Jump to content

parmenino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About parmenino

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

parmenino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Woohooo τέλεια! Είδα και τα χαρακτηριστικά του και ληγουρεύτικα
  2. parmenino

    Sony Xperia Z2

    Μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά εδω΄http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-z2/features/#tabs
  3. Το Ζ2 από τη sony βγάζει τέλειες φωτογραφίες και πολύ ζωντανά χρώματα
  4. επίσης έχει δώσει και πολλά λεφτά η nova για τα δικαιώματα στις ταινίες και έτσι μπορούν οι πελάτες της να βλέπουν τις πιο τελευταίες ταινίες δωρεάν
  5. parmenino

    Sony Xperia Z2

    Δαγκωτό μωβ :p είναι πανέμορφο με πολύ καλό σχεδιασμό αλλά και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής
  6. @gete Να 'σαι καλά για την ενημέρωση. Είναι μεγάλη μορφή ο Καμπίζ. Πρέπει να υπάρξει υποστήριξη σε τέτοιες προσπάθειες, για να δημιουργηθούν εναλλακτικές στον αθλητισμό και να ξεκολλήσουμε από τα 2-3 ομαδικά αθλήματα με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε και ως θεατές αλλά και ως αθλητές. Μπράβο σε όσους ασχολούνται και υποστηρίζουν.
  7. Είναι λογικό να είχες στον οτε την χειρότερη εξυπηρέτηση αλλά και οι τιμές του σίγουρα είναι πιο ακριβές από τη wind ένα προβληματάκι σε wind είναι η αστάθεια δικτύου κατα καιρούς
  8. Καπάκι στις αργίες; Μην το πεις ούτε του παπά. Συνήθως τέτοιες μέρες τρως μεγάλες καθυστερήσεις.
  9. Συνήθως στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις και τον επόμενο μήνα. Τουλάχιστον στο κινητά είναι έτσι. Αφού σου είπαν ότι είναι λάθος χρέωση θα γίνει εκκαθάριση σε επόμενο λογαριασμό, όπως σου είπαν.
  10. Η αλήθεια είναι πως για να κάνεις τα παζάρια με την φορητότητα πρέπει να έχεις χρόνο και όρεξη. Δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζουμε για μεγάλες καθυστερήσεις, ακυρώσεις φορητότητας χωρίς αιτιολόγηση και να ζητάει ο προηγούμενος να τον πληρώσεις επειδή δεν μεταφέρθηκε εγκαίρως η γραμμή σου.
  11. Τι να τα κάνω τα κυπριακά κανάλια; Είναι σαν να μου λένε πως θα πάει κάποιος να πουλήσει mega και star στην Κύπρο.. Να τα κάνει τι; Και για την ασάφεια των αθλητικών, είμαι σίγουρος πως δεν θα δείχνουν αθλήματα τα οποία έχουν αποκλειστικά στην Ελλάδα άλλες εταιρίες.
  12. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τα πάντα βέβαια. Για να μην παρεξηγούμε.
  13. Έλα παιδιά, μούφα είναι, σταματήστε να στέλνετε μηνύματα :p
  14. Καλό κουράγιο.. Το χειρότερο δεν είναι η αναμονή μέχρι να σε ενεργοποιήσουν, αλλά το ότι μόλις ενεργοποιηθείς και είσαι πάνω στην χαρά ότι επιτέλους τα κατάφεραν, αρχίζουν τα προβλήματα και πας από αναμονή σε αναμονή για να σε φτιάξουν.
  15. Σιγά που δεν θα σε χρέωνε.. Τι την πέρασες την HOL; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Λεφτά θέλει να βγάλει.
×
×
  • Create New...