bromonano2 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Τώρα έκατσα να κάνω το βίντεο,δες εκει που βγαίνω απο την εφαρμογή και προσπαθώ να μπω σε αλλη εφαρμογή ή να κατεβάσω την μπάρα ειδοποιήσεων οτι δεν με αφήνει τις πρώτες φορές! VID-20220726-WA0000.mp4 Gestures και 3ος launcher από android 10 και μετά έχει αυτό το αποτέλεσμα. Αν θέλεις 3rd party launcher , μόνο με τα 3 κουμπιά δουλευει σωστά. Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι φταίει ο launcher.Sent from my SM-S908B using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 10 minutes ago, arxontas2323 said: Nova launcher με prime αγορασμενο 8 minutes ago, costsa41 said: Ναι εντάξει άλλαξε τον και βάλε της Samsung και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τον έχω αγοράσει κι εγώ παλιά αλλά δεν τον έβαλα σχεδόν ποτέ. Δε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να φταίει αυτός....! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nova launcher prime έχω και εγώ και μου δουλεύει ΑΨΟΓΑ χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμος τον έχω από το S4 και δεν τον αλλάζω με τίποτα (βέβαια τον έχω συνηθίσει τόσα χρόνια). Όσο για την μπάρα ειδοποιήσεων που λες δε φαίνεται κάτι στο βίντεο αλλά κατάλαβα καλά έχεις θήκη spigen και εκεί επειδή έχω και εγώ υπάρχει ένα προβληματάκι με την μπάρα γιατί είναι αρκετά ανυψωμένη και δεν μπορείς εύκολα να πιάσεις συχνά με την πρώτη προσπάθεια με το δάκτυλο την αρχή της οθόνης για να κατέβει. Βγάλε τη θήκη και δοκίμασε να κατεβάσεις την μπάρα και μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Nova launcher prime έχω και εγώ και μου δουλεύει ΑΨΟΓΑ χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμος τον έχω από το S4 και δεν τον αλλάζω με τίποτα (βέβαια τον έχω συνηθίσει τόσα χρόνια). Όσο για την μπάρα ειδοποιήσεων που λες δε φαίνεται κάτι στο βίντεο αλλά κατάλαβα καλά έχεις θήκη spigen και εκεί επειδή έχω και εγώ υπάρχει ένα προβληματάκι με την μπάρα γιατί είναι αρκετά ανυψωμένη και δεν μπορείς εύκολα να πιάσεις συχνά με την πρώτη προσπάθεια με το δάκτυλο την αρχή της οθόνης για να κατέβει. Βγάλε τη θήκη και δοκίμασε να κατεβάσεις την μπάρα και μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα.Το δουλεύεις με τα gestures ( μονή παύλα κατω) και δουλευει απροβληματιστα?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Δυστυχώς, όλα τα προβλήματα προέρχονται από αυτό που ανέφερε πριν και εξήγησε ο bromonano, ότι από το 11άρι και μετά δεν είναι συμβατός ο nova με κανένα, μα κανένα σχεδόν κινητό όταν θέλει κάποιος να δουλέψει με χειρονομίες. Είναι και ο λόγος που τον εγκατέλειψα και στο xiaomi κινητό που έχω δουλεύω τον μαμά, νομίζω όμως ότι υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις όπου δουλεύει σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) Εγω δουλευω nova με one hand operation + και λειτουργει αψογα με τα gestures. Edited July 26, 2022 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Εγω δουλευω nova με one hand operation + και λειτουργει αψογα με τα gestures.Δεν μιλάω για το one hand operation . To gesture όταν γυρνάς στη αρχική οθονη δουλεύει σωστά; Δεν κανει δηλαδή αυτό που βλέπουμε στο Παραπάνω βίντεο?Την μονή παύλα έχεις ή τις 3 της Samsung?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Δυστυχώς, όλα τα προβλήματα προέρχονται από αυτό που ανέφερε πριν και εξήγησε ο bromonano, ότι από το 11άρι και μετά δεν είναι συμβατός ο nova με κανένα, μα κανένα σχεδόν κινητό όταν θέλει κάποιος να δουλέψει με χειρονομίες. Είναι και ο λόγος που τον εγκατέλειψα και στο xiaomi κινητό που έχω δουλεύω τον μαμά, νομίζω όμως ότι υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις όπου δουλεύει σωστά.Επίσης αφορά ΟΛΟΥΣ τους 3rd party launchers και όχι μόνο τον Nova. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) Τη μονη παυλα. Animations στο 0.5 η off. Δεν με ενδιαφερουν τα εφε. Χρησιμοποιω κυριως το back και οχι το home για αυτο δεν το ειχα προσεξει. Το κανει αλλα αν δεν αναφερονταν δεν θα καταλαβαινα κατι.... Edited July 26, 2022 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 1 ώρα πριν, costsa41 said: Ναι εντάξει άλλαξε τον και βάλε της Samsung και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τον έχω αγοράσει κι εγώ παλιά αλλά δεν τον έβαλα σχεδόν ποτέ. Δε σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να φταίει αυτός....! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ είχα για χρόνια τον nova πληρωμένο σε όλες τις προηγούμενες συσκευές και για λίγο και στο s22u στην αρχή.πλεον έχω της samsung.το μόνο που έχει καλύτερο ο nova είναι οι πολλές επιλογές για gestures στο άνοιγμα εφαρμογών που δυστυχώς δεν καλύπτονται στον σαμσουνγκ ούτε από το one hand Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 30 minutes ago, bromonano2 said: Δεν μιλάω για το one hand operation . To gesture όταν γυρνάς στη αρχική οθονη δουλεύει σωστά; Δεν κανει δηλαδή αυτό που βλέπουμε στο Παραπάνω βίντεο? Την μονή παύλα έχεις ή τις 3 της Samsung? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Επίσης αφορά ΟΛΟΥΣ τους 3rd party launchers και όχι μόνο τον Nova. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Ναι, όλους αφορά. Όχι μόνο τον νόβα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 τωρα σκεφτηκα να δοκιμασω τον samsung να δω αμα το κάνει...περίμενα οτι o nova θα τα είχε λυμένα αυτά τα προβλήματα....τοσα χρόνια έχω nova γιατί ανέκαθεν (εποχή note 3) ήταν πιο γρήγορος και είχε το backup που πήγαινες σε άλλη συσκευή και με ενα αρχείο έκανες restore και είχες την επιφάνεια εργασίας και τους φακέλους έτοιμους...ο samsung έχει επιλογή για backup χωρίς την χρήση υπολογιστή;είναι αρκετά γρήγορος; 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, arxontas2323 said: Τώρα έκατσα να κάνω το βίντεο,δες εκει που βγαίνω απο την εφαρμογή και προσπαθώ να μπω σε αλλη εφαρμογή ή να κατεβάσω την μπάρα ειδοποιήσεων οτι δεν με αφήνει τις πρώτες φορές! VID-20220726-WA0000.mp4 2 MB · 0 downloads Ναι φίλε βλέπω δεν έχεις στοκ launcher, μάλλον αυτό φταίει. Δεν το κάνει σε εμένα που είμαι με της samsung Edit Τώρα είδα τα μηνύματά σας ότι έχετε απαντήσει ! Όχι τίποτα άλλο, ένας είχε πέσει να με φάει που είχα πει εμένα δεν το κάνει Edited July 26, 2022 by Antwny 2 Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 2 ώρες πριν, bromonano2 said: Το δουλεύεις με τα gestures ( μονή παύλα κατω) και δουλευει απροβληματιστα? Ναι, αν και δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ επειδή έχω το One Hand Operation Γιατί με βολεύουν καλύτερα αλλά νομίζω δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 τωρα σκεφτηκα να δοκιμασω τον samsung να δω αμα το κάνει...περίμενα οτι o nova θα τα είχε λυμένα αυτά τα προβλήματα....τοσα χρόνια έχω nova γιατί ανέκαθεν (εποχή note 3) ήταν πιο γρήγορος και είχε το backup που πήγαινες σε άλλη συσκευή και με ενα αρχείο έκανες restore και είχες την επιφάνεια εργασίας και τους φακέλους έτοιμους...ο samsung έχει επιλογή για backup χωρίς την χρήση υπολογιστή;είναι αρκετά γρήγορος;Ειναι στοκ , είναι γρήγορος, δεν έχει την παραμετροποίηση του nova και back up έχει με samsung account .Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 20 ώρες πριν, petpapoy said: Πάντως, εγώ με την παρακάτω ρύθμιση κόπηκαν μαχαίρι. Βέβαια σε πολλά σιτε ενημερωτικά δεν εμφανίζει φώτο αλλά λίγο που με νοιάζει... Πάντως, εγώ με την παρακάτω ρύθμιση κόπηκαν μαχαίρι. Βέβαια σε πολλά σιτε ενημερωτικά δεν εμφανίζει φώτο αλλά λίγο που με νοιάζει... Ευχαριστούμε! Χρειάζεται και κάποια εγκατάσταση προγράμματος για το adguard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Ευχαριστούμε! Χρειάζεται και κάποια εγκατάσταση προγράμματος για το adguard? Όχι.πας και βάζεις τη διεύθυνση και είσαι έτοιμος Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Just now, Andreaszel said: Όχι.πας και βάζεις τη διεύθυνση και είσαι έτοιμος Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έβαλα ήδη! Επίσης διάβασα σε ένα φορουμ ότι μπορεί να επηρεαστούν τραπεζικά apps. 'Εχεις δει κάτι (αν χρησιμοποιείς); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ το κινητό και σε τραπεζικές συναλλαγές, δεν βάζω ούτε DNS , ούτε VPN, ούτε τίποτα άλλο.Βέβαια ο καθ ένας κάνεις θέλει.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 Το έβαλα ήδη! Επίσης διάβασα σε ένα φορουμ ότι μπορεί να επηρεαστούν τραπεζικά apps. 'Εχεις δει κάτι (αν χρησιμοποιείς);Την εφαρμογή της alpha που χρησιμοποιώ δεν έχω δει κάτι. Έχω δει όμως το άλλο...στο s9 plus που το ειχα..σε εντελώς άκυρη φάση...να δείχνει το wifi του σπιτιού.. ότι δεν έχει ίντερνετ...συνδεδεμένο δηλαδή κανονικά...αλλά χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο...το έλυσα αν θυμάμαι καλά...σβήνοντας το δίκτυο από τη μνήμη κ ξαναβαζοντας το κωδικό Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2022 1 ώρα πριν, yorgos00 said: Το έβαλα ήδη! Επίσης διάβασα σε ένα φορουμ ότι μπορεί να επηρεαστούν τραπεζικά apps. 'Εχεις δει κάτι (αν χρησιμοποιείς); Όχι δεν τα επηρεάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 15 ώρες πριν, yorgos00 said: Το έβαλα ήδη! Επίσης διάβασα σε ένα φορουμ ότι μπορεί να επηρεαστούν τραπεζικά apps. 'Εχεις δει κάτι (αν χρησιμοποιείς); Εθνική, Πειραιώς, revolut, curve Σίγουρα δεν επηρεάζονται. Το μόνο που έχω δει είναι αυτό που έγραψα. Α, συν το ότι δεν μπορείς να πατήσεις σε διαφήμιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της google στον browser 1 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Με private dns, δεν μπορούσα να συνδεθώ σε εταιρικό wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Απο σήμερα λειτουργεί η εφαρμογή για την ψηφιακή ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης Gov.gr Wallet. Την κατεβάζεις από Play και με κωδικούς TAXIS κατεβάζεις ταυτότητα και δίπλωμα. Το έκανα στη γυναίκα μου και δουλεύει άψογα. Εγώ δυστυχώς πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα γιατί δίνει πρόσβαση σύμφωνα με το τελευταίο νούμερο του ΑΦΜ. δηλ. 27/7 το 1, 28/7 το 2 κοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Ναι μια χαρα δουλευει ΑΛΛΑ... δεν μπαίνει ούτε στο google wallet , ούτε στο samsung wallet. 300 εφαρμογές... Sent from my Galaxy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 (edited) 19 minutes ago, bromonano2 said: Ναι μια χαρα δουλευει ΑΛΛΑ... δεν μπαίνει ούτε στο google wallet , ούτε στο samsung wallet. 300 εφαρμογές... Sent from my Galaxy. Είναι τεχνικά αδύνατο αυτό. Η εφαρμογή έχει ενημέρωση από το gov.gr και μπορεί να ανακαλέσει οποιαδήποτε στιγμή τα ψηφιακά αντίγραφα για διάφορους λόγους, πχ απώλεια, κλοπή, αφαίρεση διπλώματος λόγω παράβασης κλπ. gr Edited July 27, 2022 by Anlibafojo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. July 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2022 Είναι τεχνικά δυνατό και μπαίνει στο apple wallet. Η αφαίρεση διπλώματος πχ θα φαίνεται εφόσον σκαναριστει το qr code. Άλλωστε το φορματ που κατεβαίνει είναι pk.pass.Sent from my Galaxy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts