Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το γιατι ακριβως δινουν δωρεαν την νεα αριθμοδοτηση δεν ξερω να σου πω. Εδω ομως εχεις πεσει στην "δυσκολη" περιπτωση της φορητοτητας αριθμου ο οποιος δεν εχει ενεργο βροχο. Ειναι μια μιξη και των 2 περιπτωσεων,ειναι μιση φορητοτητα,μιση νεα συνδεση ας το πω ετσι,και γι'αυτο ισως αποτελει εξαιρεση στο "δωρεαν". Θα προτεινα αν θες να κρατησεις τον παλιο αριθμο οπωσδηποτε να τον κανεις φορητοτητα σε voip παροχο.Ενδεικτικα κοστος 15 ευρω η φορητοτητα και 6-15 το ετησιο παγιο για τον αριθμο.Εκει μπορεις να χρησιμοποιησεις τις δικες τους δυνατοτητες (τηλεφωνητης,προωθηση κλησεων κατα περιπτωση,ακομα και χρηση του αριθμου μεσω ιντερνετ για εισερχομενες με αναλογο εξοπλισμο) και να παρεις νεο αριθμο απο wind ωστε να επωφεληθεις και απο την δωρεαν ενεργοποιηση.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξερω πως κατανεμεται το κοστος στις 2 περιπτωσεις. Σκεφτομαι το εξης ενδεχομενο: Στην περιπτωση φορητοτητας του αριθμου,δεν υπαρχει κατασκευη νεου βροχου,απλα μεταφορα. Υπαρχει παραλληλα και η μεταφορα του αριθμου που ισως εμπλεκεται στο κοστος,και πιθανον να αποτελει μεγαλο μερος του.Στην ουσια δανειζεται τον αριθμο απο τον αρχικο παροχο.Η αποδειξη ειναι οτι με ενδεχομενη διακοπη συνδεσης,ο αριθμος επιστρεφει στον αρχικο παροχο.

Ενω στην νεα συνδεση,ο παροχος διαθετει απ'ευθειας δικο του αριθμο,δεν εμπλεκεται στην αριθμοδοτηση τριτος παροχος και εκει το μεγαλυτερο κοστος ειναι η κατασκευη νεου βροχου στην οποια εμπλεκεται και ο οτε. Φυσικα η μη χρεωση του συγκεκριμενου τελους στις προσφορες,ειναι αλλη ιστορια...

Edited by kmpatra

:blink: - επισκεπτομαι καταστημα wind

" γεια σας,εφερα την ταυτοτητα μου οπως μου ειχε πει συναδελφος-υπαλληλος για διακοπη συμβολαιου

ονομα-τηλεφωνο

οριστε

ειναι καινουργιο το συμβολαιο?

οχι 8 χρονων,μα δεν φαινεται τοση ωρα που κοιτατε στην οθονη σας?

ναι....μμ...και ο λογος διακοπης?

ειμαι 8 χρονια και δεν εχει γινει καποια μειωμενη προσφορα εστω και τυπικη,σας εχω στειλει email,σας εχω παρει ποσα τηλεφωνα αλλα τιποτα

μμ...μιλατε με αλλο παροχο κυριε

και τοτε γιατι μου ειπατε 15 μερες πριν ληξει να ερθω με την ταυτοτητα μου για διακοπη?

τι να σα ςπω δεν ξερω,μιλατε με αλλο παροχο "

εφυγα και ουτε την χαιρετησα,αυτο θα πει σεβασμος στον πελατη,τον αφηνουμε και φευγει χωρις ουτε για το τυπικο μια κινηση να τον κρατησουμε-το κακο ειναι πως οταν μια εταιρια δεν παει καλα την πληρωνουν οι καθαριστριες-φυλακες και μετα οι πιο χαμηλομισθοι υπαλληλοι με απολυσεις αλλιως θα ευχομουν πολλα και ασχημα (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

μαλλον βαριοταν που ζουσε...πριν 2 σελιδες που εγραψες την αρχη της ιστοριας,σου προταθηκε να κανεις φορητοτητα.Αν τωρα θες να κανεις διακοπη στο καταστημα,εφοσον δεν τρεχει αυτο τον καιρο προσφορα για τη γραμμη σου,δεν μπορει να γινει κατι αλλο.Θα σε παρουν απο το τμημα διακοπων ομως,για επιβεβαιωση και ενδεχομενως, νεα προσφορα. Να ξερεις οτι σε οποιαδηποτε περιπτωση παιρνεις καποιο ρισκο ειτε να βρεθεις σε αλλο παροχο ή ακομα χειροτερα να μεινεις χωρις γραμμη στο τελος...

