Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και για μένα απροβλημάτιστη, τουλάχιστον στη χρήση που κάνω δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα, και την πέρασα χωρίς επαναφορά. Στην μπαταρία δεν είδα κάποια διαφορά.

Η περισσότερη κουβέντα γίνεται για την αλλαγή διάταξης, αλλά αυτό είναι αλλαγή - όχι πρόβλημα, σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους (μάλλον στην πλειοψηφία) όχι. Αν μπορούσα να χρησιμοποιώ όποιον launcher θέλω αλλά να μη χάνω τα gestures, μάλλον θα είχα ήδη πάει στον nova, αλλά εντάξει δεν με χαλάει και τόσο ο στοκ, σε σχέση με άλλους στοκ launchers είναι πιο παραμετροποιήσιμος.

Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Έκανα και εγώ το update, μετά το πρώτο reboot σερνόταν και λέω την κάτσαμε τη βάρκα, πήγα από τα νεύρα μου να κάνω ένα τσιγάρο και γύρισα μετά από κάνα δεκάλεπτο ήταν όλα jet. Πρώτη εντύπωση αδιάφορη. Η πυκνή διάταξη οθόνης μου έκανε ψηλοθετική εντύπωση. Κατά τ άλλα δεν το έχω ψάξει, αλλά βλέπω ότι δουλεύει μία χαρά. Σημείωση δεν έχω κάνει hard reset μετά από την εγκατάσταση (λογω βαρεμάρας) το έχω αφήσει έτσι όπως ήταν με όλα τα προγράμματα που ειχα, τα οποία δεν είναι και λίγα. Πρόσεξα επισης οτι μου έβαλε κάτι apps του amazon τα οποία πήραν πόδι με τη μία. Εν κατακλείδι θα πω πολύ φασαρία για το τίποτα...

Τέλος ένα σχόλιο και για το επερχόμενο x7 pro, αν είσαι θύμα του μάρκετινγκ πας και το παίρνεις μόλις βγει, εγώ θα το αγόραζα μόνο άμα είχε antutu πανω απο 2,5 εκατομμύρια. Το χ6 pro που έχουμε είναι πύραυλος και να πω κάτι τώρα που έβγαλα στις γιορτές φωτογραφίες ήταν όλες μία χαρά.

IMG_20250101_003308.thumb.jpg.06923b1895c08405b3dcf8828fb2ff31.jpgIMG_20241231_131026.thumb.jpg.2c370c359b5da67ce2957e7974462b96.jpg

Edited by RadiactiveToy
Χριστόφορος :music:

1 ώρα πριν, RadiactiveToy said:

Τέλος ένα σχόλιο και για το επερχόμενο x7 pro, αν είσαι θύμα του μάρκετινγκ πας και το παίρνεις μόλις βγει, εγώ θα το αγόραζα μόνο άμα είχε antutu πανω απο 2,5 εκατομμύρια.

Αν ισχύουν οι ως τώρα φήμες, είναι αρκετές οι διαφορές του X7 pro από το X6 pro. Θα δούμε την άλλη εβδομάδα αναλυτικά.

Και σε μένα άψογο προς το παρόν με το HyperOS 2 και χωρίς επαναφορά...Μόνο μείον η προστασία μπαταρίας που λέει φόρτιση ως το 80% δεν ισχύει σε μένα τουλάχιστον και φτάνει μέχρι το 100%.

14 ώρες πριν, Christos_Tz said:

μια απο τα ιδια με  επαναφορά τηλεφώνου..οχι οτι χρειαζοτανε..μια χαρα ρολαρε και φορτωμενο διαφορα που το ειχα..εγω ειθελα να την κανω να στησω το τηλ.απο την αρχη λογω διαφορα αχρηστα apps που ειχα μεσα περασμενα απο πειραματισμουs μου....αν εξαιρεσειs τον launcher με τα εικονιδια σωνει και καλα ντε..4x6..νο προμπλεμ σε ολα του οσα εχω κανει τσεκ...

Δοκίμασες να βάλεις άλλον launcher?

Κάποιος νομίζω ότι είπε πως δεν δέχεται τον Nova πλέον.

1 hour ago, tasos_v said:

Δοκίμασες να βάλεις άλλον launcher?

Κάποιος νομίζω ότι είπε πως δεν δέχεται τον Nova πλέον..

..οχι με τον μαμα ειμαι..δεν εχω ασχοληθει να περασω αλλον..αs μαs πει καποιοs με σιγουρια αν ναι η οχι..παντωs τα gestures εμενα δεν με ενδιαφερουν..κοντευω να 50αρισω..😛..θελω απλα πραγματα..τα συνθετα μου καινε τα εγκεφαλικα μου κυτταρα..😂

Ο nova launcher δουλεύει κανονικά στη συσκευή σου, όχι όμως με gestures, κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 ώρες πριν, p_k said:

Ο nova launcher δουλεύει κανονικά στη συσκευή σου, όχι όμως με gestures, κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δοκίμασε αυτό....

Screenshot_2025-01-03-19-21-31-319_com.android.chrome.thumb.jpg.b95d95a9dabd52fb89577ff51934dc74.jpg

Έχω ήδη κατεβάσει στην 1 τον nova launcher και δουλευουν όλα μια χαρα.

Γιατί τότε άραγε στη 2 να μην δουλεύουν τα gestures?

Περίεργο δεν είναι ή κάποιο bug?

Τον έχεις ορίσει ως προεπιλεγμένο; Αν ναι, τότε λογικά χρησιμοποιείς την μπάρα με τα κουμπιά για την πλοήγηση. Όπως δούλευε στην 1 δουλεύει και στην 2, δεν άλλαξε κάτι. Αυτό με τα gestures πλοήγησης ισχύει και σε hyperos 1 και σε 2 και με οποιονδήποτε τρίτο launcher όχι μόνο με τον nova.

Edited by diamantis_

Καλή Χρονιά παιδιά!! Κι εγώ πρόσφατα κάτοχος του το POCO X6 Pro μετά από πολλααα χρόνια χρήσης του Poco X3 NFC. 

Δεν μου έβγαλε όμως να κάνω την νέα αναβάθμιση ....είμαι στο 1.0.14.0.UNLEUXM Android version 14. Δεν θα έπρεπε να μου έρθει αναβάθμιση για 15?

[sIGPIC][/sIGPIC]

WELCOME

TO THE WORLD

WITH NO FUTURE...

S.T.A.L.K.E.R.

SHADOW OF CHERNOBYL

Καλημέρα παιδιά! Καλή χρονιά με υγεία!

Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει την 2.0.2 και από θέμα απόδοσης είναι μια χαρά όλα!
2 θέματα που αντιμετώπισα και τα θεωρώ κάπως σοβαρά!

1. Αν το δουλέυεις συνέχεια με 5G (Nova) μου ξελιγώνει την μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα!
2. Το Quick Charge ενώ αναφέρεται όταν κουμπώνω τον φορτιστή, δεν δουλέυει στην ουσία! το κινητό κάνει κοντά στην μιάμιση ώρα να φορτίσει απο το 20 στο 100%, μπορεί και παραπάνω.

Αφαίρεσα την προστασία μπαταρίας από τις ρυθμίσεις αλλά δεν βοήθησε κάπου.

Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Έχετε δει να αναφέρεται και αλλού;

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Για το 5G ειναι λιγο σχετικα τα πραγματα αναλογα τι τρεχεις εχει την  καταναλωση του , οσο για την γρηγορη φορτιση εγω το φορτιζω παντα κλειστο δεν εχουν αλλαξει οι χρονοι σφαιρα φορτιζει παλι με android 15 εαν αναμμενο φορτιζει ξσφνικα πιο αργα ισως ειναι bug.

s-nova μου ψιλοσπαει λιγο το νευρικο μου συστημα το εφε που κανει οταν παταs το power button και βαζειs αποτυπωμα για να ξεκλειδωσει/ανοιξει η οθονη...αυτο το αργο σβησιμο/αναμμα εφε..στο Hyper 1 δεν υπηρχε το εφφε αυτο..ακαριαια αναβε η οθονη..απενεργοποιητε αυτο το εφφε..ξερειs..??

Edited by Christos_Tz

1 ώρα πριν, glynos said:

2. Το Quick Charge ενώ αναφέρεται όταν κουμπώνω τον φορτιστή, δεν δουλέυει στην ουσία! το κινητό κάνει κοντά στην μιάμιση ώρα να φορτίσει απο το 20 στο 100%, μπορεί και παραπάνω.

Το έχω φορτίσει 4 φορές από τότε που έβαλα την 2 και τώρα πάω για 5η. Την πρώτη φορά το φόρτισα με τον φορτιστή του γιατί βιαζόμουν, σφαίρα φόρτισε στα 67W, όπως πάντα, πρέπει να φόρτισε σε κάνα μισάωρο, καμία διαφορά.

Τις άλλες 2 φορές το φόρτισα όπως συνηθίζω, με έναν φορτιστή 18W και ένα από αυτά τα καλώδια που έχουν ένδειξη των watt φόρτισης, με 14W έγραφε ότι φόρτιζε με αυτό το συνδυασμό, 14W έγραφε και στην 1, καμία διαφορά, το ξέρω γιατί είναι ο στάνταρ συνδυασμός που χρησιμοποιώ εδώ και μήνες. Όπως πάντα, μέχρι το 80-85% φορτίζει με 14W και αν το φορτίσω ως το 100% τότε μετά το 80-85% πέφτει στα 11-12W μέχρι το 95% και μετά ολοκληρώνει τη φόρτιση αργά στα 5W.

Τον δικό του των 67W τον χρησιμοποιώ μόνο όταν βιάζομαι, μία στις 5 φορτίσεις το πολύ. Μόνο τη μία φορά από τις 4 μπέρδεψα τα καλώδια και το έβαλα με ένα καλώδιο που ξέρω ότι είναι αργό, είναι για 10W το πολύ, και φόρτισε όντως αργά, μετά από κάνα 2ωρο είχε φτάσει από 30% στο 85%, αλλά ξέρω ότι ήταν θέμα καλωδίου. Οπότε καμία αλλαγή για εμένα στην 2.

Edited by diamantis_

4 ώρες πριν, Christos_Tz said:

s-nova μου ψιλοσπαει λιγο το νευρικο μου συστημα το εφε που κανει οταν παταs το power button και βαζειs αποτυπωμα για να ξεκλειδωσει/ανοιξει η οθονη...αυτο το αργο σβησιμο/αναμμα εφε..στο Hyper 1 δεν υπηρχε το εφφε αυτο..ακαριαια αναβε η οθονη..απενεργοποιητε αυτο το εφφε..ξερειs..??

Ρυθμίσεις / οθόνη κλειδώματος / στυλ κλειδώματος / εφέ δακτυλίκου αποτύπωματος .

1 ώρα πριν, s_nova said:

Ρυθμίσεις / οθόνη κλειδώματος / στυλ κλειδώματος / εφέ δακτυλίκου αποτύπωματος .

οχι το εφε που κανει το δακτυλικο αποτυπωμα σαν αποτυπωμα..γενικα ολη η οθονη που κανει αυτο το animation που αργοσβηνει αργα και οχι ακαριαια..βρηκα στην προσβασιμοτητα-οραση-καταργηση κινουμενων εικονων...αλλα αυτο απενεργοποιει ολα τα animation του λειτουργικου..εγω θελω μονο οταν αναβει και σβηνει η οθονη μονο να αναβει και σβηνει ακαριαια..και οχι με αυτο το εφε αργο σβησιμο...ελπιζω να καταλαβεs τι εννοω..εκτοs αν ειναι μεροs του λογισμικου και δεν αλλαζει..στο Hyper 1 νομιζω ακαριαια εσβηνε η οθονη χωριs αργοσβησιμο animation..

Edited by Christos_Tz

15 ώρες πριν, stamdd said:

Καλή Χρονιά παιδιά!! Κι εγώ πρόσφατα κάτοχος του το POCO X6 Pro μετά από πολλααα χρόνια χρήσης του Poco X3 NFC. 

Δεν μου έβγαλε όμως να κάνω την νέα αναβάθμιση ....είμαι στο 1.0.14.0.UNLEUXM Android version 14. Δεν θα έπρεπε να μου έρθει αναβάθμιση για 15?

Με περιοχή Ελλάδα, δεν βγάζει αναβάθμιση ακόμα, δες λίγα ποστ πιο πίσω 

1 ώρα πριν, Christos_Tz said:

οχι το εφε που κανει το δακτυλικο αποτυπωμα σαν αποτυπωμα..γενικα ολη η οθονη που κανει αυτο το animation που αργοσβηνει αργα και οχι ακαριαια..βρηκα στην προσβασιμοτητα-οραση-καταργηση κινουμενων εικονων...αλλα αυτο απενεργοποιει ολα τα animation του λειτουργικου..εγω θελω μονο οταν αναβει και σβηνει η οθονη μονο να αναβει και σβηνει ακαριαια..και οχι με αυτο το εφε αργο σβησιμο...ελπιζω να καταλαβεs τι εννοω..εκτοs αν ειναι μεροs του λογισμικου και δεν αλλαζει..στο Hyper 1 νομιζω ακαριαια εσβηνε η οθονη χωριs αργοσβησιμο animation..

Πηγαινε στις επιλογες προγραμματιστη και βαλε τις τρεις κλιμακες απο 1x σε 0.5x .

1 hour ago, s_nova said:

Πηγαινε στις επιλογες προγραμματιστη και βαλε τις τρεις κλιμακες απο 1x σε 0.5x .

..α να γεια σου..αυτο ειτανε...thanks nova!...οταν εχειs χρονο και μπορειs ξαναανεβασε μια τιs εικονεs με τιs ρυθμισειs που εχειs κανει για τα χρωματα στην οθονη.?...thanks again..!

Edited by Christos_Tz

Χρωματα

Μετα το καλιμπραρισμα σβησε και αναψε την οθονη.

spacer.png

Γραμματοσειρα

Για να τα βρεις γραψε μονο notosans

spacer.png

Ηχος

spacer.png

spacer.png

Edited by s_nova

1 ώρα πριν, s_nova said:

Χρωματα

Μετα το καλιμπραρισμα σβησε και αναψε την οθονη.

spacer.png

Γραμματοσειρα

Για να τα βρεις γραψε μονο notosans

spacer.png

Ηχος

spacer.png

spacer.png

ειιιι μας εχεις γαργαλησει...lol!!!