Jump to content

paris2018

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paris2018

  1. Καλησπέρα στην παρέα.Τον τελευταίο μήνα έχω χάσει την ειδοποίηση κλήσης στην αρχική οθόνη.Δηλαδη κάνω κάτι άλλο και πρέπει να βγω πχ από την εφαρμογή,να πάω να ανοίξω την ειδοποίηση που έρχεται σαν οποιαδήποτε εφαρμογή και από εκεί να απαντήσω την κλήση.Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Σκεφτομαι να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων η εργοστασιακών αλλά δεν καταλαβαίνω.τι γίνεται με τα αντίγραφα ασφαλείας και αν το τηλέφωνο θα είναι ακριβώς ίδιο μετά από άποψη ρυθμισεων, εφαρμογων,κωδικών κλπ.
  2. Εγώ μετά το τελευταίο update to παθαίνω δύο τρεις φορές σε κάθε δέκα βίντεο περίπου.
  3. Κάθε μέρα χειρότερο και το δικό μου φίλε.Κολλαει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα στο google maps και θέλει επανεκκίνηση.Στο chrome μια από τα ίδια χωρίς την επανεκκίνηση.Η μπαταρία έχει χάσει 30 τοις εκατό της δύναμης της.Viber ειδοποιήσεις εξαφανισμένες.Gmail ειδοποιήσεις οπότε θέλει το τηλέφωνο.Δεκα με δεκαπέντε φορές την ημέρα χάνει το 5g και μου λέει καλωσήρθατε στη vodafone /cosmote σαν να έβγαλα τη sim....και άλλα μικρά που δεν τα θυμάμαι τώρα να τα πω αναλυτικά.Ειμαι απογοητευμένος.
  4. Καλησπέρα.Εχω περάσει το update από την Πέμπτη.Δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά.Εχω και δύο προβλήματα.Το τηλέφωνο "έχασε" τα ονόματα των συνδεδεμένων Bluetooth συσκευών και αντί να λέει πχ plantronics ,honoe smartwatch κλπ ,γράφει σε όλα Bluetooth και δεν ξέρεις ποιο ειναι ποιο.Το άλλο πρόβλημα ότι έχασα τις ειδοποιήσεις του viber.Μου έρχονται μόνο στο ρολόι και πουθενά αλλού.Πρεπει να μπω μέσα στο βαιμπερ για να δω ότι κάποιος μου έχει στείλει.Κατι τελευταίο,άσχετο με το update,το τηλέφωνο έχει χάσει αρκετό κομμάτι της δύναμης της μπαταρίας μέσα σε δύο μήνες πράγμα απογοητευτικο.Υπολογιζω ένα 10 με 15 τοις εκατό ήδη.
  5. Όχι φίλε.Δεν ξέρω δεν βγάζω άκρη.
  6. Καλησπέρα.Ξερει κανεις να μου πει γιατί σταμάτησαν να έρχονται οι ειδοποιήσεις από το gmail;Στο προηγούμενο xiaomi που είχα δεν ήρθαν ποτέ σωστά.Σε αυτό εδώ ξεκίνησαν τέλεια αλλά εδώ και δέκα μέρες δεν έρχονται,πρέπει να μπω στο mail και μετά έρχονται μαζεμένες.Εννοειται πως είδα τις ρυθμίσεις εφαρμογής περί ειδοποιήσεων κλπ και είναι όλες όπως ήταν τσεκαρισμενες και ενεργές.
  7. Markgr ,δεν θα δεις διαφορά αν βγάλεις τη μεμβράνη.Μην τη βγάλεις.Σε λίγες μέρες θα συνηθίσεις το απαράδεκτο κατά τα αλλα rainbow effect.
  8. Η πρώτη φωτό ειναι στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.Για ευνόητους λόγους την έχω κόψει.Δεν έχει καθόλου ζουμ μόνο το λίγο που έγινε με το κόψιμο.Η δεύτερη είναι κάπως καλύτερη με τα μαλλιά μου και η τρίτη ειναι από το gsm arena πως θα έπρεπε να είναι. ...και μια σε εξωτερικό χώρο
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα μου με τις φωτογραφίες δεν είναι το βράδυ αλλά όλη μέρα και κυρίως σε εσωτερικό χώρο με καλό όμως φωτισμό.
  10. Καλησπέρα, καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα.Καινουργιος στην παρέα σας και θέλω την άποψη και βοήθεια σας για το gt neo 2.Το έχω στην κατοχή μου τρεις μέρες και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος.Ενω το τηλέφωνο εκτελεί τα πάντα τάχιστα και το λειτουργικό είναι πολύ καλύτερο από το mi ui του note 7 που χρησιμοποιούσα μέχρι πρότινος, αντιμετώπιζω δύο σοβαρά για μένα θέματα.Το ένα αφορά την οθόνη και το άλλο την κάμερα.Αναλυτικοτερα για την οθόνη, όταν μετακινω το τηλεφωνο στον κάθετο άξονα έστω και λίγες μοίρες αλλάζει αμέσως το άσπρο γίνεται από θερμό, ψυχρό.Οσο συνεχίζω την κίνηση πάνω κάτω αυτό ξανααλλαζει σαν να κάνει έναν κυματισμό.Σαν να έχουν δηλαδή διαφορετικά σημεία της οθόνης διαφορετικό λευκό.Ειναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο στις amoled οθόνες;Πρώτη φορά παίρνω τηλέφωνο με τέτοιου είδους οθόνη και μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ κουραστικό το σερφαρισμα σε σάιτ με λευκά φόντα,δηλαδή στο 90 τοις εκατό.Εχω τηλεόραση oled και ξέρω τις ιδιοτροπίες της στα λευκά ( blue tint ) αλλά ξέρω ότι έχει και τέλειες γωνίες θέασης και όσο και να φύγω από το κέντρο τόσο στον κάθετο όσο και στον παράλληλο άξονα η εικόνα μένει σταθερή. Τώρα όσον αφορά στην κάμερα ,το πρόβλημα μου έχει να κάνει με πιξελιασμα μαζί με κόκκο.Δεν έχω τη γνώση να το περιγράψω ακριβώς αλλά είναι πολύ ενοχλητικό.Τραβαω μια φωτό είτε με την απλή ρύθμιση είτε με τα 64 mb και μόλις πάω να τη δω και τη ζουμαρω έστω και λίγο χάνεται η λεπτομέρεια και εμφανίζονται πιξελς μαζί με θόρυβο.Ειναι σαν εφέ,σαν να έχει μπει καποιο φίλτρο.Τραβηξα και μερικές δίπλα δίπλα με το Xiaomi και του δεύτερου είναι πολύ καλύτερες. Είμαι πολύ προβληματισμένος και θέλω την γνώμη σας πριν μπλέξω με σέρβις σκρουτζομαγαζου κλπ.Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω κάποια δείγματα και εδώ.Στο ίντερνετ πάντως που είδα φωτογραφίες τραβηγμένες από το gt neo 2 δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο σοβαρό θέμα και οι φωτό δείχνουν φυσιολογικες.Ευχαριστω πολύ για τη φιλοξενία και τις ενδεχόμενες απαντήσεις.
×
×
  • Create New...