jimlost Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Georaz said: Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για αγορά την θήκη της spigen, hybrid zero one black. Στο skroutz που την βρήκα γράφουν κάποιοι ότι δεν είναι αυθεντική. Έχει κάποιος πρόταση για κατάστημα αξιόπιστο που μπορώ να την παραγγείλω; Την εχω και δεν την χρησιμοποιώ... Στείλε μου διεύθυνση να στην δώσω...Απλα ειμαι επαρχια και θα καλύψεις τα μεταφορικά...Με ΕΛΤΑ νομίζω ειναι καλύτερα... Δεν θελω λεφτά...Για S 25 ultra... Στείλε μου το viber να βγάλω φωτογραφίες ώστε να σιγουρευτείς οτι εινσι αυτή...Δυστηχως την συσκευασία την εχω χάσει...Εχω μονο την θήκη... Εγω χρησιμοποιώ τη Tough Armour... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georaz Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα .Μπήκα σήμερα το βραδάκι κατά τις 10:00 στο αυτοκίνητο και όπως πάντα το κινητό συνδέεται ασύρματα με το android auto. Στη σύνδεση αυτή πάντα επιλέγω σταθμό από e-radio και λόγω ότι έχει ανοίξει το android auto οι χάρτες δουλεύουν από το κινητό. Το θέμα είναι πως το κινητό το είχα ξεχάσει σε θήκη μέσα στο τσαντάκι και σε διαδρομή 20 λεπτών το κινητό μετά ζεματαγε. έπιασε 43 βαθμούς.. άρα πότε το κινητό σε τσαντάκι και να είναι συνδεδεμένο με android auto. Φαντάσου να ήταν μεσημέρι τι θα γινόταν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου On 11/8/2026 at 6:17 ΜΜ, DjTony said: Δεν έχετε φορέσει πιο ποιοτική θήκη στο κινητό σας.. Και κατά τη γνώμη μου πανέμορφη.. Από το 23 ultra έως τώρα φοράω μόνο αυτή. Βγαίνει για πολλά κινητά νομίζω. Παρτε τη και δε θα χάσετε.. Ένα δεκάρικο έχει. Η θήκη τα σπάει και από εφαρμογή και από ποιότητα και από εμφάνιση πάνω στο κινητό.. Το δε magsafe σε άλλο επίπεδο.. Δε ξεκολλάει ούτε με αίτηση. Των spigen είναι της πλάκας το magsafe.. αυτό που λένε ότι οι θήκες με μαγνήτη επηρεάζουν το πενάκι ισχύει ;αυτή η θήκη υπάρχει και για s24 ultra; On 11/8/2026 at 6:17 ΜΜ, DjTony said: Δεν έχετε φορέσει πιο ποιοτική θήκη στο κινητό σας.. Και κατά τη γνώμη μου πανέμορφη.. Από το 23 ultra έως τώρα φοράω μόνο αυτή. Βγαίνει για πολλά κινητά νομίζω. Παρτε τη και δε θα χάσετε.. Ένα δεκάρικο έχει. Η θήκη τα σπάει και από εφαρμογή και από ποιότητα και από εμφάνιση πάνω στο κινητό.. Το δε magsafe σε άλλο επίπεδο.. Δε ξεκολλάει ούτε με αίτηση. Των spigen είναι της πλάκας το magsafe.. αυτή λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 1 hour ago, ilka71 said: αυτό που λένε ότι οι θήκες με μαγνήτη επηρεάζουν το πενάκι ισχύει ;αυτή η θήκη υπάρχει και για s24 ultra; αυτή λες; Ναι αυτή είναι. Υπάρχει για πολλά τηλέφωνα. Εγώ δε χρησιμοποιώ πενάκι, το έβγαλα όμως τώρα λίγο και δουλεύει κανονικά. Πάντα magsafe θήκες είχα σε όλα τα κινητά, δεν είχα κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 2 ώρες πριν, ilka71 said: αυτό που λένε ότι οι θήκες με μαγνήτη επηρεάζουν το πενάκι ισχύει ;αυτή η θήκη υπάρχει και για s24 ultra; αυτή λες; Εγώ όσες θήκες έχω πάρει με magsafe έχουν θέμα με το πενάκι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου 9 ώρες πριν, DjTony said: Ναι αυτή είναι. Υπάρχει για πολλά τηλέφωνα. Εγώ δε χρησιμοποιώ πενάκι, το έβγαλα όμως τώρα λίγο και δουλεύει κανονικά. Πάντα magsafe θήκες είχα σε όλα τα κινητά, δεν είχα κανένα θέμα. οκ δεν πειράζει την παραγγέλνω και ότι γίνει σιγά ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Ta tech-protect γενικά είναι λίγο handpicked ali πράγματα. Πλέον με το 3ευρω ίσως αξίζει καλύτερα να τα παρεις απο εδω από το να ψάξεις να βρεις το αντίστοιχο εκεί, + ότι πλέον με το 3ευρω, το σύνολο σε ευρώ κ χρόνο που έφαγες παίζει να είναι μεγαλύτερο. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Ρε παιδιά κάτι άσχετο επειδή χρεισημοποιω αυτές τις μέρες το s24u και δοκιμάζω διαφορα πράγματα που ζητάω στο gemini σχεδιαγραμματα να διαβάσει κάτι link και διαφορα τέτοια δεν μου τα επιτρέπει και μου γράφει διαφορα πράγματα ενώ όταν πηγαίνω στο s25u και του ζητάω τα ίδια μου τα κάνει όλα. Τι φάση τώρα αυτό και είμαι σίγουρος ότι δεν εχω παράξει τίποτα και στις δύο συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Edit. Και στο s21u μου το κάνει αυτό. Όταν όμως μπαίνω στο 25 που είμαι στον ιδιο λογαριασμό και ξανά γυρνάω στις παλιές συσκευές δείχνει μετά να δουλεύει. Wtf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Εμενα στο S22 Ultra κλεινει ενω παω να σκρολαρω πολλες φορες. Στο S25 U κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου Εχει δοκιμάσει κάποιος το trade in πρόγραμμα της Samsung?Ειναι αξιόπιστοι όσον αφορά το πόσο που σου δίνουν για την παλιά συσκευή ή προσπαθούν να το μειώσουν με διάφορους τρόπους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 10 minutes ago, SergioChr said: Εχει δοκιμάσει κάποιος το trade in πρόγραμμα της Samsung?Ειναι αξιόπιστοι όσον αφορά το πόσο που σου δίνουν για την παλιά συσκευή ή προσπαθούν να το μειώσουν με διάφορους τρόπους? Εχω χρησιμοποιεί το trade in για να δωσω πισω ενα καινούργιο μοντέλο και μου επέστρεψαν το ποσό που έλεγε η φόρμα. Το ποσό το ελαβα μετα απο 3-4 εργάσιμες αφού έλαβαν το πακέτο με τη συσκευή. Η εμπειρία που έχω είναι καλή, αλλα δεν ξέρω αν σε βοηθάω μιας και το κινητό που έκανα trade in ηταν μολις μερικων εβδομάδων, χωρις σημάδια ή γρατζουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. 17 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 17 Αυγούστου 3 ώρες πριν, stamatis3133 said: Εχω χρησιμοποιεί το trade in για να δωσω πισω ενα καινούργιο μοντέλο και μου επέστρεψαν το ποσό που έλεγε η φόρμα. Το ποσό το ελαβα μετα απο 3-4 εργάσιμες αφού έλαβαν το πακέτο με τη συσκευή. Η εμπειρία που έχω είναι καλή, αλλα δεν ξέρω αν σε βοηθάω μιας και το κινητό που έκανα trade in ηταν μολις μερικων εβδομάδων, χωρις σημάδια ή γρατζουνιες. Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου.Με νοιάζει να μην προσπαθούν να σου κόψουν χρήματα με το παραμικρο όπως έκανε σε πολλές περιπτώσεις η Oneplus.4-5 μήνες εχω το s25 ultra σε πολυ καλη κατάσταση οπότε θέλω να πιστεύω οτι δεν θα αρχίσουν τις "κουτοπονηριές" ωστε να μειώσουν το ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 26 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 26 Αυγούστου Ομάδα, σε εσάς στο Now Bar σας εμφανίζονται τα live αποτελέσματα αγώνων; Νομίζω ότι αρκετό καιρό δεν τα εμφανίζει σε εμένα! Τις υπηρεσίες της google τις έχω χωρίς περιορισμό μπαταρίας και οι ομάδες που ακολουθούσα φαίνονται ότι τις ακολουθώ ακόμα! Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopao33 Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου On 26/8/2026 at 10:45 ΠΜ, Pns_znts said: Ομάδα, σε εσάς στο Now Bar σας εμφανίζονται τα live αποτελέσματα αγώνων; Νομίζω ότι αρκετό καιρό δεν τα εμφανίζει σε εμένα! Τις υπηρεσίες της google τις έχω χωρίς περιορισμό μπαταρίας και οι ομάδες που ακολουθούσα φαίνονται ότι τις ακολουθώ ακόμα! Γύρισε το τηλέφωνο στα αγγλικά μισή ώρα πριν τον αγώνα για την ομάδα την οποία παρακολουθείς και θα στο εμφανίσει. Άστο στα αγγλικά μέχρι να εμφανιστεί και μετά γύρνα το πάλι στα ελληνικά. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου Ήρθε ενημέρωση Αυγούστου. 563ΜΒ. Νωρίς τη στείλανε, δεν έφυγε ο Αύγουστος.. Μη γκρινιάζετε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου Βuzzer beater η Samsung! Καλλιο αργα... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου Αντε περιμένουμε εντυπώσεις μπας και την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου 4 minutes ago, challenge143 said: Αντε περιμένουμε εντυπώσεις μπας και την κάνω. Δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά, ενισχύει μόνο την ασφάλεια της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου 32 minutes ago, Nikos Spyr said: Δεν καταλαβαίνεις κάποια διαφορά, ενισχύει μόνο την ασφάλεια της συσκευής. Είχαν αναφέρει για την κατανάλωση μπαταρίας και αρκετά θεματακια με την 8.5 γι αυτό ρωτάω. Κυρίως αν έχει στρώσει η μπαταρια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου Καποιοι ειχαν θεμα (αν και συνηθως ευθυνονται εφαρμογες). Δεν ειναι ο γενικος κανονας. Χρονια τωρα διαβαζω τα ιδια μετα απο καθε ενημερωση και προσωπικα το εχω δει (μειωση αυτονομιας) 1 φορα στο S20 Plus το οποιο και εφτιαξε με το επομενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου (edited) Εμένα επειδή είναι στο φορτηγό η δουλειά μου κάθε πρωί, και παίζω Vradio συνεχόμενα σε Bluetooth ηχεία που έχω στο αμάξι, μιλάω τηλέφωνο, μπορεί να χρειαστεί να ψάξω και οτιδήποτε στο Google, φορτίζω συνέχεια σχεδόν γιατί η κατανάλωση είναι πολύ μεγάλη οπότε δε μπορώ να καταλάβω διαφορά. Εγώ μόλις βγει η ενημέρωσή την κάνω απευθείας κάθε φορά χρόνια τώρα. Edited 31 Αυγούστου by DjTony 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:57 μμ Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως αφαιρείται αυτό που εχω κυκλωσει; μεταφέρθηκε απο την άλλη μου συσκευή. Παρατεταμένα που πατάω δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Πέμπτη στις 07:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:05 πμ (edited) Για δες αυτο Edited Πέμπτη στις 07:09 πμ by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts