Jump to content

petpapoy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    391
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petpapoy

  1. Καλημέρα σε όλους και με το καλό να παραλάβουμε. SORRY για το OFF αλλά νομίζω ότι εδώ πρέπει να το γράψω για να το δει άμεσα κάποιος. Έχω ένα κουπόνι για προ παραγγελία -10%. Όποιος το προλάβει δικό του: EEP-5K2B-6C9K-G249 και πάλι συγνώμη!
  2. Παρεμπιπτόντως, μπορείς να αγοράσεις 2 κινητά στην ίδια παραγγελία με το κουπόνι του 10%! Μόλις το κάναμε εμείς και μάλιστα με αποφορολόγηση.
  3. Αβέρτα -10% στο eshop της Samsung. Μόλις πήραμε στην δουλειά 3 άτομα κωδικούς. Πιθανόν ο ένας να μην το χρησιμοποιήσει οπότε θα το ανεβάσω εδώ.
  4. Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι το εξής: Αν στο neo δίνουν τα πάντα απεριόριστα με τι σκεπτικό ζητάνε σε ανανεώσεις συμβολαίων πάνω απο το ποσό αυτό στο αντίστοιχο πρόγραμμα συμβολαίου; Μήπως είναι μια καραμέλα για να μαζέψουν κόσμο, να χαλαρώσει ο κόσμος με το απεριόριστο, να ανεβάσουν την τιμή σε δεύτερο χρόνο και μετά να βάλουν τους πελάτες του neo σε unlimited συμβόλαια αφού θα είναι ήδη "εθισμένοι" στα απεριόριστα;
  5. Εγώ που το έκανα μου έβγαλαν τέλος αποδέσμευσης καθώς, σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών ισχύει η ατελή αποδέσμευση μόνο για μετατροπή σε καρτοκινητο η κατάργηση της γραμμής. Καλά, τα άκουγα βερεσέ όλα αυτά που μου έλεγαν καθώς θα επέστρεφα πίσω οπότε όλα έμπαιναν από το ένα αυτί και έβγαιναν από το αντίστοιχο @ρχ1δ1!
  6. Παιδιά, το έχουμε πει άπειρες φορές. Φορητοτητα σε καρτοκινητο άλλης εταιρίας (εγώ free2go κάνω ηλεκτρονικά με 8€ χρέωση). Αν πραγματοποιηθεί η φορητοτητα, καλείς εσύ για αντιπροσφορα και σου δίνουν λέγοντας ότι είχα μια κλήση από αυτόν τον αριθμό! 3 φορές το έχω κάνει και είμαι στο unlimited sta 23€ περίπου. Την τελευταία φορά μου έδωσαν μάλιστα και 3 πάγια δώρο για το τέλος αποδέσμευσης.
  7. Αίτηση διακοπής, θα σε καλέσουν μετά απο 3 ημέρες και θα τους πει/πεις ότι θέλεις διακοπή λόγω τιμής. Θα σου κάνουν σίγουρα καλύτερη τιμή ειδικά σε συνδυασμό με σταθαρεό.
  8. Δεν λήγουν και μάλιστα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση καθόλου. Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί 50+€ τα οποία κάποια στιγμή θα τα περάσω σε κανένα φίλο ή συγγενή που έχει whats up
  9. petpapoy

    5G NR

    Τα Samsung πρέπει στο τέλος να εχουν οπωσδήποτε # γιατί αν έχουν * πάει σε κλήση. Αλλά και με δίεση δεν δουλεύει το παραπάνω. S23Ultra & Tab S8 Ultra 5G
  10. Λες να είχα διαβάσει για το Watch και να σκάλωσα; Και να μην μπορούσα να συνδέσω το ρολόι και να νομίζω ότι ήταν τα Buds? Πιθανόν! Ουκ έρχεται...
  11. Εξακολουθώ να ισχυρίζομαι μετά από εμπειρία ότι δεν είναι όπως τα λες. Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή, ναι, μαζί σου, αλλά δεν γίνεται όλοι που αναφέρουμε ότι η μπαταρία είναι χειρότερη από την 14 να είμαστε του γιατρού. Προσωπικά λοιπόν, ότι εφαρμογές έχω είναι πάντα ενημερωμένες και δεν είναι εφαρμογές άγνωστες. Εξάλλου στα στατιστικά της μπαταρίας δεν τρέχει τίποτα περίεργο από εφαρμογές. Βέβαια, Ξαναλέω, μετά το hard reset και με επαναφορά από backup σίγουρα πάει καλύτερα αλλά όχι όπως την 13. Η προσωπική μου εμπειρία και όπως φαίνεται από δημοσιεύσεις και άλλων κατόχων. Σήμερα πήρα το update και αναμένω...
  12. Ούτε εγω κατάφερα ποτέ να τα συνδέσω (Buds Pro) και νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι δεν συνδέονται!
  13. Ε δεν είναι να κουλαρεις όταν έχεις ένα δεδομένο και ξαφνικά αλλάζει άρδην. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Βέβαια, σήμερα, πρώτη ημέρα δουλειά εκτός σπιτιού και μετά το hard reset δείχνει να έχει στρώσει. Και επισημαίνω ότι πέρασα τα πάντα από backup.
  14. Μπορεί να μην προλάβει να σου κάνει αντιπρόταση -που αυτό συμβαίνει περισσότερο στην κινητή γιατί είναι όλα ηλεκτρονικά. Στην σταθερή, και απο τις δύο εμπειρίες που είχα με κάλεσαν. Ωστόσο, εάν σε καλέσουν μετά την ολοκλήρωση της φορητότητας σου δίνουν (αν διαπραγματευτείς σωστά, μετά που θα ακούσεις την πρόταση τους) 3 πάγια δώρο για να ελαχιστοποιήσεις την χασούρα του πέναλτι της νέας εταιρίας!
  15. Πάντως, να πω κα την δική μου εμπειρία για μετάβαση 13->14. Μετά την εγκατάσταση του 14, η μπαταρία έφευγε νερό. Υπήρξε ημέρα που το φόρτισα 2 φορές ενώ πριν στο τελείωμα της ημέρας ήμουν με 40+%. Εχθές έκανα επαναφορά. Απο σήμερα αναμένω να δω τι και πώς. Ελπίζω να είναι όλα κομπλέ..
  16. Και μια που συζητιέται και με δεδομένο ότι πολλοί από εμάς θα πάμε (?) στο S24 και με δεδομένο (επίσης) ότι είμαστε τώρα χρόνια με όχι flat οθόνες, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ? Θα είναι καλύτερη ή χειρότερη σαν εμπειρία; Ξέρω ότι είναι o.t και ζητώ συγνώμη για την σύγχυση!
  17. Ενημερωτικά, στην σελίδα 9 του συμβολαίου, κάτω απο τον πίνακα Τι θα πληρώνετε για την σύνδεση σας αναφέρονται τα εξής: 1 Τα αναγραφόμενα πάγια για κάθε σύνδεση ισχύουν κατά την έναρξη της παρούσας σύμβασης. Η τιμή των παγίων δύναται να αυξάνεται μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση. Για την εκάστοτε αύξηση θα ενημερώνεστε τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την εφαρμογή της, από την ιστοσελίδα www.cosmote.gr, το λογαριασμό σας, με γραπτό μήνυμα (SMS), και τις εφαρμογές COSMOTE App και My COSMOTE. Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 14.3 των Γενικών Όρων Παροχής Υπηρεσιών της COSMOTE. Δεν ξέρω αν υπήρχαν πάντα αλλά τώρα υπάρχει!
  18. Έσκασε τηλ (2403507842) από Cosmote! 25,75€ μήνα για 24μηνο συμβόλαιο με 3 πάγια δώρο και μια extra sim δώρο χωρίς πάγιο. Την extra την πρότειναν μόνοι τους γιατί είδαν ότι είχα λέει οπότε, επειδή δεν μπορούν να ρίξουν και άλλο το πάγιο την κάνουν δώρο. Καταπληκτική προσφορά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχω πέναλτι αποχώρησης από nova καθως είναι καρτοκινητο. Κρατάω την ίδια sim που είχα στην cosmote ώστε να γίνει πιο γρήγορα η ενεργοποίηση και τέλος. Τους το επαιξα δύσκολος λέγοντας ότι θα το σκεφτώ γιατί στην nova μου έκαναν προσφορά στα 19€ το unl και σε βάθος 2ετιας είναι σχεδόν 200€ κέρδος, δηλαδή 10 πάγια σχεδόν κ. λπ... Σε λίγο θα πάρω πίσω να πω ότι δέχομαι... Ενημερωτικά: μου ανέφερε ότι έχει βγει τέλος αποδέσμευσης 140+€, της ανέφερα για την διακοπή ebill και μου είπε ότι για αυτο θα πρέπει να κάνω αμφισβήτηση λογαριασμού καθώς δεν υπήρξε κατάργηση η μετατροπή σε καρτοκινητο. Εαν ωστόσο μεταφερθώ πίσω σβήνεται... Το νου σας σε όσους προβούν σε φορητοτητα... Ξέρω ότι είναι βλακία αυτό που λένε απλά, ίσως είμαι ο πρώτος που βγαίνει οπότε να ξέρουμε ότι υπάρχει διαδικασία πίσω από αυτήν την αποχώρηση και ο εκκαθαριστικός λογαριασμός θα εκδοθεί με πέναλτι!
  19. Ευχαριστώ για τα περαστικά και να πω κάτι εντελώς ofd topic. Επειδή διάβαζα διαφορά πριν πάρω την απόφαση να κάνω τον μηνίσκο. Οποίος έχει πρόβλημα, πάει με κλειστά μάτια στο ΚΑΤ, την κάνει και φεύγει την επόμενη περπατώντας. Σε μια εβδομάδα ούτε πατερίτσα ούτε τίποτα. Θα σας ενημερώσω λογικά τις επόμενες ημέρες.
  20. Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά ψάχνω μια λύση για το εξής: Πριν το 23 είχα το 22 με την θήκη, εκείνη την ωραία, την ορίτζιναλ την μπλε με το πορτοκαλί λουράκι για τα δάκτυλα και ήταν πολύ... καταπληκτική. Στο 23 αγόρασα μαζί με το τηλ την αντίστοιχη https://www.skroutz.gr/s/40559837/Samsung-Grip-Back-Cover-Silikonis-Mayro-Galaxy-S23-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share αλλά καμία σχέση. Είναι που είναι βαρύ το τηλ, μαζί με την θήκη γίνεται ακόμα πιο βαρύ και είναι και άβολη. Επίσης, έχει λασκάρει το ελαστικό και πλέον δεν είναι τόσο σφικτό. Όσο και αν έχω ψάξει, δεν έχω βρει θηκη παρόμοια με του 22. Έχει πάρει το μάτι σας κάτι σχετικό; *είχα βρει μια παρόμοια αλλά το "λουράκι" ήταν από σκληρό πλαστικό με αποτέλεσμα να μην είναι εύχρηστο. Το θέλω για τις ώρες που είμαι αραχτός στο κρεββάτι ή καναπέ αλλά γενικά με βολεύει στην καθημερινότητα μου.
  21. Cosmote Unl Extra Sim!!!!!!!!!!!!!!!! Σχετικά με το σταθερό, το έχω κουμπώσει σε αυτό του χωριού στο πατρικό που είναι στο όνομα μου και είναι τεχνολογίας Rural (24/1Mbps σταθερά). Επίσης, κολλητός μου κούμπωσε το δικό του unl με φορητότητα απο NOVA στο σταθερό μου αλλά η γραμμή παραμένει στο όνομα του. Απλά η διεύθυνση του λογαριασμού θα είναι στο χωριό μου. Οπότε μπορεί να κουμπώσει το Unl ακόμα και αν δεν έχει κάποιος σταθερό στο όνομα του σε ένα άλλο συγγενή ή γνωστού. Αυτή την επικοινωνία περιμένω γι' αυτό δεν έκανα εχθές αίτηση εκ νέου.
  22. Με σταθερό μαζί... Μίλησα και με 13888 και με vd. Θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα με καλέσουν απο Cosmote για αναφορά του λόγου που έφυγα κλπ οπότε εκεί, ίσως καταφέρω κάτι παραπάνω. Έχω στο f2go τώρα παροχές που με καλύπτουν καθώς είμαι όλη μέρα σπίτι λόγω χειρουργείου στον μηνίσκο οπότε δεν χρειάζομαι πολλά πολλά.... Αν δεν με καλέσουν, θα κάνω την αίτηση την Παρασκευή στα 29,50 ώστε μέχρι 13/11 που θα επιστρέψω στην δουλειά να είμαι οκ!
  23. Και τελικά πραγματοποιήθηκε η φορητότητα την ίδια ημέρα αργά το απόγευμα! Κανένα τηλ από cosmote πάντως. Προφανώς και το μετέφερα σε καρτοκινητο για να μπορέσω να το φέρω πίσω cosmote... Τώρα αρχίζει η διαπραγμάτευση. Μια πρώτη επαφή είναι 29,5€ το unlimited. Θα δω πόσο μπορώ να το ρίξω.
  24. Έκανα ηλεκτρονικά αίτηση φορητότητας σε Free2Go πριν 2 ημέρες και σήμερα παρέλαβα κάρτα SIM κλπ. Κάλεσα στο 13888 απλά για επιβεβαίωση (ΞΑΝΑ) ότι μπορώ να φύγω αζημίως λόγω του ebill κλπ. Μου είπε ναι οκ η κοπέλα και μετα απο λίγο με καλεί ξανά και μου λέει ότι μπορώ να το μετατρέψω σε καρτοκινητό ή να καταργηθεί το νούμερο αζημίως. Η φορητότητα σε άλλη εταιρία δεν δικαιολογείται και θα έχω τέλος πρόωρης αποδέσμευσης. Γέλασα, την ευχαρίστησα για την ενημέρωση και καληνυχτιστήκαμε. Μετά απο μερικά λεπτά λαμβάνω SMS ότι το αίτημα ακύρωσης καταχωρήθηκε και μέσα σε 3 ημέρες θα επικοινωνήσει υπάλληλος μαζί μου. Τι φάση?
×
×
  • Create New...