Jump to content

Thugking

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thugking

  1. Καλή μου τύχη ! Ευχαριστώ για το διαγωνισμό !!
  2. Μάλλον είναι θέμα της συγκεκριμένης rom...Κρίμα κ ήταν το μόνο αλλά χοντρό ελάττωμα !
  3. Καλησπέρα σε όλους.Συνδρομητής Q Card.Έχω ένα Samsung Galaxy Mini GT-S5570 το οποίο του πέρασα μια custom rom.Όλα δουλεύουν κομπλέ άλλα έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Ενώ μπορώ κ καλώ κανονικά,όταν με καλούν δεν χτυπάει το τηλέφωνο.Απλά αμέσως μου έρχεται μήνυμα από 1265 με τα στοιχεία αυτού που με κάλεσε. Σε αυτόν που με καλεί συμβαίνει το εξής: χτυπάει μία φορά και μετά παίζει το μήνυμα "ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος, θα ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα". Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ? Τις ρυθμίσεις τις έχω τσεκάρει δεν υπάρχει κάτι περίεργο....Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
  4. Καλησπέρα σε όλους.Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Note 4.Από τις 2 εκδόσεις που κυκλοφορούν ποια να προτιμήσω ? Ν910C ή Ν910F ? Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το βρω κάπου πιο φθηνά εκτός ή και εντός Ελλάδας ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
  5. Καλημέρα φίλε.Έτσι μου είπε.Πως δεν χρειάζεται να ξηλωθεί και μπορούμε να κάνουμε το κενό...Εσύ λες να μην το κάνω γιατί είναι δώρο άδωρο ?
  6. Ήρθε σήμερα ένας φίλος ψυκτικός να δει το 12άρι του σαλονιού που με ενδιαφέρει κυρίως.Το βάλαμε στην ψύξη για να μετρήσει τις πιέσεις.Είχε περίπου 140psi.Απ' ότι μου είπε είναι πολύ καλό αποτέλεσμα.Κολλήσεις τελικά δεν έχει κάνει αυτός που το τοποθέτησε,οι σωλήνες είναι μονοκόμματοι και έχουν μονωθεί ξεχωριστά.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είχε γίνει κενό αέρος.Ο φίλος μου είπε πως μπορούμε να κάνουμε το κενό.Έχει δικιά του καλή αντλία και δεν χρειάζεται απ΄ότι μου είπε και πολύ ώρα για να το κάνει.Επειδή έχω διαβάσει ότι άλλοι κάνουν το κενό για μισή ώρα.Και για τα δυο κλιματιστικά μόνο για το κενό μου ζήτησε 20 €.Στο μεταξύ δεν μπορώ να εξηγήσω την μειωμένη απόδοση του.....Τι να πω...
  7. Δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν.Δυο διαφορετικοί μου τα περάσανε.Έχω ένα 9άρι και ένα 12άρι.Σήμερα τους πήρα τηλ και έκανα πως και καλά ενδιαφερόμουν για τοποθέτηση κλιματιστικού και τους ρώτησα αν χρησιμοποιούν κενό αέρα(αντλία).Ο ένας γέλασε στην αρχή και μου είπε πως αν και δεν είναι απαραίτητο μπορεί να το κάνει(προφανώς το κάνει μόνο κατ' απαίτηση του πελάτη) και ο δεύτερος μου είπε πως κάνει απλά εξαέρωση.. Οπότε έχω δυο κλιματιστικά που τα χρυσοπλήρωσα τα οποία δεν τοποθετήθηκαν όπως έπρεπε...Ξήλωμα κ εκ νέου εγκατάσταση όπως πρέπει θα έχει κάποιο αποτέλεσμα ή τζάμπα τα λεφτά ?
  8. Σε περίπτωση εγκατάστασης κλιματιστικού με κολλήσεις και όχι με κενό αέρος(αντλία) έχει πάθει ζημιά το μηχάνημα ? Με εκ νέου σωστή εγκατάσταση μπορούμε να διορθώσουμε τυχόν ζημιά ???
  9. Ο.Κ Σε ευχαριστώ για την πρόταση σου :)
  10. Είναι δοκιμασμένος από κάποιον γνωστό σου ? Γιατί βλέπω εσύ μένεις Αθήνα...
  11. Καλησπέρα,χρόνια πολλά κ καλή χρονιά στο forum ! Κάποια πρόταση για καλό κ αξιόπιστο ψυκτικό εντός Θεσσαλονίκης ? Αφορά συντήρηση κλιματιστικού.Το μοντέλο είναι Mitsubishi Heavy Industries SRK 35ZJX-S. Ή μήπως να απευθυνθώ σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service της Mitsubishi ?
×
×
  • Create New...