Jump to content

gustom2008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    483
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gustom2008

  • Ημ. Γέννησης 13/09/1984

gustom2008's Achievements

  1. Χαλια μαυρα!Θα δω στην πορεια πως θα παει.
  2. Καλησπερα!Απο τοτε που περασα το 5.1 η μπαταρια εχει γινει χειροτερη!Εκανα και factory reset και ξανα το κινητο στησιμο απο την αρχη και παλι τα ιδια.Τι φαση με την samsung?Οταν το ειχα αγορασει περσι τον Μαρτιο η καμερα ηταν χαλια!Μετα την εφτιαξαν.Τωρα η αυτονομια ειναι τραγικη.
  3. Καλησπερα παιδια.Εχετε να μου προτεινετε καποιο οικονομικο tempered glass να καλυπτει ολη την οθονη και τα κυρτα μερη και να ειναι full glue?Δεν θελω να εχει τρυπα για το δακτυλικο και επισης δεν θελω να ειναι με uv κολλα.Δεν με ενδιαφερει να λειτουργει το δακτυλικο στην οθονη,δεν το χρησιμοποιω.Ευχαριστω!
  4. Ενω αξιζουν τα αλλα ε?Skai,protothema κλπ.
  5. Σε αλλα νεα το Αζερμπαιτζαν επιτιθεται στην Αρμενια αλλα δεν μιλαει κανενας.Επισης, η Τουρκια κατεχει την μιση Κυπρο αλλα παλι δεν μιλαει κανενας.Επιλεκτικη ευαισθησια ε?
  6. Κοιτα την οθονη για Burn in καταρχην και κατα δευτερον την μπαταρια.Αν σε καλυπτει η εγγυηση πηγαινε το στην smartec και θα στο φτιαξουν.Αλλα αυτα ειναι για τολμηρους.Εγω δεν θα το εκανα παντως.
  7. Εγω γιατι δεν ξετρελαινομαι με την μπαταρια??Για να ειστε ευχαριστημενοι με την μπαταρια μαλλον το δουλευετε με wifi γιατι αν ανοιξεις 4g την παει αμασητη...
  8. Καλησπερα!!!Κατοχος και γω απο προχθες!Αγορασμενο απο mediamarkt!!Εχετε να μου προτεινετε καποιο τζαμακι και θηκη??Εκτος απο τζαμακι με κολλα και uv.Το δαχτυλικο εσας σας λειτουργει καλα???Εμενα δεν πιανει πολλες φορες.Ευχαριστω!!!
  9. Εχεις δικιο,μολις δοκιμασα και γω να δω βιντεο στην εφαρμογη του σκρουτζ και μου εκανε επανεκκινηση!Τι φαση? UPDATE: Κατεβασα το ccleaner και εκανα καθαρισμο cache και δοκιμασα παλι στην εφαρμογη του σκρουτζ και δεν κανει επανεκκινηση πλεον!Ελπιζω να εστρωσε!
  10. Καλησπερα παιδια!!Το κινητο ξαφνικα σημερα νεκρωσε και εσβησε.Το συνδεσα με το powerbank και κολλουσε στην αρχικη οθονη.Τελικα μετα απο 5 λεπτα ξεκολλησε.Τι να φταιει??Του ειναι βαρυ το android 11 μαλλον??Μηπως φταει που ειχα την φωτεινοτητα στο μαξιμουμ?? Μου εχει κανει αλλες δυο φορες στο παρελθον απλα επανεκκινηση μονο του,αλλα το ειχα ζορισει με πολλες εφαρμογες ανοιχτες.Παιχνιδια δεν παιζω. Ευχαριστω! Hard reset δεν μπορω να κανω γιατι εχω εταιριξες εφαρμογες ο περασμενες απο την εταιρεια που εργαζομαι!
  11. Καλησπερα!!Γραφει γρηγορη φορτιση με τον δικο του φορτιστη αλλα νομιζω κανει παραπανω απο ωρα για φορτιση απο 20% εως 100%.Ειχα και το LG V30 δεν με ενοχλει να μην φτιανει τερμα στα πλαγια το τζαμακι.Ευχαριστω!!!
  12. Καλησπερα.Το πηρα και γω και γω καινουριο πριν 20 μερες απο σκρουτζ στα 190 ευρω.Μια χαρα ειναι η συσκευη για τα λεφτα της,με android 11.Θηκη καταφερα και βρηκα σε ενα μαγαζι στο Παγκρατι.Κανα tempered glass παιζει παιδια??? Η μπαταρια του ειναι μια χαρα,απλα η φορτιση δεν ειναι τοσο γρηγορη.Το δικο μου ειναι απο Καναδα.
  13. gustom2008

    OnePlus 8T

    @alextrela δες τα p.m. σου.
×
×
  • Create New...