anikologr Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά είναι κανείς από Πάτρα? Έχω σταθερό και internet στην Wind και ξαφνικά από σήμερα το μεσημέρι δεν παίζουν οι dns servers με αποτέλεσμα να πρέπει να περάσω χειροκίνητα τον dns της google 8.8.8.8... Ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Είχε γενικό πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα. Τώρα είναι εντάξει. Edited January 31, 2014 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 μια απ τα ιδια και γω. ευτυχως ειναι οκ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Γτ αν τσιμπήσεις και δεν το καταλάβεις θα πληρώνεις στη wind παραπάνω λεφτά στη wind χωρίς να το καταλάβεις ναι βρε το ξερω,ηταν λιγο ρητορικο το ερωτημα...ομως δεν καταλαβαινω..οσοι ειστε με γουιντ οταν κανετε συνδεση για ενα χρονο στην προσφορα δεν λεει οτι μετα πληρωνετε την κανονικη τιμη? εγω μεσα στο σαιτ τους ,το βλεπω...γινεται κατι διαφορετικο μετα? να ξερουμε δλδ... και ηθελα να ρωτησω αυτους που αλλαζουν συχνα παροχους... εγω που ειμαι κατι χρονια στον οτε με 4αρα double play ταχυτητα αν κανω πως φευγω σε γουιντ 24αρα ,ας πουμε τι αντιπροσφορα θα μου κανουν απο τον οτε? δεν εχω κανει ποτε αλλαγη σε αλλο παροχο για να ξερω τι αντιπροτεινουν.λαμβανουν καποιο παραγοντα υποψιν? κανουν την ιδια προσφορα σε ολους?τι τιμες θα μου αντιπροτεινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ναι βρε το ξερω,ηταν λιγο ρητορικο το ερωτημα...ομως δεν καταλαβαινω..οσοι ειστε με γουιντ οταν κανετε συνδεση για ενα χρονο στην προσφορα δεν λεει οτι μετα πληρωνετε την κανονικη τιμη? εγω μεσα στο σαιτ τους ,το βλεπω...γινεται κατι διαφορετικο μετα? να ξερουμε δλδ... και ηθελα να ρωτησω αυτους που αλλαζουν συχνα παροχους... εγω που ειμαι κατι χρονια στον οτε με 4αρα double play ταχυτητα αν κανω πως φευγω σε γουιντ 24αρα ,ας πουμε τι αντιπροσφορα θα μου κανουν απο τον οτε? δεν εχω κανει ποτε αλλαγη σε αλλο παροχο για να ξερω τι αντιπροτεινουν.λαμβανουν καποιο παραγοντα υποψιν? κανουν την ιδια προσφορα σε ολους?τι τιμες θα μου αντιπροτεινουν? Μετά από 1 χρόνο ΑΝ θέλει να με κρατήσει μια εταιρεία πρέπει να μου "δώσει" κάτι για να ξανανεώσω για άλλο ένα χρόνο την σύνδεσή μου!Και οι δυο κερδίζουμε!Εγώ προσωπικά δεν χρειάστηκε να αλλάξω την Forthnet τόσα χρόνια γιατί πάντοτε με πρόσεχαν! Όσον αφορά τον ΟΤΕ......4αρα;;;;Ενημερωτικά....ο ΟΤΕ δεν μπορεί να κοντράρει κανένα πάροχο όσον αφορά τις τιμές ότι αντιπροσφορά κι αν κάνουν!Πάντοτε ήταν είναι και θα είναι ακριβότερος!Και δεν φταίει μόνο αυτό που λέτε κάποιοι "η ΕΕΤΤ δεν τον αφήνει να ρίξει τις τιμές λόγω μονοπώλιου" αλλά ΑΝ ήταν μάγκας ο ΟΤΕ θα άφηνε την διαχείριση του δικτύου στο κράτος για να κάνει ότι κάνουν και οι άλλοι αλλά.......θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!!! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μετά από 1 χρόνο ΑΝ θέλει να με κρατήσει μια εταιρεία πρέπει να μου "δώσει" κάτι για να ξανανεώσω για άλλο ένα χρόνο την σύνδεσή μου!Και οι δυο κερδίζουμε!Εγώ προσωπικά δεν χρειάστηκε να αλλάξω την Forthnet τόσα χρόνια γιατί πάντοτε με πρόσεχαν! Όσον αφορά τον ΟΤΕ......4αρα;;;;Ενημερωτικά....ο ΟΤΕ δεν μπορεί να κοντράρει κανένα πάροχο όσον αφορά τις τιμές ότι αντιπροσφορά κι αν κάνουν!Πάντοτε ήταν είναι και θα είναι ακριβότερος!Και δεν φταίει μόνο αυτό που λέτε κάποιοι "η ΕΕΤΤ δεν τον αφήνει να ρίξει τις τιμές λόγω μονοπώλιου" αλλά ΑΝ ήταν μάγκας ο ΟΤΕ θα άφηνε την διαχείριση του δικτύου στο κράτος για να κάνει ότι κάνουν και οι άλλοι αλλά.......θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!!! ;) Για τον ΟΤΕ εισαι τελειως λαθος. Αν ηταν ακομα κρατικος, θα ειμασταν ακομα με ISDN γραμμη. Απο την αλλη εχει το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας δικο του, γιατι να ριξει τις τιμες? Τελος το offtopic απο εμενα. Υπαρχει αλλο θεμα για γενικη συζητηση περι παροχων. Μη το μαμαμε αλλο το θεμα της Wind. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 αν το ερωτημα μου ειναι σε λαθος τοπικ ,παρακαλω μεταφερτε το. οσον αφορα την ουσια...ναι 4αρα γιατι δεν χρειαζομαι κατι περισοτερο.δεν λεω οχι σε μια 24αρα και σιγουρα σε αλλες εταιρειες θα επερνα 24 με τα ιδια χρηματα,αλλα δεν ξερω τι εξυπηρετηση πελατων θα ειχα. οι λογοι που εμεινα ειναι οτι...δεν μου χρειαζεται κατι περισοτερο ,αυτο που χανω σε ταχυτητα σε σχεση με τα χρηματα που πληρωνω το εχω σε εξυπηρετηση την αλλη μερα στην πορτα μου οταν χρειαστηκα τεχνικη βοηθεια,οτι στο τηλεφωνο απαντουν παντα και μου δινουν λυση ειτε απευθειας, ειτε με μεταβιβαση αιτηματος στο τεχνικο τμημα και επισης οτι εχω σταθερη ταχυτητα γεματη χωρις αποσυνδεσεις.ο καθενας ζυγιζει τι του ειναι πιο απαραιτητο να εχει με τα χρηματα του και επιλεγει. ομως δεν μου απαντησε κανεις στο ερωτημα μου.αν κανω αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια για να διεκδικησω καλυτερη προσφορα σε χρονους ομιλιας σε κινητα και σταθερα κ.λπ. τι προταση θα μου εκαναν? ξερω οτι ειναι υποθετικη ερωητηση και μπορει να εξαρταται απο πολλους παραγοντες αλλα αν εχει συμβει σε καποιον ,τι σας αντιπροσφεραν.για να γινω πιο συγκεκριμενος με καλεσαν και μου ζητησαν να ανανεωσω το συμβολαιο μου και να παω σε 24αρα.και εγω τους ζητησα καποια πραγματα που δεν αφορουσαν κυριως την ταχυτητα αλλα χρονους ομιλιας.και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να τα δωσουν.μου ειπαν να κανω αιτηση φορητοτητας για να μου κανουν νεα προσφορα και εκει μπορει κατι καλυτερο να γινει.και ρωταω τι θα μπορουσαν να μου αντιπροτεινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για απαντηση ρωτα σε θεμα για τον ΟΤΕ. Εδω ανηκουμε στην wind και για αυτην μπορουμε να πουμε τι προσφορες κανει. Υ.Γ. Παντως σε αντιθεση με φορθνετ και on που ημουν ευτυχως δεν χρειαστηκε να ασχοληθει ουτε μια φορα εδω και 3 χρονια με την τεχνικη υποστηριξη. Αντιθετα στην φορθνετ ειχε παρει 2 μηνες για να αποφασισουν να διορθωσουν ενα βραχυκυκλωμα, κατι που λυθηκε μεσα σε μια ωρα οταν τους ειχα πει οτι θα κανω διακοπη, ενω στην On ... Eπισης ποτε δεν εμεινα χωρις τηλεφωνο ή ιντερνετ πχ φορθνετ που αν βρεξει στη Θεσσαλια ή δεν θα εχεις τηλ ή θα σερνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 δεκτη η υποδειξη σου αλλα ορισμενα θεματα με τις εταιρειες αφορουν ολα τα τοπικ,οπως τα τεχνικα γιαυτο και απαντησα.και μπορει εσυ να μην εχεις προβληματα εκει που εισαι αλλα αλλου σε αλλες πολεις η' περιοχες εχουν προβληματα με την γουιντ ,οπως και το ιδιο συμβαινει και σε αλλες εταιρειες.και στο τοπικ του οτε γινονται αναφορες για αλλες εταιρειες γιατι την μια εισαι εκει και του χρονου αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν στο ειπα με αρνητικη διαθεση απλα ειναι αρκετα λογικο να μην ξερουμε αφου ανηκουμε κυριως στην γουιντ οσοι ειμαστε εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 το καταλαβα βρε...ξερω οτι καμμια φορα ο γραπτος λογος παρεξηγει...και εγω με την ιδια διαθεση στο ειπα .επειδη το ποστ μου ειχε 2 θεματα εγω δεν σου απαντησα γιαυτο(την προσφορα) αλλα για τα τεχνικα θεματα και εξυπηρετησης πελατων γενικα,τα οποια αφορουν ολους τους χρηστες απο οποιαδηποτε εταιρεια. υ.γ. εκανα ηδη πραξη την υποδειξη σου και ποσταρα στον οτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για τον ΟΤΕ εισαι τελειως λαθος. Αν ηταν ακομα κρατικος, θα ειμασταν ακομα με ISDN γραμμη. Απο την αλλη εχει το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας δικο του, γιατι να ριξει τις τιμες? Τελος το offtopic απο εμενα. Υπαρχει αλλο θεμα για γενικη συζητηση περι παροχων. Μη το μαμαμε αλλο το θεμα της Wind. 1.Σε τι είμαι λάθος;Πολύ αόριστα τα λες!ΔΕΝ είπα πουθενά ότι ο ΟΤΕ είναι κρατικός!Μίλησα για την διαχείριση του δικτύου χαλκού που το κράτος τον έχει ορίσει ως ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ όχι ως ιδιοκτήτη! 2.Πρώτον δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές αν δεν ρίξει τις τιμές χονδρικής!Δεν τον αφήνει η ΕΕΤΤ!Γιατί αλλιώς θα ανάγκαζε τους εναλλακτικούς (τουλάχιστον τους "μικρότερους") σε λουκέτο!Δεύτερον σίγουρα θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο αλλά ΔΕΝ θέλει!Παντού υπάρχει η χρυσή τομή! @mixali1202 Όσον αφορά αυτό που ρωτάς....κανείς μας δεν μπορεί να σου απαντήσει(για την φορητότητα κ.α.)!Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν αυτό που ζητάς!Για το 4 vs 24, εσύ το βλέπεις έτσι εγώ το βλέπω αλλιώς.....να παίρνω το καλύτερο που μπορώ με λιγότερα λεφτά!Για την εξυπηρέτηση....δεν έχουν όλοι οι πάροχοι χάλια εξυπηρέτηση ούτε χάλια τεχνικό τμήμα!Απλά αν γίνει κάτι που εμπλέκεται ο ΟΤΕ τότε εκεί καταλαβαίνεις ποιος καθυστερεί το όλο πράγμα!Εγώ πάντως κοντεύω να κλείσω μια δεκαετία με εναλλακτικούς και δεν είχα ΠΟΤΕ σοβαρά προβλήματα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δύο ερωτήσεις από μένα : 1. Άλλαξα πρόσφατα πάροχο από Forthnet σε WIND. Τι αλλαγές πρέπει να κάνω στο router μου (Thomson TG585 v8)? Βλέω ότι εξακολουθεί να παίζει κανονικά, με user name κάποιο άσχετο χχχχχχχ.ath.forthnet.gr (όχι το προηγούμενο User name το δικό μου που είχα στην Forthnet), όμως στο connectivity check ενώ μου βγάζει check για DSL, ATM, Ethernet, PPP, IP, στο τελευταίο που λέει "Internet", έχει μεν check στο "Connectivity to Gateway", αλλά από κάτω έχει Χ στα: Connectivity to DNS Server 1 (χχχχχχχχχ) Connectivity to DNS Server 2 (χχχχχχχχχ) 2. Ποιός είναι ο κωδικός για να παίρνουμε επιλεκτικά τηλέφωνο με απόκρυψη ? Ξέρω ότι στα κινητά είναι #31# και αριθμός, ενέω στην Forthnet ήταν *31* και αριθμός..... Στην WIND όμως δεν είναι κανέναν από τα δύο. Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Η wind δεν χρειαζεται username & password. Για την αποκρυψη ειναι *31# Η πιο σημαντικη λειτουργια ομως για μενα ειναι οτι δινει δωρεαν την δυνατοτητα να εχεις φραγη κλησεων για οσους σε καλουν με αποκρυψη (κατι που το προσφερει η φορθνετ με πληρωμη ενω αλλοι δεν το εχουν καθολου). Δεν θυμαμαι την διαδικασια αλλα αν το ψαξεις ή τους παρεις τηλ ειναι ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Η πιο σημαντικη λειτουργια ομως για μενα ειναι οτι δινει δωρεαν την δυνατοτητα να εχεις φραγη κλησεων για οσους σε καλουν με αποκρυψη (κατι που το προσφερει η φορθνετ με πληρωμη ενω αλλοι δεν το εχουν καθολου). Δεν θυμαμαι την διαδικασια αλλα αν το ψαξεις ή τους παρεις τηλ ειναι ευκολο7 χρόνια ήμουν συνδρομητής Forthnet και ποτέ δεν με χρέωσε για όποια ''ψηφιακή ευκολία'' χρησιμοποίησα, είτε αυτή άνηκε στο ''Βασικό Πακέτο'' είτε στο ''Επιπλέον Πακέτο''. Αυτά που αναφέρονται στο site της Forthnet για το ''Επιπλέον Πακέτο Ψηφιακών Ευκολιών'' πως είναι δηλαδή δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα κλπ, είναι για τα τυπικά... Επίσης, όλες οι εταιρίες (κινητής και σταθερής) παρέχουν πλέον εντελώς δωρεάν (πλην του ΟΤΕ, με κόστος 0,62 ευρώ/μήνα) την δυνατότητα απόρριψης κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Πιο συγκεκριμένα: HOL, Cyta, Forthnet, WIND (σταθερή), On Telecoms, WIND (κινητή), ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone. Edited February 3, 2014 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 7 χρόνια ήμουν συνδρομητής Forthnet και ποτέ δεν με χρέωσε για όποια ''ψηφιακή ευκολία'' χρησιμοποίησα, είτε αυτή άνηκε στο ''Βασικό Πακέτο'' είτε στο ''Επιπλέον Πακέτο''. Αυτά που αναφέρονται στο site της Forthnet για το ''Επιπλέον Πακέτο Ψηφιακών Ευκολιών'' πως είναι δηλαδή δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα κλπ, είναι για τα τυπικά... Επίσης, όλες οι εταιρίες (κινητής και σταθερής) παρέχουν πλέον εντελώς δωρεάν (πλην του ΟΤΕ, με κόστος 0,62 ευρώ/μήνα) την δυνατότητα απόρριψης κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Πιο συγκεκριμένα: HOL, Cyta, Forthnet, WIND (σταθερή), On Telecoms, WIND (κινητή), ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone. ο οτε χρέωνει τα πάντα . το ξέρουμε αυτό και για αυτό οι περισσότεροι πάνε σε άλλους πάροχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarian Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 και η wind θέλει μεγάλη προσοχή με τις χρεώσεις . ένας λόγος που αποχώρησα από τη wind είναι ότι συνεχώς στο λογαριασμό μου μου βάζανε επιπλέον χρεώσεις και όταν τους το έλεγα μου λέγανε συγγνώμη λάθος και τις αφαιρούσαν . και τον επόμενο μήν πάλι τα ίδια . Έφυγα από τη wind και ησύχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έχω ζητήσει φορητότητα στις 20/12/13 από Forthnet σε Wind (σταθερή και ίντερνετ) για να βάλω vdsl από KV, αφού στην περιοχή μου ενεργοποιήθηκε το νέο δίκτυο του ΟΤΕ από τον ΙΟΥΝ και τόσο ο wizard όσο και η εξυπηρέτηση της Wind μου δίνουν διαθεσιμότητα. Η Forthnet έδωσε το ΟΚ από 31/12 και από τότε είμαι στο περίμενε και κάθε φορά που τηλεφωνώ στο 13800 (δυο φορές τη βδομάδα τουλάχιστον) μου λένε ότι ο ΟΤΕ απέρριψε το αίτημα, χωρίς να γράψει το λόγο. Μέσω γνωστών βρήκα ότι στην ΕΒΔΑΦ ο ΟΤΕ αναφέρει "Α25. Λόγω απόρριψης συνδεδεμένης αίτησης". Αυτό δείχνει ότι κάτι συμβαίνει με την αίτηση φορητότητας που έχει καταθέσει στην ΕΦΔΑΦ η Wind, ενώ σ' εμένα λέει ότι δεν της λέει ο ΟΤΕ το λόγο της απόρριψης και κάθε φορά που τηλεφωνώ επαναλαμβάνεται το αίτημα και μετά από 1-2 μέρες απορρίπτεται. Εάν γνωρίζει κάποιος τις διαδικασίες αυτές και μπορεί να βοηθήσει, με κάποια ουσιαστική πρόταση ή ιδέα, ας το κάνει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ειναι πιο φτηνη αν εχεις να προπληρωσεις ολο τον χρονο και οσο για τον ειδικο συγνωμη αλλα... Η μονη περιπτωση που η φορθνετ εχει βγει καλη ειναι στην επαρχια σε χωριο που χρησιμοποιει λιγος κοσμος το ιντερνετ. Σε πολεις και διπλα σε αυτες απλα δεν υπαρχει ποιοτητα δικτυου Πόσο μάλλον αν τη συγκρίνεις με Wind. Προσωπικά έχω κάκιστη εμπειρία από Forthnet. Κυρίως γιατί, μεταξύ άλλων, μετά την αποχώρηση μου, έστελναν ειδοποιήσεις για, τάχα μου, ανεξόφλητους λογαριασμούς. Μακριά από εμάς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikiman Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 η wind για μένα είναι μια εταιρεία που έχει πολλά μειονεκτήματα (κακό δίκτυο , προσφορές μόνο για νέους συνδρομητές , κακή εξυπηρέτηση πελατών κ.τ.λ. ) από τότε που έχω αποχωρήσει πληρώνω και πολύ φθηνότερα και δε σπάνε και τα νεύρα μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Σε ότι αφορά το "Η wind δεν χρειάζεται username & password" που αναφέρει πιο πάνω ο φίλος manthes, πράγματι έτσι είναι, το έχω δει να το γράφουν και άλλοι αλλά το διαπίστωσα κι εγώ όταν από οτε πήγα wind και συνδέθηκα κανονικά με το username και το password που είχα στον οτε. Κάποια στιγμή έβαλα αυτά που μου είχε στείλει η wind με sms αλλά δεν είδα να αλλάζει κάτι. Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με άλλους παρόχους, αλλά με αυτό δεν τίθεται θέμα ασφάλειας; Θα μπορούσε κάποιος, ...λέμε τώρα, από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας (που κάποιοι βρίσκονται στα υπόγεια και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι) να βρει το κατάλληλο ζεύγος, να τραβήξει ένα καλωδιάκι - σύνδεση σε modem και free internet με ότι αυτό συνεπάγεται για το νόμιμο κάτοχο της γραμμής. Edited February 4, 2014 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σε ότι αφορά το "Η wind δεν χρειάζεται username & password" που αναφέρει πιο πάνω ο φίλος manthes, πράγματι έτσι είναι, το έχω δει να το γράφουν και άλλοι αλλά το διαπίστωσα κι εγώ όταν από οτε πήγα wind και συνδέθηκα κανονικά με το username και το password που είχα στον οτε. Κάποια στιγμή έβαλα αυτά που μου είχε στείλει η wind με sms αλλά δεν είδα να αλλάζει κάτι. Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με άλλους παρόχους, αλλά με αυτό δεν τίθεται θέμα ασφάλειας; Θα μπορούσε κάποιος, ...λέμε τώρα, από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας (που κάποιοι βρίσκονται στα υπόγεια και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι) να βρει το κατάλληλο ζεύγος, να τραβήξει ένα καλωδιάκι - σύνδεση σε modem και free internet με ότι αυτό συνεπάγεται για το νόμιμο κάτοχο της γραμμής. Δεν συνδέθηκες με τα παλιά, απλώς μπαίνουν αυτόματα τα καινούργια. Αν κάποιος τραβήξει καλώδιο θα κοπεί η σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 η wind για μένα είναι μια εταιρεία που έχει πολλά μειονεκτήματα (κακό δίκτυο , προσφορές μόνο για νέους συνδρομητές , κακή εξυπηρέτηση πελατών κ.τ.λ. ) από τότε που έχω αποχωρήσει πληρώνω και πολύ φθηνότερα και δε σπάνε και τα νεύρα μου . Εγώ πάλι τη χειρότερη εξυπηρέτηση την είχα με ΟΤΕ...με wind από την άλλη, σαφώς λιγότερα παράπονα και πολύ περισσότερη οικονομία...Τελικά είναι που θα πέσεις μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ πάλι τη χειρότερη εξυπηρέτηση την είχα με ΟΤΕ...με wind από την άλλη, σαφώς λιγότερα παράπονα και πολύ περισσότερη οικονομία...Τελικά είναι που θα πέσεις μου φαίνεται... Είναι λογικό να είχες στον οτε την χειρότερη εξυπηρέτηση αλλά και οι τιμές του σίγουρα είναι πιο ακριβές από τη wind ένα προβληματάκι σε wind είναι η αστάθεια δικτύου κατα καιρούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 η οδυσσεια συνεχίζεται... ΘΥμαστε που μας εκοψαν το τηλεφωνο και μπηκαν σε διαδικασια καταργησης της γραμμης χωρις να το ζητησουμε ,αλλά.... επειδή"υπηρχε τετοιο αιτημα απο κάποιον απο την πλευρα μας?" Ε λοιπον ενω μας συνεχισαν στο ιδιο προγραμμα ,αφου δεν υπηρχε καποιο σχετικο εγγραφο με τετοιο αιτημα, μας εστειλαν χτες λογαριασμο, οπου εκτος απο το μηνιαιο παγιο, εχει και 130 ευρω τελη αποσυνδεσης(ή οπως αλλιως τα χαρακτηριζουν τελος παντων). ... η γραμμη παραμενει σε αυτους, αλλα ζητανε 130 ευρω,ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts