυτερο για ενα καινουργιο κινητο... Οποτε σε τετοιες συνθηκες παιρνω το παλιο που ειναι κλωνος σε ολα του καινουργιου και εχω το κεφαλι μου ησυχο ..

7 minutes ago, GMF80 said:

👍

Παραλια (αμμωδης ειδικα), και θερμοκρασιες 30+ δεν ειναι οτι καλυτερο για ενα καινουργιο κινητο... Οποτε σε τετοιες συνθηκες παιρνω το παλιο που ειναι κλωνος σε ολα του καινουργιου και εχω το κεφαλι μου ησυχο ..

Εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα στην παραλία το 25άρι αλλά χθες έκανα διπλή κάρτα sim και μιας και βγήκα σε άδεια και κάθε μέρα θα είμαι στη θάλασσα θα παίρνω ένα redmi 12 pro στη θάλασσα για τα βασικά.. δεν κάθομαι πολύ με το κινητό στη θάλασσα μιας και ο μικρός παίρνει όλο με το χρόνο.. επίσης το δεύτερο κινητό θα βοηθήσει στο να το συνδέω στο αυτοκίνητο για τη μουσική και τους χάρτες όταν έχω πολλήωρη οδήγηση για τις θερμοκρασίες και την μπαταρία..

Εχω esim της Vodafone, και η εναλλαγη απο το ενα κινητο στο αλλο παιρνει 1 λεπτο max αλλιως δεν θα ασχολιομουν. Δεν υπαρχει πιο ενοχλητικο απο το να προσπαθεις να τοποθετησεις τη sim στο πορτακι αν δεν εχεις το σταθερο χερι ενος οδοντιατρου!

Edited by GMF80

4 ώρες πριν, GMF80 said:

Εχω esim της Vodafone, και η εναλλαγη απο το ενα κινητο στο αλλο παιρνει 1 λεπτο max αλλιως δεν θα ασχολιομουν. Δεν υπαρχει πιο ενοχλητικο απο το να προσπαθεις να τοποθετησεις τη sim στο πορτακι αν δεν εχεις το σταθερο χερι ενος οδοντιατρου!

Εγώ χθες αντικατέστησα τη sim που έχω με δύο sim ίδιου αριθμου. Έτσι έβαλα τη μια σιμ  στο κινητό που εχω και την άλλη στο δεύτερο κινητό. Οπότε όταν θέλω να έχω το 25άρι κλείνω το ένα ή το βάζω σε λειτουργία πτήσης και το αντίστροφο.. δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο ανοιχτά ταυτόχρονα.. πρέπει το ένα να είναι κλειστό ή να είναι σε πτήση..

Το κακό είναι ότι μπορεί να έχεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στο κανονικό σου κινητό αλλά δεν μπορεί να έχεις το viber.. το viber μπορεί να το εκαταστήσεις μόνο σε μία από τις δύο συσκευές ασχέτως αν έχεις κάρτα με τον ίδιο αριθμό..

Αν και δεν νομίζω γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να το βάλω και στα δύο κινητά;

Edited by LELELO

14 ώρες πριν, LELELO said:

Το κακό είναι ότι μπορεί να έχεις όλες τις εφαρμογές που έχεις στο κανονικό σου κινητό αλλά δεν μπορεί να έχεις το viber.. το viber μπορεί να το εκαταστήσεις μόνο σε μία από τις δύο συσκευές ασχέτως αν έχεις κάρτα με τον ίδιο αριθμό..

Αν και δεν νομίζω γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να το βάλω και στα δύο κινητά;

VIBER σε 2 ΤΗΛ:το κόλπο είναι να κάνεις την μια συσκευή να εμφανιστεί ως tablet.Σε Android συσκευές μπορεί να γίνει αυτό εύκολα αλλάζοντας τα dpi της οθόνης.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.Ενεργοποιούμε developer settings(επιλογές προγραμματιστή). Αυτό γίνεται πηγαίνοντας στις πληροφορίες του τηλεφώνου, στις πληροφορίες λογισμικού όπου κάπου γράφει συνήθως αριθμός build. Κάνουμε tap 5 φορές συνεχόμενα σε αυτό και θα μας βγάλει την επιλογή για developer settings. Μέσα εκεί κατεβαίνουμε λίγο μετά την μέση στην ενότητα που λέει σχέδιο, και ψάχνουμε τη ρύθμιση ελάχιστο πλάτος. Συνήθως είναι 360dpi. Όσο και να είναι το σημειώνουμε κάπου και το αλλάζουμε με πιο μεγάλο νούμερο. Όταν είναι πχ 361(nothing 2A) εγώ το βάζω 680 και δουλεύει πάντα. Θα γίνουν τα γράμματα πολύ μικρά, αλλά μπορούμε να λειτουργήσουμε το τηλέφωνο.

Πάμε τότε στο Viber, το οποίο έχουμε ενεργοποιήσει σε άλλη συσκευή, και βάζουμε τον τηλεφωνικό αριθμό. Αν όλα πήγαν καλά, αντί να πει ότι θα κάνει κλήση/στείλει sms για ενεργοποίηση, θα βγάλει qr code για να το σκανάρουμε με την πρώτη συσκευή. Αν δεν γίνει έτσι και δοκιμάσει να το ενεργοποιήσει με τον κανονικό τρόπο (κλήση/SMS) τότε απλά θέλει άλλο νούμερο για τα DPI, και χρειάζεται πειραματισμός. Αλλά συνήθως από τα 360 στα 680 είναι οκ. Αφού ενεργοποιηθεί μετά μπορούμε να επαναφέρουμε τα dpi στην αρχική ρύθμιση, και δεν χάνεται η ενεργοποίηση στο Viber.

12 ώρες πριν, ilka71 said:

στο ίδιο τηλέφωνο 2 viber γίνεται; 2 σιμ 2 νούμερα 

https://www.samsung.com/ae/support/mobile-devices/how-to-use-the-dual-messenger-feature-on-galaxy-device/

1.thumb.jpg.f886b80112fc641646b57afbdfcad0f1.jpg

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

On 10/8/2026 at 1:30 ΠΜ, GPOWER said:

VIBER σε 2 ΤΗΛ:το κόλπο είναι να κάνεις την μια συσκευή να εμφανιστεί ως tablet.Σε Android συσκευές μπορεί να γίνει αυτό εύκολα αλλάζοντας τα dpi της οθόνης.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙ 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.Ενεργοποιούμε developer settings(επιλογές προγραμματιστή). Αυτό γίνεται πηγαίνοντας στις πληροφορίες του τηλεφώνου, στις πληροφορίες λογισμικού όπου κάπου γράφει συνήθως αριθμός build. Κάνουμε tap 5 φορές συνεχόμενα σε αυτό και θα μας βγάλει την επιλογή για developer settings. Μέσα εκεί κατεβαίνουμε λίγο μετά την μέση στην ενότητα που λέει σχέδιο, και ψάχνουμε τη ρύθμιση ελάχιστο πλάτος. Συνήθως είναι 360dpi. Όσο και να είναι το σημειώνουμε κάπου και το αλλάζουμε με πιο μεγάλο νούμερο. Όταν είναι πχ 361(nothing 2A) εγώ το βάζω 680 και δουλεύει πάντα. Θα γίνουν τα γράμματα πολύ μικρά, αλλά μπορούμε να λειτουργήσουμε το τηλέφωνο.

Πάμε τότε στο Viber, το οποίο έχουμε ενεργοποιήσει σε άλλη συσκευή, και βάζουμε τον τηλεφωνικό αριθμό. Αν όλα πήγαν καλά, αντί να πει ότι θα κάνει κλήση/στείλει sms για ενεργοποίηση, θα βγάλει qr code για να το σκανάρουμε με την πρώτη συσκευή. Αν δεν γίνει έτσι και δοκιμάσει να το ενεργοποιήσει με τον κανονικό τρόπο (κλήση/SMS) τότε απλά θέλει άλλο νούμερο για τα DPI, και χρειάζεται πειραματισμός. Αλλά συνήθως από τα 360 στα 680 είναι οκ. Αφού ενεργοποιηθεί μετά μπορούμε να επαναφέρουμε τα dpi στην αρχική ρύθμιση, και δεν χάνεται η ενεργοποίηση στο Viber.

Ακολούθησα τις οδηγίες σου κατά γράμμα και εγκαταστάθηκε κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ..

Βέβαια δεν επαναφέρει το back up, ούτε τις κρυφές συνομιλίες αλλά μικρό το κακό 

Εγώ δεν το ήξερα αυτό με το viber και με το που έβαλα την κάρτα στο 24υ το ενεργοποίησα με sms και στο 25 δεν το ανοίγει πρέπει να κάνουμε τα βήματα που αναφέρει το παλικάρι.  Αν και εμένα δεν με ενδιαφέρει οι παλιές συνομιλίες που εχω. Είναι χρήσιμες τέτοιες πληροφορίες.  Άσχετο το 24αρι με το 25αρι αν εξαιρέσω την μπαταρία του που το 25 κρατάει ποιο πολύ κ τα δύο με ui 8 είναι τρομερή συσκευή και αυτή. Δεν νοιώθει απο θερμοκρασία και πράγματι μίας και είχα πολύ καιρό να το δουλέψω δεν εχω καταλαβει καμία διαφορά με σχέση το 25. Α και μια διαφορά υπάρχει στην φωτογραφία με τα πρόσωπα και τα πορτρέτα ειναι υπέρ του 25 . Αυτά απο εμένα έτσι συζήτηση να κάνουμε. 

Δεν έχετε φορέσει πιο ποιοτική θήκη στο κινητό σας.. Και κατά τη γνώμη μου πανέμορφη.. Από το 23 ultra έως τώρα φοράω μόνο αυτή. Βγαίνει για πολλά κινητά νομίζω. Παρτε τη και δε θα χάσετε.. Ένα δεκάρικο έχει. Η θήκη τα σπάει και από εφαρμογή και από ποιότητα και από εμφάνιση πάνω στο κινητό.. Το δε magsafe σε άλλο επίπεδο.. Δε ξεκολλάει ούτε με αίτηση. Των spigen είναι της πλάκας το magsafe.. 

Screenshot_20260811_181621_Skroutz.jpg

Edited by DjTony

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για αγορά την θήκη της spigen, hybrid zero one black. Στο skroutz που την βρήκα γράφουν κάποιοι ότι δεν είναι αυθεντική. Έχει κάποιος πρόταση για κατάστημα αξιόπιστο που μπορώ να την παραγγείλω;

detail_sp691_ultra_hybrid_magfit_zero_one_blk_1.jpg

23 minutes ago, Georaz said:

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για αγορά την θήκη της spigen, hybrid zero one black. Στο skroutz που την βρήκα γράφουν κάποιοι ότι δεν είναι αυθεντική. Έχει κάποιος πρόταση για κατάστημα αξιόπιστο που μπορώ να την παραγγείλω;

Το magsafe είναι για τα ανάθεμα, αν την παίρνεις και για αυτό. Ανέβασα στο ακριβώς προηγούμενο post θήκη σοβαρή ειδικά για magsafe. 

6 ώρες πριν, Georaz said:

Την εχω και δεν την χρησιμοποιώ...

Στείλε μου διεύθυνση να στην δώσω...Απλα ειμαι επαρχια και θα καλύψεις τα μεταφορικά...Με ΕΛΤΑ νομίζω ειναι καλύτερα...

Δεν θελω λεφτά...Για S 25 ultra...

Στείλε μου το viber να βγάλω φωτογραφίες ώστε να σιγουρευτείς οτι εινσι αυτή...Δυστηχως την συσκευασία την εχω χάσει...Εχω μονο την θήκη...

Εγω χρησιμοποιώ τη Tough Armour...

Καλησπέρα .Μπήκα σήμερα το βραδάκι κατά τις 10:00 στο αυτοκίνητο και όπως πάντα το κινητό συνδέεται ασύρματα με το android auto. Στη σύνδεση αυτή πάντα επιλέγω σταθμό από e-radio και λόγω ότι έχει ανοίξει το android auto οι χάρτες δουλεύουν από το κινητό. 

Το θέμα είναι πως το κινητό το είχα ξεχάσει σε θήκη μέσα στο τσαντάκι και σε διαδρομή 20 λεπτών το κινητό μετά ζεματαγε. έπιασε 43 βαθμούς.. άρα πότε το κινητό σε τσαντάκι και να είναι συνδεδεμένο με android auto. Φαντάσου να ήταν μεσημέρι τι θα γινόταν..

On 11/8/2026 at 6:17 ΜΜ, DjTony said:

Δεν έχετε φορέσει πιο ποιοτική θήκη στο κινητό σας.. Και κατά τη γνώμη μου πανέμορφη.. Από το 23 ultra έως τώρα φοράω μόνο αυτή. Βγαίνει για πολλά κινητά νομίζω. Παρτε τη και δε θα χάσετε.. Ένα δεκάρικο έχει. Η θήκη τα σπάει και από εφαρμογή και από ποιότητα και από εμφάνιση πάνω στο κινητό.. Το δε magsafe σε άλλο επίπεδο.. Δε ξεκολλάει ούτε με αίτηση. Των spigen είναι της πλάκας το magsafe.. 

αυτό που λένε ότι οι θήκες με μαγνήτη επηρεάζουν το πενάκι ισχύει ;αυτή η θήκη υπάρχει και για s24 ultra; 

On 11/8/2026 at 6:17 ΜΜ, DjTony said:

αυτή λες; 

Screenshot_20260813_091750_Skroutz.jpg

1 hour ago, ilka71 said:

αυτό που λένε ότι οι θήκες με μαγνήτη επηρεάζουν το πενάκι ισχύει ;αυτή η θήκη υπάρχει και για s24 ultra; 

αυτή λες; 

Ναι αυτή είναι. Υπάρχει για πολλά τηλέφωνα. Εγώ δε χρησιμοποιώ πενάκι, το έβγαλα όμως τώρα λίγο και δουλεύει κανονικά. Πάντα magsafe θήκες είχα σε όλα τα κινητά, δεν είχα κανένα θέμα. 

2 ώρες πριν, ilka71 said:

αυτή λες; 

Εγώ όσες θήκες έχω πάρει με magsafe έχουν θέμα με το πενάκι..

9 ώρες πριν, DjTony said:

Ναι αυτή είναι. Υπάρχει για πολλά τηλέφωνα. Εγώ δε χρησιμοποιώ πενάκι, το έβγαλα όμως τώρα λίγο και δουλεύει κανονικά. Πάντα magsafe θήκες είχα σε όλα τα κινητά, δεν είχα κανένα θέμα. 

οκ δεν πειράζει την παραγγέλνω και ότι γίνει σιγά ευχαριστούμε! 

Ta tech-protect γενικά είναι λίγο handpicked ali πράγματα.

Πλέον με το 3ευρω ίσως αξίζει καλύτερα να τα παρεις απο εδω από το να ψάξεις να βρεις το αντίστοιχο εκεί, + ότι πλέον με το 3ευρω, το σύνολο σε ευρώ κ χρόνο που έφαγες παίζει να είναι μεγαλύτερο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra