Jump to content

icebreath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by icebreath

  1. Ρε παιδιά μερικοί κάνετε λες και αναβαθμίζετε πρώτη φορά Android συσκευή. Από την έκδοση 9 γίνεται αυτό σε όλες τις συσκευές λόγω του adaptive battery. Ο αλγόριθμος θέλει μία με δύο εβδομάδες για να τσεκάρει ποιες εφαρμογές κάνουν wake up τη συσκευή από deep sleep, μετά από update σε καινούρια έκδοση Android. Μετά τις ρυθμίζει να κάνουν λιγότερα wake up. Εννοείτε ότι όσο περισσότερες προβληματικές (εννόω ότι δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά από το προγραμματιστή) έχει κάποιος στο κινητό του, τόσο περισσότερο battery drain θα έχει το πρώτο διάστημα. https://www.makeuseof.com/what-is-adaptive-battery-android/
  2. Να πω εδώ ότι είμαι με Vodafone και όπως είπα το 5G δεν έχει θέμα. Και ναι υπάρχει η ρύθμιση 5g/4g/3g/2g κανονικά.
  3. Λειτουργεί κανονικά το 5G και μετά τη τελευταία αναβάθμιση.
  4. https://c.realme.com/in/post-details/1541727616426373120 Omoji ● Adds more Omoji decoration items and facial types. Camera ● Improves the Street mode by allowing 50 burst shots at a time. System ● Improves system stability and performance. ● Optimizes the GT mode for a better video-watching experience. Apps ● Fixes an issue where photos might disappear. ● Fixes an issue where you might not be able to set a photo as private. ● Fixes an issue where the screen might turn green when you play a video in the YouTube app.
  5. Πήγαινε settings --> personalizations --> colors και μετά επέλεξε default
  6. Το dxo έχει σταματήσει να είναι relevant εδώ και χρόνια. Για την ακρίβεια από τότε που ξεκίνησαν να βάζουν βαθμολογίες πάνω από 100, δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά.
  7. Από Pixel 3a προέρχομαι και εγώ και για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αναβάθμιση σε σχεση πριν είναι η κάμερα. Το pixel έχει σίγουρα καλύτερες βραδυνές λήψεις και την ημέρα είναι αρκετά κοντά είναι η αλήθεια στο αποτέλεσμα. Στο βίντεο νικάει καθαρά το Pixel λόγω πολύ καλύτερου stabilization.
  8. Δοκίμασε να πατήσεις αρκετές φορές (10+) το τσεκαρισμα για update. Ίσως κάνει κάποιο force έτσι. Σε εμένα δούλεψε πάντως.
  9. Αμα δεις εδώ στην ανακοίνωση της Google λέει ότι περισσότερα τηλέφωνα θα υποστηρίξουν το material you και μέσα είναι και η Realme. Πιο πριν δεν υποστηριζόταν. https://android-developers.googleblog.com/2022/02/material-you-coming-to-more-android.html?m=1
  10. Έτσι είναι στο Android 12 γενικά. Είναι το λεγόμενο Material You. https://www.android.com/android-12/
  11. Ναι κανένα πρόβλημα με Eurobank και gpay.
  12. Θέμα της εφαρμογής πρέπει να είναι αυτό. Σε εμένα ας πούμε το widget (weawow weather) είναι κομπλέ.
  13. Σήμερα έβαλα τη stable 3.0 (Android 12) και so far so good. Θα δείξει τις επόμενες μέρες αν έχει κάνα bug. Σαν πρώτες εντυπώσεις πάντως μου άρεσε η αισθητική που του δώσανε. Είναι πιο ευδιάκριτο το UI έτσι. Επίσης η αλλαγή των χρωμάτων ανάλογα το wallpaper είναι ευπρόσδεκτη. Περιμένω τις πρώτες μέρες πάντως η μπαταρία να είναι λίγο χειρότερη μέχρι να ρυθμιστεί από μόνο του και τις επόμενες μερες να δείξει, αν βελτιώθηκε overall σε σχέση με το android 11.
  14. Έχεις ενεργοποιήσει το sync για gmail στις ρυθμίσεις του account σου;
  15. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το battery saver;
  16. Πέρα από Cosmote που υποστηρίζει επίσημα τα κινητό, πρόσφατα που ήμουν Αθήνα κέντρο είδα ότι έπιανε 5G με Vodafone. Δεν τσέκαρα ταχύτητα βέβαια.
×
×
  • Create New...