vision72 Δημ. June 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2022 (edited) 20 ώρες πριν, fommof said: Παρακολουθω τa realme communities (Indian και global), εχει αναφερθει ως παραπονο ουκ ολογες φορες στο Ινδικο. Δεν ξερω αν αναφερονται στο app ή απο browser, δεν εχω προσωπικη εμπειρια γιατι δεν το χρησιμοποιω, τις λιγες φορες που χρησιμοποιησα browser για γιουτουμπ δεν είχα θεμα. στο App αναφέρομαι. 15 ώρες πριν, dkasim said: Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το φτιάξω? Έχω δοκιμάσει να κάνω απεγκατασταση την εφαρμογή και δεν διορθώθηκε. θα πας Γνωστοποιήσεις και γραμμή κατάστασης στις ρυθμίσεις μετά πάτα το viber. κάποια επιλογή εκεί μέσα άλλαξα και δούλεψε. το "Ειδοποιήσεις συστήματος" το έχω απενεργοποιημένο. Edited June 24, 2022 by vision72 Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkasim Δημ. June 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2022 6 ώρες πριν, vision72 said: στο App αναφέρομαι. θα πας Γνωστοποιήσεις και γραμμή κατάστασης στις ρυθμίσεις μετά πάτα το viber. κάποια επιλογή εκεί μέσα άλλαξα και δούλεψε. το "Ειδοποιήσεις συστήματος" το έχω απενεργοποιημένο. Μου εμφανίζει την τέλεια αλλά όταν δοκιμάζω τον αριθμό όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. June 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2022 On 23/6/2022 at 3:36 ΜΜ, vision72 said: έχει κανένας στο youtube αραιά και που κάποιες πρασινίλες στην οθόνη; σαν να μην μπορεί να συχρονιστεί το βίντεο κάπου κάπου και γεμίζει η οθόνη πρασινίλα για 2-3 σεκ μέχρι να έρθει στα ίσια του. Δεν το κάνει πάντα, κάπου κάπου. Εγώ μετά το τελευταίο update to παθαίνω δύο τρεις φορές σε κάθε δέκα βίντεο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 (edited) Ξέρει κάποιος πως γίνεται η εναλλαγή από κύρια συσκευή σε κλωνοποιημένη συσκευή; Όχι να δημιουργήσω, αλλά πως να κάνω την εναλλαγή μετά την δημιουργία. Edited June 26, 2022 by johnnykap1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 On 24/6/2022 at 7:28 ΜΜ, dkasim said: Μου εμφανίζει την τέλεια αλλά όταν δοκιμάζω τον αριθμό όχι. Ε μικρό το κακό Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2022 On 24/6/2022 at 11:30 ΜΜ, paris2018 said: Εγώ μετά το τελευταίο update to παθαίνω δύο τρεις φορές σε κάθε δέκα βίντεο περίπου. Λοιπόν νομίζω η ανάλυση φταίει. Άλλαξα όλα τα βίντεο σε καλύτερη ανάλυση απ' το κουμπί του youtube και δεν το κάνει πλέον. 1 Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 Όποιος ενδιαφέρεται για super wallpapers μια από τις καλύτερες εφαρμογές ever,απλά γαμαει... https://cs.qlinksinc.com/pkw/superWallInvite/V3A6YMPWΣτάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 Βγήκε C.05 αναβάθμιση, 1.1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 1 hour ago, Finwe said: Βγήκε C.05 αναβάθμιση, 1.1GB. Τι περιλαμβάνει εκτος απο τα security patches ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebreath Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 1 ώρα πριν, fommof said: Τι περιλαμβάνει εκτος απο τα security patches ξέρουμε? https://c.realme.com/in/post-details/1541727616426373120 Omoji ● Adds more Omoji decoration items and facial types. Camera ● Improves the Street mode by allowing 50 burst shots at a time. System ● Improves system stability and performance. ● Optimizes the GT mode for a better video-watching experience. Apps ● Fixes an issue where photos might disappear. ● Fixes an issue where you might not be able to set a photo as private. ● Fixes an issue where the screen might turn green when you play a video in the YouTube app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 (edited) 18 minutes ago, icebreath said: https://c.realme.com/in/post-details/1541727616426373120 Omoji ● Adds more Omoji decoration items and facial types. Camera ● Improves the Street mode by allowing 50 burst shots at a time. System ● Improves system stability and performance. ● Optimizes the GT mode for a better video-watching experience. Apps ● Fixes an issue where photos might disappear. ● Fixes an issue where you might not be able to set a photo as private. ● Fixes an issue where the screen might turn green when you play a video in the YouTube app. Το λινκ που έβαλες ειναι για την C.06 (Ινδικό section του discussion board της Realme). Είσαι σιγουρος οτι αυτά ισχύουν και για την "δική μας" C.05? Edited June 30, 2022 by fommof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 1 hour ago, fommof said: Το λινκ που έβαλες ειναι για την C.06 (Ινδικό section του discussion board της Realme). Είσαι σιγουρος οτι αυτά ισχύουν και για την "δική μας" C.05? Και απαντάω στον εαυτό μου γιατί μόλις μου ήρθε: Δεν θα βιαστώ να την βάλω, παραείμαι ικανοποιημένος με την C.04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnbila Δημ. June 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2022 Καλησπέρα στην ομάδα , ερώτηση : πως ενεργοποιούμε στη συσκευή, αντίστοιχη εφαρμογή όπως το Mi cloud των Xiaomi; Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Εντυπωσεις για το C.05 από κάποιον που το έχει βάλει? Μπαταρία, bugs, κάποιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Την εχω μια εβδομαδα την c.05 βλεπω βελτιώση στην μπαταρία 🔋 κανένα bug.ολα καλα μεχρι τωρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Ενημέρωση λογισμικού c06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Προς το παρόν παραμένω στην C.04, if it ain't broke... Οποιος την βάλει και αυτή ας πει εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Παιδιά, επειδή περιμένω από αύριο να έχω το κινητό στα χέρια μου... Αν έχει κάποιος να προτείνει καμιά book type θήκη με μαγνητάκι, ας μου πει. Φυσιολογικά θα παρρείγγελνα από aliexpress αλλά τη θέλω άμεσα, οπότε πάω για skroutz. Κοιτάω μία από αυτές: https://www.skroutz.gr/s/33100592/Tactical-Field-Notes-Book-Δερματίνης-Μαύρο-Realme-GT-Neo-2.html https://www.skroutz.gr/s/36949847/Book-Case-Leather-Tpu-για-OPP-Realme-GT-NEO-2-5G-σε-Μαύρο-Μαύρο-Flip-Wallet-Δερματίνη-Σιλικόνη.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 καλησπερα σε όλους...εδω κ 2 εκδοσεις ειμαι στην c_06 τωρα σε καποιες εφαρμογές μου αφηνει ενα μαυρο κενο από κάτω...σναννα μην γεμιζει ολη η οθόνη...ειναι καποια ρυθμιση;ειναι πολυ εκενυριστικο στο ματι και το καμει ακομα κ στο viber ..το κανει και σε εσας; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 3 ώρες πριν, kommatias_3 said: καλησπερα σε όλους...εδω κ 2 εκδοσεις ειμαι στην c_06 τωρα σε καποιες εφαρμογές μου αφηνει ενα μαυρο κενο από κάτω...σναννα μην γεμιζει ολη η οθόνη...ειναι καποια ρυθμιση;ειναι πολυ εκενυριστικο στο ματι και το καμει ακομα κ στο viber ..το κανει και σε εσας; Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να το δούμε ακριβώς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 On 12/7/2022 at 8:34 ΜΜ, kommatias_3 said: καλησπερα σε όλους...εδω κ 2 εκδοσεις ειμαι στην c_06 τωρα σε καποιες εφαρμογές μου αφηνει ενα μαυρο κενο από κάτω...σναννα μην γεμιζει ολη η οθόνη...ειναι καποια ρυθμιση;ειναι πολυ εκενυριστικο στο ματι και το καμει ακομα κ στο viber ..το κανει και σε εσας; Σε εμένα δεν το κάνει,φοράω την c06 και εγώ.φυσικα μετά το update έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί το τηλέφωνο ψιλό σερνόταν Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) όλα σφαίρα, με όλες τις εκδόσεις, εδώ και λίγο καιρό με την 06 το πιο σοβαρό είναι που έφτιαξαν οι πρασινίλες στο youtube Edited July 15, 2022 by vision72 1 Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Χρησιμοποιεί κάποιος ,κάποιο pc suite για τα κινητά μας που να δουλεύει σχετικά καλά γιατί δεν βρίσκω κάτι official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Αδέρφια 8/128 στα €305 ή να πάω στο 12/256 στα €390? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Αδέρφια 8/128 στα €305 ή να πάω στο 12/256 στα €390?335€ το 12/256. Bestprice. Εκεί θα πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts