Jump to content

nikotsal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikotsal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nikotsal's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. Στο νήμα του x5 αναφέρουν ότι δεν έχουν volte όσοι έχουν Nova και αναβαθμίσουν σε HyperOS. Υπάρχει κάποιος με x6 pro και Nova να μας πει αν έχει volte?
  2. Καλημέρα και εγώ το παρήγγειλα πριν λίγες μέρες από Amazon de. Υπάρχουν προϊόντα που δεν τα πουλάει το amazon, αλλά κάποιος άλλος πωλητής και το amazon αναλαμβάνει την αποστολή και παράδοση στον πελάτη. Εκεί, το προϊόν λέει, sold by τάδε, fulfilled by Amazon. Την εγγύηση σε αυτήν την περίπτωση την έχεις από τον πωλητή. Το amazon γενικά όταν είναι πωλητής είναι safe.
  3. Καλημέρα, έπεσε παραγγελία για poco τελικά!
  4. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Οπότε ναι, κάποιες εφαρμογές έτσι και αλλιώς τις αντικαθιστώ με άλλες. Πχ έχω συνηθίσει το google dialer, επαφές κλπ
  5. Διαφημίσεις εννοείς τις έξτρα εφαρμογές που έχει ο κάθε κατασκευαστής; και σου πετάει πχ διαφήμιση στο ημερολόγιο ας πούμε;
  6. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σωστά, έχουν μεγάλη διαφορά στον επεξεργαστή, το θέμα είναι σε real life (δική μου) χρήση πόσο θα είναι αυτό αντιληπτό. Σε υπολογιστή πχ αν δώσεις έναν i7 13700k και έναν i5 12600k σε κάποιον που το θέλει απλά για χρήση γραφείου, δεν θα καταλάβει καμία διαφορά, ενώ στα benchmarks οι διαφορές είναι τεράστιες. Και εγώ προς το Poco είμαι, αλλά όπως είπα δεν έχω εμπειρία με καμία από τις 2 εταιρίες.
  7. Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στο Poco x6 pro (259€) και το realme 12 pro (246€) . Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ από Amazon. To Realme, το έχει σε προσφορά. Δεν είχα ποτέ κινητό αυτών των δύο. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Με ενδιαφέρει κυρίως το multi tasking και να μην έχω θέματα με το λειτουργικό. Έρχομαι (ευχαριστημένος) από tcl 10 pro. Ευχαριστώ
  8. nikotsal

    OnePlus Nord 3

    Είμαι έτοιμος να πάρω το Nord 3 και ήθελα να ρωτήσω αν έχει λυθεί το θέμα με την άμεση κλήση. Είναι κάτι που χρησιμοποιώ πολύ και θα ήθελα να υπάρχει.
  9. nikotsal

    NOVA 5G

    Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα, θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να έχω πιστοποιημενη συσκευή 5g για Nova. Πρόσφατα παρήγγειλα το realme 11 pro αλλά δεν βρίσκω κάπου λίστα της Nova. Ευχαριστώ
  10. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην Q, το μπόνους ανανέωσης θα είναι πλέον 1gb, για ανανέωση μέχρι 19 ευρώ, ενώ στο f2go θα είναι 2gb για 13,14 ευρώ και 3.5gb για ανανέωση 14-19 ευρώ.
  11. Σε ανάλογη περίπτωση χρησιμοποίησα τα q star πακέτα, που αναφέρουν αναλυτικά τι ισχύει για mb και ομιλία στο εξωτερικό. Έτσι είσαι καλυμμένος 100%, γιατί στα υπόλοιπα πακέτα από προσφορές, δωράκια κλπ, δεν είναι σίγουρο τι ισχύει κάθε φορά.
  12. Δεν γνωρίζω αν είναι το ίδιο, αλλά είχα αντίστοιχο πρόβλημα (και πολλοί γνωστοί μου) και η λύση ήταν να ενεργοποιήσουμε το volte καθώς δεν ήταν ενεργοποιημενο από τη Νόβα. Ο λόγος είναι ότι έχουν καταργηθεί τα δίκτυα 3g,οπότε αν δεν έχει καλό σήμα 5g, 4g, ουσιαστικά γυρνούσε στο 2g, αλλά η συσκευή δεν κρατούσε σταθερά και κοβόταν η σύνδεση συνεχώς. Η άλλη προσωρινή επιλογή είναι, όπως είπε και κάποιος άλλος, να γυρίσει στο 2g μόνο.
  13. Ναι, έληγε το υπόλοιπο πχ στις 7 μέρες, ενεργοποίησα το unlimited και δεν έδωσε παράταση. Νομίζω τότε είχαν βγει και κάποια άλλα μέλη και το έκανε μόνο στο unlimited. Διαχειρίζομαι 3 νούμερα, μόνο αυτή τη φορά το είχα προσέξει αυτό. Έχει πάνω από χρόνο βέβαια.
  14. Μου έχει τύχει μία φορά, όταν ενεργοποίησα προσφορά για unlimited data. Σε όλα τα άλλα πακέτα, μου δίνει παράταση κανονικά.
  15. Ακριβώς και μου είπαν ότι αν γίνει αλλαγή στοιχείων στο καρτοκινητό, χάνεται η προσφορά.
×
×
  • Create New...