Jump to content

fommof

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fommof

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 16

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme GT Neo 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

fommof's Achievements

  1. Ε ωραια, γιατι δεν βάζετε ένα screen να δουμε τι εμπεριέχει και αυτο το update να μας λυθει η απορία...
  2. Ειλικρινής ερώτηση, τα σπάει απο ποιά άποψη σε σχεση με την C9 ας πούμε?
  3. Ακόμα με την C09 είμαι και μάλλον μέχρι να φύγει απο τον ματαιο τουτο κόσμο το κινητό, με αυτή θα μείνω. If it ain't broke, don't fix it, that's my policy and I'm sticking with it, ειδικά σε αυτό το τηλ με το οποιο είμαι 100% ικανοποιημενος ακριβώς όπως είναι αυτή την στιγμή.
  4. Παίδες, το να ενημερώνετε απλά οτι υπάρχει νέο update χωρίς να λέτε/δείχνετε και τι φέρνει στο τραπέζι, δεν έχει νόημα. Μόλις μου ήρθε, πάρτε το screen: Προς το παρόν δεν την βάζω, όπως δεν είχα βάλει και την προηγούμενη...
  5. Αν και shot in the dark, η ερώτηση είναι για άτομα που χρησιμοποιούν 2 SIM κάρτες ταυτόχρονα της ΙΔΙΑΣ εταιρείας... Εχετε παρατηρήσει καλύτερο σήμα (ομιλια/data) στην θέση 1 αντί της θέσης 2 της SIM ή είναι η ιδέα μου? Και οι 2 μου SIM ειναι Wind, καμία από τις 2 δεν είναι για 5G οπότε αυτό το βγάζουμε έξω απο την εξίσωση (μέχρι 4G και οι 2). ΥΓ: ακόμα ειμαι με την C07
  6. Εχω τα Air 3 εδω και καιρό, πολύ ζορικά, το μόνο πράγμα που δεν κάνουν καλά είναι οι συνομιλίες (ΟΚ, εκει που ειναι και τα μικρόφωνα θα μου πεις)...απο εκει και πέρα σε μουσική, αυτονομία κοκ είναι μπόμπα...
  7. Εβαλα την C.06 πριν απο μερικές ώρες, όλα καλά, ταχυτητα, μπαταρια κοκ όλα τουλάχιστον πριν. Ερώτηση υψηλότατης κρίσεως, βελτιώθηκαν οι φωτογραφίες από κοντινή απόσταση (δεν μιλάω για το (ultra macro) ή είναι η ιδέα μου?
  8. Προς το παρόν παραμένω στην C.04, if it ain't broke... Οποιος την βάλει και αυτή ας πει εντυπώσεις...
  9. Εντυπωσεις για το C.05 από κάποιον που το έχει βάλει? Μπαταρία, bugs, κάποιο θέμα?
  10. Και απαντάω στον εαυτό μου γιατί μόλις μου ήρθε: Δεν θα βιαστώ να την βάλω, παραείμαι ικανοποιημένος με την C.04.
  11. Το λινκ που έβαλες ειναι για την C.06 (Ινδικό section του discussion board της Realme). Είσαι σιγουρος οτι αυτά ισχύουν και για την "δική μας" C.05?
  12. Τι περιλαμβάνει εκτος απο τα security patches ξέρουμε?
  13. Παρακολουθω τa realme communities (Indian και global), εχει αναφερθει ως παραπονο ουκ ολογες φορες στο Ινδικο. Δεν ξερω αν αναφερονται στο app ή απο browser, δεν εχω προσωπικη εμπειρια γιατι δεν το χρησιμοποιω, τις λιγες φορες που χρησιμοποιησα browser για γιουτουμπ δεν είχα θεμα.
  14. Ασχετο αλλα και εγω μεταξυ αυτων των 2 ημουν, αλλα αυτή την φορά ήθελα κινητό με το γρηγοροτερο επεξεργαστη, 12γιγα ραμ και την μεγαλυτερη μπαταρια που μπορουσα να αγοράσω.
×
×
  • Create New...