p_k Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 9 minutes ago, specguard said: Σαν αποκριση με τον τελευταιο poco launcher αισθητη η διαφορα.Δυστηχως δεν εχω εμπειρια με τον ΝOVA για να παραθεσω συγκριτικο. Διαφορά εννοείς προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 Καλυτερα για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 On 9/6/2025 at 12:35 ΜΜ, Thugking said: Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω enable το VONR. Τα settings είναι απενεργοποιημένα. Ξέρει κανείς τι παίζει;;; VoNR χρειάζεται 5GSA τώρα είσαι σε 5GNSA άρα μόνο VoLTE ακόμα και σε 5G σε οποιονδήποτε πάροχο. Δεν είναι διαθέσιμη η ενεργοποίηση SA στη συσκευή σου για την ώρα από την COSMOTE ούτε από κανένα (δεν έχει ανοίξει ακόμη SA VF/NOVA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. June 18, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 On 9/6/2025 at 1:17 ΜΜ, Thugking said: Αν θυμάμαι καλά πριν από λίγο καιρό ήταν ενεργοποιημένο το VONR. Μπορεί να άλλαξε λόγω κάποιας αναβάθμισης του λογισμικού. Τι να πω ... VONR θα εχει μονο σε cosmote οι αλλες εταιριες στο μελλον... Για να ειναι ενεργοι οι διακοπτες σε cosmote με η' χωρις πιστοποιηση συσκευης βαζεις τους παρακατω κωδικους με την σειρα στο πληκτρολογιο τηλεφωνου και εισαι κομπλε. 1) *#*#726633#*#* 2) *#*#8667#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Δε θα δουλέψει θέλει 5GSA οχι NSA. Το συγκεκριμένο μοντέλο για την ώρα η Cosmote δεν το έχει στη λίστα SA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Παιδιά σταμάτησε να παίζει το youtube χωρίς διαφημίσεις. Βγάζει κάτι χαζοπαιχνιδια της Google όπως το φιδάκι αλλά η εφαρμογή δεν λειτουργεί. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 (edited) 23 ώρες πριν, sot20 said: Παιδιά σταμάτησε να παίζει το youtube χωρίς διαφημίσεις. Βγάζει κάτι χαζοπαιχνιδια της Google όπως το φιδάκι αλλά η εφαρμογή δεν λειτουργεί. Συμβαίνει και σε εσάς; Αν εννοείς αυτο που έδωσε ο φίλος s_nova ,δεν εχω κανενα θέμα δουλεύει μια χαρά.(global rom) Απλα τώρα τελευταία οταν βγάζει update και πατάω Χ. Edited June 20, 2025 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 Ναι αυτό εννοώ, μου το κάνει και σήμερα. Υπάρχει περίπτωση να θέλει μήπως απεγκατασταση και εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό του s_nova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 απλα κατεβασε τη νεοτερη εκδοση απο το σαι τους και θα εισαι μια χαρα εγω αυτο εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 Ήρθε η 2.0.201.0.VNLEUXM - 1.2 GB με χώρα Ελλάδα Παρατηρώ μια μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία για κάποιο λόγο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 3 ώρες πριν, Arinos said: Ήρθε η 2.0.201.0.VNLEUXM - 1.2 GB με χώρα Ελλάδα Παρατηρώ μια μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία για κάποιο λόγο Ήλθε μόλις τώρα και σε εμένα. Την κατεβάζει. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 https://xiaomitime.com/list-of-devices-likely-to-receive-hyperos-2-2-within-7-days-53112/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Έχετε δει κάποια άλλη διαφορά όσοι την περάσατε? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 6 ώρες πριν, minotavros said: Έχετε δει κάποια άλλη διαφορά όσοι την περάσατε? Κάποια άλλη; Ποια είναι η μία; Εγώ είχα ένα θέμα με το προηγούμενο update. Μετά από επανεκκίνηση τα widgets πηγαίνανε όπου να ναι και έπρεπε να τα βάλω στην θέση τους. Τώρα αυτό δεν το κάνει. Κάτι άλλο δεν είδα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 Στην εφαρμογή της Τράπεζας μου στη Σουηδία έχει links σε pdf που δεν ανοίγουν και δεν κατεβάζουν τα αρχεία. Η εφαρμογή έχει όλα τα δικαιώματα θεωρητικά. Ο υπάλληλος της τράπεζας μου είπε να πετάξω το κινητό μου στα σκουπίδια και να πάρω iphone. Και του είπα, ναι εσένα περίμενα... Είχα μαζί μου το iphone 13 και κατάφερα να του περάσω κάποια pdf. Ρε παιδιά, μια δουλειά δεν κάνει σωστά. Πραγματικά. Είναι πολύ κουραστικό. Μετράω μέρες αντίστροφα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 On 18/6/2025 at 9:15 ΜΜ, specguard said: Αλλαγή launcher (Smart launcher) για κάποιον που θέλει πιο μεγάλα εικονίδια. Τα πιο μεγάλα είναι 96 DPI τα μικρότερα σε 76 DPI. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι σαν εμένα που δεν βλέπουν αν δεν βάλουν και γυαλιά 😀😀😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 1 hour ago, mixtri said: Στην εφαρμογή της Τράπεζας μου στη Σουηδία έχει links σε pdf που δεν ανοίγουν και δεν κατεβάζουν τα αρχεία. Η εφαρμογή έχει όλα τα δικαιώματα θεωρητικά. Ο υπάλληλος της τράπεζας μου είπε να πετάξω το κινητό μου στα σκουπίδια και να πάρω iphone. Και του είπα, ναι εσένα περίμενα... Είχα μαζί μου το iphone 13 και κατάφερα να του περάσω κάποια pdf. Ρε παιδιά, μια δουλειά δεν κάνει σωστά. Πραγματικά. Είναι πολύ κουραστικό. Μετράω μέρες αντίστροφα. Εμένα πάλι, όλες τις δουλειές σωστά τις κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 There could be several reasons why your Android phone is unable to open certain PDFs while others work fine. Here are some common issues and potential solutions: File Corruption: The PDF files that won't open may be corrupted. Try opening them on a different device or PDF viewer to check if they work elsewhere. Unsupported Features: Some PDFs may contain features not supported by your PDF viewer app, such as certain forms, multimedia elements, or complex formatting. Consider trying a different PDF reader app like Adobe Acrobat Reader or Foxit PDF Reader. Permissions: Ensure that your PDF viewer app has the necessary permissions to access storage. You can check this in your phone's settings under Apps > [Your PDF Viewer] > Permissions. File Size: Very large PDF files might have difficulty opening on some devices due to memory limitations. If you're dealing with a large file, try reducing its size or using a more powerful PDF viewer. Outdated App: Your PDF viewer app may be outdated. Check the Google Play Store for updates to your PDF reader app. File Name Issues: Sometimes, special characters in the file name can cause issues. Rename the file to remove any unusual characters or spaces. Storage Issues: If your device is low on storage, it may struggle to open larger files. Check your device’s storage and free up some space if needed. If none of these solutions work, consider reinstalling the PDF viewer app or trying a different one to see if that resolves the issue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 10 ώρες πριν, mixtri said: Στην εφαρμογή της Τράπεζας μου στη Σουηδία έχει links σε pdf που δεν ανοίγουν και δεν κατεβάζουν τα αρχεία. Η εφαρμογή έχει όλα τα δικαιώματα θεωρητικά. Ο υπάλληλος της τράπεζας μου είπε να πετάξω το κινητό μου στα σκουπίδια και να πάρω iphone. Και του είπα, ναι εσένα περίμενα... Είχα μαζί μου το iphone 13 και κατάφερα να του περάσω κάποια pdf. Ρε παιδιά, μια δουλειά δεν κάνει σωστά. Πραγματικά. Είναι πολύ κουραστικό. Μετράω μέρες αντίστροφα. Oι εφαρμογες ανοιγουν και κατεβαζουν οχι το τηλεφωνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Συμβαίνει τώρα 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. June 29, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Μπραβο Xiaomi καλη βελτιωση μπαταριας με την καινουργια αναβαθμιση . Ταυτοχρονα ακροαση ραδιο η youtube , πλοηγηση στο Νετ και ενδιαμεσα Κλησεις. Κατεβαινει πολυ πιο αργα το ποσοστο μπαταριας εδω και 3 μερες παρατηρω με την ιδια χρηση. Α ρε Xiaomi γιου αρ δε ουαν😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 16 ώρες πριν, specguard said: Συμβαίνει τώρα 🙂 Χειροκίνητη εγκατάσταση έκανες ή ήρθε ΟΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 χειροπρακτις!!!🙃 35 minutes ago, s_nova said: Μπραβο Xiaomi καλη βελτιωση μπαταριας με την καινουργια αναβαθμιση . Ταυτοχρονα ακροαση ραδιο η youtube , πλοηγηση στο Νετ και ενδιαμεσα Κλησεις. Κατεβαινει πολυ πιο αργα το ποσοστο μπαταριας εδω και 3 μερες παρατηρω με την ιδια χρηση. Α ρε Xiaomi γιου αρ δε ουαν😁 Συμπερασμα...απενεργοποιουμαι το updater και το αφηνουμε οπως ειναι!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 16 ώρες πριν, s_nova said: Μπραβο Xiaomi καλη βελτιωση μπαταριας με την καινουργια αναβαθμιση . Ταυτοχρονα ακροαση ραδιο η youtube , πλοηγηση στο Νετ και ενδιαμεσα Κλησεις. Κατεβαινει πολυ πιο αργα το ποσοστο μπαταριας εδω και 3 μερες παρατηρω με την ιδια χρηση. Α ρε Xiaomi γιου αρ δε ουαν😁 Εμείς με global να δούμε πότε θα έρθει....... Για F7 πότε θα πάμε? Μετά το καλοκαίρι? 😊 1 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 1 ώρα πριν, aristidis540 said: Εμείς με global να δούμε πότε θα έρθει....... Για F7 πότε θα πάμε? Μετά το καλοκαίρι? 😊 Για μιά διετία+ ακόμη καλά είμαστε. Εσείς μήπως είσθε πωλητής της σιαόμι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts