Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταστροφή!

Από τότε που έβαλα gestures οι μισές εφαρμογές έχουν δυσλειτουργία. Χαχα! Λογισμικό από τα Lidl.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μία βοήθεια σχετικά με αγορά συσκευής για φίλη.

Επειδή σε αυτά τα χρήματα, νομίζω ότι μόνο αυτές οι 2 συσκευές αξίζουν για αυτά που προσφέρουν. Μόνο για την κάμερα θα ήθελα βοήθεια καθώς σε όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται ίδια. όποιοι γνωρίζουν φυσικά

IMG_4328.thumb.jpeg.f2d89d816c6a0cd0c362e750075d42c0.jpeg

Σήμερα κόντεψε να φύγει το κινητό στο τοίχο από τα νεύρα. Ρε παιδιά, ανοίγω attachment από Gmail το οποίο είναι σε pdf. Πώς στον κόρακα κάνω επιλογή κειμένου; Μα καλά, πρέπει να κάνω διατριβή σε αυτό; Πάνε καλά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Adobe acrobat οπωσδήποτε ή κάτι άλλο γιατί αυτό το wps office που έχει σπάει νεύρα.

Δυστυχώς δεν έχει κάτι built in όπως έχουν τα iPhone που ανοίγει και απλά λειτουργεί έτσι απλά.

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Επειδή σε αυτά τα χρήματα, νομίζω ότι μόνο αυτές οι 2 συσκευές αξίζουν για αυτά που προσφέρουν. Μόνο για την κάμερα θα ήθελα βοήθεια καθώς σε όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται ίδια. όποιοι γνωρίζουν φυσικά

ΤΟ x6 pro είναι κίνητρα και vfm,αλλά το x7 pro έστω και με μικρή διαφορά είναι καλύτερο σε ΟΛΑ!Επεξεργαστής,κάμερες,αδιάβροχο,πιο φρέσκο,περισσότερες ενημερώσεις κλπ.Αν ήταν να διάλεγα τώρα ένα από τα δύο,με κλειστά μάτια θα ήταν το 7!

4 ώρες πριν, Arinos said:

Adobe acrobat οπωσδήποτε ή κάτι άλλο γιατί αυτό το wps office που έχει σπάει νεύρα.

Δυστυχώς δεν έχει κάτι built in όπως έχουν τα iPhone που ανοίγει και απλά λειτουργεί έτσι απλά.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν πατάς πάνω στο attachment ανοίγει με εσωτερικό browser και από εκεί δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Μιλάμε εντελώς για τα πανηγύρια. Βρήκα workaround.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά τι προβλήματα του λειτουργικού διαβάζω,το κινητό πάει σφαίρα απο τότε που το αγόρασα ,ούτε κολλήματα ούτε άλλα θέματα.
Το δικό μου ειναι global και αργώ κάποιους μήνες να κάνω αναβαθμίσεις,εκτός αν είναι. Security patch.

-Ψηφίζω κι'εγω x7 pro και μόνο την μπαταρία αν βάλεις.  Σε όλα λίγο καλύτερο και παρόμοια μάπα κάμερα.

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Ακολουθα οτι συμβαινει τωρα και ασε το παρελθον  . Απ την στιγμη που εχει κσποιος-α μαζεμενο Μπατζετ 360ε περιμενει το ολοκαινουργιο F7 με τιμη κατω απο 500ε στα mistore στο skroutz θα ειναι πιο φθηνο ,  με νεο επεξεργαστη που θα φυσαει Snapdragon 8s Gen4  (Antutu κοντα στα 2.200 Μυρια) και μεγαλη μπαταρια 6.500 . Μη πεταει καποιος-α τα χρηματα του στο "Παρελθον" !!! 

Καλο το X6 pro αλλα η αγορα προσφερει εξυπνες επιλογες !

Το F7 εχει κοντα το 1 μυριο διαφορα στο Antutu σε σχεση με το X6 pro -X7 pro χρηματα για πεταμα εν ετη 2025 !!!

Edited by s_nova

33 minutes ago, mixtri said:

Το πρόβλημα είναι ότι όταν πατάς πάνω στο attachment ανοίγει με εσωτερικό browser και από εκεί δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Μιλάμε εντελώς για τα πανηγύρια. Βρήκα workaround.

Εγώ τα αttachments τα ανοίγω με office suite, εφαρμογή που έχω κατεβάσει και ανοίγουν μια χαρά, χωρίς πατέντες και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές που μπορείς να επιλέξεις για να τις βάλεις ως default να ανοίγουν τέτοιου είδους αρχεία.

Μία φορά γίνεται η διαδικασία και είναι απλή.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

26 minutes ago, s_nova said:

Ακολουθα οτι συμβαινει τωρα και ασε το παρελθον  . Απ την στιγμη που εχει κσποιος-α μαζεμενο Μπατζετ 360ε περιμενει το ολοκαινουργιο F7 με τιμη κατω απο 500ε στα mistore στο skroutz θα ειναι πιο φθηνο ,  με νεο επεξεργαστη που θα φυσαει Sbapdragon 8s Gen4  (Antutu κοντα στα 2.200 Μυρια) και μεγαλη μπαταρια 6.500 . Μη πεταει καποιος-α τα χρηματα του στο "Παρελθον" !!! 

Το F7 εχει κοντα το 1 μυριο διαφορα στο Antutu σε σχεση με το X6 pro -X7 pro χρηματα για πεταμα εν ετη 2025 !!!

Οταν βρίσκεις με 250ε το x7 pro απο έξω,ειναι καλό deal. Τώρα σε αυτές τις τιμές θα συμφωνήσω μαζί σου για το f7,αλλα το μέγεθος του αισθητήρα μένει το ίδιο,δλδ για καλύτερη κάμερα θα πρέπει να πας στο pro.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

25 minutes ago, aristidis540 said:

Οταν βρίσκεις με 250ε το x7 pro απο έξω,ειναι καλό deal. Τώρα σε αυτές τις τιμές θα συμφωνήσω μαζί σου για το f7,αλλα το μέγεθος του αισθητήρα μένει το ίδιο,δλδ για καλύτερη κάμερα θα πρέπει να πας στο pro.

Το εχεις δει το X7 pro ???  Λες και πιανεις ενα πλακακι στα χερια η συσκευη ειναι χαλια εμφανισιακα  μακρια ασε που ειναι ενα X6 pro με αλλο περιτυλιγμα .Δεν πας να τα αγορασεις με τιποτα εφοσον μπαινει πλεον στην αγορα το πολυ δυνατο F7 σε λιγες μερες.

ΠΡΟΒΟΛΗ PDF .

Για απλη προβολη PDF μονο καποτε η google το εΙχε ενσωματωμενο ανοιγε σφαιρα και δουλευε αριστα μετα το εξαφανισε για να πουλανε αλλες εφαρμογες.

Η "καποτε" εφαρμογη της google για απλη  και μονο προβολη PDF  εδω δουλευει αριστα  μετα την εγκατασταση δεν εχει icon απλα οτι θες να ανοιξεις απο PDF το οριζεις για βασικο .

Download:

https://mega.nz/file/CcJjDT5K#L387uJJwcmTUWhlyRjyX9Epiu7wS6hr3BfT6lub6jnE

Edited by s_nova

2 ώρες πριν, p_k said:

Εγώ τα αttachments τα ανοίγω με office suite, εφαρμογή που έχω κατεβάσει και ανοίγουν μια χαρά, χωρίς πατέντες και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές που μπορείς να επιλέξεις για να τις βάλεις ως default να ανοίγουν τέτοιου είδους αρχεία.

Μία φορά γίνεται η διαδικασία και είναι απλή.

Ρε παιδιά τώρα αυτό το λέτε εμπειρία χρήσης; Προφανώς έχω default Adobe. Πάλι με τον ενσωματωμένο browser το ανοίγει. Παντελή σου έστειλα το βίντεο. Δηλαδή πραγματικά εκείνη τη στιγμή θες να κάνεις ένα γ.... Copy paste. Δε θέλω να το μάθω, να το φάω θέλω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, s_nova said:

Το εχεις δει το X7 pro ???  Λες και πιανεις ενα πλακακι στα χερια η συσκευη ειναι χαλια εμφανισιακα  μακρια ασε που ειναι ενα X6 pro με αλλο περιτυλιγμα .Δεν πας να τα αγορασεις με τιποτα εφοσον μπαινει πλεον στην αγορα το πολυ δυνατο F7 σε λιγες μερες.

ΠΡΟΒΟΛΗ PDF .

Για απλη προβολη PDF μονο καποτε η google το εΙχε ενσωματωμενο ανοιγε σφαιρα και δουλευε αριστα μετα το εξαφανισε για να πουλανε αλλες εφαρμογες.

Η "καποτε" εφαρμογη της google για απλη  και μονο προβολη PDF  εδω δουλευει αριστα  μετα την εγκατασταση δεν εχει icon απλα οτι θες να ανοιξεις απο PDF το οριζεις για βασικο .

Download:

https://mega.nz/file/CcJjDT5K#L387uJJwcmTUWhlyRjyX9Epiu7wS6hr3BfT6lub6jnE

Το youtube χωριs πάει τραίνο...s_nova είσαι ωραιοsssss...

5 ώρες πριν, mixtri said:

Θέλει disable ή απεγκατάσταση με adb το wps

Εκτός αν προτιμάει chrome? Δεν νομίζω όμως, από μόνο του ακόμα και με default άλλον pdf reader πχ από ειδοποιήσεις τα ανοίγει μέσω wps

Ποιος εσωτερικος browser ??? Εγω εαν ειμαι στο Browser και θελω να κανω προβολη ενος αρχειου PDF  μου βγαζει tab και λεει με τι θελω να το ανοιξω και φυσικα εαν θελω να ορισω καποιο Default εσας γιατι το κανει αυτο ψαχτετο ...

IMG_20250514_223402.jpg

2 ώρες πριν, Christos_Tz said:

Το youtube χωριs πάει τραίνο...s_nova είσαι ωραιοsssss...

αυτο το youtube ειναι μονο για Αρχοντες😂

Edited by s_nova

On 7/5/2025 at 2:10 ΜΜ, sot20 said:

Σε ευχαριστώ, αλλά για να είμαστε σίγουροι δουλεύει όντως η ηχογράφηση; Ακούγεσαι και εσύ και ο συνομιλητής; Το δοκίμασες; 

περασα την 2,0,104,0 αλλα ηχογραφηση κλησης δεν υπαρχει τι γινετε;

Από το gmail app αν πατήσεις να ανοίξει attachment pdf πως το ανοίγει; Για δοκίμασε λίγο.

8 ώρες πριν, s_nova said:

Ποιος εσωτερικος browser ??? Εγω εαν ειμαι στο Browser και θελω να κανω προβολη ενος αρχειου PDF  μου βγαζει tab και λεει με τι θελω να το ανοιξω και φυσικα εαν θελω να ορισω καποιο Default εσας γιατι το κανει αυτο ψαχτετο ...

IMG_20250514_223402.jpg

αυτο το youtube ειναι μονο για Αρχοντες😂

Όχι από browser. Αυτό είναι άλλο σενάριο από αυτό που ανέφερα παραπάνω. Εκτιμώ τη βοήθεια αλλά αναφέρομαι στην εφαρμογή gmail.

[sIGPIC][/sIGPIC]

15 ώρες πριν, s_nova said:

Ακολουθα οτι συμβαινει τωρα και ασε το παρελθον  . Απ την στιγμη που εχει κσποιος-α μαζεμενο Μπατζετ 360ε περιμενει το ολοκαινουργιο F7 με τιμη κατω απο 500ε στα mistore στο skroutz θα ειναι πιο φθηνο ,  με νεο επεξεργαστη που θα φυσαει Snapdragon 8s Gen4  (Antutu κοντα στα 2.200 Μυρια) και μεγαλη μπαταρια 6.500 . Μη πεταει καποιος-α τα χρηματα του στο "Παρελθον" !!! 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά επειδή δεν αφορά εμένα και θα πρέπει να να αγοραστεί άμεσα συσκευή καθώς το παρόν κινητό της αφήνει χρόνους. Επίσης, δεν θέλει να δώσει περισσότερα από αυτά τα χρήματα. Έχει ο άντρας της το Poco X6 Pro οπότε είχε ευκαιρίες να το λειτουργήσει λίγο και να έχει μια άποψη.

• 2 weeks later...
5 ώρες πριν, specguard said:

Συμβαίνει τώρα!!!🙂

Screenshot_2025-05-27-10-56-18-994_com.android.updater.jpg

103?

Στην έφεραν!!!
Σε εμάς αν και άργησε μας έστειλαν την 104. 😁