:rolleyes: - το ψαχνω για Nova, εχω γραψει και στο αντιστοιχο τοπικ, απλα σας μετεφερα το "πνευμα" της εταιριας στην περιπτωση μου, εχω περασει απο μερικες (θυμασε παλια τα "κουτια" προσφορων που πωλουσαν forthnet,Hol κλπ) και ξερω το ρισκο απλα δεν περιμενα μετα απο 8 χρονια συνεπειας να μου φερθουν ετσι ψυχρα

αντε να δουμε και στο τελευταιο τηλεφωνο επιβεβαιωσης τι θα μου πουν και θα σας το μεταφερω (απο email παντως τιποτα εδω και 20 μερες περιπου, τοσο πολυ βαριουνται να πληκτρολογησουν 2-3 λεξεις? )

fighting0060.gif

Η WIND για να ξέρετε έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Έκανα αίτηση για vdsl γραμμή και μου ενεργοποιούν αύριο adsl. Δεν πειράζει λέει αργότερα την κάνουμε vdsl. Ευτυχώς υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς να πληρώσεις.

Προσφορά από Public χτεσινή σε φιλο για φορητότητα (ειμασταν μαζι)

- Wind Double Play 24άρι

- Απεριοριστα αστικά υπεραστικά

- 300 λεπτά σε κινητα Cosmote/VF +300 λεπτά σε Wind

- Δωρεάν τέλη φορητότητας αν ο τρέχον παροχος δεν ειναι ΟΤΕ

- 1 πάγιο δώρο

- το γνωστo smartwatch :lol:

- 120 λεπτα σε F2G + 1Gb σε καρτα Mobile Broadband (Κατά τα γνωστα..)

- 50 Ευρώ δωροεπιταγή

- VDSL 3 μήνες δωρεάν και μετά +5.50 Ευρώ στο λογαριασμο (με βαση την τρέχουσα προσφορα) + τελη ενεργοποίησης 20 Ευρώ

Τελική τιμη 22 Ευρώ /μήνα

Προσφορά από Public χτεσινή σε φιλο για φορητότητα (ειμασταν μαζι)

- Wind Double Play 24άρι

- Απεριοριστα αστικά υπεραστικά

- 300 λεπτά σε κινητα Cosmote/VF +300 λεπτά σε Wind

- Δωρεάν τέλη φορητότητας αν ο τρέχον παροχος δεν ειναι ΟΤΕ

- 1 πάγιο δώρο

- το γνωστo smartwatch :lol:

- 120 λεπτα σε F2G + 1Gb σε καρτα Mobile Broadband (Κατά τα γνωστα..)

- 50 Ευρώ δωροεπιταγή

- VDSL 3 μήνες δωρεάν και μετά +5.50 Ευρώ στο λογαριασμο (με βαση την τρέχουσα προσφορα) + τελη ενεργοποίησης 20 Ευρώ

Τελική τιμη 22 Ευρώ /μήνα

Πολύ καλή προσφορά θα έλεγα. Ότι δίνουν όλοι συν ένα 70αρι έξτρα (δωροεπιταγή και ένα πάγιο).

Λογικά η τιμή είναι χωρίς το φόρο το 5% οπότε στα 23 τελική

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Θα του πω να δει το χαρτι της προσφοράς γιατί δεν το θυμάμαι. Παντως καλή τιμή μου φαίνεται και εμενα..

Η παροχή vdsl ειναι προαιρετική φαντάζομαι ε? Μπορεί κάποιος να κρατήσει το adsl δηλ. μόνο ακόμα κι αν υπάρχει διαθεσιμότητα?

Θα του πω να δει το χαρτι της προσφοράς γιατί δεν το θυμάμαι. Παντως καλή τιμή μου φαίνεται και εμενα..

:cool: - για αρχη μια χαρα ειναι, μετα ποσο ανεβαινει?

fighting0060.gif

Η τιμή ειναι κλειδωμένη για 2 χρόνια, απλά διαφοροποείται αν μπει VDSL με βάση οτι έγραψα παραπάνω..

(βγήκε μια είδηση και έχω "παρέμβει" λίγο στο κείμενο, για να βγει μικρότερο)

Οι περιοχές στις οποίες η WIND θα κατασκευάσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, εφόσον λάβει σχετική έγκριση από τη ρυθμιστική αρχή, είναι:

Επιλεγμένες περιοχές Αττικής (σίγουρα Νέα Σμύρνη) & Θεσσαλονίκης

Η Καλαμάτα

Η Λάρισα και το

Ηράκλειο Κρήτης

Fiber to the Curb (FttC): τοποθέτηση ίνας μέχρι την καμπίνα (ΚΑΦΑΟ), επιτυγχάνονται ταχύτητες από 50 ως 200/300+ Mbps.

Fiber to the Building (FttΒ): τοποθέτηση οπτικής ίνας μέχρι το κτίριο, όπου μετά η υπηρεσία δίνεται με τον υπάρχοντα χαλκό από το ισόγειο ως το κάθε σπίτι. Ταχύτητες άνω των 300 Mbps και έως 800 Mbps.

Fiber to the Home (FttH): τοποθέτηση οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι και τον τελικό χρήστη, αγγίζοντας ταχύτητες ως και 1 Gbps.

Η Καλαμάτα θα είναι η πρώτη πόλη στη χώρα μας που θα συνδεθεί στο διαδίκτυο με υπέρ – υψηλές ταχύτητες καθώς η WIND είναι έτοιμη να ολοκληρώσει άμεσα και μέχρι το τέλος Ιουλίου το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών που κατασκευάζει στην πόλη, εφόσον πάρει την έγκριση από την ΕΕΤΤ.

Το δίκτυο οπτικών ινών της WIND θα καλύπτει το 88% των γραμμών της πόλης και οι κάτοικοι της Καλαμάτας θα απολαμβάνουν ταχύτητες που κατά μέσο όρο θα ξεπερνούν τα 250 Mbps , βιώνοντας μια πολύ διαφορετική εμπειρία συνδεσιμότητας σε σύγκριση με σήμερα που οι ταχύτητες δεν αγγίζουν καν τα 24 Mbps (ADSL) ή φτάνουν ως τα 50 Mbps (VDSL).

ΠΗΓΗ

Edited by MitsosDaBest13

Μια μικρη ερωτηση.... Το router που εχω απο την wind εδω και κατι χρονια αποφασισε να μην δουλευει πλεον... Πιου πιου και ψοφισε... Τι κανω τωρα? Μου κανει αντικατασταση η Wind? Φυσικα δεν ειναι σε εγγυηση ... Ειναι το Oxygen...

αν μου πουν κατι τετοιο απλα φευγω και απο την εταιρια τους την ιδια στιγμη. Ευτυχως που το συμβολαιο μου ληγει σε 2 εβδομαδες. σιγα να μην πληρωνω ιντερνετ και να μην εχω ιντερνετ. Σας ευχαριστω για την απαντηση σας.

Μια μικρη ερωτηση.... Το router που εχω απο την wind εδω και κατι χρονια αποφασισε να μην δουλευει πλεον... Πιου πιου και ψοφισε... Τι κανω τωρα? Μου κανει αντικατασταση η Wind? Φυσικα δεν ειναι σε εγγυηση ... Ειναι το Oxygen...

Πριν δεκα μερες χαλασε το δικο μου, και μου εστειλαν αμεσως αλλο απο την wind. Και δωρεαν. Δεν μου ειπαν τιποτα για πληρωμη. Και ευκολα ειπαν οτι θα στειλουν αλλο

Καλεσε το 1212

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αν άλλαξαν πολιτική σε αυτό έχει καλώς. Πόσο καιρό το είχες? Μήπως έχεις vdsl ή εταιρικό όμως? Γιατί εκεί αλλάζουν τα πράγματα...

Αν άλλαξαν πολιτική σε αυτό έχει καλώς. Μήπως έχεις vdsl όμως? Γιατί εκεί αλλάζουν τα πράγματα...

Οχι δεν εχω.

Αλλα το ρουτερ ηταν το δικο τους. Δεν το ειχα αγορασει.

Χθες εκανε αιτηση για νεα συνδεση σταθερου wind η αδερφη μου. Της ειπαν οτι θα το πληρωσει το ρουτερ

Εγώ είμαι 7.5 χρόνια στη Wind και έχω 4 router δικά τους δωρεάν στην κατοχή μου! Τα 2 adsl και 2 vdsl.

Επίσης τις δύο φορές ζήτησα εγώ καινούργιο και μου στείλαν δωρεάν. Εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα.......

Αυτό που ισχύει σαν πολιτική στις ADSL συνδέσεις ειναι το παρακάτω

1. Οσοι πελάτες της Wind εχουν πάρει ρούτερ από αυτήν παλαιότερα, δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος όσες φορές χρειαστεί.

2. Οι νέοι πελάτες (νέες γραμμές ή από φορητότητα) δεν δικαιούνται ρούτερ δωρεάν εκτός αν αυτό αποτελει μέρος της προσφοράς που τους γίνεται.

Το ίδιο κανει και η Vodafone.

Νομίζω ομως οτι η Wind ειναι πιο "χαλαρή" στην τήρηση της συγκεκριμένης πολιτικής..

1. Οσοι πελάτες της Wind εχουν πάρει ρούτερ από αυτήν παλαιότερα, δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση προβλήματος όσες φορές χρειαστεί.

2. Οι νέοι πελάτες (νέες γραμμές ή από φορητότητα) δεν δικαιούνται ρούτερ δωρεάν εκτός αν αυτό αποτελει μέρος της προσφοράς που τους γίνεται.

Νομίζω ομως οτι η Wind ειναι πιο "χαλαρή" στην τήρηση της συγκεκριμένης πολιτικής..

Αυτο υπαρχει γραμμενο καπου στο συμβολαιο της wind σε περιπτωση που το χρειαστω?

Μαλιστα ...

Το ξεκαθαρισαμε ......

Αρα οσο συνεχισω την συνδρομη, δικαιουμαι αντικατασταση ρουτερ αν εχει βλαβη

Μετα την αναναιωση ομως;

Μαλιστα ...

Το ξεκαθαρισαμε ......

Αρα οσο συνεχισω την συνδρομη, δικαιουμαι αντικατασταση ρουτερ αν εχει βλαβη

Μετα την αναναιωση ομως;

επειδη δεν εισαι νεα γραμμη ή απο φορητοτητα , παλι θα δικαιουσε δωρεαν αντικατασταση ρουτερ , παντως εγω στην θεση θα εβρισκα ενα παλιο ρουτερ ή θα δανειζομουνα απο εναν γνωστο ενα να κανω την δουλεια μου και οταν εληγε το συμβολαιο θα εψαχνα και για φθηνοτερη τιμη απο αλλον παροχο και μετα θα ανανεωνα. γενικα βγαζουνε καλες προσφορες για φορητοτητες και θα το εκμεταλευομουνα. παντως γενικα διαβαζω οτι το ρουτερ το zte που δινει η wind/vodafone δεν ειναι καθολου καλο σαν εξοπλισμος, πιστευω καλυτερα να αγορασεις ενα που να ειναι και vdsl και να το εχεις . ( εγω κατι σαν το speedport entry 2i του οτε θα επαιρνα που ειναι αρκετα αξιοπιστο ) .

• This topic was featured and featured