diamantis_ Δημ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Και για μένα απροβλημάτιστη, τουλάχιστον στη χρήση που κάνω δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα, και την πέρασα χωρίς επαναφορά. Στην μπαταρία δεν είδα κάποια διαφορά. Η περισσότερη κουβέντα γίνεται για την αλλαγή διάταξης, αλλά αυτό είναι αλλαγή - όχι πρόβλημα, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους (μάλλον στην πλειοψηφία) όχι. Αν μπορούσα να χρησιμοποιώ όποιον launcher θέλω αλλά να μη χάνω τα gestures, μάλλον θα είχα ήδη πάει στον nova, αλλά εντάξει δεν με χαλάει και τόσο ο στοκ, σε σχέση με άλλους στοκ launchers είναι πιο παραμετροποιήσιμος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. Πέμπτη στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:13 μμ (edited) Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Έκανα και εγώ το update, μετά το πρώτο reboot σερνόταν και λέω την κάτσαμε τη βάρκα, πήγα από τα νεύρα μου να κάνω ένα τσιγάρο και γύρισα μετά από κάνα δεκάλεπτο ήταν όλα jet. Πρώτη εντύπωση αδιάφορη. Η πυκνή διάταξη οθόνης μου έκανε ψηλοθετική εντύπωση. Κατά τ άλλα δεν το έχω ψάξει, αλλά βλέπω ότι δουλεύει μία χαρά. Σημείωση δεν έχω κάνει hard reset μετά από την εγκατάσταση (λογω βαρεμάρας) το έχω αφήσει έτσι όπως ήταν με όλα τα προγράμματα που ειχα, τα οποία δεν είναι και λίγα. Πρόσεξα επισης οτι μου έβαλε κάτι apps του amazon τα οποία πήραν πόδι με τη μία. Εν κατακλείδι θα πω πολύ φασαρία για το τίποτα... Τέλος ένα σχόλιο και για το επερχόμενο x7 pro, αν είσαι θύμα του μάρκετινγκ πας και το παίρνεις μόλις βγει, εγώ θα το αγόραζα μόνο άμα είχε antutu πανω απο 2,5 εκατομμύρια. Το χ6 pro που έχουμε είναι πύραυλος και να πω κάτι τώρα που έβγαλα στις γιορτές φωτογραφίες ήταν όλες μία χαρά. Edited Πέμπτη στις 08:21 μμ by RadiactiveToy 2 1 Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:29 μμ 1 ώρα πριν, RadiactiveToy said: Τέλος ένα σχόλιο και για το επερχόμενο x7 pro, αν είσαι θύμα του μάρκετινγκ πας και το παίρνεις μόλις βγει, εγώ θα το αγόραζα μόνο άμα είχε antutu πανω απο 2,5 εκατομμύρια. Αν ισχύουν οι ως τώρα φήμες, είναι αρκετές οι διαφορές του X7 pro από το X6 pro. Θα δούμε την άλλη εβδομάδα αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 12:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:05 πμ Και σε μένα άψογο προς το παρόν με το HyperOS 2 και χωρίς επαναφορά...Μόνο μείον η προστασία μπαταρίας που λέει φόρτιση ως το 80% δεν ισχύει σε μένα τουλάχιστον και φτάνει μέχρι το 100%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Παρασκευή στις 09:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:15 πμ 14 ώρες πριν, Christos_Tz said: μια απο τα ιδια με επαναφορά τηλεφώνου..οχι οτι χρειαζοτανε..μια χαρα ρολαρε και φορτωμενο διαφορα που το ειχα..εγω ειθελα να την κανω να στησω το τηλ.απο την αρχη λογω διαφορα αχρηστα apps που ειχα μεσα περασμενα απο πειραματισμουs μου....αν εξαιρεσειs τον launcher με τα εικονιδια σωνει και καλα ντε..4x6..νο προμπλεμ σε ολα του οσα εχω κανει τσεκ... Δοκίμασες να βάλεις άλλον launcher? Κάποιος νομίζω ότι είπε πως δεν δέχεται τον Nova πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. Παρασκευή στις 10:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:20 πμ 1 hour ago, tasos_v said: Δοκίμασες να βάλεις άλλον launcher? Κάποιος νομίζω ότι είπε πως δεν δέχεται τον Nova πλέον.. ..οχι με τον μαμα ειμαι..δεν εχω ασχοληθει να περασω αλλον..αs μαs πει καποιοs με σιγουρια αν ναι η οχι..παντωs τα gestures εμενα δεν με ενδιαφερουν..κοντευω να 50αρισω..😛..θελω απλα πραγματα..τα συνθετα μου καινε τα εγκεφαλικα μου κυτταρα..😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Παρασκευή στις 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:42 πμ Ο nova launcher δουλεύει κανονικά στη συσκευή σου, όχι όμως με gestures, κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 05:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:22 μμ 6 ώρες πριν, p_k said: Ο nova launcher δουλεύει κανονικά στη συσκευή σου, όχι όμως με gestures, κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκίμασε αυτό.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Παρασκευή στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:01 μμ Έχω ήδη κατεβάσει στην 1 τον nova launcher και δουλευουν όλα μια χαρα. Γιατί τότε άραγε στη 2 να μην δουλεύουν τα gestures? Περίεργο δεν είναι ή κάποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. Παρασκευή στις 09:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:24 μμ (edited) Τον έχεις ορίσει ως προεπιλεγμένο; Αν ναι, τότε λογικά χρησιμοποιείς την μπάρα με τα κουμπιά για την πλοήγηση. Όπως δούλευε στην 1 δουλεύει και στην 2, δεν άλλαξε κάτι. Αυτό με τα gestures πλοήγησης ισχύει και σε hyperos 1 και σε 2 και με οποιονδήποτε τρίτο launcher όχι μόνο με τον nova. Edited Παρασκευή στις 09:26 μμ by diamantis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. Χθες στς 12:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:39 πμ Καλή Χρονιά παιδιά!! Κι εγώ πρόσφατα κάτοχος του το POCO X6 Pro μετά από πολλααα χρόνια χρήσης του Poco X3 NFC. Δεν μου έβγαλε όμως να κάνω την νέα αναβάθμιση ....είμαι στο 1.0.14.0.UNLEUXM Android version 14. Δεν θα έπρεπε να μου έρθει αναβάθμιση για 15? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Καλημέρα παιδιά! Καλή χρονιά με υγεία! Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει την 2.0.2 και από θέμα απόδοσης είναι μια χαρά όλα! 2 θέματα που αντιμετώπισα και τα θεωρώ κάπως σοβαρά! 1. Αν το δουλέυεις συνέχεια με 5G (Nova) μου ξελιγώνει την μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα! 2. Το Quick Charge ενώ αναφέρεται όταν κουμπώνω τον φορτιστή, δεν δουλέυει στην ουσία! το κινητό κάνει κοντά στην μιάμιση ώρα να φορτίσει απο το 20 στο 100%, μπορεί και παραπάνω. Αφαίρεσα την προστασία μπαταρίας από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βοήθησε κάπου. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Έχετε δει να αναφέρεται και αλλού; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 18 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Για το 5G ειναι λιγο σχετικα τα πραγματα αναλογα τι τρεχεις εχει την καταναλωση του , οσο για την γρηγορη φορτιση εγω το φορτιζω παντα κλειστο δεν εχουν αλλαξει οι χρονοι σφαιρα φορτιζει παλι με android 15 εαν αναμμενο φορτιζει ξσφνικα πιο αργα ισως ειναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) s-nova μου ψιλοσπαει λιγο το νευρικο μου συστημα το εφε που κανει οταν παταs το power button και βαζειs αποτυπωμα για να ξεκλειδωσει/ανοιξει η οθονη...αυτο το αργο σβησιμο/αναμμα εφε..στο Hyper 1 δεν υπηρχε το εφφε αυτο..ακαριαια αναβε η οθονη..απενεργοποιητε αυτο το εφφε..ξερειs..?? Edited 17 ώρες πριν by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, glynos said: 2. Το Quick Charge ενώ αναφέρεται όταν κουμπώνω τον φορτιστή, δεν δουλέυει στην ουσία! το κινητό κάνει κοντά στην μιάμιση ώρα να φορτίσει απο το 20 στο 100%, μπορεί και παραπάνω. Το έχω φορτίσει 4 φορές από τότε που έβαλα την 2 και τώρα πάω για 5η. Την πρώτη φορά το φόρτισα με τον φορτιστή του γιατί βιαζόμουν, σφαίρα φόρτισε στα 67W, όπως πάντα, πρέπει να φόρτισε σε κάνα μισάωρο, καμία διαφορά. Τις άλλες 2 φορές το φόρτισα όπως συνηθίζω, με έναν φορτιστή 18W και ένα από αυτά τα καλώδια που έχουν ένδειξη των watt φόρτισης, με 14W έγραφε ότι φόρτιζε με αυτό το συνδυασμό, 14W έγραφε και στην 1, καμία διαφορά, το ξέρω γιατί είναι ο στάνταρ συνδυασμός που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες. Όπως πάντα, μέχρι το 80-85% φορτίζει με 14W και αν το φορτίσω ως το 100% τότε μετά το 80-85% πέφτει στα 11-12W μέχρι το 95% και μετά ολοκληρώνει τη φόρτιση αργά στα 5W. Τον δικό του των 67W τον χρησιμοποιώ μόνο όταν βιάζομαι, μία στις 5 φορτίσεις το πολύ. Μόνο τη μία φορά από τις 4 μπέρδεψα τα καλώδια και το έβαλα με ένα καλώδιο που ξέρω ότι είναι αργό, είναι για 10W το πολύ, και φόρτισε όντως αργά, μετά από κάνα 2ωρο είχε φτάσει από 30% στο 85%, αλλά ξέρω ότι ήταν θέμα καλωδίου. Οπότε καμία αλλαγή για εμένα στην 2. Edited 16 ώρες πριν by diamantis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 13 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Christos_Tz said: s-nova μου ψιλοσπαει λιγο το νευρικο μου συστημα το εφε που κανει οταν παταs το power button και βαζειs αποτυπωμα για να ξεκλειδωσει/ανοιξει η οθονη...αυτο το αργο σβησιμο/αναμμα εφε..στο Hyper 1 δεν υπηρχε το εφφε αυτο..ακαριαια αναβε η οθονη..απενεργοποιητε αυτο το εφφε..ξερειs..?? Ρυθμίσεις / οθόνη κλειδώματος / στυλ κλειδώματος / εφέ δακτυλίκου αποτύπωματος . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, s_nova said: Ρυθμίσεις / οθόνη κλειδώματος / στυλ κλειδώματος / εφέ δακτυλίκου αποτύπωματος . οχι το εφε που κανει το δακτυλικο αποτυπωμα σαν αποτυπωμα..γενικα ολη η οθονη που κανει αυτο το animation που αργοσβηνει αργα και οχι ακαριαια..βρηκα στην προσβασιμοτητα-οραση-καταργηση κινουμενων εικονων...αλλα αυτο απενεργοποιει ολα τα animation του λειτουργικου..εγω θελω μονο οταν αναβει και σβηνει η οθονη μονο να αναβει και σβηνει ακαριαια..και οχι με αυτο το εφε αργο σβησιμο...ελπιζω να καταλαβεs τι εννοω..εκτοs αν ειναι μεροs του λογισμικου και δεν αλλαζει..στο Hyper 1 νομιζω ακαριαια εσβηνε η οθονη χωριs αργοσβησιμο animation.. Edited 11 ώρες πριν by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 15 ώρες πριν, stamdd said: Καλή Χρονιά παιδιά!! Κι εγώ πρόσφατα κάτοχος του το POCO X6 Pro μετά από πολλααα χρόνια χρήσης του Poco X3 NFC. Δεν μου έβγαλε όμως να κάνω την νέα αναβάθμιση ....είμαι στο 1.0.14.0.UNLEUXM Android version 14. Δεν θα έπρεπε να μου έρθει αναβάθμιση για 15? Με περιοχή Ελλάδα, δεν βγάζει αναβάθμιση ακόμα, δες λίγα ποστ πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 10 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Christos_Tz said: οχι το εφε που κανει το δακτυλικο αποτυπωμα σαν αποτυπωμα..γενικα ολη η οθονη που κανει αυτο το animation που αργοσβηνει αργα και οχι ακαριαια..βρηκα στην προσβασιμοτητα-οραση-καταργηση κινουμενων εικονων...αλλα αυτο απενεργοποιει ολα τα animation του λειτουργικου..εγω θελω μονο οταν αναβει και σβηνει η οθονη μονο να αναβει και σβηνει ακαριαια..και οχι με αυτο το εφε αργο σβησιμο...ελπιζω να καταλαβεs τι εννοω..εκτοs αν ειναι μεροs του λογισμικου και δεν αλλαζει..στο Hyper 1 νομιζω ακαριαια εσβηνε η οθονη χωριs αργοσβησιμο animation.. Πηγαινε στις επιλογες προγραμματιστη και βαλε τις τρεις κλιμακες απο 1x σε 0.5x . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, s_nova said: Πηγαινε στις επιλογες προγραμματιστη και βαλε τις τρεις κλιμακες απο 1x σε 0.5x . ..α να γεια σου..αυτο ειτανε...thanks nova!...οταν εχειs χρονο και μπορειs ξαναανεβασε μια τιs εικονεs με τιs ρυθμισειs που εχειs κανει για τα χρωματα στην οθονη.?...thanks again..! Edited 8 ώρες πριν by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Χρωματα Μετα το καλιμπραρισμα σβησε και αναψε την οθονη. Γραμματοσειρα Για να τα βρεις γραψε μονο notosans Ηχος Edited 7 ώρες πριν by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, s_nova said: Χρωματα Μετα το καλιμπραρισμα σβησε και αναψε την οθονη. Γραμματοσειρα Για να τα βρεις γραψε μονο notosans Ηχος ειιιι μας εχεις γαργαλησει...lol!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts