Redshift Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) εκει που στο hyperos 1 μετα απο επανεκκινηση ειχα κατηλλημενη μνημη 3,κατι ψιλα giga με το hyperos 2 χωρις να αλλαξω τπτ στο κινητο μετα απο επανεκκινηση εχω κατηλλημενη μνημη 5,5 giga κατι εσπασαν στην διαχειριση μνημης, εφαρμογες που εχω απαγορευσει να εκκινουν φαινεται να τρεχουν κανονικα μετα απο επανεκκινηση On 20/1/2025 at 4:59 ΜΜ, klgrpls said: Κάτι σχετικό με τη μπαταρία. Σε περιορισμό παρασκηνίου βάζουμε όλες όσες εφαρμογές δε χρησιμοποιούμε τακτικά και δε μας ενδιαφέρουν οι ειδοποιήσεις τους ή δεν θα καταφέρουμε κάποια εξοικονόμηση; αυτο ειναι το ποσο γρηγορα σκοτωνει την εφαρμογη το λειτουργικο οταν την τρεξεις αλλα δεν την κλεισεις εγω αυτο που κανω ειναι να ρυθμιζω τις εφαρμογες που θελω ειδοποιησεις να μην κλεινουν ποτε και ολες τις υπολοιπες τις βαζω στον περιορισμο η στην αυτοματη διαχειριση για να μην μπουκωνει η μνημη και κυριως να μην τρωνε μπαταρια ασκοπα Edited 19 ώρες πριν by Redshift 1 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Καλημέρα! Για τους γνώστες... Όταν λένε ότι ένα παιχνίδι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας τι σημαίνει; Είναι κάτι προσωρινό φαντάζομαι γιατί αφορά oppo find x8 pro... Να διευκρινίσω ότι το παιχνίδι εγκαθίσταται κανονικά και τρεχει, απλά τρέχει με low graphics. Sorry για το off topic Edited 18 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thugking Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Έχω παρατηρήσει κάποιες αλλαγές με την καινούργια ενημέρωση, Το εικονίδιο του NFC όταν το ενεργοποιούμε δεν το εμφανίζει στην γραμμή κατάστασης παρά μόνο αν κάνουμε scroll down φαίνεται. Όταν κάνουμε έλεγχο για ενημερώσεις στο play store αργεί σημαντικά παραπάνω όπως και στην εφαρμογή "ασφάλεια" καθυστερεί όταν κάνουμε σάρωση ασφαλείας. Έχω και ένα θέμα στο Viber που κάποιες φορές ενώ μου έχουν στείλει κάποια μηνύματα δεν έχω ειδοποίηση και όταν ανοίξω την εφαρμογή τα βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Thugking said: Έχω και ένα θέμα στο Viber που κάποιες φορές ενώ μου έχουν στείλει κάποια μηνύματα δεν έχω ειδοποίηση και όταν ανοίξω την εφαρμογή τα βλέπω Επιβεβαιώνω για το Viber τις τελευταίες μέρες έχω το ίδιο πρόβλημα ενώ πριν δεν είχα.. Δεν ξέρω αν είναι θέμα της εφαρμογής,σαν πρώτη λύση έβγαλα την επιλογή παύση όταν δεν χρησιμοποιείται αλλά νομίζω το έκανε άλλη μια φορά... Το ίδιο μου κάνει και στο gmail,στο Galaxy A14 που έχω σαν δεύτερο έρχονται κατευθείαν ενώ στο poco τις τελευταίες μέρες πάνω από τα μισά δεν έρχεται ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Είναι θέμα της εφαρμογής, το ίδιο συμβαίνει και σε μένα που έχω το poco x6 το απλό. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 54 minutes ago, p_k said: Είναι θέμα της εφαρμογής, το ίδιο συμβαίνει και σε μένα που έχω το poco x6 το απλό. δεν ειναι θεμα του viber εμενα δουλευουν ολες οι ειδοποιησεις του κανονικα 1 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Η Xiaomi με τις ειδοποιήσεις πάντα με φοβίζει... Όταν είχα το Redmi Note 9T από τον πρώτο χρόνο και μετά σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις σχεδόν για όλες τις εφαρμογές που μπορεί να χρειαστεί να λάβεις την ειδοποίηση... Ότι και να έκανα τότε δεν έφτιαξε ποτέ(όσα ήξερα τότε να κάνω) και έπειτα χάλασε και το ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα που ήταν στο power button... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Δεν εχω μεχρι τωρα προβληματα ειδοποιησεων βεβαια τα εχω ολα να τρεχουν χωρις περιορισμους εδω και 2 μηνες τωρα... 23 minutes ago, George6633 said: Η Xiaomi με τις ειδοποιήσεις πάντα με φοβίζει... Όταν είχα το Redmi Note 9T από τον πρώτο χρόνο και μετά σταμάτησαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις σχεδόν για όλες τις εφαρμογές που μπορεί να χρειαστεί να λάβεις την ειδοποίηση... Ότι και να έκανα τότε δεν έφτιαξε ποτέ(όσα ήξερα τότε να κάνω) και έπειτα χάλασε και το ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα που ήταν στο power button... Ναι αλλα ειμαστε πλεον Android 15 ε δεν ειναι τα ιδια με παλια . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Δεν μου λέει κάτι το Android 15 αν αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με παλια (για gmail και Viber προς το παρόν).Αν δεν είναι θέμα της εφαρμογής ή του κινητού κάτι έκανα λάθος εγώ και άρχισαν κάποιες φορές να έρχονται και κάποιες όχι και ψάχνω λύση να το διορθώσω (αν και δεν θυμάμαι να πείραξα κάτι).. Προς το παρόν τις άφησα να τρέχουν στο παρασκήνιο αλλά ειδικά το Viber μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε φάση να χρειαστεί να μπω εγώ να δω μήνυμα που έλαβα 2 ώρες πριν και δεν έχει έρθει ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 7 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Δεν υπαρχει ποτε θεμα κινητου μονο bug λειτουργικου. Το κινητο το λειτουργικο τρεχει τωρα εαν υπαρχει καποια λαθος εντολη καπου Οκ . Εκτος και εαν υπαρχει κατασκευαστικο λαθος αλλα αυτο ειναι αρκετα σπανιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Αυτό εννοούσα του λειτουργικού,απλά άρχιζε ξαφνικά όλο αυτό και ψάχνω την αιτία...εχει και ο p_k το ίδιο πρόβλημα παραπάνω,ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής και να λυθεί με update. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, George6633 said: Αυτό εννοούσα του λειτουργικού,απλά άρχιζε ξαφνικά όλο αυτό και ψάχνω την αιτία...εχει και ο p_k το ίδιο πρόβλημα παραπάνω,ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής και να λυθεί με update. Υπόψιν το κάνει μόνο στο viber, σε καμία άλλη εφαρμογή Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, p_k said: Υπόψιν το κάνει μόνο στο viber, σε καμία άλλη εφαρμογή Μπήκα στις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο playstore και αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο και κάποιο μάλιστα λέει ότι το κάνει στο κινητο του που είναι Xiaomi...ελπίζω να το διορθώσουν άμεσα..Στο gmail σου έρχονται όλα κατευθείαν; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, George6633 said: Μπήκα στις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο playstore και αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο και κάποιο μάλιστα λέει ότι το κάνει στο κινητο του που είναι Xiaomi...ελπίζω να το διορθώσουν άμεσα..Στο gmail σου έρχονται όλα κατευθείαν; Όχι. Και στο gmail υπάρχει πρόβλημα, απλά επειδή δεν το χρησιμοποιώ καθώς το κύριο email μου είναι στο yahoo δεν ασχολούμαι με αυτό, τώρα που το είπες το θυμήθηκα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Σ ευχαριστώ πολύ,ελπίζω να λυθεί άμεσα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts