Jump to content

PanosXar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PanosXar

  1. Με wifi και Bluetooth μόνιμα ανοιχτό με οθόνη στα 120 hz σε κατάσταση αναμονής από 100% από τις 12 το βράδυ μέχρι 7μιση πρωί έχασε 15%. Δε το λες και καλό. Μπορεί να μην έκατσε καλά σε εμένα η αναβάθμιση τι να πω. Αλλά με ακριβώς τα ίδια πριν την αναβάθμιση έχανε το πολύ 4-5% όλο το βράδυ.
  2. Η μπαταρία έγινε για τα πανηγύρια, η κάμερα έγινε χειρότερη από πριν και η φωτεινότητα δεν έφτιαξε. Ένα μάτσο χάλια. Δε ξέρω η realme αποφάσισε ότι δεν μας θέλει ξαφνικά και θέλει να μας διώξει. Τέτοια επίσημη αναβάθμιση(υποβάθμιση) δεν ξανά είδα. Ψάχνω τρόπο ήδη να πάω πίσω στο παλιό καλό android 12.
  3. Όχι δεν γυρνάει , μόνο με downgrade πας πίσω, αν κ έχει δώσει η realme τα αρχεία για να πας πίσω τονίζει ότι μπορεί και να brickαρει το κινητό. Οπότε με λίγα λόγια ή το πίνουμε με το ζουμί μας ή ρισκάρεις.
  4. Με vpn σου ήρθε?
  5. Εγώ δεν έχω καταλάβει πρόβλημα με την ταχύτητα βασικά γιατί από τις επιλογές προγραμματιστή κλείνω πάντα τα animation στο 0. Μπαταρία ναι χάλασε αλλά όχι τίποτα το τραγικο. Φωτεινότητα την έχω βάλει μη αυτόματα και τελείωσα γιατί όντως σπάει νεύρα. Κάτι άλλο δεν έχω βρει, λάθος η μετονομασία της beta σε stable χωρίς να φτιάχνουν έστω κ αυτά τα μικρά θέματα. Η realme δεν έχει δείξει δείγματα μέχρι στιγμής ότι δεν στέλνει αναβαθμίσεις ή δεν διορθώνει τα λάθη της. Ας περιμένουμε κάνα μήνα μήπως στείλει κάνα μικρό update.
  6. Φίλε μου επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και έπρεπε να τρέχω κάποια python script sto termux και επειδή το κιλλαρε στο 20 λεπτό αφού έκλεινε η οθόνη. Κατέβασα μια εφαρμογή macrodroid λέγεται και την ρύθμισα να ανάβει την οθόνη και να φέρνει την εφαρμογή στο προσκηνιο.Το έκανε κάθε 20 λεπτά. Δούλευαν ολα ρολοί. Εχει κ άλλες επιλογές τύπου να κρατάει την οθόνη ντιμαρισμενη όσο το δουλεύεις το πρόγραμμα. Δοκίμασε το μήπως σε βοηθήσει αν δεν καταφέρεις να το λύσεις "συστημικά" το πρόβλημα σου.
  7. Πώς το κάνεις ? Διαγραφή δεδομένων του dynamic system updates ? Γιατί εγώ το δοκίμασα και δεν έφυγε ! Για δώσε τα φώτα σου.
  8. Από ότι κατάλαβα όλοι πήραμε την beta έκδοση σήμερα. Αλλά με αυτά που διαβάζω άλλοι δεν έχουνε θέμα και άλλοι έχουν. Εδώ πχ αναφέρει μέχρι κ θέμα επίδοσης της συσκευής. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρείτε κ άλλες αναφορές. Οπότε δεν νομίζω να κάνω το βήμα. https://c.realme.com/in/post-details/1608497875715624960 Έχω την ίδια απορία όμως όπως ο steliossamos , πως θα πάρουμε stable όταν βγει όσο έχουμε σε αναμονή την beta? Θα αντικατασταθεί αυτόματα ?
  9. Δλδ το κατάλαβες από την αύξηση της θερμοκρασίας μόνο ? Η σου έκανε κ άλλα πράγματα ? Πχ Lag , δεν φορτιζε , δεν είχε καλό σήμα κτλ ? Η ήταν μπαμ κ κάτω? Καθαρά ενημερωτικά σε ρωτάω μήπως προλάβουμε τίποτα άμα συμβεί και σε κάποιον από εμάς. Γιατί προσωπικά έχω απίστευτο όγκο φωτογραφιών εφαρμογών και σημειώσεων. backup δεν έχω πάρει γιατί παλευα με την εφαρμογή της oppo και δεν μου ετρεξε ποτέ. By the way άμα ξέρει κάποιος καμία καλή εφαρμογή για συγχρονισμό backup κτλ πείτε μου !! Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα Παιδιά πόσο καιρό μετά την αγορά του σας έκανε θέμα με την πλακέτα περίπου? Κ αν είναι εύκολο ποια έκδοση του κινητού έχετε 8/128 ή 12/256 ?
  11. Τα ίδια και εγώ,κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις. Άμα δεν έκλεισες τίποτα κατά λάθος κάνε καμία επανεκκίνηση.
  12. Κ εγώ νομίζω ότι κάτι θέμα έχει μετά την τελευταία αναβάθμιση...το 5g της cosmote δεν το βρίσκει καθόλου. Και είναι κ στην 1η θέση sim όπως πρέπει να είναι για να δουλεύει. Στις ρυθμίσεις σας δίνει επιλογή 5g/4g/3g/2g σε cosmote όσοι έχετε ?
  13. Χρησιμοποιεί κάποιος ,κάποιο pc suite για τα κινητά μας που να δουλεύει σχετικά καλά γιατί δεν βρίσκω κάτι official?
  14. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να το δούμε ακριβώς ?
  15. Δοκίμασα να καθαρίσω cache, το έκανα σε αρκετές και ελευθέρωσε μόνο 500MB πάνω κάτω. Αφού είναι cache μήπως υπολογίζει μέσα σε αυτά και τα 7 GB από την επέκταση RAM που του έχω ?
  16. Καλησπέρα ! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να διαγράψω αυτό εδώ τον χώρο στο κινητό ? Δεν δίνει πρόσβαση και βλέπω ανεβαίνει μέρα με την ημέρα. Δοκιμασα από διάφορες εφαρμογές. Και βασικά τι περιέχει στο other? αρχεία από εγκαταστάσεις λογισμικού κ αλλά τέτοια ? Μπορεί να διαγραφεί κάπως από recovery mode ?
  17. Δε νομίζω να είσαι ξεκρεμαστος άσχετα ποια συσκευή έχεις. Στο σάιτ της αναφέρεται αυτό ως επίσημο σέρβις. Αν και δεν μπορώ να το συγκρίνω με το s21 επειδή δεν το έχω , μπορώ να πω ότι η φωτεινότητα είναι μια χαρά. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα να ζοριστω να δω κατι. Αυτό ήταν απενεργοποιημένο από μόνο του. Του έκανα ενεργοποίηση και ξανά απενεργοποίηση , πάτησα και ένα ρεσταρτ και θα το δοκιμάσω σήμερα βράδυ. Ευχαριστώ
  18. Καλημέρα σε όλους Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κρατάω ανοιχτό το wifi και να δέχομαι ειδοποιήσεις όταν το κινητό μπαίνει μετά από ώρα σε deep sleep ? Έχω απενεργοποίησει ότι εχω βρει αλλά πάλι κάνει τα ίδια. Στο wifi advanced settings δεν έχει την ρύθμιση που είχες επιλογή αν το κρατάς always on. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  19. Την έκανα κ εγώ την αναβάθμιση , νομίζω ότι έχει καλύτερη διαχείριση σε ram. Τώρα έχω βάλει εφαρμογές για battery drain να δω τι παιζει σε λίγες μέρες θα έχω πρώτα αποτελέσματα. Αυτό που λες με το χρώμα εμένα έγιναν όλα καφέ. Gmail chrome κτλ. Και επειδή έφαγα τη ζωή μου να το αλλάξω επειδή κάτι λάθος παίζει εδώ. Το πρόβλημα είναι με την φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος. Άμα πατε και βάλετε μια από τις έτοιμες τις σκουρόχρωμες αυτόματα θα γίνουν μαύρα. Μόλις αλλαζα έβαζα μια δικιά μου ξαναγινόταν καφέ. Ας το δοκιμάσει κάποιος να μου πει άμα του κάνει το ίδιο. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  20. Δυστυχώς και εμένα αυτό είναι που με ενοχλεί πάρα πολύ με τις ειδοποιήσεις. Το aod δουλεύει αλλά ανάβει μόνο 2 φορές και μετά τέλος. Δοκιμασα και έβαλα ειδοποίηση γύρω από την μπροστινή κάμερα σαν rainbow effect. Μία εφαρμογή που λέγεται always on edge. Αλλά όπως το είπες. Τραβάει μπαταρία. Ααα τώρα που είπα μπαταρία στο accubattery δεν κατάφερα να το κάνει να δει τις δυο μπαταρίες που έχει το κινητό και έβλεπε μόνο τη μια οπότε δεν μπορώ να πάρω σωστές μετρήσεις. Μήπως Ξέρει κανείς καμιά άλλη εφαρμογή να προτείνει? Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  21. Φιλε μου δεν εχω ιδέα αλλα αμα δεν εισαι εξοικειωμένος με την διαδικασία γιατι να μπεις στο ρίσκο. Γιατί δεν περιμένεις να σου έρθει OTA. Ποσο να καθυστερήσει, απο τα Tweets νομίζω δεν θα αργήσει πολύ.
  22. Μια χαρά είναι , κανένα απολύτως πρόβλημα, άμα σου αρέσει κάποιο κινητό πάρτο άφοβα. Κ εγώ ήμουν διστακτικός στην αρχή αλλά ευτυχώς δεν έκανα πίσω και το πήρα. Εδώ και κατι βδομάδες κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά πιστεύω είναι θέμα σε τι έχεις μάθει, αν και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στο να μάθεις το UI. Μη σου πω είναι από τα πιο γρήγορα που έχω δουλέψει ποτέ σε κινητό. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  23. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς για το lock screen αλλα δοκίμασε αυτό και απενεργοποίησε και το AOD . Ρυθμίσεις / κωδικός πρόσβασης και βιομετρία / κωδικός πρόσβασης οθόνης / απενεργοποίηση Τώρα για το feed δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις αλλά μπορείς να κλείσεις τις ενημερώσεις αν θες : πας στο feed αριστερά πατάς στο εικονίδιο του λογαριασμού σου πάνω δεξιά / ρυθμίσεις/ Γενικές/ και κλείσε το discover. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  24. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο το τελευταίο update που έκανα σήμερα ή είχα λάθος ρυθμίσεις στη κάμερα αλλά από ότι θα δεις στις φωτό , ναι μπορώ να πω το neo τράβηξε πολύ καλυτερες. Είναι και τα δύο κινητά σε αυτόματες ρυθμίσεις και επιλογή ΝΥΧΤΑ. Έχω πολλές άμα θες να σου στείλω που δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές αλλά να μη σπαμαρουμε εδώ άμα θες να ανεβάσω σε κάποιο cloud να δεις. Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  25. Φίλε μου ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση. Nova 5t είναι ένα καταπληκτικό κινητό, ποιοτικό με τρομερή κάμερα και καθόλου lag. Στην κάμερα το nova 5t για μένα είναι λίγο πιο πάνω από το gt neo2. Μπορεί να είναι κ θέμα συνήθειας αλλά έτσι το βλέπω εγώ. Βέβαια μην νομίζεις ότι έχει καμία χαλιά κάμερα το gtneo2. Είναι ικανοποιητική έως καλή. Είναι ανάλογα και τι θελεις να κάνεις με το τηλ. Σε όλα τα άλλα είναι πάνω το gt neo2, πραγματικά δύναμη πυρός στα χέρια σου.(έχω την έκδοση 12/256). Επειδή τα έχω και τα 2 κινητά άμα θέλεις μπορώ να σου τραβηξω μερικές φωτογραφίες να κρίνεις μόνος σου.
×
×
  • Create New...