Jump to content

petpapoy

Members
 • Δημοσιεύσεις

  391
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About petpapoy

 • Ημ. Γέννησης 30/03/1984

Συσκευή

 • Συσκευή
  S.G S22 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Αθήνα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

petpapoy's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

36

Φήμη

 1. Καλημέρα σε όλους και με το καλό να παραλάβουμε. SORRY για το OFF αλλά νομίζω ότι εδώ πρέπει να το γράψω για να το δει άμεσα κάποιος. Έχω ένα κουπόνι για προ παραγγελία -10%. Όποιος το προλάβει δικό του: EEP-5K2B-6C9K-G249 και πάλι συγνώμη!
 2. Παρεμπιπτόντως, μπορείς να αγοράσεις 2 κινητά στην ίδια παραγγελία με το κουπόνι του 10%! Μόλις το κάναμε εμείς και μάλιστα με αποφορολόγηση.
 3. Αβέρτα -10% στο eshop της Samsung. Μόλις πήραμε στην δουλειά 3 άτομα κωδικούς. Πιθανόν ο ένας να μην το χρησιμοποιήσει οπότε θα το ανεβάσω εδώ.
 4. Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι το εξής: Αν στο neo δίνουν τα πάντα απεριόριστα με τι σκεπτικό ζητάνε σε ανανεώσεις συμβολαίων πάνω απο το ποσό αυτό στο αντίστοιχο πρόγραμμα συμβολαίου; Μήπως είναι μια καραμέλα για να μαζέψουν κόσμο, να χαλαρώσει ο κόσμος με το απεριόριστο, να ανεβάσουν την τιμή σε δεύτερο χρόνο και μετά να βάλουν τους πελάτες του neo σε unlimited συμβόλαια αφού θα είναι ήδη "εθισμένοι" στα απεριόριστα;
 5. Εγώ που το έκανα μου έβγαλαν τέλος αποδέσμευσης καθώς, σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών ισχύει η ατελή αποδέσμευση μόνο για μετατροπή σε καρτοκινητο η κατάργηση της γραμμής. Καλά, τα άκουγα βερεσέ όλα αυτά που μου έλεγαν καθώς θα επέστρεφα πίσω οπότε όλα έμπαιναν από το ένα αυτί και έβγαιναν από το αντίστοιχο @ρχ1δ1!
 6. Παιδιά, το έχουμε πει άπειρες φορές. Φορητοτητα σε καρτοκινητο άλλης εταιρίας (εγώ free2go κάνω ηλεκτρονικά με 8€ χρέωση). Αν πραγματοποιηθεί η φορητοτητα, καλείς εσύ για αντιπροσφορα και σου δίνουν λέγοντας ότι είχα μια κλήση από αυτόν τον αριθμό! 3 φορές το έχω κάνει και είμαι στο unlimited sta 23€ περίπου. Την τελευταία φορά μου έδωσαν μάλιστα και 3 πάγια δώρο για το τέλος αποδέσμευσης.
 7. Αίτηση διακοπής, θα σε καλέσουν μετά απο 3 ημέρες και θα τους πει/πεις ότι θέλεις διακοπή λόγω τιμής. Θα σου κάνουν σίγουρα καλύτερη τιμή ειδικά σε συνδυασμό με σταθαρεό.
 8. Δεν λήγουν και μάλιστα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση καθόλου. Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί 50+€ τα οποία κάποια στιγμή θα τα περάσω σε κανένα φίλο ή συγγενή που έχει whats up
 9. petpapoy

  5G NR

  Τα Samsung πρέπει στο τέλος να εχουν οπωσδήποτε # γιατί αν έχουν * πάει σε κλήση. Αλλά και με δίεση δεν δουλεύει το παραπάνω. S23Ultra & Tab S8 Ultra 5G
 10. Λες να είχα διαβάσει για το Watch και να σκάλωσα; Και να μην μπορούσα να συνδέσω το ρολόι και να νομίζω ότι ήταν τα Buds? Πιθανόν! Ουκ έρχεται...
 11. Εξακολουθώ να ισχυρίζομαι μετά από εμπειρία ότι δεν είναι όπως τα λες. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή, ναι, μαζί σου, αλλά δεν γίνεται όλοι που αναφέρουμε ότι η μπαταρία είναι χειρότερη από την 14 να είμαστε του γιατρού. Προσωπικά λοιπόν, ότι εφαρμογές έχω είναι πάντα ενημερωμένες και δεν είναι εφαρμογές άγνωστες. Εξάλλου στα στατιστικά της μπαταρίας δεν τρέχει τίποτα περίεργο από εφαρμογές. Βέβαια, Ξαναλέω, μετά το hard reset και με επαναφορά από backup σίγουρα πάει καλύτερα αλλά όχι όπως την 13. Η προσωπική μου εμπειρία και όπως φαίνεται από δημοσιεύσεις και άλλων κατόχων. Σήμερα πήρα το update και αναμένω...
 12. Ούτε εγω κατάφερα ποτέ να τα συνδέσω (Buds Pro) και νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι δεν συνδέονται!
 13. Ε δεν είναι να κουλαρεις όταν έχεις ένα δεδομένο και ξαφνικά αλλάζει άρδην. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Βέβαια, σήμερα, πρώτη ημέρα δουλειά εκτός σπιτιού και μετά το hard reset δείχνει να έχει στρώσει. Και επισημαίνω ότι πέρασα τα πάντα από backup.
 14. Μπορεί να μην προλάβει να σου κάνει αντιπρόταση -που αυτό συμβαίνει περισσότερο στην κινητή γιατί είναι όλα ηλεκτρονικά. Στην σταθερή, και απο τις δύο εμπειρίες που είχα με κάλεσαν. Ωστόσο, εάν σε καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της φορητότητας σου δίνουν (αν διαπραγματευτείς σωστά, μετά που θα ακούσεις την πρόταση τους) 3 πάγια δώρο για να ελαχιστοποιήσεις την χασούρα του πέναλτι της νέας εταιρίας!
×
×
 • Create New...