Jump to content

Antwny

Members
  • Δημοσιεύσεις

    934
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Antwny

  1. Έχω την εντύπωση ότι κατάλαβα τι εννοείς. Πήγαινε ρυθμίσεις, general, keybords και εκεί διάλεξε τις γλώσσες (add new keyboard) και βάλε τα γερμανικά. Αυτά είναι για το stock πληκτρολόγιο που θα σου ανοίγει θες δε θες όταν πας να βάλεις κωδικούς. Αν κατάλαβα καλά εκεί έχεις μόνο τα ελληνικά για αυτό και στο screenshot σου δεν έχει κάτω αριστερά την επιλογή να αλλάξεις γλώσσα. Εμένα πχ η σειρά στο path που σου είπα είναι Gborad, Greek, English US
  2. Πάντως αυτό με τα κουτάκια δεν είναι τόσο αδιάφορο. Να εξηγηθώ. Παράδειγμα εσύ που έχεις τόσα χρόνια την ίδια επιφάνεια εργασίας και πεις κάποια στιγμή ΑΣ ΣΒΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ. Ξέρεις τι θα γίνει έτσι ? Θα μετακινείς μετά 3 ώρες για έρθουν πάλι στη σειρά που είχες μάθει να τα κάνεις όλα με κλειστά μάτια. Και μη μου πείτε δε σας έχει τύχει όλα αυτά τα χρόνια με ios.
  3. Η αλήθεια είναι πως ο φίλος είναι ένα αντιδραστικό παιδί. Πάντως και εγώ χρειάστηκε να κάνω επανεκκινήσεις αλλά σε νορμαλ επίπεδα. Πχ μετά από κάθε ενημέρωση του gmail δε φαίνονται τα μηνύματα στο ρολόι. Με επανεκκίνηση στρώνει. Αυτό που έλεγαν ότι τα αιφον δε θέλει επανεκκινήσεις τα άκουγα βερεσε έτσι και αλλιώς. Όλα θέλουν το restart τους, όλες οι συσκευές!
  4. Τώρα θέλω να το δοκιμάσω stream μουσική για λίγο καιρό με σύνδεση με το αυτοκίνητο, όχι με car play. Βέβαια είναι πολλά, ποιότητα δεδομένων, έχει ανέβει και η θερμοκρασία γενικώς.. αλλά νομίζω 2 μέρες τώρα είδα το κινητό να αντέχει συνολικά παραπάνω χωρίς carplay. Επαναλαμβάνω πως και με car play δεν χρησιμοποιούσα maps , μόνο spotify. Άσχετο, διαφημίζει τη φωτεινότητα η απλ στον ήλιο που είναι σούπερ ναι όχι για πολύ, χαμηλώνει πολύ γρήγορα για προστασία το καταλαβαίνω, αλλά πολύ γρήγορα! Εγώ παραλία ανοιγοκλείνω δεδομένα πάντως γιατί πιάνει φοβερές θερμοκρασίες το κινητό μου. Δεν ξέρω για εσάς αλλά έτσι με θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι!
  5. Ναι αυτό εννοούσα, ευχαριστώ! Περίμενα ότι θα τρώει μπαταρία, προφανώς! Αλλά όχι να καταπίνει. Και όταν οι περισσότεροι εδώ μέσα λένε οκ νορμαλ πράγματα, τρώει τόσο όσο, λέω οκ πάλι κάνω κάτι λάθος !
  6. Μόνο spotify θα έλεγα ότι δουλεύω γιατί χάρτες έχει το αυτοκίνητο. Γενικά το συνέδεσα για να το συνδέσω οπότε θα το απενεργοποιήσω για λίγο. Ασύρματα δε φορτίζω ποτέ κανένα κινητό γιατί τα κινητά μετά δεν πιάνονται από τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν. Ειδικά το 14προ που έχω , ΖΕΜΑΤΑΕΙ
  7. Ναι το κατάλαβα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι τρώει παραπάνω από ότι θα περίμενα!
  8. Το car play τρώει αρκετή μπαταρία έτσι ? Τώρα το παρατήρησα, όχι στα στατιστικά που δε φαίνεται, αλλά στην χρήση μου που δεν άλλαξε και η μόνη διαφορά ήταν αυτή ότι καθημερινά συνδέεται με το αυτοκίνητο 1 μήνα τώρα. Και νομίζω σε συνδυασμό με το τελευταίο update φεύγει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία μου.
  9. Οκ είναι μια πατέντα που φυσικά στις περίπου 450 επαφές που έχω δεν μπορώ να το κάνω, ωστόσο είναι μια λύση που θα μπορούσα να βάλω σε ορισμένες συχνές επαφές ! Ευχαριστώ, αν και θα επιμείνω ότι δεν έχεις επαφή μεγάλη με android, εκτός και αν απλά είσαι αντιδραστικός. anyway ευχαριστώ για το τιπ!
  10. Φίλε σίγουρα δεν έχεις πιάσει android στα χέρια σου οπότε ας το αφήσουμε. Επίσης η siri σε μένα ΔΕ διαβάζει ελληνικά αποθηκευμένες επαφές.
  11. Στο να σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις ότι πιο premium κυκλοφορεί με διαφορά? Ξεκάθαρα η τοπ εταιρεία!
  12. Το θέμα είναι ότι η σύγκριση συνήθως γίνεται με android αξίας 300€, παραβλέποντας για κάποιο λόγο ότι δεν συγκρίνουν το 15pro max πχ με το s23 ultra αλλά το 15pro max με ένα Ακάτι. Οπότε σου λένε το iphone τα σπάνε. Ναι, προφανώς! Αλλά που να εξηγείς..
  13. Για καθαρά επαγγελματική χρήση, πιστεύω χωλαίνει πολύ. Πολλές φορές με έπιασα να λέω κάτσε να το κάνω από το pc, κάτι που δε συνέβαινε με android. Τώρα pdf να σου πω δε θυμάμαι να είχα κατεβάσει ποτέ στο samsung που είχα τελευταία το s22 ultra, αλλά όπως και να έχει και εδώ το adobe το έχω κατεβάσει.
  14. Το χειρότερο είναι της απλ, από την πρώτη στιγμή θα γράφεις ότι να ναι και θα με θυμηθείς! Της Microsoft είναι το ίδιο με της γοογλε. Η διάταξη γενικά είναι καλύτερη από της απλ αλλά ουσιαστικά είναι ίδια είτε Microsoft είτε google.. τα χρωματακια αλλάζουν ουσιαστικά οπότε μείνε εκεί που λίγο πολύ ξέρεις είναι η γνώμη μου
  15. Διπλές εφαρμογές δεν έχει, ή προσωπικά δεν το έχω βρει όσο και να έψαξα. Κλείδωμα εφαρμογής γίνεται εύκολα με αυτοματισμό (εύκολο αλλά θέλει να το ψάξεις και να μπεις στη νοοτροπία του αυτοματισμού). Και εγώ με τις εφαρμογές της γοογλε μεγάλωσα και συνεχίζω και σου λέω ότι λειτουργούν μια χαρά. Μόνη εξαίρεση το keybord που δεν είναι το ίδιο. Λείπουν κάτι σημεία στίξης που χρησιμοποιείς ΣΥΝΕΧΩΣ αλλά για κάποιο λόγο σίγουρα όχι ευχρηστίας, η απλ θέλει να πατάμε εξτρα κουμπί να το εμφανίσουμε
  16. Εμένα αυτό ούτε στο android μου χρειάστηκε πάντως
  17. Έχουμε καινούργια εμοτζι, δεν το πιστεύω επιτέλους!!
  18. Ας πούμε ότι έχουμε πατήσει παύση σε κάποιον music player. Αυτό μένει στην lockscreen μέχρι να σκοτώσουμε την εφαρμογή. Υπάρχει άλλη λύση ?
  19. Εγώ δεν είχα αυτό το θέμα ποτέ, πιστεύω το ios στις ειδοποιήσεις εκτός του viber είναι υποδειγματικό
  20. Εντάξει κράζουμε λίγο, και εγώ που και που για κάποια θέματα αλλά κακά τα ψέματα τα περισσότερα τα έχω συνηθίσει και σταματάς να σκέφτεσαι σιγά σιγά τι είχες με android. Του χρόνου εννοείται πάμε για το νέο iphone!
  21. Το να μη μένουν οι φωτο στα recents εφόσον τις έχουμε μεταφέρει σε αλμπουμ, δε γίνεται με κανένα σκριπτ, με καμία εφαρμογή γιατί δεν το επιτρέπει το ios. Το γοογλε photos είναι και αυτό το ίδιο, στα android όμως λειτουργεί διαφορετικά. Εδώ δουλεύει όπως θέλει το ios.
  22. Το έχω ψάξει, δε γίνεται..
  23. Ναι αυτό εννοώ ακριβώς!
×
×
  • Create New...